Στο μυαλό σου κάνεις σχέδια για το βράδυ που περιλαμβάνουν εσένα και το αγόρι σου, αλλά δεν ξέρεις πώς ακριβώς να βάλεις και αυτόν στο κατάλληλο mood; Σου δίνουμε μερικές ιδέες για να κάνεις παιχνίδι και να "χτίσεις" ένταση κατά την διάρκεια της ημέρας, ώστε να ανυπομονείτε και οι 2 για την στιγμή που θα βρεθείτε μόνοι στην κρεβατοκάμαρα!

1.Στειλ'του ένα πονηρό μήνυμα

Foreplay 1

Φαντάσου να είστε και οι 2 σε κάποια κοινωνική εκδήλωση, π.χ. ένα πάρτυ ή στο σπίτι ενός φίλου, και ενώ είστε 5 μέτρα ο ένας από τον άλλο, να λάβει ένα sms από σένα του τύπου "Τι θα'λεγες απόψε να..." ή "Σκέφτομαι να..." (το υπόλοιπο το αφήνω στην δική σου φαντασία). Το ότι θα ανυπομονεί να τελειώσει το event, είναι δεδομένο!

2. "Έχω να σου πω ένα μυστικό"

foreplay

Τράβηξέ τον κοντά σου και πες του κάτι προσωπικό στο αυτί. Θα μπορούσες να του πεις "Δεν βλέπω την ώρα να φύγουμε από εδώ μέσα" ή "Νομίζω ότι το πουκάμισό σου θα δείχνει πιο ωραίο με ξεκούμπωτο το πρώτο κουμπί". Στην συνέχεια, κοίτα τον στα μάτια για μερικά δευτερόλεπτα και...αυτό ήταν! Το παιχνίδι ξεκίνησε...

3. Το "παιχνίδι των χειλιών"

foreplay

Εδώ μπορείς να ακολουθήσεις 2 διαφορετικές οδούς:

α) Να κοιτάξεις επίμονα τα χείλη του για αρκετή ώρα. Θα τον κάνει να αναρωτιέται τι περνάει από το μυαλό σου και φυσικά αυτό ακριβώς θέλεις.

β) Όταν σε κοιτάει, δάγκωσε ελαφρά τα χείλη σου. Απλά θα τον τρελάνεις!

4. Ένα σημείωμα στην τσέπη του

foreplay

Τα post-it δεν είναι μόνο για το γραφείο. Γράψε κάτι εμπνευσμένο ("Θυμάσαι τα εσώρουχα που αγόρασα την προηγούμενη εβδομάδα;") και βαλ'το στην τσέπη του, έπειτα φύγε τάχα αδιάφορη και ασ'τον μόνο να βασανίζεται...προς το παρόν!

5. "Ανέβασέ μου το φερμουάρ, σε παρακαλώ"

foreplay

Αργότερα θα σε αφήσω και να μου το κατεβάσεις. 

6. Το απαλό σου άγγιγμα

foreplay

Όταν περάσει από δίπλα σου, χάιδεψέ του ανάλαφρα το μπράτσο ή τον αυχένα. Αυτό το χάδι θα τον ηλεκτρίσει και θα τον κάνει να θέλει κι άλλα!

7. "Δώσε μου μια μπουκίτσα!"

foreplay

Καθώς τρώτε, ζήτα του μια μπουκιά από το φαγητό του αλλά απαίτησε να στην ταϊσει αυτός. Όπως και στο κόλπο νο.2, κοίτα τον παρατεταμενα στα μάτια ενώ το κάνει και θα'χεις ανάψει την φωτιά για τα καλά!