Ηρέμησε! Ήταν δεν ήταν δικιά σου η επιλογή, πρέπει να το δεις θετικά και να μη σε πάρει από κάτω… Εδώ είμαστε εμείς για να σου εξηγήσουμε με βασικά επιχειρήματα γιατί είναι καλύτερο που χώρισες! Κι αν όχι καλύτερο, τότε σίγουρα υποφερτό…

1.    Θα έχεις περισσότερο χρόνο για τον εαυτό σου


Πολλές γυναίκες παραμελούν τον εαυτό τους όταν είναι σε μια σχέση, βάζουν στην άκρη τους στόχους και τα θέλω τους, απλά επειδή είναι με κάποιον-τραγικό, αλλά το κάνουμε. Τώρα που χώρισες θα βρεις τον χρόνο και το κέφι να πας γυμναστήριο που λες τόσο καιρό και δεν το κάνεις, να ασχοληθείς με τη σχολή σου ή να ψάξεις κανονικά για δουλειά.

Δες εδώ 15 σκέψεις που κάνεις όταν είσαι single για πολύ καιρό...

2.    Θα έχεις περισσότερο χρόνο για τις φίλες σου


Εάν τις παραμέλησες όσο καιρό ήσουν σε σχέση, κακώς! Εάν απλά δεν τις έβλεπες όσο ήθελες επειδή δεν είχες χρόνο ή επειδή δεν σε άφηνε –επίσης τραγικό- ήρθε η ώρα να επανορθώσεις. Βέβαια, μπορεί να μη σε δεχτούν πίσω, αλλά το πιο πιθανό είναι να επανακτήσεις τις φιλίες σου και να τις χαρείς! Άλλωστε η φιλία είναι πιο σημαντική από όλα!

Δες τις 5 φίλες που πρέπει να έχεις όταν χωρίζεις!
 
3.    Θα αποκτήσεις νέες εμπειρίες


Οι περισσότερες γυναίκες με το που χωρίζουν… παίρνουν μπρος και ξεκινούν πράγματα στη ζωή τους! Νέες εμπειρίες, καινούρια ενδιαφέροντα, μια ολόκληρη ζωή σε περιμένει!

«Επιτέλους χώρισα»! 18 λόγοι που πρέπει να χαίρεσαι!

4.    Τι σήμερα τι αύριο τι τώρα


Κοίτα, αν το καλοσκεφτείς, οι περισσότερες σχέσεις καταλήγουν σε χωρισμό… Οπότε, όπως είπε και η θεά Ελευθερία Αρβανιτάκη –και παλαιότερα η Μαρίκα Νίνου-, τι σήμερα τι αύριο τι τώρα; Καλύτερα που χώρισες τώρα, να μη δεθείς και περισσότερο!

Τσέκαρε τις 10 χειρότερες ατάκες χωρισμού!

5.    Θα ωριμάσεις


Όλοι οι χωρισμοί μας κάνουν πιο ώριμες και πιο κατασταλαγμένες. Κάθε μάθημα που έρχεται στη ζωή σου, σε βοηθάει να γίνεσαι καλύτερη και να βλέπεις με άλλη οπτική τα πράγματα.

Δες εδώ 4 σημαντικά μαθήματα που παίρνεις από μια αποτυχημένη σχέση...

6.    Θα βρεις καλύτερο!

Σε θέλω φουλ αισιόδοξη! Όσο καλός και να ήταν ο πρώην, να είσαι σίγουρη ότι θα βρεις καλύτερο! 

Δες εδώ 8 σημάδια πως ο νέος σου σύντροφος είναι πολύ καλύτερος από τον πρώην σου!