Πλανητικές αλλαγές θα έχουμε αυτή την εβδομάδα καθώς η Αφροδίτη -πλανήτης που συνδέεται με τις σχέσεις και τα οικονομικά- θα εγκατασταθεί στον εσωστρεφή και υπόγειο Σκορπιό μέχρι τις 17/11, θέτοντας νέους κανόνες στις διαπροσωπικές μας σχέσεις, ξεπερνώντας όρια και φραγμούς στα συναισθήματα. Ο Άρης από σήμερα θα μεταβεί στον Αιγόκερω ζώδιο της έξαρσής του, όπου θα μας βοηθήσει να δούμε τις επόμενες κινήσεις μας μέσα από το πρίσμα της λογικής και του ρεαλισμού. Τέλος, ο Ερμής ορθόδρομος πλέον στο 3ο δεκαήμερο του Ζυγού μας βάζει σε διάθεση ζυγίσματος, διαπραγμάτευσης και αναζήτησης νέων συμμάχων και γνωριμιών για το επόμενο διάστημα.

Κριός

Νέες προοπτικές στα επαγγελματικά

Η εγκατάσταση του Άρη στον Αιγόκερω μέχρι τις αρχές Δεκεμβρίου σηματοδοτεί νέα ξεκινήματα στον επαγγελματικό τομέα και νέους κανόνες στην οικογενειακή και κοινωνική σας κατάσταση. Μέσα στο επόμενο διάστημα θα χρειαστεί να παλέψετε για να κατακτήσετε αυτά που θέλετε αλλά και να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για τις σχέσεις που σας ενδιαφέρουν να συντηρήσετε. Η Αφροδίτη στον Σκορπιό μπορεί να δημιουργήσει αρκετές δοκιμασίες στις προσωπικές σας σχέσεις και να σας οδηγήσει σε αλλαγή στάσης. Τελος ο Ερμής από τον Ζυγό θα ευνοήσει για το επόμενο δεκαπενθήμερο συμφωνίες και συναλλαγές που είχαν μένει σε εκκρεμότητα.

Ταύρος

Θετικές εξελίξεις στα προσωπικά

Η Αφροδίτη στο Σκορπιό για ένα μήνα περίπου θα φέρει ένα νέο αέρα στις διαπροσωπικές σας σχέσεις και θα βοηθήσει στην συντήρηση των ισορροπιών αλλά και στην εκκίνηση μιας νέας σχέσης ή γνωριμίας για το επόμενο διάστημα. Θετικός οιωνός για σας η εγκατάσταση του Άρη στον Αιγόκερω όπου για ενάμιση μήνα από τώρα θα ενισχύσει την δυναμικότητα σας και την αποτελεσματικότητα που θα έχετε σε οποιοδήποτε χειρισμό, απόφαση ή πρωτοβουλία σας. Εύνοια από ταξίδια και νομικές υποθέσεις, συμφωνίες, επαφές και συζητήσεις σε επαγγελματικές σας υποθέσεις.

Δίδυμοι

Οι στόχοι σας ανανεώνονται

Η ορθόδρομη κίνηση του Ερμή από τον φιλικό σας Ζυγό θα ενισχύσει το πνεύμα συνεργασίας και συλλογικότητας που σας διακατέχει και θα βοηθήσει στην διατήρηση σχέσεων και στόχων με επιτυχή αποτελέσματα για σας. Η εγκατάσταση του Άρη στον Αιγόκερω χρειάζεται προσοχή για τα οικονομικά σας αλλά και για διάφορα θέματα που έχετε αφήσει ανοιχτά, όπως εκκρεμότητες με τρίτους η κοινά οικονομικά συμφέροντα που υπάρχουν με σύντροφο η συγγενικά πρόσωπα και συνεργάτες. Θετικά αποτελέσματα θα έχετε σε εργασιακές υποθέσεις που σας ενδιαφέρουν ή σε επαφές και γνωριμίες που συνδέονται με τον επαγγελματικό σας χώρο.

Καρκίνος

Προσοχή στις σχέσεις

Η μετάβαση του Άρη στον Αιγόκερω θα σας δυσκολέψει κάπως τη ζωή για ένα σημαντικό διάστημα καθώς φαίνεται να προκαλεί ρήγματα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας ειδικά για εσάς που είστε γεννημένοι στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Αρκετές αναστατώσεις επαγγελματικές ή οικογενειακές θα έχετε να αντιμετωπίσετε αυτή την περίοδο και γενικότερα προκλήσεις που συνδέονται με τρίτα πρόσωπα. Η παρουσία της Αφροδίτης στο Σκορπιό θα σας βοηθήσει να εξισορροπήσετε διαφορές με αγαπημένα σας πρόσωπα και να στηριχτείτε από φίλους ή πρόσωπα που σας αγαπούν σε οτιδήποτε αντιμετωπίσετε. Πιο ουσιαστικά σταθερό το κλίμα στο οικείο σας περιβάλλον, αν και κάποιες διαφορές θα εξακολουθήσουν για κάποιο διάστημα να σας απασχολούν.

Λέων

Ευχάριστες προϋποθέσεις στην οικογένεια

Η παρουσία της Αφροδίτης στον Σκορπιό για ένα μήνα θα ευνοήσει την οικογενειακή σας κατάσταση και θα εξομαλύνει διαφορές που υπήρχαν με τους γύρω σας όλο αυτό το διάστημα και ειδικά λίγο πριν ή μετά την έκλειψη του Οκτωβρίου. Μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου ενδέχεται να κάνετε ταξίδια και μετακινήσεις, αλλά και να ασχοληθείτε με σπουδές, σεμινάρια ή γραπτά που σας ενδιαφέρουν. Νέες προοπτικές ανοίγονται στο χώρο της δουλειάς καθώς η μετακίνηση του Άρη στον Αιγόκερω θα ενεργοποιήσει τις επαγγελματικές σας υποθέσεις και θα σας ωθήσει σε νέες εκκινήσεις ή πρωτοβουλίες που θέλετε εδώ και καιρό να κάνετε. Ευχάριστες εξελίξεις και στα οικονομικά σας κυρίως στις αρχές Νοεμβρίου.

Παρθένος

Καλές εξελίξεις στα οικονομικά σας

Η ορθόδρομη κίνηση του Ερμή στον Ζυγό ευνοεί ιδιαίτερα τις οικονομικές σας υποθέσεις από τώρα και μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου ενώ η εγκατάσταση του Άρη στον φιλικό σας Αιγόκερω θα βοηθήσει στην άμεση εκπλήρωση στόχων και σκοπών για το επόμενο διάστημα. Η παρουσία της Αφροδίτης στο Σκορπιό ζωηρεύει την ερωτική σας ζωή και βοηθάει στην εξέλιξη κάποιων σημαντικών γνωριμιών ενώ ενισχύει την επικοινωνιακή σας διάθεση. Ευνοούνται οι δραστηριότητες που συνδέονται με δημόσιες σχέσεις ή κοινό.

Ζυγός

Ανακατατάξεις στην οικογένεια

Ένα περίεργο διάστημα ξεκινάει για σας καθώς η παρουσία του Άρη στον Αιγόκερω και στον 4ο ηλιακό σας οίκο προκαλεί αρκετές εντάσεις στην οικογενειακή σας ζωή αλλά και δυσκολίες στις σχέσεις σας με τους άλλους. Μέχρι τις αρχές Δεκεμβρίου περίπου θα πρέπει να προσέχετε αναβίωση παλιών διαφορών με τους ανθρώπους που συγκατοικείτε ή συνεργάζεστε και γενικότερα κάποιες αναστατώσεις στον χώρο του σπιτιού και της οικογένειας. Η ορθόδρομη κίνηση του Ερμή στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σας βοηθάει στο ξανασκεφτείτε κάποιες επιλογές ή αποφάσεις σας αλλά και να σταθεροποιήσετε καταστάσεις και συνθήκες που είχαν διαφοροποιηθεί από τον προηγούμενο μήνα. Εύνοια στα οικονομικά υπόσχεται η Αφροδίτη από το ζώδιο του Σκορπιού.

Σκορπιός

Βελτίωση στα συναισθηματικά σας

Αρχίζει για σας ένα σημαντικό διάστημα καθώς η εγκατάσταση της Αφροδίτης στο ζώδιό σας θα φέρει μια νέα προοπτική στην ερωτική σας ζωή και υπόσχεται αρκετές απολαύσεις στα προσωπικά σας. Πολλές επαφές και γνωριμίες κάνετε αυτό το διάστημα ενώ θα έχετε την δυνατότητα να ανανεώσετε σχέσεις που σας ενδιαφέρουν και σας απασχολούν. Η παρουσία του Άρη στον Αιγόκερω θα έχει θετικό χαρακτήρα για τις καθημερινές επαφές αλλά και τα επαγγελματικά σας σχέδια ενώ μεγαλύτερη προσοχή θέλει η παρουσία του Ερμή στον Ζυγό καθώς προκαλεί εκπλήξεις και δυσάρεστους αιφνιδιασμούς στην κοινωνική σας ζωή ή στα οικονομικά σας σχέδια.   

Τοξότης

Μεγαλύτερη ευχέρεια παντού

Τώρα που ο Άρης εγκατέλειψε το ζώδιό σας θα παρατηρήσετε ότι το κλίμα αναστάτωσης και έντασης που κυριαρχούσε από τον Σεπτέμβριο μέχρι και σήμερα σταδιακά θα αρχίσει να αποχωρεί. Η νέα θέση του στον Αιγόκερω μπορεί να συμβάλει σε διάφορα απρόοπτα έξοδα αλλά και σε μια γενικότερα ανασφάλεια που θα συνδέεται με τα οικονομικά ή τα κεκτημένα σας. Η ορθόδρομη κίνηση του Ερμή στον Ζυγό θα σας βοηθήσει μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου να σταθεροποιήστε στόχους και σχέδια που μέχρι πρότινος ήταν σε αστάθεια και ρευστότητα αλλά και να ασχοληθείτε με νέες γνωριμίες ή με νέες ενδιαφέρουσες προοπτικές στα επαγγελματικά σας. Πιθανές δοκιμασίες μπορεί να αντιμετωπίσετε στην ερωτική σας ζωή ενώ υπάρχει η δυνατότητα να εξελιχθούν σχέσεις που έχουν κρυφό χαρακτήρα.

Αιγόκερως

Να είστε ετοιμοπόλεμοι

Η εγκατάσταση του Άρη στο ζώδιο σας από σήμερα και για ενάμιση μήνα περίπου φαίνεται να σας ωθεί σε μια ξέφρενη κούρσα αγώνα και ανάγκη υπερίσχυσης απέναντι στους άλλους. Σε πολλές περιπτώσεις αυτό σημαίνει ότι θα χρειαστεί να παλέψετε για να κατακτήσετε αυτά που θέλετε αλλά και το γεγονός ότι θα έχετε να αντιμετωπίσετε πολλούς ανταγωνισμούς και διαφορές με τους γύρω σας. Η Αφροδίτη απ τον Σκορπιό συντηρεί σε καλά πλαίσια τις κοινωνικές σας σχέσεις και τις συμμαχίες σας με κάποιους ανθρώπους όμως θα πρέπει να έχετε υπόψη ότι το κάθε τι που θα σας προσφέρουν οι άλλοι δεν θα είναι πάντα με ανιδιοτέλεια. Θέματα οικογένειας και καριέρας χρειάζονται μεγαλύτερη προσοχή.

Υδροχόος

Εξελίξεις που μπορεί να σας αιφνιδιάσουν

Οι πλανητικές ανακατατάξεις αυτής της περιόδου θα έχουν περίεργο αντίκρισμα στην καριέρα αλλά και σε διάφορες προστριβές που μπορεί να παρουσιαστούν ξαφνικά και αναπάντεχα. Η νέα θέση του Άρη στον Αιγόκερω μπορεί να φέρει στην επιφάνεια καταστάσεις που διαδραματίζονται στο χώρο της δουλειάς αλλά και παγίδες από συνεργάτες ή διαρροές από σχέδια που είχατε κρατήσει μυστικά μέχρι τώρα. Θετική η ορθόδρομη κίνηση του Ερμή στον Ζυγό καθώς βοηθάει στις συνεννοήσεις και τις επαφές που κάνετε αυτό το διάστημα όπως και σε δραστηριότητες που συνδέονται με το εξωτερικό ή την επικοινωνία και τις γνώσεις. Η παρουσία της Αφροδίτης στον Σκορπιό θα ευνοήσει θέματα καριέρας και κοινωνικής ζωής αρκεί να αποφύγετε κινήσεις που μπορεί να σας εκθέσουν.

Ιχθείς

Αναπτερώνεται το ηθικό σας

Οι πλανητικές επιδράσεις αυτής της περιόδου θα έχουν θετικό χαρακτήρα για σας ιδιαίτερα αν είστε γεννημένοι στο τέλος Φεβρουαρίου, καθώς οι πλανήτες των σχέσεων Άρης και Αφροδίτη παίρνουν θετική θέση με το ζώδιό σας και σας βοηθούν να βελτιώσετε αισθητά την κοινωνική και οικονομική σας κατάσταση. Η παρουσία του Άρη στον Αιγόκερω θα βοηθήσει στην κατάκτηση των στόχων σας όποιοι και αν είναι αυτοί μέσα στο επόμενο διάστημα ενώ η παρουσία της Αφροδίτης στον Σκορπιό θα ενισχύσει την κοινωνική σας ζωή αλλά και την δυνατότητα να κάνετε νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες που θα μπορούσαν να καταλήξουν σε μια νέα σχέση κοινωνική ή ερωτική ή σε μια νέα συνεργασία. Προσέχετε μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου τα οικονομικά σας            

 

 

Έλλη Δωριάδου, Ερευνήτρια- Αστρολόγος

Tηλ. 6945782645, 2109812236

www.astroland.gr