Οκ, δεν θέλω να σε αγχώσω, μικρή είσαι ακόμα, αλλά θέλω όταν κάνεις αυτό το βήμα και το πάρεις το αγόρι με παπά και με κουμπάρο να το κάνεις σωστά, γιατί και τα διαζύγια -μη νομίζεις- κοστίζουν και δεν είμαστε για έξοδα αυτή την εποχή. Άκουσε λοιπόν προσεχτικά αυτά που θα σου πω:

Όπως αποκαλύπτει έρευνα που έγινε στην Αμερική, τα ζευγάρια που παντρεύονται σε πολύ νεαρή ηλικία δεν έχουν και πολλές πιθανότητες να στεριώσουν (αναστεναγμός ανακούφισης... καλά έκανες που δεν άρχισες να σκέφτεσαι το γάμο στα 22 σου). Ωστόσο, και η άλλη άποψη, ότι δηλαδή όσο περισσότερα χρόνια περιμένει ένα ζευγάρι για να προχωρήσει σε γάμο, τόσο καλύτερα, δεν είναι απολύτως ακριβής. Η αλήθεια, φίλη μου, βρίσκεται όπως πάντα κάπου στη μέση.

~ you take my breath away ~

Σύμφωνα με τους επιστήμονες λοιπόν, η ιδανική ηλικία για να το βάλει το στεφάνι ένα ζευγάρι είναι από τα 25 μέχρι τα 32! Αν το αφήσουν για αργότερα έχουν ακριβώς τις ίδιες πιθανότητες να χωρίσουν με όσους παντρεύτηκαν στα 18 -που κι εσύ θα συμφωνείς ότι δεν είναι και πολύ καλή ιδέα. Αυτό μάλιστα φάνηκε ότι ισχύει ανεξάρτητα από παράγοντες όπως το φύλο, η φυλή, η θρησκεία, το ιστορικό των σεξουαλικών σχέσεων, το αν ζουν σε χωριό ή πόλη. Όπου κι αν βρίσκεσαι, να ξέρεις ότι εκεί κάπου στο τέλος των 20something είναι η καλύτερη περίοδος να πεις το «ναι» (αρκεί να έχει προηγηθεί και η ανάλογη ερώτηση, φυσικά).

Ellie and Carl <3