Η σεζόν που διανύουμε δε χρειάζεται πολλά ρούχα προκειμένου να αποκτήσεις ένα σικ και εντυπωσιακό ντύσιμο - λίγα και καλά κομμάτια μας φτάνουν. Όσο για τα φορέματα που θα χρειαστείς για το φετινό φθινόπωρο και χειμώνα, ένα πράγμα έχω να σου πω: 5 είναι αρκετά! Μπορείς φυσικά να έχεις άπειρα,εγώ δε θα σου πω όχι, αλλά μπορείς επίσης να επικεντρωθείς στα παρακάτω:

1. The Bohemian. Το αγαπάμε γιατί συγκεντρώνει πολλά χρώματα και prints, ταιριάζει τέλεια σε κάθε σιλουέτα, μπορεί να ''κολλήσει'' σε άπειρες περιστάσεις. Με φλάτ ή με τακούνι, με μπότες ή μπαρέτες, με καπαρντίνα ή και biker jacket, αυτό το φόρεμα θα το λατρέψεις και θα σε βολέψει - αμοιβαία τα αισθήματα. Θυμίζει δεκαετία του '70 και rock and roll όσο κανένα άλλο!

2. The Scarf Tie. Δένει σαν γραβάτα για να εξυμνήσει το ανδρόγυνο στυλ που δεν παύει να είναι και σέξι. Βολεύει γιατί είναι ρούχο και αξεσουάρ, 2 σε 1. Αυτό δε σημαίνει πως δεν μπορείς να φορέσεις εντυπωσιακά ear cuffs ή οποιοδήποτε άλλο statement σκουλαρίκι. Πιασμένα μαλλιά, κανόνας!

3. The Sift Dress. Το κλασικό φόρεμα που σε σώζει για όλη τη σεζόν όταν δεν έχεις κάτι άλλο να φορέσεις. Ανάλογα με τα παπούτσια, τα κοσμήματα και την τσάντα μπορεί να υποστηρίξει επαρκώς ένα casual, formal ή office preppy look. Θα εντυπωσιαστείς από τους πολλούς δυνατούς συνδυασμούς, τις αρκετές περιστάσεις που θα σου φανεί χρήσιμο και το ξεχωριστό ντύσιμο που θα πετυχαίνεις κάθε φορά.

4. The Shoulder Baring. Χρειάζεται ειδική περίσταση για να βγάλεις τον ένα ώμο έξω; Δε νομίζω. Ένα τέτοιο φόρεμα είναι πάντα σέξι, γιατί βγάζει έντονη θηλυκότητα χωρίς να προκαλεί. Ιδανικό για το πάρτι της κολλητής σου, για την έξοδο για ποτό με τις φίλες σου, για το πρώτο (ή δεύτερο) ραντεβού, για την επέτειο με το αγόρι σου.

5. The Slip Dress. Ένα απλό φόρεμα τιραντάκι είναι πάντα χρήσιμο, σε κάθε εποχή και κάθε σεζόν. Με πιασμένα μαλλιά, κόκκινο κραγιόν (ή και μαύρο, μιας και είναι φέτος της μόδας) και ένα σικ clutch, μπορεί να σου λύσει τα χέρια όταν δεν έχεις τι να φορέσεις το Σαββατόβραδο ή στο πάρτι της Παρασκευής. Μπορεί να είναι απλό, αλλά έχεις όλα τα εργαλεία για να το κάνεις ξεχωριστό.

 

Υ.Γ. Το little black dress ανήκει σε κάθε εποχή, εννοείται πως ταιριάζει και σ' αυτή!

Φωτογραφίες