Ο Νοέμβριος έφτασε και βρισκόμαστε μια ανάσα σχεδόν πριν από τα φετινά Χριστούγεννα και την αλλαγή της νέας χρονιάς. Η εβδομάδα αυτή ξεκινάει με μια πανσέληνο στις 14ο του Ταύρου η οποία κοντράρεται με την Αφροδίτη από τον Σκορπιό, δημιουργώντας αρκετή ανασφάλεια στις σχέσεις και τα οικονομικά. Ο Άρης από τον Αιγόκερω πλησιάζει σιγά- σιγά τον Πλούτωνα που βρίσκεται στις 11ο του ίδιου ζωδίου προκαλώντας πάθη, μίση και εκρηκτικές αντιδράσεις, ενώ ο Ερμής ολοκληρώνει αυτή την βδομάδα την δίμηνη διέλευση του στον Ζυγό και από τις 9/11 επανέρχεται στον μυστικοπαθή Σκορπιό. Απρόβλεπτη και αυτή η βδομάδα για τα ζώδια της σταθερής ομάδας του 2ου και 3ου δεκαημέρου όπως και για τα ζώδια της παρορμητικής του 1ου δεκαημέρου, όμως και ιδιαίτερα βοηθητική στο να ξεκαθαρίσουν οι σκιές, τα βιώματα και οι δολοπλοκίες που μας τυλίγουν και μας μπλοκάρουν από το παρελθόν! Να θυμάστε ότι ο Νοέμβριος από τα μέσα και ειδικά ο Δεκέμβρης μας ανοίγει νέους δρόμους, δίνει ευκαιρίες και βοηθάει στην ενίσχυση της αισιοδοξίας και της τύχης μας.

Κριός

Χρήμα και καθιέρωση!

Η εβδομάδα που ξεκινάει σας δίνει την ευκαιρία να διασφαλίσετε συμφωνίες που σας ενδιαφέρουν και να βελτιώσετε τα οικονομικά σας. Βέβαια όλο και κάποιες πιέσεις ή αστοχίες θα έχετε αυτή την περίοδο στο να βολέψετε εκκρεμότητες από διάφορες συσσωρευμένες υποχρεώσεις, ενώ καλό θα είναι να είστε περισσότερο ευέλικτοι και προσεκτικοί σε θέματα οικογένειας και κατοικίας, καριέρας ή σχέσεων, κυρίως εσείς που είστε γεννημένοι 31/3 με 1/4.  

Ταύρος

Πολλά ξεκαθαρίζουν στα προσωπικά σας!

Η εβδομάδα αυτή θα είναι ιδιαίτερα σημαντική για σας καθώς το φαινόμενο της πανσελήνου στο ζώδιό σας και η εγκατάσταση του Ερμή στον πολικό σας Σκορπιό φαίνεται να δυναμιτίζουν το κλίμα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας, αλλά και να δοκιμάζουν τις συνθήκες διαμονής και κατοικίας σας. Θετικός οιωνός για σας η παρουσία του Άρη στον Αιγόκερω και η ταύτισή του με τον αναγεννητικό Πλούτωνα, θέση που σας δίνει δύναμη και σθένος για ένα καινούριο ξεκίνημα.

Δίδυμοι

Αποκαλύψεων συνέχεια….

Το φαινόμενο της πανσελήνου στον Ταύρο φαίνεται να επηρεάζει την υγεία σας αλλά και την ψυχική σας ισορροπία αυτή την εβδομάδα καθώς πολλές μυστικές ενέργειες, βλέψεις και απόψεις που συνδέονται με το άτομό σας και τον περίγυρό σας μπορεί να αποκαλυφθούν. Σε πολλές περιπτώσεις θα χρειαστεί να αναθεωρήσετε κινήσεις και επιδιώξεις για να μπορέσετε να αποτινάξετε οτιδήποτε σας βαραίνει συναισθηματικά ή ψυχικά. Προσέξτε τα οικονομικά αλλά και ανθρώπους που συνδέονται με το φιλικό σας περιβάλλον.

Καρκίνος

Εμπόλεμο το κλίμα

Δύσκολες καταστάσεις θα έχετε να αντιμετωπίσετε, εσείς που είστε γεννημένοι 1 και 2/7 κυρίως, καθώς η σύζευξη του Άρη- Πλούτωνα μέχρι το τέλος αυτής της βδομάδας, φαίνεται να ταράζει το κλίμα στον τομέα των οικογενειακών και διαπροσωπικών σας σχέσεων. Η πανσέληνος στον Ταύρο σας βοηθάει να δείτε με άλλη ματιά στόχους που έχετε βάλει στη ζωή σας αλλά και σχέσεις με το φιλικό σας περιβάλλον. Η εγκατάσταση του Ερμή στον Σκορπιό ευνοεί την επικοινωνία, τις ιδέες και τις συναλλαγές γενικότερα.

Λέων

Επαγγελματικές ανακατατάξεις

Η θεαματική πανσέληνος στον Ταύρο φαίνεται να αποσαφηνίζει καταστάσεις που επηρεάζουν την φήμη αλλά και την καριέρα σας και να βοηθάει στο ξεκαθάρισμα κάποιων αποφάσεων ή επιλογών. Οπωσδήποτε θα πρέπει να αποφύγετε εντάσεις και παρεξηγήσεις με άτομα της οικογένειας ή με ανώτερα πρόσωπα στον χώρο της δουλειάς σας αυτό το διάστημα όπως και να πάρετε αποφάσεις για αλλαγές που μπορεί να έχουν αμφίβολο αποτέλεσμα στο άμεσο μέλλον. Προσέξτε θέματα σπουδών και διαδικαστικές υποθέσεις και γενικότερα συζητήσεις που μπορεί να πάρουν αρνητική τροπή.

Παρθένος

Θετικές εξελίξεις σε όλους τους τομείς

Οι περισσότερες πλανητικές επιδράσεις θα έχουν θετικό αντίκτυπο για σας και τα θέματα των προσωπικών σας σχέσεων ή γενικότερα σε δραστηριότητες που συνδέονται με την επικοινωνία και  τα ταξίδια. Η πανσέληνος στον φιλικό σας Ταύρο σας βοηθάει να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες σε διάφορες συμφωνίες σας ή να κατασταλάξετε σε κάποιες αποφάσεις που αφορούν τα προσωπικά και γενικότερα το επαγγελματικό σας μέλλον. Η σύνοδος του Άρη- Πλούτωνα στον Αιγόκερω βοηθάει στην αναγέννηση στόχων, ερωτικών υποθέσεων όπως και στην ανάδειξη της δημιουργικότητάς σας.

Ζυγός

Ανακατατάξεις στην οικογένεια και όχι μόνο!

Δύσκολη εβδομάδα για σας καθώς οι περισσότεροι θα έχετε να αντιμετωπίσετε εχθρότητες και μέτωπα στο χώρο της οικογένειας ή της δουλειάς αυτό το διάστημα. Πιο σημαντικό γεγονός θα είναι οι δυσάρεστες αποκαλύψεις που μπορεί να σας αιφνιδιάσουν αλλά και οι εξελίξεις που θα σας ωθήσουν να αλλάξετε την κοσμοθεωρία και τις απόψεις σας απέναντι στους άλλους. Η πανσέληνος στον Ταύρο στις 4/11 θα φέρει μια σειρά από ανατροπές ή αλλαγές στις σχέσεις και τα οικονομικά. Προσέχετε έξοδα και κάποιες συνεργασίες που είναι πιθανόν να αποδειχθούν ανώφελες ή επιζήμιες για σας.  

Σκορπιός

Οι εξελίξεις κορυφώνονται

Η δύσκολη πανσέληνος που θα σχηματιστεί απέναντι από το ζώδιό σας φαίνεται να προκαλεί διάφορες αναστατώσεις στον χώρο των σχέσεων και των συνεργασιών σας κυρίως για σας που είστε γεννημένοι στις αρχές Νοεμβρίου και συγκεκριμένα μέχρι τις 5/11. Καλό θα είναι να αποφύγετε να πέσετε σε παγίδες συναισθηματικές ή επαγγελματικές που μπορεί να περιπλέξουν ακόμα περισσότερο την κατάσταση αλλά και να κινηθείτε με πείσμα και αδιαλλαξία. Η εγκατάσταση του Ερμή στο ζώδιό σας από τις 9/11 ευνοεί την επικοινωνία και τα ταξίδια.

Τοξότης

Ώρα για απολογισμούς

Οι περισσότεροι πλανήτες αυτή την εποχή, Αφροδίτη, Ήλιος και Ερμής μετά τις 9/11 διέρχονται  από τον 12ο ηλιακό σας οίκο και επηρεάζουν έντονα την ψυχοσύνθεσή σας ενώ σας ωθούν σε κάποιους αναγκαίους απολογισμούς προσωπικούς, οικονομικούς ή επαγγελματικούς. Επαφές με άτομα από το εξωτερικό, ανάγκη για απομόνωση, κρυφά σχέδια και παρασκηνιακή δράση θα είναι κάποια από αυτά που θα λάβουν χώρο στην ζωή σας και θα σηματοδοτήσουν τις εξελίξεις για την εβδομάδα που έρχεται. Προσέξτε θέματα οικονομικά με την σύνοδο του Άρη- Πλούτωνα και γενικότερα ανακατατάξεις στις εργασιακές σας συνθήκες.       

Αιγόκερως

Προσέξτε τις αντιδράσεις σας

Η βδομάδα αυτή θα είναι σε γενικές γραμμές καίρια για σας, ειδικά αν είστε γεννημένοι 1 και 2/1. Πολλές σημαντικές αλλαγές ζυμώνονται αυτή την εποχή στη ζωή σας και επιδρούν στις σχέσεις και τις συνεργασίες ή στην οικογενειακή και επαγγελματική σας κατάσταση. Η δύσκολη σύνοδος του Άρη- Πλούτωνα συμβάλει στο να δημιουργηθούν εντάσεις και διαφωνίες με ανθρώπους του περίγυρού σας, αλλά και στο να ανακινηθούν καταστάσεις από το παρελθόν. Αποφύγετε να δράσετε με έντονο τρόπο γιατί αυτό σε πολλές περιπτώσεις μπορεί να σας γυρίσει μπούμερανγκ, ειδικά αυτή την περίοδο. Γενικά φροντίστε να κρατήσετε αποστάσεις από ανθρώπους και καταστάσεις που «μυρίζουν» από μακριά κίνδυνο και φροντίστε να κρατήσετε την ψυχραιμία σας σε οποιαδήποτε άδικη πρόκληση.

Υδροχόος

Αναστάτωση στην οικογένεια

Η πανσέληνος στον Ταύρο στις 4/11 φαίνεται να επιδρά έντονα στην οικογενειακή και επαγγελματική σας πορεία ειδικά για σας που είστε γεννημένοι στο 2ο και 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Εντάσεις με άτομα του οικείου σας χώρου, επιπλοκές στις συνθήκες της οικογένειας και της διαμονής σας αλλά και συγκρούσεις με το άμεσο περιβάλλον και τους συνεργάτες σας είναι πιθανό να συμβούν. Προσέξτε διαρροές και κινήσεις που μπορεί να έχουν επίπτωση στην φήμη σας. Κρατήστε μυστικά τα σχέδιά σας και προφυλάξτε τις οικονομικές σας υποθέσεις από διάφορα απρόοπτα.

Ιχθείς

Επιτυχίες από το πουθενά

Η πανσέληνος στον Ταύρο στις 4/11 θα ευνοήσει επαφές, ταξίδια και σχέσεις με το άμεσο περιβάλλον όπως και ανταλλαγές γνώσεων και ιδεών αλλά και ανακίνηση παλιών σας στόχων. Οι περισσότεροι από σας θα είστε αυτή την περίοδο δέκτες πληροφοριών και εξελίξεων ενώ δραστηριότητες που συνδέονται με την επικοινωνία, την ανταλλαγή απόψεων και ιδεών ευνοούνται ιδιαίτερα. Η σύνοδος του Άρη- Πλούτωνα μπορεί να σας φέρει σε επαφή με άτομα από το παρελθόν όπως και να ανανεώσει σχέσεις φιλικές η επαγγελματικές. Η εγκατάσταση του Ερμή στον Σκορπιό από τις 9/11 θα ευνοήσει τις συμφωνίες και τις προσωπικές σας σχέσεις. Γνωριμίες και επαφές με άτομα που μένουν μακριά.     

 

 

Έλλη Δωριάδου, Ερευνήτρια- Αστρολόγος

Tηλ. 6945782645, 2109812236

www.astroland.gr