Είναι αυτό που λέμε το πακέτο. Το θέμα δεν είναι να έχεις ένα όμορφο μακιγιάζ ή ένα εντυπωσιακό φόρεμα ή ένα στυλάτο χτένισμα. Το ζήτημα είναι να τα έχεις όλα μαζί! Γι’αυτό, πρέπει να βρεις το κατάλληλο λουκ, ανάλογα με την περίσταση.

Για παράδειγμα:

1.    Για επίσημη περίσταση


Εάν είναι καλοκαίρι και φοράς ένα αέρινο φόρεμα ή μία εξώπλατη όλοσωμη φόρμα, τότε ένας ωραίος εντυπωσιακός κότσος είναι ό,τι πρέπει! Άσε που ζεσταίνεσαι και δεν χαλάει και το μαλλί από τον ιδρώτα, την υγρασία και τον αέρα.

Εάν είναι χειμώνας και φοράς κάτι πιο «βαρύ», τότε ένα απλό καλοχτενισμένο μαλλί, φτιαγμένο με ψαλίδι για ελαφριά μπούκλα ή ίσιο αυστηρό, είναι επίσης μια safe επιλογή.

Δες εδώ 5 τάσεις σε μακιγιάζ και μαλλιά που θα λατρέψουμε αυτό το φθινόπωρο.

2.    Για τη δουλειά


Ανάλογα και τη δουλειά βέβαια, αλλά εάν πάρουμε το πιο συνηθισμένο, δηλαδή να δουλεύεις σε μια εταιρεία που δεν είναι ούτε πολύ corporate το λουκ, ούτε πολύ χύμα, τότε ένας κότσος είναι ο πιο κατάλληλος, από πολλές απόψεις! Πρώτον, φαίνεσαι χτενισμένη και εντυπωσιακή, ενώ κότσο μπορείς να φτιάξεις μέσα σε πέντε λεπτά. Δεύτερον, κρατάει όλη την ημέρα, εάν δουλεύεις πολλές ώρες, οπότε δεν θα φαίνεσαι κακοχτενισμένη, μετά από 6 ώρες στη δουλειά. Τρίτον, καλύπτει τα άλουστα μαλλιά περισσότερο από το να τα είχες κάτω. Δες εδώ πώς να φτιάξεις τα μαλλιά σου αν βαριέσαι να τα λούσεις! Τέταρτον, σε βολεύει στις κινήσεις στη δουλειά –εάν για παράδειγμα είσαι σε εξωτερικό χώρο, για να μην μπαίνουν τα μαλλιά σου συνέχεια μέσα στη μούρη σου κτλ.

Τα 10 tips που θα σώσουν τα - ξηρά σαν άχυρα – μαλλιά σου!

3.    Για αθλητικές δραστηριότητες


Γυμναστήριο, βόλτα στο πάρκο, χόμπι κτλ. Ε δεν θέλει και πολύ μυαλό, αφού μια αλογοουρά απλή είναι η πιο κατάλληλη επιλογή. Προσοχή! Στο γυμναστήριο επιβάλλεται να είμαστε λίγο… ατημέλητες. Όχι σαν λέτσοι, αλλά μην πηγαίνεις φτιαγμένη από την κορφή μέχρι τα νύχια… Θα σε κοιτούν όλοι –και όχι με την καλή έννοια…

Δες εδώ ποια χτενίσματα ταιριάζουν στο σχήμα του προσώπου σου!

4.    Smart Casual


Το πιο συχνό outfit που θα έχεις στην καθημερινότητά σου. Πως φτιάχνουμε το μαλλί; Πολλές εναλλακτικές! Κάτω, είναι το πιο κατάλληλο και το πιο σέξυ και ανάλαφρο. Ίσιο, με μπούκλες ή περνώντας λίγο το ψαλίδι, μπορείς να κάνεις δεκάδες διαφορετικά χτενίσματα.

Τσέκαρε εδώ 10 tricks για σένα που βαριέσαι να ασχοληθείς με τα μαλλιά σου!