Καταλυτική για όλους μας, λίγο-πολύ θα είναι η εβδομάδα που ξεκινάει καθώς στις 23/10 θα πραγματοποιηθεί το φαινόμενο της ηλιακής έκλειψης στην μηδενική μοίρα του Σκορπιού με την άμεση συμμετοχή της Αφροδίτης- από τις 24/10 θα μεταβεί στον Σκορπιό- θέση αδυναμίας για τον συγκεκριμένο πλανήτη. Πιο συγκεκριμένα ο άξονας του Ταύρου- Σκορπιού συνδέεται πάντα με την κίνηση του χρήματος, το τραπεζικό σύστημα και την ασφάλεια γενικότερα, το φαινόμενο της ηλιακής έκλειψης εκεί μπορεί να φέρει έντονες ανακατατάξεις με δυσάρεστες επιπτώσεις στο παγκόσμιο οικονομικό σύστημα, πόσο μάλλον όταν  η Αφροδίτη ο πλανήτης που συνδέεται με τα οικονομικά κυρίως, συμμετέχει τόσο ενεργά σε αυτό το φαινόμενο.

Θα πρέπει να προσέξουν περισσότερο όσοι είναι γεννημένοι στις 22 με 24/10, στις 20 με 22/1, στις 19 με 22/4 και στις 22 με 24/7 καθώς θα υπάρχει προδιάθεση για αποκάλυψη δολοπλοκιών, συναισθηματικές προδοσίες και άμεσες αλλαγές στους βασικούς τομείς της ζωής τους. Το καλό αυτής της βδομάδας που όπως είπαμε θέλει προσοχή θα είναι το γεγονός της μετάβασης του Άρη στον Αιγόκερω, το ζώδιο της έξαρσης του αλλά και η ολοκλήρωση της ανάδρομης κίνησης του Ερμή στον Ζυγό στις 25/10.

 

Κριός

Προσοχή στα οικονομικά!

Το φαινόμενο της ηλιακής έκλειψης στον Σκορπιό θα επηρεάσει τον 8ο ηλιακό σας οίκο και πιο συγκεκριμένα τον τομέα που συνδέεται με χρήματα τρίτων, κληρονομικές υποθέσεις και οικονομικές εκκρεμότητες, επίσης μπορεί να ανακινηθούν καταστάσεις από το παρελθόν και να διαδραματιστούν σημαντικές αλλαγές στην συναισθηματική σας ζωή. Το καλό για σας θα είναι ότι από τις 25/10 θα έχετε την δυνατότητα να βάλετε τα προγράμματα και τα σχέδια σας σε άμεση εκκίνηση και να σταθεροποιήσετε συνεργασίες η σχέσεις που είχαν δοκιμαστεί προσφάτως.

 

Ταύρος

Κρίσιμες αποφάσεις

Αυτή η βδομάδα και γενικότερα το διάστημα που απομένει για να κλείσει το 2014 θα έχει καταλυτική σημασία για σας που είστε γεννημένοι στις αρχικές μοίρες του ζωδίου σας, καθώς θέματα σχέσεων και συνεργασιών χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή αλλά και ανάλογη ευελιξία από μέρους σας. Πολλά μπορεί να ανακινηθούν και να διαφοροποιηθούν στους βασικούς τομείς της ζωής σας αυτή την εποχή ιδιαίτερα αν υπάρχουν ήδη σημαντικές ενδείξεις για όσα πρόκειται να ακολουθήσουν. Οπωσδήποτε θα πρέπει να προσέχετε επαγγελματικές και οικονομικές υποθέσεις που χειρίζεστε η αποφάσεις που θα χρειαστεί να πάρετε αυτό το διάστημα και καλό θα είναι να μην βιαστείτε να συναινέσετε σε προτάσεις που δεν έχετε ζυγίσει σωστά.

 

Δίδυμοι

Πολλές αποκαλύψεις!

Θέματα επαγγελματικά θίγονται αυτή την εποχή για σας ενώ καλό θα είναι να προσέξετε και την υγεία σας όπως και όλα αυτά που μπορούν να διαταράξουν την ψυχική σας γαλήνη και την καθημερινότητα σας. Το φαινόμενο της ηλιακής έκλειψης φαίνεται να επηρεάζει την δική σας εργασιακή κατάσταση η και του συντρόφου σας και ταυτόχρονα να βγάζει στην επιφάνεια καταστάσεις και γεγονότα που αγνοούσατε ότι διαδραματιζόντουσαν γύρω σας. Η ορθόδρομη κίνηση του Ερμή από τις 25/10 στον Ζυγό θα σας επιτρέψει να σταθεροποιήσετε την ερωτική σας ζωή και τους στόχους σας και να κάνετε επαφές που θα σας είναι γενικότερα χρήσιμες. Ο Άρης από τον πολικό σας Τοξότη που τόσο σας ταλαιπώρησε από τις αρχές Σεπτεμβρίου μέχρι το τέλος αυτής της βδομάδας θα ολοκληρώσει την παραμονή του εκεί και θα μεταβεί στον Αιγόκερω, γεγονός που θα σας επιτρέψει να βελτιώσετε τα οικονομικά σας  το επόμενο διάστημα αλλά και να πάρετε μαζεμένα χρήματα!

 

Καρκίνος

Θετικές αλλαγές

Ειδικά εσείς φαίνεται να βγαίνετε κερδισμένοι και πιο ισχυροί μετά από κάποιες εξελίξεις που θα ενισχύσουν την θέση σας και το γόητρο σας. Η ταυτόχρονη χρονικά είσοδος του Ήλιου και  της Αφροδίτης στον φιλικό σας Σκορπιό σας επιτρέπει να βελτιώσετε την ερωτική και κοινωνική σας ζωή να γεφυρώσετε χάσματα που είχαν δημιουργηθεί στο παρελθόν με φίλους η ομοϊδεάτες η να πετύχετε στόχους που δεν φανταζόσασταν. Το σκηνικό του τρόμου που είχε στηθεί για σας την περίοδο του Οκτωβρίου μετά την σεληνιακή έκλειψη στον Κριό φαίνεται να αλλάζει υπέρ σας καθώς σας δίνεται η ευκαιρία να αλλάξετε τις αρνητικές συγκυρίες και να βγείτε σε πολλές περιπτώσεις πάνω από αυτά που σας είχαν πιέσει η και καταλογίσει. Η ορθόδρομη κίνηση του Ερμή στον Ζυγό από τις 25/10 και μετά θα σας ωθήσει να βάλετε σε σωστές βάσεις θέματα οικογενειακά που σας έχουν απασχολήσει, συζητήσεις και συμφωνίες που είχαν πάρει δυσάρεστη τροπή όλο αυτό το διάστημα.

 

Λέων

Προσοχή στις κινήσεις σας

 

Το φαινόμενο της ηλιακής έκλειψης στον άξονα Σκορπιού- Ταύρου φαίνεται να επηρεάζει εκ βάθρων την οικογενειακή σας κατάσταση αλλά και τα θέματα ακινήτων, κατοικίας η οικογένειας κυρίως για σας που είστε γεννημένοι 22 με 24/7. Θα πρέπει να προσέξετε συνεργασίες που έχουν οικονομικό χαρακτήρα παλιές υποθέσεις που μπορεί να ανακινηθούν και γενικότερα να αναθεωρήσετε δεδομένα που σας συνδέουν με τον περίγυρο σας. Καλό θα είναι να προστατεύσετε την υγεία σας από οτιδήποτε μπορεί να θεωρηθεί κατάχρηση η παράλειψη από μέρους σας και να αποφύγετε πρόσωπα που μπορεί να βλάψουν την προσωπική σας ζωή η τα επαγγελματικά και την φήμη σας. Η ορθόδρομη κίνηση του Ερμή από τις 25/10 στο ζώδιο του Ζυγού φαίνεται να βάζει σε τάξη εκκρεμότητες που έχετε με γείτονες, νομικά ζητήματα, συμφωνίες και σχέδια για ταξίδια η επαφές και συζητήσεις που είχαν μείνει πίσω όλο αυτό το διάστημα.  

 

Παρθένος

Νέες εξελίξεις

Πολλοί από σας θα χρειαστεί να συμβάλλετε σε μια συλλογική κίνηση που έχει οικονομικό η κοινωνικό κίνητρο η γενικότερα να αναθεωρήσετε κάποιες αποφάσεις σας. Δραστηριότητες που έχουν σχέση με ταξίδια, επικοινωνία, σπουδές και γραπτά φαίνεται να ανακινούνται αυτό το διάστημα ενώ πληροφορίες που μαθαίνετε καλό θα είναι να τις αξιολογήσετε καλύτερα από κάθε φορά. Η είσοδος της Αφροδίτης στον Σκορπιό από τις 24/10 και η παραμονή της εκεί για ένα μήνα σας επιτρέπει να βελτιώσετε αισθητά τις διαπροσωπικές σας σχέσεις και να σταθεροποιήσετε συμφωνίες που έχουν οικονομικό χαρακτήρα για σας. Η αποχώρηση του Άρη από τον Τοξότη μέχρι την Κυριακή φαίνεται να βοηθάει αισθητά στην αποκατάσταση της οικογενειακής σας ηρεμίας και γενικότερα στην εξισορρόπηση κάποιων διαφορών με φίλους και συνεργάτες. Τέλος η ορθόδρομη κίνηση του Ερμή από τις 25/10 θα φέρει μεγαλύτερη σταθερότητα στα οικονομικά η τις συναλλαγές σας.

 

Ζυγός

Προσοχή στα κεκτημένα σας

Η ταυτόχρονη αποχώρηση του Ήλιου και της Αφροδίτης από το ζώδιο σας φαίνεται να σηματοδοτούν το τέλος μιας ταραγμένης περιόδου που είχε δημιουργηθεί από το φαινόμενο της σεληνιακής έκλειψης στον πολικό σας Κριό. Τώρα φαίνεται τα πράγματα να παίρνουν μια πιο ουσιαστική και σημαντική πορεία για σας καθώς θα έχετε την δυνατότητα να διασφαλίσετε αυτά που σας συμφέρουν και να στρέψετε την προσοχή σας στα οικονομικά συμφέροντα η γενικότερα σε υποθέσεις που συνδέονται με την ασφάλεια των κεκτημένων σας. Η ηλιακή έκλειψη στον Σκορπιό φαίνεται να επηρεάζει όσους από σας είστε γεννημένοι στα όρια Ζυγού- Σκορπιού και πιο συγκεκριμένα από τις 21/10 και μετά και αφορά συνεργασίες, σχέσεις και επαγγελματικά ζητήματα. Προσέξτε συμφωνίες η αποφάσεις που παίρνετε αυτό το διάστημα η διάφορες εκκρεμότητες που συνδέονται με διαδικαστικές υποθέσεις και γενικότερα κινήσεις που χρειάζονται περισσότερη προσοχή από μέρους σας.

 

Σκορπιός

Στο επίκεντρο των εξελίξεων

 

Είστε η θα είστε οι περισσότεροι από σας αυτό το διάστημα και περισσότερο αυτή την βδομάδα καθώς η αφετηρία της γενέθλιας χρονιάς σας ταυτίζεται με αυτό το σημαντικό φαινόμενο που θα σχηματιστεί στις αρχικές μοίρες του ζωδίου σας. Η εγκατάσταση της Αφροδίτης στο ζώδιο σας και η ενεργή συμμετοχή της σ’ αυτή την έκλειψη μπορεί να προκαλέσει βαθιές αλλαγές σε συναισθηματικές υποθέσεις, συνεργασίες και οικονομικά θέματα καθώς θα σας ωθήσει να δείτε την αθέατη πλευρά των πραγμάτων. Πολλοί από σας θα αναγκαστείτε να αναθεωρήσετε τον τρόπο που σκέφτεστε η επιλέγετε κάποιους ανθρώπους, επίσης αποφύγετε αποφάσεις που μελλοντικά μπορεί να σας ταλαιπωρήσουν είτε ψυχικά είτε προσωπικά. Προσπαθήστε να συντηρήσετε τις ισορροπίες όσο δύσκολο και αν είναι αυτό και να αποφύγετε διενέξεις που μπορεί να έχουν αρνητικό αντίκτυπο. Γενικότερα φροντίστε να κλείστε ένα σημαντικό κύκλο της ζωής σας αθόρυβα και με όσο το δυνατόν λιγότερο κόστος και μην πάτε γυρεύοντας για κόντρες που μπορούν να στραφούν εναντίον σας η να σας παγιδέψουν σε καταστάσεις που δύσκολα θα καταφέρετε να βγείτε αλώβητοι μελλοντικά.

 

Τοξότης

Με σύνεση και ψυχραιμία

Το σημαντικό γεγονός αυτής της βδομάδας για σας θα είναι η αποχώρηση του φιλοπόλεμου Άρη από το ζώδιο σας μέχρι το τέλος αυτής της βδομάδας άρα και οι όποιες ταλαιπωρίες είχατε υποστεί μέσω αυτής της διέλευσης από τις αρχές Σεπτεμβρίου μέχρι τώρα. Το φαινόμενο της ηλιακής έκλειψης στις 23/10 στον Σκορπιό και στον 12ο ηλιακό σας οίκο ενδέχεται να σας βάλει σε κάποιες επαγγελματικές περιπέτειες η γενικότερα να προκαλέσει αστάθμητους παράγοντες σε διάφορες δραστηριότητες και επαφές που έχετε με το εξωτερικό. Προσέχετε διάφορα θέματα υγείας που μπορεί να προκύψουν αλλά και καταστάσεις που μπορεί να έχουν αρνητική επίδραση στην συναισθηματική σας υγεία. Η ορθόδρομη στάση του Ερμή στον Ζυγό από τις 25/10 σας βοηθάει να σταθεροποιήσετε σχέσεις που έχουν κοινωνικό χαρακτήρα για σας αλλά και να ξεκαθαρίσετε διάφορες παρεξηγήσεις η να γεφυρώσετε αποστάσεις με αγαπημένα σας πρόσωπα.

 

Αιγόκερως

Νέες προοπτικές

Αρκετοί από σας βρίσκεστε σε κατάσταση ανασυγκρότησης καθώς τα πλήγματα της προηγούμενης έκλειψης στον Κριό είναι ακόμα νωπά. Το φαινόμενο της ηλιακής έκλειψης στον Σκορπιό που θα ακολουθήσει θα έχει θετικό αντίκτυπο για σας καθώς σας δίνει την ευκαιρία να κάνετε μια καινούρια αρχή σε στόχους και σε δραστηριότητες που έχουν συλλογικό χαρακτήρα. Μέχρι τις 25/10 ο Ερμής θα κινείται ανάδρομος στον Ζυγό και για τους περισσότερους από σας αυτό σημαίνει καθυστερήσεις σε απαντήσεις που περιμένετε, αστάθεια στα επαγγελματικά σας σχέδια και διενέξεις με συνεργάτες σας η διάφορα προβλήματα με έγγραφα. Η είσοδος και εγκατάσταση του Ήλιου και της Αφροδίτης στον Σκορπιό μέχρι το τέλος αυτής της βδομάδας θα σας βοηθήσουν να διευρύνετε τις γνωριμίες αλλά και να πάρετε βοήθεια από διάφορους ανθρώπους του περιβάλλοντος σας.

 

Υδροχόος

Βάλτε φρένο στις προσδοκίες σας

Η δύσκολη περίοδος που ανοίγεται μπροστά σας θέλει γερά νεύρα αλλά και αρκετή σύνεση καθώς το φαινόμενο της ηλιακής έκλειψης στον Σκορπιό στις 24/10 μπλοκάρει σημαντικά σας σχέδια και διαφοροποιεί τις συνθήκες στο σπίτι και την οικογένεια σας. Άμεσα επηρεάζονται όσοι από σας είναι γεννημένοι 20 με 22/1 καθώς θα πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα σχέσεις και συνεργασίες που έχετε η πρόσωπα του οικείου σας περιβάλλοντος και οικονομικά ζητήματα. Γενικότερα αποφύγετε όλα αυτά που μπορεί να σας εκθέσουν στα μάτια των άλλων ενώ φροντίστε να είστε όσο το δυνατόν φειδωλοί σε αυτά που λέτε η πιστεύετε. Η ορθόδρομη κίνηση του Ερμή από τις 25/10 στον φιλικό σας Ζυγό βοηθάει ιδιαίτερα τις επαφές που επιδιώκετε τις συμφωνίες η τις συναλλαγές σας και γενικότερα όλα αυτά που μέχρι τώρα έχουν μείνει πίσω από διάφορες αρνητικές συγκυρίες που είχατε να αντιμετωπίσετε.

Ιχθείς

Θετικά μηνύματα

Μια αλλαγή προς το καλύτερο θα έχετε αυτή την βδομάδα κυρίως σε ότι έχει σχέση με εξωτερικό και ταξίδια, συναλλαγές, θέματα σπουδών και διαδικαστικές υποθέσεις. Πολλοί από σας και ειδικά όσοι είστε γεννημένοι στις 18 και 19/2 μπορεί να έχετε προτάσεις ενδιαφέρουσες και επίλυση σημαντικών θεμάτων κυρίως στα οικονομικά σας. Ο Άρης θα αποχωρήσει μέχρι το τέλος αυτής της βδομάδας από τον Τοξότη, θέση που είχε προκαλέσει έντονες αναστατώσεις στον χώρο της οικογένειας αλλά και των διαπροσωπικών σας σχέσεων από τις αρχές Σεπτεμβρίου, επίσης η ορθόδρομη στάση του Ερμή από τις 25/10 στον Ζυγό θα σας επιτρέψει να βάλετε σε τάξη οικονομικές υποθέσεις η και να πάρετε χρήματα που περιμένετε από τρίτους. Η ερωτική σας ζωή αρχίζει να παίρνει μια πιο ευχάριστη πορεία προς το τέλος αυτής της βδομάδας και μετά από μια σειρά ατυχών συγκυριών.