Μια σημαντική πλανητική σύναξη θα έχουμε αυτή την βδομάδα και συγκεκριμένα στις 7/8, όπου  ο Ερμής η ανάδρομη Αφροδίτη και ο Δίας θα ταυτιστούν στις 28ο του Λέοντα και πάνω στον βασιλικό σταθερό αστέρα Regulus. Η αρνητική συμμετοχή του Κρόνου από τις 28ο του Σκορπιού θα φέρει περιορισμό στον επεκτατισμό στην πρόοδο και στην εξέλιξη στοιχεία που εκφράζει αυτή η μοναδική πολυαστρία και δυστυχώς η τύχη θα συνοδεύεται από μια μικρή ή μεγάλη ατυχία. Τα ζώδια της σταθερής ομάδας και ειδικά όσοι είναι γεννημένοι στις τελευταίες μοίρες του Ταύρου, του Λέοντα του Σκορπιού και του Υδροχόου θα πρέπει να φρενάρουν στις οποιεσδήποτε επιλογές και κινήσεις που θα μπορούν να τους εκθέσουν οικονομικά, κοινωνικά και επαγγελματικά. Το θετικό τρίγωνο του Άρη- Κρόνου που θα γίνει στις 6/8 στις 28ο της υδάτινης τριπλότητας θα ενισχύσει κυρίως Καρκίνους, Σκορπιούς και Ιχθείς. Τέλος, 8 και 9/8 Ερμής και Άρης αλλάζουν ζώδια ο μεν πρώτος εγκαθίσταται στην Παρθένο σ΄ ένα περιβάλλον που του ταιριάζει περισσότερο ενώ ο δεύτερος στον Λέοντα όπου και θα ενισχύσει την δημιουργικότητα τον ηρωισμό και την τόλμη, λάβετε θέσεις!  

Kριός - Ο «πόλεμος» τελειώνει!

Ο Άρης- κυβερνήτης του ηλιακού σας ζωδίου- στις 6/8 θα σχηματίσει ένα θετικό τρίγωνο με τον Κρόνο και αυτό θα βοηθήσει στην σταθεροποίηση επαγγελματικών και οικονομικών σας θεμάτων, ενώ από τις 9/8 που θα εγκατασταθεί στον Λέοντα θα ενισχύσει την ερωτική και κοινωνική σας θέση ειδικά για όσους από σας είστε γεννημένοι στο τέλος Μαρτίου. Γενικότερα η βδομάδα αυτή θα περιέχει ακόμα κάποιες ταλαιπωρίες σε προσωπικά και επιχειρηματικά θέματα ειδικά μέχρι τις 6/8 όπου και θα χρειαστεί να κάνετε τα τελευταία ξεκαθαρίσματα και να πάρετε τις τελικές σας αποφάσεις. Ο Ερμής από την Παρθένο προς το τέλος αυτής της βδομάδας και για όλο περίπου τον Αύγουστο θα φέρει νέες προοπτικές στα εργασιακά σας κυρίως μετά τις 14/8, ημερομηνία ορόσημο για σας.

Ταύρος - Αμφιλεγόμενες καταστάσεις

Η πολυαστρία στον Λέοντα θα επηρεάσει κυρίως εσάς που είστε γεννημένοι στις 17 και 18/5 είτε σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών είτε σε επαγγελματικά και οικονομικά θέματα. Βεβαίως, η αρμονική όψη του Άρη- Κρόνου στις 6/8 θα φέρει θετικά και ικανοποιητικά αποτελέσματα σε πάσης φύσεως συμφωνίες, επαφές και σχέδια που θέλετε να προχωρήσετε. Η εγκατάσταση του Ερμή στην Παρθένο από τις 8/8 και για ένα μήνα σας φέρνει πιο κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα και δημιουργεί ένα ευχάριστο κλίμα στα ερωτικά σας. Η εγκατάσταση του Άρη στον Λέοντα από τις 9/8 μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου θα προκαλέσει αιτίες συγκρούσεων στο χώρο του σπιτιού και της δουλειάς κυρίως για σας που είστε γεννημένοι στο τέλος Απριλίου. Ο μήνας ξεκινάει αρκετά άτσαλα αλλά στην πορεία του εγκυμονούν και ευχάριστα γεγονότα που θα φανούν μετά τις 14/8.

Δίδυμοι - Αναθεωρείστε τις θέσεις σας

Ο Ερμής θα ολοκληρώσει την πορεία του στον Λέοντα στις 8/8, όμως πριν από αυτή την ημερομηνία θα σχηματίσει μια ευνοϊκή σύνοδο με τον Δία και την ανάδρομη Αφροδίτη στις 28ο του Λέοντα και μια δυσαρμονική με τον Κρόνο από τον Σκορπιό. Καταστάσεις που μπορεί να ευδοκιμήσουν αυτή την βδομάδα μπορεί να φρενάρουν ή να μην προχωρήσουν από κακό συντονισμό και επιπόλαιες επιλογές. Θα πρέπει μέσα βδομάδας να εξετάσετε καλύτερα τις προοπτικές που σας δίνονται και να αποφύγετε κινήσεις που θα μπορούσαν να σας εκθέσουν οικονομικά, επαγγελματικά ή προσωπικά. Θέματα και δραστηριότητες που συνδέονται με νομικά, ταξίδια, σπουδές θα πρέπει να προσεχθούν περισσότερο ενώ από τις 9/8 και μετά ξεκινάει ένας νέος κύκλος εξελίξεων γι’ αυτά. Οπωσδήποτε θα έχετε μια θετική εξέλιξη σε ένα οικονομικό σας ζήτημα μέσα στην τρέχουσα βδομάδα και συνθήκες που ευνοούν στην σταθεροποίηση και την εξασφάλιση κάποιου επαγγελματικού σας έργου, σχεδίου και στόχων. Πιο ευνοημένοι μετά τις 9/8 όσοι από σας είστε γεννημένοι στις 21/5.

Καρκίνος - Σχέδια και στόχοι προωθούνται άμεσα

Η αρμονική όψη του Άρη- Κρόνου στις 6/8 θα βοηθήσει στην ολοκλήρωση κάποιου σημαντικού σας στόχου κυρίως για όσους από σας είστε γεννημένοι μετά τις 18/7, ενώ επαγγελματικά και οικονομικά ευνοούνται περισσότερο μέχρι εκείνη την ημερομηνία. Η βδομάδα αυτή θα είναι σημαντική και για τα οικονομικά σας καθώς αναμένονται εξελίξεις που θα σας χαροποιήσουν αλλά και πιέσεις για εκκρεμότητες που θα χρειαστεί να καλύψετε άμεσα ενώ καλό θα είναι να κινηθείτε με περισσότερη εγκράτεια σε αυτόν τον τομέα. Βασικά θα χρειαστεί να βάλετε σε τάξη ένα οικονομικό θέμα η να φροντίσετε να περιορίσετε τα έξοδά σας. Ο Ερμής από την Παρθένο θα ενισχύσει την επικοινωνία σας αλλά και τα διάφορα σχέδια σας για ταξίδια και μετακινήσεις, επαφές και δοσοληψίες, ενώ ο Άρης από τον Λέοντα μετά τις 9/8 θα σας ωθήσει σε μια πιο κτητική στάση σε ότι αφορά τα κεκτημένα σας και γενικότερα τα προσωπικά σας συμφέροντα που προφανώς θα έχετε την διάθεση να τα χειριστείτε πιο ουσιαστικά για σας.

Λέων - Ο εγωισμός τυφλώνει

Μια σημαντική πλανητική σύναξη θα σχηματιστεί στις τελευταίες μοίρες του ζωδίου σας αυτή την βδομάδα και συγκεκριμένα στις 6 και 7/8 όπου ο Ερμής, η ανάδρομη Αφροδίτη και ο Δίας φαίνεται να προκαλούν στην ζωή σας αναστάτωση και διάθεση επιβολής με οποιονδήποτε τρόπο της ισχύς σας στους άλλους. Η δύσκολη συμμετοχή του Κρόνου από τις τελευταίες μοίρες του Σκορπιού σε αυτή την σημαντική σύνοδο μπορεί να κλονίσει το εγώ σας και γενικότερα την ορμή σας γι΄’ αυτό και θα πρέπει να αποφύγετε τάσεις για αδικίες, επιπολαιότητες και γενικότερα οτιδήποτε μπορεί να σας γυρίσει κυριολεκτικά μπούμερανγκ στο άμεσο μέλλον. Προσέξτε περισσότεροι εσείς που είστε γεννημένοι μετά τις 18/8 καθώς η περίοδος αυτή μπορεί να βγάλει παγίδες στα οικονομικά και στις σχέσεις με τους άλλους αλλά και μια συντονισμένη δυσφήμηση για το άτομό σας. Παλιά λάθη, εκκρεμότητες και επιλογές μπορεί να σας απασχολήσουν αυτή την περίοδο καθώς θα χρειαστεί να κλείσετε τους λογαριασμούς σας με το παρελθόν. Η εγκατάσταση του Άρη στο ζώδιό σας από τις 9/8 και για ένα μήνα θα επηρεάσει αρχικά εσάς που είστε γεννημένοι στο τέλος Ιουλίου, προσέχετε θέματα υγείας αλλά και αποφάσεις που θα εξαναγκαστείτε να πάρετε αυτό το διάστημα.

Παρθένος - Νέες προοπτικές

Η άφιξη του Ερμή στο ζώδιο σας μετά τις 8/8 θα δώσει έμφαση στην επικοινωνία και στην πληροφόρηση αλλά και ώθηση στα επαγγελματικά σας σχέδια. Μέχρι τότε όμως θα πρέπει να προσέξετε συνθήκες δουλειάς που μπορεί να πάρουν άλλη μορφή και γενικότερα καταστάσεις που συνδέονται με συμφωνίες, ταξίδια, νομικά ζητήματα και εξωτερικό. Γενικότερα θα υπάρχει ένα παρασκήνιο και αρκετές δοκιμασίες στον επαγγελματικό σας τομέα αυτή την βδομάδα όπου και θα πρέπει να εντοπίσετε και να προσέξετε το πώς θα τα χειριστείτε. Η αρμονική όψη του Άρη- Κρόνου πάντως στις 6/8 θα βοηθήσει στην θετική εξέλιξη κάποιων συμφωνιών αλλά και στην στήριξη φίλων και συνεργατών που θα μπορείτε να έχετε μέχρι την συγκεκριμένη ημερομηνία. Η βδομάδα αυτή σε γενικές γραμμές θα είναι ο προάγγελος κάποιων αλλαγών στην ζωή σας καθώς ο Δίας ο πλανήτης της επέκτασης και της προόδου από τις 11/8 θα εγκατασταθεί στο ζώδιό σας.

Ζυγός - Η τύχη με το μέρος σας!

Η αρμονική όψη του Άρη- Κρόνου στις 6/8 θα παίξει ένα σημαντικό ρόλο στα επαγγελματικά στις οικογενειακές ή κοινωνικές σας σχέσεις ενώ σε γενικές γραμμές θα σας ωθήσει να κινηθείτε με μεγαλύτερη σύνεση και μεθοδικότητα. Η πλανητική σύναξη στον Λέοντα στις 6 και 7/8 θα δώσει και αυτή ώθηση στα σχέδια σας όμως η δύσκολη συμμετοχή του Κρόνου από τον Σκορπιό μπορεί να λειτουργήσει περιοριστικά σε οικονομικές υποθέσεις και έσοδα που περιμένετε να πάρετε. Είναι γεγονός ότι αυτή η βδομάδα θα περιέχει εξελίξεις που μπορεί να σας βοηθήσουν στο να πετύχετε κάτι σημαντικό και γενικότερα να σταθεροποιήσετε συνεργασίες και να ολοκληρώσετε μετά κόπου και βασάνων τα σχέδια σας αλλά θα πρέπει να προσέξετε και το πώς θα χειριστείτε κάποιες εξελίξεις που μπορεί να συνδέονται με τους άλλους, φίλους, ομοϊδεάτες και προσωπικούς σας στόχους. Το σίγουρο είναι ότι θα πετύχετε πολλά αλλά θα χρειαστεί σωστή στρατηγική και ορθός τρόπος για να φέρετε τα πράγματα με το μέρος σας και έτσι όπως εσείς επιθυμείτε. Η εγκατάσταση του Ερμή στην Παρθένο από τις 8/8 επιβάλει μυστικότητα και ο Άρης από την νέα του θέση στον Λέοντα μετά τις 9/8 τόλμη και διάθεση για νέες εκκινήσεις. Συντονιστείτε λοιπόν.

Σκορπιός - Ευκαιρίες μετά από προσπάθεια

Η σημαντική πλανητική σύναξη στον Λέοντα σε όψη τετραγώνου με το ζώδιο σας και η δυσαρμονική συμμετοχή του Κρόνου σε αυτή, μπορεί να προκαλέσει αδιέξοδα και μια ασφυκτική κατάσταση σε σχέση με αυτά που θέλετε και αυτά που σας παρέχονται από τους άλλους. Κοινώς για άλλα θα πηγαίνετε και άλλα θα βρίσκεται στην πορεία σας, μακριά από άτομα που σας χαϊδεύουν τα αυτιά και σας λένε πράγματα που θέλετε να ακούσετε καθώς σας κλείνουν τον δρόμο από κάθε ρεαλιστική προσέγγιση της πραγματικότητας που ομολογουμένως θα είναι λίγο σκληρή για σας. Από την άλλη η αρμονική όψη του Άρη- Κρόνου που γίνεται στις 28ο της υδάτινης τριπλότητας στις 6/8 σας βοηθά να σκεφτείτε ορθολογικά και να βρείτε λύσεις μέσω της δικής σας προσπάθειας αποφεύγοντας ουσιαστικά ρήξεις και επώδυνες προσαρμογές. Αν είστε γεννημένοι στο τέλος Οκτώβρη αλλά και μεταξύ 17 και 18/11 θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί μέχρι το τέλος αυτής της βδομάδας καθώς στην πρώτη περίπτωση φαίνεται να αντιμετωπίζετε προκλήσεις που μπορεί να σας ωθήσουν σε συναισθηματική έκρηξη ενώ στην δεύτερη αδιέξοδα που συνδέονται με τα οικονομικά, τα προσωπικά ή τα επαγγελματικά σας.

Τοξότης - Και πάλι περιορισμός

Η βδομάδα αυτή θα είναι και για σας σημαντική για την επαγγελματική σας πορεία και τις όποιες δραστηριότητες έχετε με εκδόσεις, εξωτερικό ή νομικά ζητήματα και συμφωνίες. Η δύσκολη όψη του Δία- Κρόνου φαίνεται να λειτουργεί και για σας περιοριστικά αυτή την περίοδο αλλά και ανασταλτικά για όσα σχέδια είχατε σκοπό να ξεκινήσετε. Προσέξτε ταξίδια και μετακινήσεις ή σχέσεις με συγγενικό και γειτονικό περιβάλλον αλλά και γενικότερα κάποιες δοκιμασίες ευτυχώς τελευταίες στα οικονομικά σας. Η εγκατάσταση του Ερμή στην Παρθένο μετά τις 9/8 σας βοηθάει να βάλετε σε τάξη υποθέσεις που σχετίζονται με την οικογένεια και το σπίτι η να προσαρμοστείτε σε νέες συνθήκες δουλειάς ή επαγγελματικών σχεδίων ενώ η άφιξη του Άρη στον Λέοντα προς το τέλος αυτής της βδομάδας θα ενισχύσει την θέση σας και την απόδοση των προσπαθειών σας για σας που είστε γεννημένοι στο τέλος Νοεμβρίου.    

Αιγόκερως - Σταθεροποίηση σχέσεων

Η βδομάδα αυτή θα είναι από τις πιο θετικές για σας καθώς μέχρι τις 6/8 επιτυγχάνετε πράγματα που δεν φανταζόσασταν από την πλευρά των άλλων και παίρνετε το πάνω χέρι στην προσωπική σας ζωή. Η θετική όψη του Άρη από τις τελευταίες μοίρες του Καρκίνου με τον Κρόνο από τον Σκορπιό θα βοηθήσει ιδιαίτερα στην αποκατάσταση των όποιων ανωμαλιών είχατε υποστεί από την πλευρά των σχέσεων η συνεργασιών σας και θα σας βοηθήσουν οι συγκυρίες να σταθεροποιήσετε αυτόν τον ιδιαίτερα ευπαθή τομέα. Μετά τις 9/8 ο Άρης θα ολοκληρώσει την πορεία του στον Καρκίνο και στην δύσκολη ομολογουμένως θέση για το ζώδιό σας μεταβαίνοντας στον Λέοντα σε μια πιο ουδέτερη θέση για σας. Η δύσκολη πλανητική σύνοδος στον Λέοντα μεταξύ του Ερμή, της ανάδρομης Αφροδίτης και του Δία που θα σχηματιστεί στις 7 και 8/8 θα ανοίξει πληγές στα οικονομικά σας ενώ μπορεί να χρειαστεί να ασχοληθείτε με παλιές εκκρεμότητες ή να καλύψετε λάθη και διάφορες ατασθαλίες από πλευράς τρίτων. Θετικές αναμένονται οι επαφές σας με τους γύρω σας και γενικότερα το επίπεδο της συνεννόησης σας από τις 9/8.

Υδροχόος - Σχέσεις σε δοκιμασία

Η πολυαναμενόμενη πλανητική και ομολογουμένως τυχερή σύναξη στον πολικό σας Λέοντα μεταξύ Ερμή, ανάδρομης Αφροδίτης και Δία θα ολοκληρωθεί στις 7 και 8/8 με την δύσκολη συμμετοχή του Κρόνου από τον Σκορπιό. Αυτό σημαίνει ότι θα αλλάξουν οι συνθήκες των διαπροσωπικών σας σχέσεων, θα δοκιμαστεί η αντοχή των συνεργασιών σας και του γάμου σας, ενώ θα πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα επαναφορές καταστάσεων από το παρελθόν και γενικότερα πρόσωπα που έχετε συνδέσει με μια δύσκολη περίοδο της ζωής σας. Ο Κρόνος από τον 10ο οίκο του ηλιακού σας ωροσκοπίου μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια δυσκολίες από ανώτερα πρόσωπα η πιο ηλικιωμένους και γενικότερα πάγια προβλήματα που μπορεί να συνδέονται με οικονομικά η και πρακτικά θέματα της ζωής σας. Επειδή αυτό το διάστημα θα επικρατεί ένας αναβρασμός ειδικότερα για σας που είστε γεννημένοι μετά τις 15/2 θα πρέπει να προσέξετε τον τρόπο που θα χειριστείτε κάποιες καταστάσεις καθώς θα υπάρχει ο κίνδυνος να γυρίσουν τα λάθη πάνω στην βιασύνη και στην αισιοδοξία σας εναντίον σας. Προσέχετε λοιπόν νομικές κινήσεις και πρόσωπα, κοινωνική έκθεση και συμβόλαια η συμφωνίες.

Ιχθείς - Το επιδόρπιο στο τέλος!

Κοντοζυγώνει η εποχή που θα πάρετε μεγάλες ικανοποιήσεις από την πλευρά των σχέσεων σας και γενικότερα των κοινωνικών σας γνωριμιών καθώς μέχρι τις 11/8 θα ολοκληρωθεί η διέλευση του Δία στον Λέοντα για να μπει σε μια πιο ισχυρή για σας θέση δηλαδή στην Παρθένο. Η βδομάδα αυτή θα είναι ιδιαίτερα θετική για τους στόχους και τα ερωτικά σας θέματα που φαίνεται να βαδίζουν σε μια πιο σταθερή πορεία και να έχουν επιθυμητές εξελίξεις για σας μέχρι τις 6/8. Η εγκατάσταση του Ερμή στην Παρθένο μετά τις 9/8 θα έχει ιδιαίτερα εποικοδομητικό χαρακτήρα στις επαφές και την επικοινωνία σας με αυτούς που σας ενδιαφέρουν αρκεί να μην πέσετε σε διλήμματα και αμφιβολίες σε διπλές καταστάσεις και γενικότερα σε ήξεις και αφίξεις που πολλές φορές το συνηθίζετε. Προσέξτε αλλαγές στις συνθήκες της δουλειάς σας αυτή την βδομάδα ταλαιπωρίες στην καθημερινότητα η στην υγεία σας και γενικότερα προβλήματα με υφισταμένους σας αυτή την βδομάδα ενώ στα οικονομικά σας αναμένεται μια ανοδική πορεία κοντά στις 6/8.            

Έλλη Δωριάδου, Ερευνήτρια- Αστρολόγος

Tηλ. 6945782645, 2109812236

www.astroland.gr