Η εβδομάδα που ξεκινά θα είναι από τις πιο περίπλοκες του φετινού Καλοκαιριού καθώς οι πλανητικοί σχηματισμοί αυτού του διαστήματος δημιουργούν ακραίες κοινωνικές και οικονομικές εξελίξεις. Ξεκινάμε με το αρνητικό τετράγωνο του Ήλιου- Ουρανού στις 20ο των παρορμητικών που θα ολοκληρωθεί την Δευτέρα στις 13/7 όψη που μπορεί να προκαλέσει ένα εκρηκτικό κλίμα στις σχέσεις των παρορμητικών ζωδίων και ειδικότερα σε αυτούς που έχουν γεννηθεί στις 8 με 10/4, 13 και 14/7, 13 και 14/10, 11 και 12/1. Το θετικό τρίγωνο του Ερμή- Ποσειδώνα στις 9ο της υδάτινης τριπλότητας που γίνεται πάνω κάτω την ίδια ημερομηνία είναι σαν να απορροφά ένα μέρος της εκρηκτικής αυτής ισχύος. Εν συνεχεία η σύνοδος του Ερμή- Άρη στις 14ο του Καρκίνου και η δύσκολη αντίθεση που θα σχηματίσουν με τον Πλούτωνα στις 15 και 16/7 είναι σαν να εξαπολύουν στοχευόμενα «πυρά»  κυρίως για τους εκπρόσωπους της παρορμητικής ομάδας που αυτή την εποχή πραγματικά πιέζονται και δυσφορούν από συσσωρευμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Η νέα σελήνη που θα σχηματιστεί στις 16/7 με την θετική συμμετοχή του Κρόνου θα είναι ενθαρρυντική και θετική αφού θα λειτουργήσει ως σταθεροποιητής των έκρυθμων και ανατρεπτικών γεγονότων που θα βρίσκονται σε εξέλιξη.

Κριός - Κορύφωση επιπλοκών

Η εβδομάδα αυτή ξεκινάει αρκετά έντονα για σας που είστε γεννημένοι στο 2ο και 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σας καθώς οι δύσκολοι πλανητικοί σχηματισμοί που θα βρίσκονται σε εξέλιξη φαίνεται ότι θα πυροδοτήσουν καταστάσεις στον χώρο της δουλειάς ή της οικογένειας. Προσέξτε τον παρορμητισμό και την βιασύνη σας καθώς στην προκειμένη περίπτωση μπορεί να σας βάλει σε μπελάδες, αλλά και οικονομικούς χειρισμούς που αυτή την εποχή σας απασχολούν και χρειάζονται σοβαρή σκέψη και μεθοδικότητα.

Ταύρος - Δυσκολίες σε συμφωνίες και επαφές

Οι περισσότεροι πλανήτες αυτή την εποχή θα διανύουν το ζώδιο του Καρκίνου και τον 3ο ηλιακό σας οίκο προκαλώντας αρκετές διαφοροποιήσεις στο φάσμα της επικοινωνίας και των οικείων σας σχέσεων. Προσέξτε μετακινήσεις ή σχέδια που έχετε κάνει γενικότερα αλλά και ανακατατάξεις στο χώρο της δουλειάς. Η εβδομάδα αυτή μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια κρυφές εχθρότητες από τους άλλους αλλά και διάφορες απρόοπτες αποκαλύψεις στην επιφάνεια. Αν είστε γεννημένοι κοντά στις 18/5 μπορεί να προκληθούν επιπλοκές στα προσωπικά σας θέματα ενώ από τις 19/7 που η Αφροδίτη θα μπει πειραματικά στην Παρθένο θα ευνοήσει ιδιαίτερα εσάς που είστε γεννημένοι στις 21/4.

Δίδυμοι - Και πάλι προσοχή στα οικονομικά

Κεκτημένα και έσοδα μπορεί αυτή την εβδομάδα να έχουν μια περίεργη πορεία για σας κυρίως μέχρι τις 16/7 που θα αρχίσει αυτή η δύσκολη κατάσταση να αλλάζει προς το καλύτερο. Μέχρι τότε θα πρέπει να προσέχετε χρήματα που διαχειρίζεστε έσοδα συντρόφου και διαφωνίες που συνδέονται με όλα αυτά. Το αρνητικό τετράγωνο της Αφροδίτης- Κρόνου μπορεί να επηρεάσει την υγεία ή τις εργασιακές σας υποθέσεις ενώ ενδέχεται να δοκιμάσει σχέσεις με οικείο και συγγενικό περιβάλλον. Η πειραματική είσοδος της Αφροδίτης στην Παρθένο από τις 19/7 εξομαλύνει οικογενειακές και διαπροσωπικές σχέσεις.

Καρκίνος - Όλα στο κόκκινο!

Η περίοδος αυτή είναι αρκετά εκρηκτική για σας καθώς έχετε να αντιμετωπίσετε αρκετά μέτωπα και δυσκολίες από το περιβάλλον σας ειδικά αν είστε γεννημένοι στο 1ο και 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Από την Δευτέρα έως και την Πέμπτη θα πρέπει να προσέχετε τάσεις ατυχημάτων ή έντονων διαφωνιών με τους οικείους σας ή ακόμα και προβλήματα με συνεργάτες, φίλους και οικογενειακά πρόσωπα. Βάλτε νερό στο κρασί σας και προσπαθήστε να αποφύγετε λόγια ή κινήσεις που πραγματικά θα στρέψουν τα βέλη των άλλων εναντίον σας περιορίζοντας τον παρορμητισμό και τις απερισκεψίες σας εκτός αν θεωρήσετε ότι οι άλλοι αυθαιρετούν εις βάρος σας. Θέματα οικονομικά προκύπτουν αυτό το διάστημα έσοδα που περιμένετε ή πολλές υποχρεώσεις ενώ προσέξτε και τα θέματα καριέρας σας.

Λέων - Απαισιοδοξία και ρεαλισμός

Η παρουσία του Δία στο ζώδιό σας θα ολοκληρωθεί στις 10/8 και μέχρι τότε θα έχετε την εύνοια και την προστασία του είτε σε θέματα σχέσεων είτε σε κοινωνικές και επαγγελματικές υποθέσεις που φαίνεται ότι προχωρούν χωρίς μεγάλες δυσκολίες για σας. Η δύσκολη όψη της Αφροδίτης- Κρόνου θα επηρεάσει μέχρι τις 19/7 σχέσεις ερωτικές ή κοινωνικές, συνεργασίες, και οικονομικά κυρίως για σας που είστε γεννημένοι κοντά στις 18 και 19/8. Οι δύσκολες όψεις που θα σχηματιστούν αυτή την βδομάδα στον Καρκίνο μπορεί να επηρεάσουν την επαγγελματική σας πορεία, αλλαγές συνθηκών και σχεδίων ή καταστάσεις που συνδέονται με συνεργάτες και υφισταμένους σας. Προσέχετε αποκαλύψεις που μπορεί να έχουν επίπτωση στην φήμη και στο κύρος σας.

Παρθένος - Δυνατές συγκινήσεις

Το καλό νέο για σας θα είναι ότι από τις 19/7 η Αφροδίτη θα εγκατασταθεί για λίγο διάστημα στο ζώδιό σας κυρίως μέχρι το τέλος Ιουλίου. Αυτό θα επηρεάσει θετικά εσάς που είστε γεννημένοι στο τέλος Αυγούστου κυρίως καθώς θα έχετε την δυνατότητα να εξομαλύνετε διαφορές από το παρελθόν και να βελτιώσετε τα οικονομικά σας. Οι δύσκολες όψεις που θα σχηματιστούν αυτή την εβδομάδα στον άξονα Καρκίνου- Αιγόκερω φαίνεται ότι θα επηρεάσουν ποικιλοτρόπως την κοινωνική σας πορεία και τους προσωπικούς σας στόχους. Με κάποιους ανθρώπους μπορεί να απομακρυνθείτε ηθελημένα αμφισβητώντας ουσιαστικά προθέσεις και συμπεριφορές τους. Η υγεία σας μέχρι τις 19/7 χρειάζεται μια σχετική προσοχή

Ζυγός - Τα δύσκολα αντιμετωπίζονται με ψυχραιμία

Η επαγγελματική και οικογενειακή σας πορεία φαίνεται να βάλλεται αυτή την εποχή από διάφορες ανατροπές και εξελίξεις που θα έχουν διάρκεια μέχρι τις 19/7. Η δύσκολη όψη του Ήλιου- Ουρανού στις 13/7 φαίνεται να προκαλεί ανατροπές στα επαγγελματικά και προσωπικά σας σχέδια κυρίως για σας που είστε γεννημένοι στο 2ο και 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σας ενώ η σύνοδος Ερμή- Άρη σε αντίθεση με τον Πλούτωνα κοντά στις 16ο του άξονα Καρκίνου- Αιγόκερω, θα είναι η κορύφωση κάποιων έντονων διεργασιών στον τομέα της δουλειάς, των οικείων σχέσεων σας και στις συνθήκες της οικογένειας. Θετική η νέα σελήνη στον Καρκίνο στις 16/7 καθώς θα βοηθήσει στην σταθεροποίηση των οικονομικών σας και της καριέρας σας, όμως το αρνητικό τετράγωνο της Αφροδίτης- Κρόνου μέχρι τις 18/7 μπορεί να δοκιμάσει ερωτικές ή άλλες σχέσεις και την πορεία κάποιων εσόδων σας.

Σκορπιός - Κινηθείτε με αυτοέλεγχο

Η επιστροφή του Κρόνου στις τελευταίες μοίρες του ζωδίου σας θα δοκιμάσει τις αντοχές σας ειδικά για σας που είστε γεννημένοι μετά τις 17/11, προσπαθώντας να επιβάλει νέους κανόνες στην ζωή σας. Χρειάζεται αρκετός αυτοέλεγχος και πειθαρχία για να μπορέσετε να αποφύγετε παγίδες που μπορεί να έχουν δύσκολες συνέπειες για την ζωή σας. Στην παρούσα φάση θα πρέπει να προσέξτε εξελίξεις στον τομέα της δουλειάς και των οικονομικών σας αλλά και την φήμη σας η τις σχέσεις σας με κάποιους ανθρώπους. Η δύσκολη όψη του Άρη- Πλούτωνα στις 16/7 μπορεί να σας ωθήσει σε αυτοκαταστροφικές ενέργειες κυρίως προκλήσεις και καυγάδες με το περιβάλλον σας ή γενικότερα επιπλοκές με συμφωνίες, συναλλαγές και ταξίδια. Η νέα προσωρινή θέση της Αφροδίτης στην Παρθένο μετά τις 19/7 θα ευνοήσει στόχους και σχέσεις με κοινωνικό περιβάλλον

Τοξότης - Δυσκολίες και πάλι στα οικονομικά

Πολλές πλανητικές αντιθέσεις θα σχηματιστούν αυτή την εβδομάδα στον άξονα Καρκίνου- Αιγόκερω και θα επηρεάσουν σημαντικά τις οικονομικές σας υποθέσεις και γενικότερα τα έσοδα σας. Πολύ πιθανόν να έχετε κάποιες απώλειες ή καθυστερήσεις σε χρήματα που περιμένετε και γενικότερα προβλήματα με τα χρήματα του συντρόφου σας ή άλλων συναλλαγών που περιμένετε να ευοδώσουν. Η νέα σελήνη πάντως στον Καρκίνο στα μέσα αυτής της εβδομάδας φαίνεται να ευνοεί τα νέα σας σχέδια και γενικότερα καταστάσεις που μέχρι πρότινος φαίνονταν να μην έχουν λύση, ενώ παρουσιάζει ευκαιρίες ανάκαμψης και σταθερότητας για σας. Η πειραματική είσοδος της Αφροδίτης στην Παρθένο από τις 19/7 και μέχρι το τέλος του μήνα θα φέρει νέες προοπτικές στην κοινωνική σας ζωή και στην δουλειά σας.

Αιγόκερως - Μην είστε ακραίοι

Η εβδομάδα αυτή έχει πολλά παρατράγουδα για σας καθώς θέματα καριέρας και διαπροσωπικών σχέσεων μπορεί να περάσουν μια φάση διάλυσης και ανασυγκρότησης μέχρι τις 16/7. Οι ανατροπές και οι βαθιές ανακατατάξεις στην ζωή σας φαίνεται να ξεκινούν από την αρχή της εβδομάδας και να κορυφώνονται μέχρι τις 16/7. Καλό θα είναι αν είστε γεννημένοι στην 1η και 2η βδομάδα του Γενάρη να είστε προσεκτικοί σε διάφορα απρόοπτα που μπορεί να σας περιστοιχίζουν και σε αιφνιδιασμούς που θα είναι δύσκολο να προβλέψετε μέσω των άλλων. Θα χρειαστεί να κινηθείτε όσο το δυνατόν πιο αμερόληπτα και μεθοδικά καθώς οι προκλήσεις που θα αντιμετωπίσετε θα είναι πολλές και θα προέρχονται από το οικείο σας περιβάλλον όμως θυμηθείτε εσείς θα έχετε το μαχαίρι εσείς και το πεπόνι, που σημαίνει ότι οι επιλογές θα είναι δικές σας αρκεί να μην το παρακάνετε.

Υδροχόος - Σχέσεις και συνεργασίες σε δοκιμασία

Η δύσκολη όψη της Αφροδίτης- Κρόνου που ολοκληρώνεται στις 19/7 μπορεί να επιδράσει καταλυτικά σε σχέσεις και συνεργασίες που από καιρό παρουσιάζουν πρόβλημα για σας ενώ σχέσεις οικογενειακές και θέματα καριέρας βρίσκονται υπό το βάρος του Κρόνου. Πολλοί από σας θα εξαναγκαστείτε σε συμβιβασμούς ή σε αναθεώρηση επιλογών και σχεδίων ενώ τα περισσότερα προβλήματα φαίνεται να εντοπίζονται και στον χώρο της δουλειάς σας ή της υγείας σας. Κάποιοι μπορεί να κινηθούν με ύπουλο τρόπο εναντίον σας και θα πρέπει να είστε γενικότερα προσεκτικοί σε ό,τι αφορά τα συμφέροντα και τα κεκτημένα σας. Παράλληλα προσέξτε κάποιες συζητήσεις και συμφωνίες που μπορεί να πάρουν απρόβλεπτη τροπή

Ιχθείς - Καιρός για ξεκαθαρίσματα

Η εβδομάδα αυτή ξεκινάει με αρκετά απρόοπτα στον κοινωνικό και προσωπικό σας τομέα όπως και μια διάθεση διάσπασης σε ομάδες και κύκλους που έχουν φιλικό χαρακτήρα για σας. Σχέσεις με παιδιά και αγαπημένα πρόσωπα μπορεί να διαταραχτούν μέχρι τις 16/7 όμως η νέα σελήνη που θα σχηματιστεί αμέσως μετά μπορεί να δημιουργήσει γέφυρες με τους άλλους και δυνατότητες ομαλοποίησης στις προσωπικές σας σχέσεις. Η νέα θέση της Αφροδίτης στην Παρθένο από τις 19/7 θα είναι ενθαρρυντική και για τα προσωπικά σας, σχέσεις και συνεργασίες σας ευνοούν ιδιαίτερα.

Έλλη Δωριάδου, Ερευνήτρια- Αστρολόγος

Tηλ. 6945782645, 2109812236

www.astroland.gr