Νέος μήνας νέες συγκινήσεις και προσδοκίες, καθώς το φετινό Φθινόπωρο κάνει την είσοδο του. Ο Σεπτέμβριος θα είναι ο μήνας των εκκαθαρίσεων για πολλούς, καθώς τα φαινόμενα των εκλείψεων θα γίνουν αισθητά και ορατά στις 13 και 28/9, ηλιακή στις 20ο της Παρθένου, σεληνιακή στις 4ο του Κριού! Η εβδομάδα που ξεκινάει θα έχει σημαντικές θετικές εξελίξεις καθώς στις 6/9 ολοκληρώνεται η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης στον Λέοντα βάζοντας τέλος στην αοριστία και στην προσμονή για επίλυση θεμάτων που είχαν μείνει στάσιμα από τον Ιούλιο και μετά. Ο Ερμής από την νέα του θέση στον Ζυγό επιβάλει διαλλακτικότητα και διπλωματία στις σχέσεις και τις επαφές, το θετικό τρίγωνο του Ήλιου- Πλούτωνα στις 5/9 αναγέννηση και τέλος η αρμονική όψη του Άρη- Ουρανού στις 7/9 απρόσμενες ευκαιρίες! Πιο ευνοημένοι οι Κριοί, Λέοντες και Τοξότες του 2ου και του 3ου δεκαημέρου.

Κριός - Πολλά μπαίνουν στη θέση τους

Οι παρουσίες της Αφροδίτης- ορθόδρομη από τις 6/9- και του Άρη στον φιλικό σας Λέοντα ανανεώνουν σχέσεις και στόχους αυτή την εποχή, ενώ βοηθούν και ενισχύουν την τύχη και την αποτελεσματικότητα σας. Αρκετοί από σας θα έχετε την δυνατότητα να κάνετε ένα καινούριο ξεκίνημα στα προσωπικά σας και να πάρετε αποφάσεις για τις επόμενες κινήσεις σας. Ο Ερμής από τον Ζυγό διευρύνει τον κοινωνικό σας κύκλο και τις πιθανότητες για νέες συνεργασίες που θα χρειαστεί να εξετάσετε αρκετές φορές πριν αποδεχθείτε καθώς παραμένει για ένα δίμηνο περίπου σε αυτή την θέση. Τα οικονομικά σας βελτιώνονται.

Ταύρος - Εντάσεων συνέχεια

Η εβδομάδα αυτή θα έχει τα θετικά της για σας που είστε γεννημένοι στο τέλος Απριλίου αλλά και τα αρνητικά της για τους γεννημένους στο 2ο και 3ο δεκαήμερο του ζωδίου. Ο Κρόνος παραμένει καθηλωμένος στις 29ο του Σκορπιού μέχρι τις 17/9 ενώ ο Άρης και η Αφροδίτη συνεχίζουν να προκαλούν αντιθέσεις και κούραση στην δουλειά ή την οικογένεια για σας που είστε γεννημένοι στο 2ο δεκαήμερο. Πάντως μετά τις 6/9 παύει η οικονομική δυστοκία του προηγούμενου διμήνου και τα απρόοπτα έξοδα, ενώ θα υπάρχουν σημαντικές εξελίξεις σε ό,τι περιμένετε να δρομολογηθεί εδώ και αρκετό καιρό.

Δίδυμοι - Αλλαγές και απρόοπτα

Ο Σεπτέμβριος θα είναι για σας ένας μήνας δυσκολιών και ανακατατάξεων καθώς θα υπάρχει η ανάγκη να ξεκαθαρίσετε καταστάσεις που σας προκαλούν προβλήματα εδώ και καιρό είτε στον χώρο της δουλειάς είτε στον χώρο του σπιτιού ή της οικογένειας. Πιο πιεσμένοι θα είστε εσείς που ανήκετε στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου σας και συγκεκριμένα οι γεννημένοι στο τέλος Μαΐου, καθώς θα έχετε να αντιμετωπίσετε ένα κυκεώνα προβλημάτων και αρκετές ανατροπές. Προσέξτε ιδιαίτερα θέματα υγείας ή διαδικαστικές υποθέσεις και γενικότερα οτιδήποτε μπορεί να πάρει μεγάλες διαστάσεις και να σας εκθέσει κοινωνικά ή οικονομικά. Η ορθόδρομη Αφροδίτη από τις 6/9 και η παρουσία του Άρη στον Λέοντα θα σας βοηθήσουν να πάρετε οριστικές αποφάσεις σε ένα ζήτημα που εκκρεμεί και να κινηθείτε έξυπνα και αποτελεσματικά μέσα στο επόμενο διάστημα. Η παρουσία του Ερμή στον Ζυγό θα έχει θετικό αντίκτυπο στην κοινωνική και ερωτική σας πορεία.

Καρκίνος - Θετικές εξελίξεις στα οικονομικά

Αυτή την εβδομάδα θα έχετε μια θετική αλλαγή προς το καλύτερο για τα οικονομικά σας που είναι ιδιαίτερα σημαντικά για σας αυτή την περίοδο. Μέχρι τις 7/9 θα εμφανιστούν οι προοπτικές που θα βοηθήσουν στην επαγγελματική και οικονομική σας άνοδο, αλλά και στην αξιολόγηση σημαντικών ευκαιριών στη ζωή σας γενικότερα. Η περίοδος αυτή θα είναι κατάλληλη για να κάνετε επαφές και συμφωνίες ή να λύσετε υποθέσεις και εκκρεμότητες που συνδέονται με πρακτικά και νομικά ζητήματα. Πιο ευνοημένοι όσοι είστε γεννημένοι κοντά στις 20/7.

Λέων - Αποφάσεις που σας βοηθούν

Οι παρουσίες του Άρη και της ορθόδρομης πλέον Αφροδίτης στο ζώδιό σας ενισχύουν την ερωτική σας ζωή αλλά παράλληλα προκαλούν και αρνητικές διενέξεις με τους γύρω σας ή διάφορες αναστατώσεις. Η εβδομάδα αυτή σας δίνει ευκαιρίες και προοπτικές για να ανανεωθείτε προς το καλύτερο, ειδικά από τις 7/9 και μετά ενώ φίλοι και συλλογικές δραστηριότητες θα παίξουν ένα σημαντικό ρόλο. Πολύ πιθανόν στην διάρκεια αυτής της εβδομάδας να κάνετε συναντήσεις και συμφωνίες ή μετακινήσεις και κοντινά ταξίδια. Η περίοδος αυτή μπορεί να σας δώσει την δυνατότητα να απεγκλωβιστείτε από καταστάσεις και πρόσωπα που σας έχουν καταπιέσει.

Παρθένος - Διάθεση για επέκταση

Η παρουσία του Δία στο ζώδιό σας από τα μέσα Αυγούστου σας βοήθησε να δείτε κάποια πράγματα πιο ουσιαστικά και θετικά, από την άλλη όμως προκάλεσε κάποιες περίεργες καταστάσεις στα εργασιακά και στις σχέσεις σας. Η εβδομάδα αυτή θα είναι εποικοδομητική κυρίως για τα οικονομικά και τα επαγγελματικά όμως κρύβει αστάθμητες εξελίξεις και παγίδες που θα γίνουν πιο ορατές μετά η πριν τις 13/9. Προσέξτε θέματα υγείας και διάφορες επαγγελματικές συνεργασίες που θα αποδειχθούν επιζήμιες για εσάς ειδικά αν είστε γεννημένοι στο τέλος Αυγούστου καθώς και υποθέσεις που συνδέονται με το σπίτι και την οικογένεια λόγω των επερχόμενων εκλείψεων στο ζώδιό σας.

Ζυγός - Κινητικότητα και κοινωνικότητα

Η εβδομάδα αυτή σας χαρίζει ευκαιρίες για να βάλετε και να υλοποιήσετε νέους στόχους στην ζωή σας να κάνετε νέους φίλους και ενδιαφέρουσες γνωριμίες και να στηριχθείτε από ομάδες, φίλους και παράγοντες. Ο Ερμής στο ζώδιό σας για ένα δίμηνο περίπου θα σας βοηθήσει να επικοινωνήσετε καλύτερα με τους γύρω σας αλλά και να κάνετε συζητήσεις και επαφές για νέες ενδεχόμενες συνεργασίες. Το οικονομικό θα είναι ένα σημαντικό ζήτημα για σας αυτό το διάστημα καθώς σας πιέζει και σας αγχώνει όμως είναι πολύ πιθανόν να έχετε και ευχάριστες ανάσες σ’ αυτό τον τομέα μέχρι το τέλος αυτής της εβδομάδας.

Σκορπιός - Βελτίωση στα προσωπικά σας

Η ορθόδρομη πλέον πορεία της Αφροδίτης στον Λέοντα από τις 6/9 σας ωθεί σε αποφάσεις και σταθεροποίηση των επαγγελματικών ή προσωπικών σας θεμάτων. Όμως η δύσκολη παρουσία του Άρη στον Λέοντα θα εξακολουθεί να ενισχύει τις εχθρότητες τους ανταγωνισμούς και τις προκλήσεις στον επαγγελματικό και κοινωνικό σας χώρο. Η παρουσία του Δία στην Παρθένο θα ευνοήσει και θα ενισχύσει την κοινωνική σας ζωή, τις ερωτικές η φιλικές σας σχέσεις αλλά και τα διάφορα μπερδέματα ή τα συναισθηματικά διλήμματα που θα προκύψουν στην διάρκεια του Σεπτέμβρη. Θα κληθείτε να επιλέξετε τι  και σε ποιους θα επιτρέψετε  να παραμείνουν  στην ζωή σας και τι θα εγκαταλείψετε οριστικά.

Τοξότης - Ευκαιρίες αλλά και φρόνηση

Η ορθόδρομη πορεία της Αφροδίτης στον Λέοντα από τις 6/9 θα είναι ένα σημαντικό γεγονός για σας καθώς θα φέρει νέες ευχάριστες προοπτικές σε ό,τι είχε μείνει στάσιμο και ακαθόριστο από το τέλος Ιουλίου. Σχέδια και προοπτικές που συνδέονται με ταξίδια, μέσα ενημέρωσης και επικοινωνίας, ταξίδια και νομικές υποθέσεις τώρα μπορούν να προχωρήσουν ομαλά για σας, ενώ μέχρι το τέλος αυτής της εβδομάδας θα έχετε μια θεαματική επιτυχία και στα ερωτικά ή επιχειρηματικά σας σχέδια. Αν είστε γεννημένοι στο 1ο και 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σας η περίοδος αυτή χρειάζεται μεγαλύτερη προσοχή καθώς επιτάσσει για τους μεν πρώτους ευελιξία και ωριμότητα για τους δε δεύτερους αλλαγές που μπορεί να έχουν δυσάρεστες επιπτώσεις στην δουλειά ή στα οικονομικά.

Αιγόκερως - Επίλυση οικονομικών εκκρεμοτήτων

Η ορθόδρομη στάση της Αφροδίτης στον Λέοντα από τις 6/9 θα βοηθήσει στην επίλυση κάποιων οικονομικών σας ζητημάτων που σας είχαν απασχολήσει εδώ και καιρό ενώ η ευνοϊκή όψη του Άρη- Ουρανού στις 7 και 8/9 θα ευνοήσει το κέρδος από διάφορες δραστηριότητες και θα σας απαλλάξει από διάφορες οικονομικές σκοτούρες. Ο Ερμής στον Ζυγό για το επόμενο δίμηνο μπορεί να προκαλέσει κάποιες ασυμφωνίες με πρόσωπα της οικογένειας ή της δουλειάς, ενώ μέχρι το τέλος αυτής της βδομάδας θα πρέπει να προσέχετε σχέσεις με άτομα από τον χώρο της δουλειάς και γενικότερες αλλαγές και ανακατατάξεις στον συγκεκριμένο τομέα.

Υδροχόος - Αλλαγή προς το καλύτερο

Σχέσεις και συνεργασίες φαίνεται να παίρνουν από τις 6/9 μια καλύτερη και πιο ευχάριστη τροπή για σας καθώς η Αφροδίτη θα έχει ολοκληρώσει την ανάδρομη πορεία της, όμως η παρουσία του Άρη στον πολικό σας Λέοντα θα εξακολουθεί και αυτή την εβδομάδα να προκαλεί απρόοπτα γεγονότα και μεταβολές άλλοτε ευχάριστες και άλλοτε δυσάρεστες στον τομέα των σχέσεων σας ή των συνεργασιών σας. Η παρουσία του Ερμή στον Ζυγό θα διευκολύνει για ένα μεγάλο διάστημα την επικοινωνία και τις επαφές σας με τους γύρω σας, ενώ ταξίδια, μετακινήσεις ή νομικές υποθέσεις μπορεί να έχουν μια θετική εξέλιξη για σας. Προσέχετε τα οικονομικά σας και γενικότερα έσοδα ή παροχές που περιμένετε από τρίτους.

Ιχθείς - Μπερδέματα και αναποφασιστικότητα

Ο Δίας απέναντι από το ζώδιό σας αυτή την εποχή καλλιεργεί σχέσεις και συνεργασίες ενώ διευρύνει τις γνωριμίες και την κοινωνικότητά σας. Το διάστημα αυτό μπορεί να προκαλέσει, ειδικά μετά τις 13/9  πολλές και περίπλοκές καταστάσεις στον τομέα των διαπροσωπικών σας σχέσεων που θα σας οδηγήσουν σε δυσάρεστες διαπιστώσεις και αμφισβητήσεις. Τα φαινόμενα των εκλείψεων στα μέσα αυτού του μήνα θα επιβάλλουν κάποια ξεκαθαρίσματα στην προσωπική, οικογενειακή και επαγγελματική σας ζωή και θα σας οδηγήσουν σε σημαντικές αποφάσεις. Προσέχετε θέματα υγείας η διατροφής αυτό το διάστημα ή καταστάσεις που μπορεί να σας αποσυντονίσουν από τους προσωπικούς σας στόχους. Ευκαιρίες για επαγγελματική ή οικονομική ανάκαμψη διαφαίνεται προς το τέλος αυτής της εβδομάδας.       

Έλλη Δωριάδου, Ερευνήτρια- Αστρολόγος

Tηλ. 6945782645, 2109812236

www.astroland.gr