Το πιο σημαντικό γεγονός αυτής της εβδομάδας θα είναι η οριστική αποχώρηση του Κρόνου από τον Σκορπιό και η εγκατάσταση του στον Τοξότη για τα επόμενα δυόμισι χρόνια. Επίσης από τις 17/9 ο Ερμής, ο πλανήτης που συνδέεται με την επικοινωνία, τις επαφές και τις συμφωνίες, θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο της δικαιοσύνης τον Ζυγό, φαινόμενο που θα έχει διάρκεια μέχρι τις 9/10.

Ουσιαστικά βρισκόμαστε στο μεσοδιάστημα κάποιων σημαντικών πλανητικών επιδράσεων που θα ολοκληρωθούν στις 28/9 με την πανσέληνο που συμπίπτει με το φαινόμενο της έκλειψης στις αρχικές μοίρες του Κριού. Η εβδομάδα αυτή θα είναι ιδιαίτερα έντονη καθώς σχηματίζεται με ακρίβεια η δύσκολη αντίθεση του Δία- Ποσειδώνα από τις 7ο των μεταβλητών ζωδίων, επιτείνοντας την αοριστία την διάσπαση και την διάλυση κυρίως για τα ζώδια της μεταβλητής ομάδας του 1ου δεκαημέρου. Προς το τέλος της εβδομάδας αυτής θα έχουμε και την θετική όψη της Αφροδίτης από τον ερωτικό Λέοντα με τον Ουρανό από τον Κριό, όψη που θα βοηθήσει στην ανάπτυξη σχέσεων και δεσμών κυρίως για τα ζώδια της πύρινης τριπλότητας, Λέοντες, Κριούς, Τοξότες.

Κριός - Μπερδεμένα μας τα λες!

Η ανάδρομη κίνηση του Ερμή από τον πολικό σας Ζυγό στη διάρκεια αυτής της εβδομάδας μέχρι και τις 9/10 είναι πιθανόν να προκαλέσει επιπλοκές στις επαφές, τις συνεργασίες και σε δραστηριότητες που συνδέονται με την επικοινωνία, τα ταξίδια και τις μετακινήσεις. Η εβδομάδα αυτή μπορεί να περιέχει πολλές ζυμώσεις που θα συνδέονται κυρίως με επαγγελματικές ή προσωπικές υποθέσεις σας, κυρίως αν είστε γεννημένοι στο τέλος Μαρτίου. Οι υπόλοιποι του 2ου και του 3ου δεκαημέρου θα είστε πιο ευνοημένοι από τον τομέα της τύχης και του έρωτα ειδικά αυτή την εβδομάδα αλά και στην διάρκεια της επόμενης. Προσέξτε την υγεία σας και γενικότερα καταστάσεις που συνδέονται με τρίτους ή το σύντροφό σας.

Ταύρος - Επαγγελματικές ανακατατάξεις

Η εβδομάδα αυτή περιέχει γεγονότα που μπορεί να σας προκαλέσουν ανασφάλεια και ανησυχία από τον χώρο της δουλειάς σας, καθώς η ανάδρομη κίνηση του Ερμή στον Ζυγό και από τον 6ο ηλιακό σας οίκο μπορεί να προκαλέσει αρκετές καθυστερήσεις ή προβλήματα στην οργάνωση και εξέλιξη κάποιων στόχων σας. Στον ερωτικό τομέα αλλά και στις διάφορες κοινωνικές σας σχέσεις τα πράγματα αυτή την εποχή θα είναι αρκετά ρευστά και αόριστα καθώς θα υπάρχουν εξελίξεις που μπορεί να σας προκαλέσουν κάποιες απογοητεύσεις και έντονους συναισθηματικούς διχασμούς. Το θετικό αυτής της περιόδου θα είναι η αποχώρηση του Κρόνου από τον πολικό σας Σκορπιό που συνεπάγεται και με την ολοκλήρωση μιας δυσάρεστης και πιεστικής διετίας για εσάς.  

Δίδυμοι - Περισσότερη ωριμότητα

Η νέα θέση του Κρόνου στον πολικό σας Τοξότη και στον 7ο ηλιακό σας οίκο από τα μέσα αυτής της εβδομάδας και για τα επόμενα δυόμισι χρόνια θα σημάνει για σας μια έναρξη καθοριστικών γεγονότων που θα συνδέονται κυρίως με τις επιπτώσεις των προηγούμενων επιλογών σας. Πολύ πιθανόν να χρειαστεί να αναθεωρήσετε μακροπρόθεσμα τις θέσεις σας απέναντι στους άλλους, τις συνεργασίες σας και γενικότερα τα λάθη που είχατε κάνει στο παρελθόν. Αν είστε γεννημένοι στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου σας βιώνετε κάποιες αντικρουόμενες καταστάσεις στο περιβάλλον σας καθώς από την μια καλείστε να συμμαζέψετε τα ασυμμάζευτα που έχουν δημιουργηθεί στο άμεσο ή έμμεσο περιβάλλον σας από δικές σας ελλείψεις και λάθη από την άλλη όμως οι επιδράσεις του Δία, Ποσειδώνα σας ωθούν στην τακτική του κουκουλώματος. Σας συστήνω προσοχή καθώς οι εξελίξεις μπορεί να σας διαψεύσουν.  

Καρκίνος - Δυσκολίες και καθυστερήσεις

Τα καλά νέα για σας θα είναι ότι τα οικονομικά σας μέχρι το τέλος αυτής της εβδομάδας μπορεί να είναι σε σημαντική ανάκαμψη καθώς το αρμονικό τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό μπορεί να σας δώσει την ευκαιρία να βγάλετε χρήματα που δεν περιμένετε ή να έχετε παροχές που θα σας λύσουν τα χέρια και γενικότερα ευκαιρίες σημαντικές στην δουλειά σας. Η ανάδρομη φορά του Ερμή στον Ζυγό από τις 17/9 μπορεί να προκαλέσει κάποιες ανεπιθύμητες καθυστερήσεις σε διάφορα σχέδια σας ίσως επιπλοκές και σε υποθέσεις που συνδέονται με την κατοικία ή την οικογένεια. Το φαινόμενο της σεληνιακής έκλειψης στον Κριό στο τέλος αυτού του μήνα θα επηρεάσει κυρίως εσάς που είστε γεννημένοι στο τέλος Ιουνίου προσέξτε τάσεις δυσφήμησης ή γενικότερα συμπεριφορές και επιλογές που θα μπορούσαν να σας εκθέσουν.

Λέων - Δυναμικές εξελίξεις

Οι παρουσίες του Άρη και της Αφροδίτης στο ζώδιό σας θα εξακολουθούν να προκαλούν γεγονότα πότε έντονα πότε ευχάριστα για σας, κυρίως σε ό,τι αφορά την ερωτική και κοινωνική σας ζωή ή θέματα παιδιών και νέων σχεδίων. Η οριστική αποχώρηση του Κρόνου από τον Σκορπιό στις 17/9 δίνει μια ανάσα για όλους εσάς που είχατε ταλαιπωρηθεί την τελευταία διετία αλλά και την καλοκαιρινή περίοδο που αρκετοί από σας είχατε φτάσει σε απόγνωση. Το πιο σημαντικό ζήτημα για σας αυτή την εποχή θα είναι τα οικονομικά σας - από την μια η παρουσία του Δία στην Παρθένο θα σας δώσει δυνατότητες ανάπτυξης και προόδου από την άλλη όμως η δύσκολη επιρροή του Ποσειδώνα σ’ αυτόν τον τομέα μπορεί να σημαίνει ανεμομαζώματα ανεμοσκορπίσματα. Από τις 17/9 μπορεί να υποστείτε κάποιες επιπλοκές σε διάφορες συμφωνίες και συζητήσεις για νέες συνεργασίες

Παρθένος - Παραμείνετε προσεκτικοί

Η νέα θέση του Κρόνου στον Τοξότη για την επόμενη διετία μπορεί να επηρεάσει καίρια τον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας αλλά και γενικότερα τις συνθήκες της δουλειάς και των σχέσεων. Άμεσα επηρεάζεστε εσείς που είστε γεννημένοι στο τέλος Αυγούστου καθώς θα πρέπει να επιλέξετε με σοβαρά κριτήρια τον δρόμο που θα ακολουθήσετε στην ζωή σας. Τα προβλήματα αυτή την περίοδο ίσως και προς το τέλος του μήνα μπορεί να γίνουν πιο πιεστικά για σας, γι’ αυτό και θα πρέπει να αντιμετωπίσετε το καθετί με λογική και σύνεση προκειμένου να αποφύγετε δύσκολα επακόλουθα. Να θυμάστε ότι είναι προτιμότερο να κλείσετε διενέξεις και θέματα που δεν σας συμφέρει να παραμείνουν ανοιχτά κάνοντας ακόμα και μια ανεπιθύμητη συνθηκολόγηση παρά να συνεχίσετε σαν να μην έχει συμβεί τίποτα. Οι ευθύνες για τα όποια λάθη έχουν γίνει είναι μοιρασμένες και όχι εξολοκλήρου των άλλων! Πάρτε λοιπόν πρωτοβουλίες και αδράξτε ευκαιρίες που σας δίνονται τώρα για να μην επιτρέψετε στο οτιδήποτε μικρό τώρα να πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις στο μέλλον.  

Ζυγός - Δύσκολες εποχές για πρίγκιπες!

Να ξεκινήσουμε με τα καλά καθώς ο Κρόνος αποχωρεί αυτή την βδομάδα οριστικά από τον τομέα των οικονομικών σας και αυτό λογικά σημαίνει ότι θα μπορέσετε να πάρετε μια βαθιά ανάσα από τον συγκεκριμένο τομέα. Η μετάβασή του στον Τοξότη θα σας βοηθήσει να βάλετε σε τάξη υποθέσεις που συνδέονται κυρίως με συμφωνίες, σπουδές και γνώσεις ή δραστηριότητες που συνδέονται με την επικοινωνία και τα γραπτά ή τα διαδικαστικά ζητήματα που εκκρεμούν. Η εβδομάδα αυτή κυρίως από τις 17 και μετά μπορεί να παρουσιάσει απότομες καθυστερήσεις και αναβολές σε διάφορα καυτά θέματα που θέλετε να τρέξουν ενώ καλό θα είναι να προσέξετε συνεργασίες που σας προτείνουν ή συμφωνίες που μπορεί να μην έχουν την δυνατότητα άμεσα να υλοποιηθούν. Η θετική όψη της Αφροδίτης με τον Ουρανό προς το τέλος αυτής της εβδομάδας μπορεί να σας βοηθήσει στον κοινωνικό σας τομέα σε εύρεση συμμαχιών και ομάδας ή στην πραγματοποίηση κάποιων σημαντικών σας στόχων και σίγουρα στην διεύρυνση των γνωριμιών σας. Τέλος να είστε σε κατάσταση αναμονής και επαγρύπνησης καθώς η σεληνιακή έκλειψη που θα γίνει στο τέλος Σεπτέμβρη στον Κριό μπορεί να αλλάξει για σας το τοπίο των σχέσεων και των συνεργασιών σας.

Σκορπιός - Τέλος εποχής

Μια μακρά περίοδος δυσκολιών και πιέσεων οικονομικών ή προσωπικών τελειώνει οριστικά για σας από τις 17/9 και έτσι θα μπορέσετε να βάλετε πλέον σε νέα τάξη την ζωή σας και τα σχέδιά σας χωρίς φραγμούς και εμπόδια. Η εγκατάσταση του Κρόνου στον Τοξότη και στον 2ο ηλιακό σας οίκο προοιωνίζει μια περίοδο που θα χρειαστεί να πάρετε μέτρα για τα οικονομικά σας εκκρεμότητες και άλλα ή γενικότερα να αλλάξετε την τακτική σας απέναντι σε αυτά. Πολύ πιθανόν να σχεδιάσετε κάποια επένδυση μέσα στην επόμενη διετία ή να διασφαλίσετε ένα σημαντικό έσοδο από ακίνητο ή κληρονομικά. Την εβδομάδα αυτή θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί στα πρόσωπα και στις συνθήκες της δουλειάς σας και γενικότερα σε καταστάσεις που εγκυμονούν παγίδες ή κινδύνους, όπως σχόλια εις βάρος σας, πισώπλατες ενέργειες και γενικότερα υποθέσεις και πρόσωπα που δεν μπορείτε να ελέγξετε. Η δύσκολη αντίθεση του Δία- Ποσειδώνα θέτει σε αμφισβήτηση πρόσωπα και καταστάσεις που συνδέονται με τον κοινωνικό ή ερωτικό σας τομέα

Τοξότης - Αλλαγή πορείας!

Η εγκατάσταση του Κρόνου στο ζώδιό σας από τις 17/9 και για τα επόμενα δυόμισι χρόνια θα είναι ένα σημαντικό γεγονός για σας κυρίως αν είστε γεννημένοι στο τέλος Νοεμβρίου. Η περίοδος αυτή μπορεί να φέρει νέες εξελίξεις στο χώρο της δουλειάς και των σχέσεων σας καθώς σχέσεις, συνεργασίες, συμφωνίες και σχέδια μπαίνουν σε μια πιο σοβαρή πορεία και είτε προχωράνε σε ένα επίπεδο παραπάνω είτε ολοκληρώνουν τον κύκλο τους. Μέσα λοιπόν στο επόμενο διάστημα θα είναι καλό να μπορέσετε να προβλέψετε τις όποιες εξελίξεις για να προλάβετε και εσείς καταστάσεις που μπορεί να σας γειώσουν δυσάρεστα και να εξομαλύνετε διαφορές που μπορεί να πάρουν αρνητικές διαστάσεις αργότερα. Το παλιό με το καινούριο μπορεί να γίνει ένα, καθώς άτομα από το παρελθόν μπορεί να επανέλθουν στην ζωή σας ή καταστάσεις που δεν είχαν ολοκληρώσει τον κύκλο τους να σας απασχολήσουν ξανά. Σε γενικές γραμμές θα χρειαστεί να φιλοσοφήσετε περισσότερο τα πράγματα και να δείτε με άλλα μάτια πρότυπα και μύθους που είχατε χτίσει στο μυαλό σας. Προσέξτε νομικές υποθέσεις αν έχετε και γενικότερα φροντίστε να μην αφήσετε κανένα περιθώριο εμπλοκής με τον νόμο.

Αιγόκερως - Μεταβλητότητα και αλλαγές

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Ζυγό μπορεί να προκαλέσει αρκετές αναστατώσεις και αοριστίες αυτή την περίοδο στα επαγγελματικά σας και γενικότερα στις συνεργασίες και στις σχέσεις σας. Πολύ πιθανόν μέχρι τις 9/10 να υπάρξουν κάποιες σημαντικές καθυστερήσεις στα σχέδιά σας ή στις συμφωνίες και τις συζητήσεις σας. Καταστάσεις και εκκρεμότητες από το παρελθόν φαίνεται να επανέρχονται δριμύτερες ενώ προσέξτε σχέσεις με συγγενικό και γειτονικό περιβάλλον ή προβλήματα με μετακινήσεις και μέσα μεταφοράς. Η εγκατάσταση του Κρόνου στον Τοξότη ανοίγει ένα νέο κύκλο εξελίξεων στον χώρο της δουλειάς καθώς θα έχετε να αντιμετωπίσετε κατά καιρούς εμπόδια και περιορισμούς ή επιπλοκές με την υγεία και γενικότερα την κοινωνική και προσωπική σας κατάσταση. Για πολλούς από σας αυτό μπορεί να σημαίνει μια μακρά περίοδο απομόνωσης και περιορισμού η σε άνοιγμα δραστηριοτήτων με εξωτερικό και αλλαγή διαμονής. Θετικές εξελίξεις θα υπάρχουν μέχρι το τέλος της εβδομάδας στα οικονομικά σας.

Υδροχόος - Η κατάσταση εξακολουθεί να είναι «εμπόλεμη»

Ο Κρόνος αλλάζει αυτή την εβδομάδα θέση και ζώδιο για σας και ως συγκυβερνήτης του ηλιακού σας ζωδίου θα σας ωθήσει από την νέα του θέση στον Τοξότη να ασχοληθείτε με συλλογική δράση τους στόχους σας και την κοινωνική σας ζωή. Οι παρουσίες του Άρη και της Αφροδίτης από τον πολικό σας Λέοντα θα εξακολουθήσουν και αυτή την εβδομάδα να προκαλούν, ο μεν πρώτος αντιπαλότητες και προκλήσεις γη δε δεύτερη ευκαιρίες ανανέωσης και στήριξη από τους άλλους. Η ανάδρομη κίνηση του Ερμή από τον Ζυγό μπορεί να προκαλέσει κάποιες καθυστερήσεις σε διάφορα νομικά θέματα που έχετε σε εκκρεμότητα, επαφές με άτομα από το παρελθόν αλλά και διάφορες αναβολές ή καθυστερήσεις σε επαφές και συναντήσεις. Γενικότερα αυτό το διάστημα καλό θα είναι να αποφύγετε επαφές με άτομα που μπορεί να σας προκαλέσουν δυσκολίες ή να σπείρουν διχόνοιες στις σχέσεις σας, εντάσεις που μπορεί να έχουν συνέπειες στην επαγγελματική και προσωπική σας πορεία.

Ιχθείς - Δώστε βάση στη δουλειά

Η νέα θέση του Κρόνου στον Τοξότη για τα επόμενα δυόμισι χρόνια στον άξονα της καριέρας- οικογένειας θα φέρει νέα δεδομένα στην ζωή σας, περισσότερες ευθύνες ή κούραση, πίεση και άγχος. Η δύσκολη όψη του Δία- Ποσειδώνα θα επηρεάσει μέχρι το τέλος του μήνα τις σχέσεις σας καθώς αναμένεται να έχετε κάποιες δυσάρεστες εκπλήξεις ή αποκαλύψεις, κυρίως εσείς που είστε γεννημένοι στο τέλος του Φλεβάρη, ενώ η ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Ζυγό από τις 17/9 μπορεί να προκαλέσει κάποια επιπλοκή στα οικονομικά σας και ειδικότερα σε χρήματα που περιμένετε να εισπράξετε από τους άλλους ή εκκρεμότητες που είχατε αφήσει να διαιωνίζονται εδώ και καιρό. Γενικότερα προσέξτε αυτό το διάστημα τις επιλογές σας -κοινωνικές ή προσωπικές- διαμάχες νομικές και θέματα που έχουν να κάνουν με οικείο περιβάλλον και πρόσωπα της οικογένειας σας. Πολύ πιθανόν ένας κύκλος σχέσεων ή συνεργασιών να λήξει για σας μέσα στο επόμενο διάστημα ενώ δεν αποκλείεται να κάνετε και εσείς κάποιο επαναπροσδιορισμό στις επιλογές και στις σχέσεις σας.        

Έλλη Δωριάδου, Ερευνήτρια- Αστρολόγος

Tηλ. 6945782645, 2109812236

www.astroland.gr