Κάθε εποχή του χρόνου, έχει και τα δικά της στυλιστικά tips και αντίστοιχα τα πιο κοινά στυλιστικά λάθη που κάνουν οι γυναίκες, κυρίως άθελά τους. Εσύ, που είσαι και yolo girl, είναι δυνατόν να πέφτεις σε τέτοια αδικήματα; Ποτέ!

Αυτά είναι τα παρακάτω που πρέπει να αποφύγεις:

1.    Μπότα από Σεπτέμβρη


Όσο κρύο κι αν κάνει κοπελιά, είναι τραγικό να βάλεις από τώρα μπότα. Προτίμησε εσπαντρίγιες, μπαλαρίνες, ή έστω κάτι κλειστό άλλα όχι και μπότα! Μακριά! Δες εδώ τις τάσεις σε μακιγιάζ και μαλλιά που θα λατρέψουμε αυτό το φθινόπωρο.

2.    Καλσόν


Εάν βέβαια έχεις παγώσει, βάλε, αλλά τουλάχιστον στο χρώμα του δέρματος και να μην λαμπυρίζει και φαίνεται σαν άσπρο. Υπάρχουν στην αγορά καλσόν που ναι μεν είναι καλσόν, αλλά δεν φαίνονται καθόλου. Γενικά μιλώντας πάντως,  απόφυγέ το γιατί είναι αρκετά χειμωνιάτικο. Δες εδώ πως να κάνεις τα πόδια σου να φαίνονται πιο μακριά!

3.    Όλη τη φθινοπωρινή κολεξιόν


Ναι, τα αγόρασες χτες και είσαι πολύ χαρούμενη για την καινούρια boho ζακέτα, το τέλειο ψηλόμεσο παντελόνι και το ωραίο λεπτό πουλοβεράκι που είναι καινούρια, και πολύ περήφανη για το στυλ σου. Αλλά η υπερβολή μας κάνει αστείες κάποιες φορές. Θα τα βάλεις όλο το χειμώνα, δεν χρειάζεται να τα βάλεις από τον Σεπτέμβρη και όλα μαζί! Δες εδώ τους 8 διαχρονικοί κανόνες του στυλ που πρέπει να γνωρίζεις

4.    «Καυτά» σορτς


Τα οποία δεν τα συνιστούμε γενικά εάν δεν έχεις τέλεια πόδια, εάν είσαι μέσα στην πόλη και αν είσαι πάνω από 30 χρονών. Βέβαια, περί ορέξεως κολοκυθόπιτα και εννοείται πως εάν είναι Αύγουστος και λιώνει η πόλη, πάλι επιτρέπεται. Το φθινόπωρο, όμως, όχι!

5.    Καλοκαιρινά κοσμήματα


Να στα ρούχα και τα παπούτσια –εάν έχει ακόμα ζέστη- αλλά καλό είναι να αποφεύγεις τα καλοκαιρινά κοσμήματα, τύπου τεράστια χρυσά κολιέ, φλούο βραχιόλια και κοραλί σκουλαρίκια.

6.    Έντονα ή ανοιχτόχρωμα νύχια

Φούξια, κίτρινα, λαχανί, κοραλί, άσπρα και πολλές ακόμα αποχρώσεις τέτοιου τύπου, καλό είναι να αποφεύγονται, καθώς θυμίζουν Αύγουστο στη Μύκονο και όχι Οκτώβρη στην Αθήνα. Άλλωστε, δεν ταιριάζουν και με τα φθινοπωρινά ρούχα σου! Δες εδώ τι λέει το χρώμα των νυχιών σου για το χαρακτήρα σου.