Από τη στιγμή που έχεις τόσες άλλες ευκαιρίες να επενδύσεις τα χρήματα σου - Θες ρούχα; Θες παπούτσια; Θες αξεσουάρ; Που χρήματα για να πάρεις πιο ακριβά ή έστω λίγο πιο καλά έπιπλα και αντικείμενα για το σπίτι σου; Μην αγχώνεσαι, για όλα υπάρχει λύση. Προφανώς και δε χρειάζεται να ξοδέψεις μια περιουσία για να πάρεις κάτι τεράστιας αξίας για το σπίτι σου, ξέρεις πόσες τσάντες θα μπορούσες να πάρεις;

Ορίστε, λοιπόν, 6 φτηνά & απλά αντικείμενα που θα μπορούσες να βάλεις στο σπίτι σου ώστε να κάνεις τους πάντες να πιστεύουν ότι αφιερώνεις πολύ χρόνο και χρήμα στη διακόσμηση.

1. Πολλά πολύχρωμα μπουκαλάκια. Ιδανικά για να γίνουν τα πιο in βάζα της σεζόν - τι εννοείς έχουν χρόνια να σου προσφέρουν λουλούδια; Διάλεξε ωραία χρώματα, ωραία σχήματα, εντυπωσιακούς συνδυασμούς. Βάλε τη φαντασία σου να οργιάσει και δημιούργησε ένα ξεχωριστό σήμα κατατεθέν για τα τραπεζάκια στο σπίτι σου. Συγκέντρωσε 10-12 τεμάχια, με ποικιλία σε σχήματα και χρώματα ... και δε θα χάσεις!

2. Μεταλλικό στοιχείο σε κάθε γωνιά. Ναι, αυτό θα δώσει στο χώρο σου έναν αέρα (προσιτής) πολυτέλειας. Όπως και να το κάνουμε, αφήνει μια αίσθηση φρεσκάδας, εκλεπτυσμένου και μοντέρνου γούστου. Μπορείς να βρεις κάποια φτηνή κατασκευή, που να δείχνει όμως πολύ πιο ακριβή. Δε χρειάζεται να το παρακάνεις, με 2-3 τέτοια κομμάτια είσαι πολύ fashionable νοικοκυρά. Τα ράφια με λίγα αντικείμενα, με κορνίζες και έντονο το λευκό στοιχείο, θα κάνουν τη διαφορά.

3. Το χρώμα έχει σημασία. Αν είναι να επιλέξεις ανάμεσα σε χιλιάδες χρώματα, έχε στο νου σου σίγουρα αυτά: σκούρο μοβ, ρουμπινί και μπορντό. Φυσικά, αν δε θες να ρισκάρεις να βάψεις μέρος του τοίχου σου σε τέτοια έντονα χρώματα, μπορείς όμως πολύ απλά να αγοράσεις αντικείμενα σ' αυτούς τους τόνους. Σε συνδυασμό με το λευκό, θα ανεβάσουν κατά πολύ το design του σπιτιού σου.

4. Τα παιχνίδια γίνονται τέχνη. Και το αποτέλεσμα είναι πιο μοντέρνο από ποτέ! Έντονα χρώματα, κοινή θεματική, συνδυασμοί που τραβούν το βλέμμα, τι άλλο να θέλει κανείς; Πάρε ελάχιστα υλικά και με βάση πράγματα που έχεις ήδη στο σπίτι, δημιούργησε κομμάτια τέχνης από το πουθενά. Δε χρειάζεται χρήματα, μόνο να ρίξεις μια γενναία ματιά στο συρτάρι που έχεις ξεχασμένους μικρούς θησαυρούς. Με λίγο glitter όλα βρίσκουν τη θέση τους στο σαλόνι σου!

5. Πέτα ένα κουνάβι στον καναπέ ή στο κρεβάτι (γελάω για 5 λεπτά και συνεχίζω να γράφω ακάθεκτη). Εμένα αυτά τα ζωάκια δε μ' αρέσουν, δε βρίσκω καμία ομορφιά στο να έχεις ένα αντικείμενο που να θυμίζει ξεκοιλιασμένο ζώο - κι ας μην είμαι ιδιαίτερα animal friendly. Δε μου πάει η καρδιά όμως. Αν δεν είσαι αυτής της άποψης, να ξέρεις ότι ένα ζώο (όχι απαραίτητα κουνάβι) έτσι ανέμελα ακουμπησμένο στο σαλόνι σου, σε κάνει να δείχνεις τουλάχιστον σαν επιτυχημένη επιχειρηματίας (και λίγα λέω). Το σίγουρο είναι ότι δίνει ζεστασιά στο χώρο.

6. Βγάλε την προίκα από το σεντούκι. Τουλάχιστον 10 χρόνια πριν αναρωτιόμουν σε τι θα χρησίμευαν όλα αυτά τα πιατάκια και τα φλιτζανάκια με τα ζωάκια και τα λουλουδάκια που μάζευε η γιαγιά μου από τότε που δημιουργήθηκε ο κόσμος μας. Σήμερα αυτό το vintage στοιχείο είναι συνώνυμο του ''έδωσα μια περιουσία για να το αποκτήσω''. Κανείς δε θα ξέρει ότι τα βούτηξες από τη γιαγιά σου, αλλά ακόμη κι αν το μάθει, άστον να αναρωτιέται για το τι ιστορία μπορεί να κρύβει αυτό το φλιτζανάκι του τσαγιού - μην το βλέπεις έτσι.