Το πλανητικό σκηνικό διαμορφώνεται πιο ήρεμο και πιο ευχάριστο καθώς οι περισσότερες βίαιες όψεις της προηγούμενη περιόδου έχουν αποκλείσει πλέον. Aντίθετα θα έχουμε την θετική συμμετοχή του Κρόνου όπου σε αρμονική όψη με τον Ήλιο στις 21/7 και τον Ερμή στις 23/7 δημιουργεί σταθερότητα και ασφάλεια, ομαλή ροή σχεδίων και συμφωνιών. Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στις 0ο της Παρθένου για όλο το υπόλοιπο του Ιουλίου ενώ από τις 24/7 θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία της που θα έχει διάρκεια μέχρι τις 6/9.  Η δύσκολη όψη του Άρη- Ουρανού στις 20ο των παρορμητικών στις 25/7 χρειάζεται αρκετή προσοχή σε κινήσεις απερισκεψίας, τάσεις ατυχημάτων και βίαιες εκδηλώσεις ή ανατροπές κυρίως για όσους είναι γεννημένοι στο 3ο δεκαήμερο του Καρκίνου, Ζυγού, Αιγόκερου και Κριού.

 

Κριός - Συγκρατήστε τον εκνευρισμό σας

Η εβδομάδα αυτή παραμένει δύσκολη για σας που είστε γεννημένοι κοντά στις 10/4 καθώς η δύσκολη όψη του Άρη από τον Καρκίνο με τον Ουρανό από το ζώδιό σας μπορεί να σας ωθήσει σε ακραίες εκδηλώσεις και απερίσκεπτες ενέργειες. Θέματα κατοικίας και οικογένειας χρειάζονται και πάλι την προσοχή σας, ανατροπές στα σχέδια και στις συνεργασίες σας θα έχετε μέχρι το τέλος αυτής της εβδομάδας. Σχέσεις με φίλους και ομάδες μπορεί να παρουσιάσουν απρόοπτες εξελίξεις. Στα καλά αυτής της περιόδου θα είναι η σταθεροποίηση των οικονομικών σας αλλά και η δημιουργία ενός καινούριου επαγγελματικού σχεδίου που θα πάρει όμως χρόνο για να σταθεροποιηθεί

 

Ταύρος - Καινούριες αποκαλύψεις!

Καλή για σας η προσωρινή εγκατάσταση της Αφροδίτης στην Παρθένο καθώς θα ενισχύσει τα οικονομικά και την τύχη σας στον έρωτα κυρίως για σας που είστε γεννημένοι στο τέλος Απριλίου, ενώ από τις 24/7 ενδέχεται να έχετε κάποιες ευχάριστες επαναφορές. Στα θετικά σημεία αυτής της εβδομάδας συγκαταλέγονται και οι αρμονικές όψεις του Ήλιου και του Ερμή με τον Κρόνο από τον 7ο ηλιακό σας οίκο που θα ενισχύσουν την σταθερότητα και την εξέλιξη των συνεργασιών ή των σχέσεων σας μέχρι τις 23/7. Η δύσκολη όψη του Άρη- Ουρανού στις 25/7 μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια καταστάσεις που εξελίσσονταν στο παρασκήνιο αποκαλύπτοντας πράγματα που μπορεί να σας αιφνιδιάσουν. Προσέχετε θέματα μετακινήσεων και επικοινωνίας ή προβλήματα με άτομα του εργασιακού σας χώρου και του οικείου σας περιβάλλοντος.

 

Δίδυμοι - Οικονομική σταθερότητα

Η εβδομάδα αυτή υπόσχεται κάποιες καλές εξελίξεις για τα εισοδήματα σας και γενικότερα για τα όποια χρήματα περιμένατε από την δική σας δουλειά ή του συντρόφου σας. Οι θετικές όψεις του Ερμή και του Ήλιου με τον Κρόνο στην διάρκεια του επταημέρου διασφαλίζουν θετικά αποτελέσματα για όλα αυτά που περιμένατε εδώ και καιρό να γίνουν. Η δύσκολη όψη του Άρη- Ουρανού μέχρι τις 25/7 φαίνεται να προκαλεί και πάλι κάποιες τελευταίες ανακατατάξεις στον συγκεκριμένο τομέα, έξοδα και περίεργες και απότομες μεταστροφές. Σχέδια και στόχοι μπορεί να διαφοροποιηθούν ενώ καλό θα είναι να προσέξετε δραστηριότητες που έχουν συλλογικό χαρακτήρα και σχέσεις με φιλικά πρόσωπα.

 

Καρκίνος - Μια στο καρφί, μια στο πέταλο!

Αν κα η εβδομάδα αυτή ανοίγεται με καλές προδιαγραφές για σας και αρκετές θετικές εξελίξεις στην προσωπική και επαγγελματική σας κατάσταση, εντούτοις μπορεί να υπάρχουν ακόμα κάποια απρόοπτα μέχρι τις 25/7 που πραγματικά ενδέχεται να έχουν απρόοπτη εξέλιξη στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, στα επαγγελματικά σας και γενικότερα στις συνθήκες και στα δεδομένα της οικογενειακής σας κατάστασης -κυρίως για σας που είστε γεννημένοι κοντά στις 12 και 13/7. Προσέχετε γενικότερα τις συναισθηματικές σας εκρήξεις και άδικες επιθέσεις σε άτομα που έχετε γύρω σας ή αιφνιδιασμούς που μπορεί να προέλθουν από τους άλλους. Πιο ευνοημένοι όσοι είστε γεννημένοι μετά τις 17/7.

 

Λέων - Θετικές εξελίξεις στα οικονομικά σας

Η προσωρινή εγκατάσταση της Αφροδίτης στην Παρθένο μέχρι το τέλος Ιουλίου θα έχει ενισχυτικό και θετικό χαρακτήρα για τα οικονομικά σας κυρίως αυτά που προέρχονται από συμφωνίες και δοσοληψίες επαγγελματικές. Μετά τις 24/7 που ο συγκεκριμένος πλανήτης θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του θα χρειαστεί να κάνετε κάποια αλλαγή στην καθημερινότητά σας και ένα καλό συμμάζεμα στα έξοδά σας. Η προκλητική όψη του Άρη- Ουρανού στις 25/7 φαίνεται να προκαλεί τάσεις για ρήξεις σε συνεργασίες και σχέσεις επαγγελματικού χαρακτήρα αλλά και γενικότερα απρόοπτες μεταβολές στα σχέδιά σας. Δραστηριότητες που συνδέονται με εξωτερικό, σπουδές και νομικές υποθέσεις θα χρειαστούν προσοχή.

 

Παρθένος - Καιρός για έρωτα!

Η προσωρινή επίσκεψη της Αφροδίτης στο ζώδιό σας μέχρι το τέλος Ιουλίου φαίνεται να επηρεάζει θετικά τις προσωπικές σας υποθέσεις και τα οικονομικά σας -κυρίως για σας που είστε γεννημένοι στο τέλος Αυγούστου, από τις 24/7 που ο συγκεκριμένος πλανήτης θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του από τις 0ο του ζωδίου σας ενδέχεται να προκύψουν επαναφορές προσώπων, έρωτες που δεν είχαν ολοκληρώσει τον κύκλο τους αλλά και αστάθεια στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Πολύ πιθανόν να νοσταλγήσετε κάποια πρόσωπα ή γενικότερα να επαναπροσδιορίσετε κάποιες προσωπικές σας επιλογές. Μέχρι τις 25/7 προσέξτε την πορεία κάποιας φιλικής σας σχέσης, δυσκολίες με τα παιδιά σας και αλλαγές στα επαγγελματικά και οικονομικά σχέδιά σας.

 

Ζυγός - Και πάλι στον αγώνα!!

Ο Ιούλιος θα είναι γενικά ένας μήνας με πολλά σκαμπανεβάσματα και πολλά παρατράγουδα για σας. Οι αρμονικές όψεις του Ήλιου- Ερμή- Κρόνου μέχρι τις 23/7 προσδίδουν εύνοια και σταθερότητα στα οικονομικά και επαγγελματικά σας θέματα όμως μετά από εκεί και μέχρι τις 25/7 μπορεί να συναντήσετε απρόοπτα και ανατροπές που δεν περιμένετε κυρίως εσείς που είστε γεννημένοι κοντά στις 14/7. Εκκεντρικές καταστάσεις θα έχετε στον τομέα των σχέσεων σας αλλά και διάφορους δυσάρεστους αιφνιδιασμούς στην οικογένεια ή στα επαγγελματικά σας. Γενικότερα αυτή η εβδομάδα περιέχει κάποια αστάθμητα γεγονότα που πραγματικά μπορεί να σας οδηγήσουν σε ακραίες τοποθετήσεις ή και ρήξεις. Προσέξτε τάσεις ατυχημάτων, ανατροπές της τελευταίας στιγμής αλλά και την υγεία, ιδιαίτερα το νευρικό σας σύστημα.

 

Σκορπιός - Πιέσεις και δυσκολίες

Το δύσκολο τετράγωνο του Δία- Κρόνου φαίνεται να προκαλεί και πάλι πιέσεις στα οικονομικά και στα επαγγελματικά σας αλλά και γενικότερα στις συνθήκες της ζωής σας. Αν είστε γεννημένοι μετά τις 16/11 θα πρέπει να είστε γενικά προσεκτικοί και συνεπείς με θέματα και υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει αυτή την εποχή, καθώς μπορεί να υπάρχει τάση για δυσάρεστη έκθεση στο περιβάλλον σας και επιλογές που ενδέχεται να αποβούν εις βάρος σας. Μελετήστε λοιπόν με σοβαρότητα το καθετί και μην παρασύρεστε από επιπολαιότητες που μπορεί να σας κοστίσουν. Η προσωρινή εγκατάσταση της Αφροδίτης στην Παρθένο θα ενισχύσει την κοινωνικότητά σας και την απόδοση των προσωπικών σας στόχων. Μέχρι τις 25/7 προσέξτε προβλήματα στην δουλειά ή στην υγεία αλλά και αλλαγές σε συμφωνίες, δραστηριότητες με επικοινωνία και ταξίδια

 

Τοξότης - Οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους

Ο οικονομικός τομέας μπορεί στη διάρκεια αυτής της εβδομάδας να παρουσιάσει και πάλι απρόοπτες μεταβολές, όμως μέχρι τις 23/7 εμφανίζει σημάδια σταθεροποίησης και ασφάλειας. Η δύσκολη όψη του Δία- Κρόνου όψη που θα έχει διάρκεια μέχρι τις 10/8 προκαλεί για σας εμπόδια για θετική επέκταση των δραστηριοτήτων σας και των συμφωνιών σας ενώ δραστηριότητες που συνδέονται με ταξίδια, εξωτερικό, σπουδές και επικοινωνία μπορεί να παρουσιάσουν κάποιες επιπλοκές. Η εγκατάσταση της Αφροδίτης στην Παρθένο μέχρι το τέλος Ιουλίου μπορεί να βοηθήσει τις σχέσεις μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο και γενικότερα την ανάδειξη των ικανοτήτων σας. Κάποιες αστάθειες σε επαγγελματικά και οικονομικά ενδέχεται να αντιμετωπίσετε προς το τέλος αυτής της εβδομάδας.

 

Αιγόκερως - Το μαχαίρι στο κόκαλο

Η αρχή της εβδομάδας σας δίνει ατού και ευκολίες για να πραγματοποιήσετε τα σχέδιά σας και να προωθήσετε οτιδήποτε θέλετε μέσω τρίτων, συνεργασίες, συμφωνίες και σχέσεις σας, ενώ η προσωρινή εγκατάσταση της Αφροδίτης στην Παρθένο σας δίνει ευκολίες και προοπτικές σε ταξίδια, μετακινήσεις και συναντήσεις αλλά και στην επέκταση των γνωριμιών σας. Η δύσκολη όψη του Άρη από τον πολικό σας Καρκίνο με τον Ουρανό από τον Κριό μπορεί πραγματικά να προκαλέσει κάποια δυσάρεστα απρόοπτα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας κυρίως για σας που είστε γεννημένοι από τις 8 μέχρι τις 11/1 ειδικά αν είστε διατεθειμένοι να τραβήξετε τα πράγματα στα άκρα. Κάποιες αντιδράσεις των άλλων μπορεί να σας αιφνιδιάσουν δυσάρεστα γι’ αυτό προστατέψτε τον εαυτό σας από αποφάσεις εν θερμό και γενικότερα αντιδράσεις που μπορεί να έχουν αρνητικό αντίκτυπο για σας. Προσέξτε τάσεις ατυχημάτων και εντάσεις που μπορεί να δημιουργήσουν δυσάρεστες ρήξεις.

 

Υδροχόος - Το τοπίο στις σχέσεις ξεκαθαρίζει

Η δύσκολη όψη του Δία- Κρόνου μπορεί να έχει κάποιο δυσάρεστο αντίκτυπο για σχέσεις και συνεργασίες που όμως ήδη είχαν παρουσιάσει από το παρελθόν κάποιες ανεπιθύμητες εξελίξεις. Τώρα θα μπορέσετε να αποκρυσταλλώσετε τα αποτελέσματα κάποιων συνθηκών στην οικογένεια στις σχέσεις με το οικείο περιβάλλον και στην καριέρα σας, καθώς θα χρειαστεί να πάρετε αποφάσεις που θα σας βοηθήσουν να απελευθερωθείτε από κάποια δεσμά. Η εποχή αυτή δεν θα είναι ιδιαίτερα ευχάριστη ούτε και χαλαρή για τους περισσότερους από σας κυρίως μέχρι τις 11/8 και οι αντιδράσεις από την μεριά των άλλων αντίθετες με τις δικές σας θέσεις. Προσέχετε περισσότερο εσείς που είστε γεννημένοι μετά τις 14/2 καθώς θα πρέπει να αποφύγετε κινήσεις που θα μπορούσαν να σας εκθέσουν κοινωνικά ή επαγγελματικά και οικονομικά, ενώ οι επιπολαιότητες καλό θα είναι να λείπουν αυτό το διάστημα από την ζωή σας.

 

Ιχθείς - Νέα δυναμική στις σχέσεις σας

Η εγκατάσταση της Αφροδίτης στην Παρθένο θα ευνοήσει και θα ενισχύσει την ερωτική και κοινωνική σας ζωή αυτή την εβδομάδα ενώ από τις 24/7 και μετά που θα γυρίσει ανάδρομη μπορεί να επαναφέρει άτομα και σχέσεις από το παρελθόν στη ζωή σας, αλλά και αστάθεια σε κάποιες προσωπικές σας σχέσεις. Γενικότερα αυτή η εβδομάδα θα έχει θετικές εξελίξεις για τις ερωτικές σας υποθέσεις αλλά και τα σχέδια σας ειδικά αν είστε γεννημένοι κοντά στις 17/3 όπου θα μπορέσετε να σταθεροποιήσετε τα επαγγελματικά σας αλλά και την ερωτική σας ζωή. Η δύσκολη όψη του Άρη- Ουρανού στις 25/7 μπορεί να προκαλέσει προστριβές με φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα αλλά και απρόοπτα στα οικονομικά σας.    

  

Έλλη Δωριάδου, Ερευνήτρια- Αστρολόγος

Tηλ. 6945782645, 2109812236

www.astroland.gr