Δεν έχετε με τι να ασχοληθείτε εσείς οι αγαπησιάρικοι τύποι και ενώνετε trends μεταξύ τους μου φαίνεται. Το να σου κάνει δώρο ένα αρκουδάκι φυσικά και το δέχομαι, να ντυθεί Mickey για σένα στις απόκριες ώστε να μην είσαι μια ξέμπαρκη single Minnie κι αυτό το δέχομαι, αλλά να τη χτυπήσει στο χέρι του ... αυτό αλήθεια δε θα το είχα σκεφτεί με τίποτα. Τα matching tattoos είναι μια ωραία μόδα, παρόλα αυτά. Νιώθεις έναν ιδιαίτερο δεσμό με το άτομο που έχει το ίδιο τατού με το δικό σου, κυρίως γιατί κάτι σημαίνει για εσάς.

Για να είμαι 100% ειλικρινής όμως, επιστρέφοντας στο φαινόμενο ''χτυπάω στο χέρι μου ήρωα του Disney γιατί σε ποθώ'', δεν ξέρω το κατά πόσο θα με γοήτευε ένα αγόρι που θα ήθελε να έχει πάνω του για πάντα (και πιο πάντα δεν πάει λέμε) ένα τατού με κάτι που να θυμίζει τους ήρωες του Disney.

Όσο το επεξεργάζομαι βασικά, είμαι όλο και πιο σίγουρη πως καθόλου μα καθόλου δε θα μου άρεσε και δε σηκώνω κουβέντα! Ναι πολύ γλυκάκι να το βλέπεις, ναι θα έλιωνα αν το έβλεπα σε κάποιο φιλικό ζευγάρι, αλλά ποιον πάμε να κοροϊδέψουμε εμείς τα κορίτσια τέλος πάντων; Τον άντρα τον θέλουμε παραδοσιακό, έναν και-καλά-άγριο-δε-σηκώνω-πολλά-πολλά με τα όλα του.

Όπως και να χει, αν ο μικρός σου Peter Pan (είναι του Disney αυτό άραγε;) θέλει να σε έχει για πάντα πάνω του, ορίστε μερικές ιδέες για να αποδείξετε πόσο ερωτευμένοι είστε παιδιά μου:

Υ.Γ. Δε θα μπορούσα να υποστηρίξω μια τέτοια ιδέα όσο γλυκούτσικη κι αν φαίνεται αρχικά - για κάτσε και σκέψου λίγο παραπάνω και να δεις πως θα φρικάρεις στην ιδέα των Disney Tattoos.

Αγόρι. Τατού. Μόνιμο. Disney. Κινούμενα σχέδια. Εμένα πάντως κάτι δε μου κολλάει, αλλά φυσικά όφειλα να σε ενημερώσω για τις τρέλες των ζευγαριών.

Άντε, σας βάζω κι αυτό για το τέλος, αλλά ειλικρινά, σκεφτείτε το καλά. Μπορεί κάποια στιγμή να βρείτε άλλον Mickey!

* Δες εδώ 20 ιδέες για να κάνεις το δικό σου μικροσκοπικό girly tattoo*