Εβδομάδα πολλών ταχυτήτων θα είναι αυτή που ξεκινά καθώς το φαινόμενο της μερικής ηλιακής έκλειψης φαίνεται να κυριαρχεί στις 13/9 και στις 20ο της Παρθένου, επηρεάζοντας κυρίως τα ζώδια της μεταβλητής ομάδας του 3ου δεκαημέρου αλλά και γενικότερα καταστάσεις που συνδέονται με το ασφαλιστικό και το εργασιακό σύστημα, τα θέματα υγείας και περίθαλψης. Η Αφροδίτη έρχεται αυτή την εβδομάδα και συγκεκριμένα από τις 6/9 σε ορθή φορά στις 14ο του Λιονταριού ενώ με την αρμονική όψη του Άρη- Ουρανού- επαναστατικότητα και ανεξαρτησία- ανοίγει την αυλαία της αυτή η ενδιαφέρουσα βδομάδα.

Κριός - Προσοχή και πάλι στις συνεργασίες

Η Αφροδίτη σε ορθή πλέον πορεία από τον φιλικό σας Λέοντα, τονίζει την γοητεία και την κοινωνικότητά σας και ενισχύει την τύχη σας στον έρωτα. Ο Άρης σε αρμονική όψη με τον Ουρανό από το ζώδιό σας δημιουργεί μέχρι και την Τρίτη ένα «τσουνάμι» θετικών συγκυριών και ευκαιριών στην ολοκλήρωση προσδοκιών και στόχων, ενώ ο Ερμής από τον Ζυγό ειδικά μέχρι τις 10/9 θα δυσκολέψει την πορεία κάποιων συνεργασιών σας αλλά και των σχέσεων σας με άτομα του συγγενικού ή εργασιακού σας χώρου. Η ηλιακή έκλειψη στην Παρθένο στις 13/9 θα προκαλέσει  αρκετή μεταβλητότητα και θα γίνει το έναυσμα για αλλαγές στον εργασιακό σας τομέα όπου στην προκειμένη περίπτωση θα χρειαστεί να αποδεχθείτε. Προσέξτε θέματα υγείας ή μπλεξίματα με το νόμο.

Ταύρος - Αναστατώσεις με καλό φινάλε

Η παρουσία του Άρη στον Λέοντα οξύνει τα προβλήματα στον άξονα εργασίας και οικογένειας η στα οικονομικά σας. Αν είστε γεννημένοι στο 3ο δεκαήμερο θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί και γενικότερα συντηρητικοί στις επιλογές και στα ανοίγματά σας. Εντάσεις με άτομα που συναναστρέφεστε καθημερινά ή με τον σύντροφό σας που αυτή την εποχή μπορεί να γίνουν πιο έντονα αλλά και διαφωνίες με συναδέλφους ή προβλήματα με διάφορες οικονομικές συμφωνίες σας. Μέχρι τις 17/9 ο Κρόνος θα βρίσκεται στις τελευταίες μοίρες του πολικού σας Σκορπιού, προκαλώντας περιορισμούς στην χαρά και στον έρωτα. Το φαινόμενο της ηλιακής έκλειψης στην Παρθένο και η παρουσία του Δία εκεί μπορούν να διαφοροποιήσουν αυτό το δύσκολο σκηνικό και να σας επιτρέψουν να ισχυροποιήσετε την θέση σας στην δουλειά και στα οικονομικά ή να κερδίσετε μάχες που επιθυμείτε έναντι των εχθρών σας και γενικότερα να υλοποιήσετε τα όνειρά σας σε σημαντικό βαθμό.      

Δίδυμοι - Χάος!!!!

Η λέξη αυτή κυριολεκτικά σας αντιπροσωπεύει αυτή την εποχή ειδικότερα αν είστε γεννημένοι στο τέλος Μαΐου, καθώς η δύσκολη αντίθεση του Δία- Ποσειδώνα μπορεί να σας εκθέσει πολύ άσχημα με οικονομικά ή εργασιακά και προσωπικά θέματα, ενώ η κρίση σας αποδεικνύεται λανθασμένη και ο τρόπος που μπορεί να χειριστείτε όλον αυτό τον κυκεώνα άκαρπος. Προσέξτε λοιπόν ιδιαίτερα εσείς του 1ου δεκαημέρου όλες αυτές τις δυσκολίες και πάρτε τα μέτρα σας από τώρα για κάθε τι που σας ακούγεται ή σας φαίνεται περίεργο. Η ηλιακή έκλειψη στον άξονα Παρθένου- Ιχθύων στις 13/9 θα επηρεάσει κυρίως εσάς που είστε γεννημένοι στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σας προκαλώντας ανακατατάξεις στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας ή γενικότερα επιπλοκές στην δουλειά και στο σπίτι. Όλο αυτό το διάστημα θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με τους γύρω σας καθώς οι εξελίξεις μπορεί να είναι απρόοπτες.  

Καρκίνος - Ελπίδες για οικονομική ανάκαμψη!

Η ορθή φορά της Αφροδίτης από τις 6/9 στον Λέοντα αλλά και η θετική γωνία του Άρη από τον 2ο ηλιακό σας οίκο με τον Ουρανό στις αρχές αυτής της βδομάδας φαίνεται να περικλείουν ευκαιρίες για οικονομική πληρότητα και σταθερότητα στα έσοδα σας και στην δουλειά σας. Νέες ευκαιρίες μπορεί να υπάρξουν από εταιρίες, προγράμματα και συλλογικές δραστηριότητες. Η σεληνιακή έκλειψη στην Παρθένο στις 13/9 φαίνεται να επηρεάζει ιδέες, απόψεις και σκέψεις σας αυτή την εποχή ενώ ανακινεί ζητήματα που συνδέονται με το εξωτερικό, τις σπουδές και τα νομικά. Τέλος η δύσκολη όψη του Ερμή- Πλούτωνα στην διάρκεια αυτής της εβδομάδας χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή κυρίως για σας που είστε γεννημένοι στις αρχές Ιουλίου καθώς επαφές με άτομα του οικείου σας χώρου μπορεί να αποδειχθούν μοιραίες ή απρόοπτες ενώ εντάσεις και προβλήματα μπορεί να προκύψουν με παιδιά και συγγενικά πρόσωπα.

Λέων - Ο έρωτας άργησε μια μέρα!

Θεαματική αλλαγή έρχεται στην ζωή σας αυτή την εβδομάδα καθώς Αφροδίτη και Άρης έχουν βάλει σκοπό να σας «ξεκουνήσουν» από τις πάγιες θέσεις σας ευχάριστα. Τώρα θα έχετε ευκαιρίες για να γνωρίσετε πρόσωπα που μπορεί να παίξουν πολύ θετικό ρόλο στην ζωή σας και γενικότερα να ανανεωθείτε κοινωνικά ή ερωτικά. Πιο ευνοημένοι εσείς που είστε γεννημένοι 10,11 και 12/8 καθώς η θετική επίδραση του Ουρανού από τον Κριό σας χαρίζει λάμψη και δυνατότητα προβολής αυτό το διάστημα ενώ αν είστε γεννημένοι μετά τις 19/8 προσέχετε περισσότερο την δύσκολη επίδραση του Κρόνου στον χώρο της οικογένειας ή της δουλειάς σας. Η ηλιακή έκλειψη στην Παρθένο προκαλεί ανακατατάξεις στα οικονομικά σας για όλο το υπόλοιπο του 2015 και θα πρέπει να προσέχετε χειρισμούς που κάνετε η έσοδα που έχετε από διάφορες δραστηριότητες.

Παρθένος - Κολυμπώντας σε βαθιά νερά!!

Οι πλανητικοί συσχετισμοί του Σεπτεμβρίου θα φέρουν στην επιφάνεια οικονομικά ή κληρονομικά ζητήματα που θα απαιτούν άμεση λύση. Η δύσκολη αντίθεση του Δία- Ποσειδώνα που γίνεται στον άξονα του δικού σας ζωδίου αλλά και το φαινόμενο της ηλιακής έκλειψης στο ζώδιό σας δεν αφήνουν αυτή την περίοδο πολλά περιθώρια για υπεκφυγές και αναβολές. Προβλήματα που μπορεί να παρουσιαστούν αυτό το διάστημα, πρακτικής ή νομικής σημασίας καλό θα είναι να μπουν σε κάποιο πρόγραμμα επίλυσης και διευθέτησης καθώς τα περιθώρια στενεύουν. Προσέξτε θέματα υγείας και διάφορες συνεργασίες που κάνετε ή σχεδιάζετε αυτή την εποχή και γενικότερα τις επιλογές σας καθώς λάθη που μπορεί να γίνουν τώρα θα είναι δύσκολο αργότερα να διορθωθούν. Να θυμάστε ότι η ψυχραιμία και η λογική θα είναι τα όπλα που χρειάζεστε για να ξεπεράσετε το οποιοδήποτε πρόβλημα, μην γίνεστε αφελείς με τους γύρω σας και κυρίως μην τους αφήνετε να σας παρασύρουν σε  λανθασμένα συμπεράσματα και να σας αποσυντονίζουν.

Ζυγός - Οι καλοί λογαριασμοί….

Έχουμε και λέμε ο Ερμής στο ζώδιό σας τονίζει την επικοινωνία και την κοινωνικότητα σας από την άλλη όμως αναμοχλεύει καταστάσεις από το παρελθόν και ανακινεί παλιούς ανταγωνισμούς και εχθρότητες. Η ηλιακή έκλειψη στις 13/9 στην Παρθένο μπορεί να φέρει στο φως καταστάσεις που αγνοούσατε ή επιπλοκές με την υγεία σας ενώ οι παρουσίες του Άρη και της Αφροδίτης στον Λέοντα  σας δημιουργούν την άμεση ανάγκη να πετύχετε αυτά που θέλετε άμεσα. Η περίοδος αυτή μπορεί να αποδειχθεί ιδιαίτερα σημαντική για σας και καθοριστική αρκεί να έχετε τον έλεγχο των καταστάσεων και να αναπτύξετε την στρατηγική σας ικανότητα. Πράγματα που μπορεί να έρθουν στο φως αυτή την εποχή θα μπορούσατε άνετα να τα εκμεταλλευτείτε υπέρ σας αρκεί βέβαια να μην σας εκθέτουν σε διάφορους κινδύνους. Φερθείτε με ανάλογη διπλωματία όσο και αν αυτό φαίνεται αρκετά δύσκολο και όλα αυτά που μπορεί να σας δημιουργούν ταλαιπωρία και κούραση

Σκορπιός - Το παιχνίδι των εντυπώσεων

Οι παρουσίες του Άρη και της Αφροδίτης στον Λέοντα μπορεί να δημιουργήσουν εμπόλεμες καταστάσεις στον χώρο του σπιτιού ή της δουλειάς αυτό το διάστημα ενώ η περιοριστική επίδραση του Κρόνου μέχρι τις 17/9 κάνει ακόμα πιο βαρύ το κλίμα στο προσωπικό και οικονομικό σας τομέα. Η περίοδος αυτή θα είναι ιδιαίτερα δυναμική για σας καθώς θα χρειαστεί να κάνετε τις τελευταίες εκκαθαρίσεις προκειμένου να κλείσετε κεφάλαια σημαντικά στις προσωπικές σας σχέσεις και στις συνεργασίες σας. Το φαινόμενο της ηλιακής έκλειψης στην Παρθένο στις 13/9 μπορεί να επιδράσει περισσότερο στον κοινωνικό και ερωτικό σας τομέα αλλά και γενικότερα σε στόχους και σχέδια που μοιάζουν να είναι ημιτελή και ανολοκλήρωτα.  Σε κάθε περίπτωση φανείτε ψύχραιμοι αποφεύγοντας τις παρορμητικές ενέργειες και γενικότερα μάθετε να κάνετε συμβιβασμούς.

Τοξότης - Αλλαγές, αλλαγές, αλλαγές!!

Ως ευπροσάρμοστοι άνθρωποι και ευέλικτοι συγχρόνως θα μπορέσετε και πάλι να υπερπηδήσετε τα εμπόδια και να αποτινάξετε από πάνω σας καταστάσεις που εδώ και καιρό σας ταλαιπωρούν. Το φαινόμενο της ηλιακής έκλειψης στην Παρθένο στις 13/9 μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο στη φήμη σας και γενικότερα στην δουλειά ή στην οικογένεια καθώς φαίνεται να προκαλεί εξελίξεις που μάλλον σας ξεβολεύουν. Το ξεσκαρτάρισμα λοιπόν μπορεί να ξεκινήσει για σας άμεσα και στην προκειμένη περίπτωση θα σας βοηθήσει να δείτε πιο ξεκάθαρα τους άλλους τις συνθήκες της ζωής σας και γενικότερα τις επιλογές σας. Καλό θα είναι όλο αυτό το διάστημα να είστε προσεκτικοί στους χειρισμούς σας καθώς η δύσκολη όψη του Δία- κυβερνήτη του ζωδίου σας- με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς φαίνεται να σας δημιουργεί τάσεις για αποδιοργάνωση, παγίδες που μπορεί να σας οδηγήσουν σε λάθη και σε αυτοθυσίες που δεν έχουν αντίκρισμα. Προσέξτε την υγεία σας και τα οικονομικά σας.

Αιγόκερως - Και εύκολα και δύσκολα

Όλα θα γίνουν αυτό το διάστημα για σας καθώς από την μια ο Ερμής από τον Ζυγό σε δύσκολη όψη με τον Πλούτωνα από το ζώδιο σας φαίνεται να προκαλεί κάποιους σημαντικούς κλυδωνισμούς στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας ειδικότερα αν είστε γεννημένοι στις αρχές Γενάρη, από την άλλη η παρουσία του Δία στην Παρθένο και το φαινόμενο της ηλιακής έκλειψης εκεί φαίνεται να σας δημιουργούν ευκαιρίες για παροχές και δυνατότητες σταθερότητας σε οικονομικά ή επαγγελματικά θέματα. Γενικότερα αυτή η εποχή θα είναι η κατάλληλη για να αποτινάξετε σχέσεις και πρόσωπα που δεν επιθυμείτε να έχετε πλέον στην ζωή σας όμως αποφύγετε να συμπεριφερθείτε άγαρμπα ή αμείλικτα γιατί στο τέλος του μήνα σας περιμένει μια δύσκολη σεληνιακή έκλειψη που θα αλλάξει τα δεδομένα της ζωής σας. Θετικές προοπτικές εμφανίζονται αυτή την εποχή και σε ένα οικονομικό σας ζήτημα

Υδροχόος - Προσοχή στα οικονομικά

Η ηλιακή έκλειψη στην Παρθένο έρχεται για να αλλάξει τα δεδομένα στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών καθώς πραγματοποιείται στον 8ο ηλιακό σας οίκο και προκαλεί καθοριστικές αλλαγές δεδομένων στην ζωή σας. Οι παρουσίες του Άρη και της ορθόδρομης πλέον Αφροδίτης στον πολικό σας Λέοντα από την μια σας δίνουν περιθώρια συμβιβασμών και διάθεση διπλωματίας από την άλλη οξύνουν τα προβλήματα στον συγκεκριμένο τομέα καθώς αναδεικνύουν προκλήσεις και ανταγωνισμούς από τους άλλους. Μέχρι και τις 17/9 που ο Κρόνος θα παραμένει στον Σκορπιό θα πρέπει να προσέχετε ιδιαίτερα άτομα που μπορεί να επηρεάσουν την εικόνα και την φήμη σας ή γενικότερα αδιέξοδα που σας κρατούν δέσμιους κάποιων δύσκολων συνθηκών. Επαφές και μετακινήσεις χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή αυτό το διάστημα όπως και συμφωνίες οικονομικού ή εργασιακού χαρακτήρα.         

Ιχθείς - Ευκαιρίες και δυσκολίες

Ο Σεπτέμβριος θα είναι και για σας ο μήνας των καθοριστικών αλλαγών μέχρι το τέλος του καθώς το φαινόμενο της ηλιακής έκλειψης στην Παρθένο και στον 7ο ηλιακό σας οίκο φαίνεται να προκαλεί δυσάρεστες εξελίξεις στον τομέα των διαπροσωπικών σας σχέσεων η των συνεργασιών σας. Η περίοδος αυτή μπορεί να σας αποκαλύψει πολλές καταστάσεις και να βάλει σε δοκιμασία τα συναισθήματα σας για πρόσωπα και σχέσεις που περιβάλλουν την ζωή σας. Ουσιαστικά ανοίγονται εκκρεμότητες από το παρελθόν που θα χρειαστεί να κλείσετε και πάλι ενώ απαιτείται από σας να κινηθείτε με ειλικρίνεια και καθαρότητα απέναντι στο περιβάλλον σας. Η παρουσία του Δία στην Παρθένο στην διάρκεια κυρίως του επόμενου μήνα θα σας δώσει την δυνατότητα να κάνετε μια νέα αρχή στην ζωή σας και να αναπληρώσετε οποιοδήποτε κενό παρουσιαστεί μέχρι τότε. Θέματα υγείας, εργασιακά και οικογένεια θα έχουν τον πρώτο λόγο στην ζωή σας.

Έλλη Δωριάδου, Ερευνήτρια- Αστρολόγος

Tηλ. 6945782645, 2109812236

www.astroland.gr