Ολες έχουμε χωρίσει… Άλλοτε με άσχημο τρόπο, άλλοτε με πιο συναινετικό… Πάντα, όπως και να έχει, νιώθεις έναν κόμπο στο στομάχι, ακόμα κι αν ήταν δική σου η απόφαση, κι αυτό γιατί μια σελίδα στη ζωή σου κλείνει, και ανοίγει μια άλλη…

Τι πρέπει να έχεις μετά από έναν χωρισμό; Μα, φυσικά, τις φίλες σου! Και μάλιστα πολλών διαφορετικών ειδών! Εκτός αν είσαι τόσο τυχερή, ώστε ακόμα και μια φίλη σου, να τις υπερκαλύπτει όλες!

Δες εδώ 20 πράγματα που μόνο η κολλητή σου θα έκανε για σένα.

1.    Τη φίλη που σου λέει πάντα την αλήθεια


Είναι αυτή που θα σου πει την αλήθεια, ακόμα κι αν δεν σου αρέσει…Είναι αυτή που θα σου πει την γνώμη της, εάν ήταν σωστό που χωρίσατε, εάν είναι μ$*$κας, εάν πρέπει να γυρίσεις ξανά στον πρώην σου. Είναι η καλύτερη από όλες, γιατί σε σέβεται τόσο πολύ, που δεν θέλει να σε κοροϊδέψει, λέγοντας αυτό που εσύ θέλεις να ακούσεις. Πολλές φορές καταντά εκνευριστική με την συχνή της φράση «στα έλεγα εγώ!».

2.    Τη φίλη που ξέρει πώς να σε κάνει να ξεχαστείς

Θα είναι στο πλευρό σου πάντα, θα κάνει τον «καραγκιόζη» για να ξεχαστείς, θα σου μιλάει επίτηδες για άλλα πράγματα, ίσα-ίσα να ξεφύγει το μυαλό σου. Θα σου δίνει τα χαρτομάντηλα όταν κλαις για τον χωρισμό σου και θα απαντάει στις κλήσεις σου ακόμα και στη μια το βράδυ. Εσύ, η κολλητή σου και το τηλέφωνο. Μια σχέση εξάρτησης!

3.    Τη φίλη που πάντα σου «χαϊδεύει τα αυτιά»

Δεν το κάνει επειδή σε κοροϊδεύει η καημένη, απλά έτσι είναι το στυλ της. Δεν της βγαίνει ρε παιδί μου! Το ξέρετε πολύ καλά και οι δύο, γι’αυτό και έχετε συμφωνήσει να έχει αυτό τον ρόλο… Θα σου πει αυτό που θέλεις να ακούσεις –και προς στιγμή, θα νιώσεις καλύτερα.

Δες εδώ 10 σημάδια ότι αυτή η φίλη σου είναι Κίνδυνος-Θάνατος!

4.    Τη φίλη που περνάει καλά!


Η έξω καρδιά! «Χώρισες;  Τώρα έρχομαι να σε πάρω να πάμε μπουζούκια» η κλασσική φράση της. Ξέρει να διασκεδάζει, έχει πολλές γνωριμίες –που μπορούν να σου φανούν χρήσιμες εάν είσαι φρεσκοχωρισμένη, γιατί, ως γνωστόν, ο έρωτας με έρωτα περνάει- και θα σε ανεβάσει στα ύψη κατευθείαν. Βέβαια, το πρωί που θα γυρίσεις σπίτι, θα αρχίσεις να ξανακλαις για τον χωρισμό σου, αλλά εκεί αναλαμβάνει η νούμερο δύο.

5.    Τη μαμά σου


Μια από τις καλύτερες φίλες σου… Θα είναι πάντα εκεί για εσένα… Και όσο πιο μεγάλη είσαι, τόσο πιο έντονα θα καταλάβεις το σημαντικό ρόλο της. Θα σε βοηθήσει σε όλες τις πτυχές της ζωής σου –ακόμα και σε έναν χωρισμό.

49 απίστευτες ατάκες της ελληνίδας μάνας.