Ποιό είναι το δυσκολότερο σημείο του ντυσίματος σου κάθε πρωί; Το να ταιριάξεις τα ρούχα μεταξύ τους! Το μονόχρωμο ντύσιμο τελικά δεν είναι τόσο βαρετό και μονότονο όπως νόμιζες, ίσα ίσα δίνει άλλον αέρα στην εμφάνιση σου, είναι chic και πάντα στη μόδα. Έντονα χρώματα ή και πιο απαλά, λευκό ή μαύρο, ασορτί αξεσουάρ ή παπούτσια, το μονόχρωμο ντύσιμο μπορεί να αποδειχτεί μια ασφαλής, σωτήρια και πολύ εύκολη επιλογή.

Για να δούμε μερικά μονόχρωμα ντυσίματα:

1. Μαύρο. Ένα από τα βασικά ντυσίματα που θα προτιμήσεις για το γραφείο ή κάποια πιο επίσημη συνάντηση - το total black look είναι μια καλή λύση όταν δεν ξέρεις τι καλό να φορέσεις. Εξάλλου, το μαύρο χρώμα κολακεύει κάθε σωματότυπο, κρύβει ατέλειες και αφαιρεί κιλά. Ακόμη και το καλοκαίρι μπορείς να το φορέσεις, είναι παντός καιρού, δεν καταλαβαίνει από εποχές και ζέστες αυτό!

2. Οι 50 αποχρώσεις του γκρι σ' ένα ντύσιμο. Δε χρειάζεται να είναι πολύ σοβαρό το ντύσιμο σου, μιας και το γκρι στο μυαλό μου έχει ταυτιστεί - και δεν ξέρω το γιατί - με την αυστηρότητα. Μπορείς να επιλέξεις ένα πιο funky και λιγότερο formal T-shirt, έτσι ώστε να έχεις ένα office στυλ αλλά ταυτόχρονα χωρίς να είναι υπερβολικά επίσημο.

3. Navy όλο τρέλα. Από τα αγαπημένα μου χρώματα, που ταιριάζουν σε πολλές περιστάσεις και αναδεικνύουν κάθε χρώμα δέρματος, μαλλιών και ματιών. Θα ήταν υπερβολή άραγε άμα έλεγα πως αξίζει να αφιερώσουμε μια μέρα της εβδομάδας σ' αυτό το τέλειο navy look; Εγώ πάντως σκοπεύω να το κάνω. Επίλεξε παπούτσι σε έντονο χρώμα για να σπάσεις λίγο τη navίλα!

4. Λευκό. Ιδανικό για το καλοκαίρι, ωραίο και για το χειμώνα. Το λευκό - όπως και το μαύρο - είναι από τα χρώματα που δεν έχουν περιορισμούς. Ποτέ ένα ολόλευκο ντύσιμο δεν μπορεί να θεωρηθεί υπερβολικό, ίσα ίσα θα είναι άκρως φινετσάτο και κομψό. Εξάλλου, τα αξεσουάρ που θα φορέσεις, η τσάντα σου και τα παπούτσια σου μπορούν να δώσουν μια πιο ζωηρή πινελιά στο ολόλευκό σου ντύσιμο.

5. Outfit α λα κρεμ. Η ολόσωμη φόρμα είναι ένα από τα must have του καλοκαιριού. Ένα κομμάτι που δε θα πρεπε να λείπει από την ντουλάπα σου, καθώς αποτελεί ένα key piece για τις εξόδους, τις βόλτες, το γάμο της ξαδέρφης σου, το τραπέζι με την οικογένεια σου, το βράδυ στο νησί ή την εμφάνιση σου στη δουλειά. Τώρα, αν επιλέξεις ένα χρώμα σαν κι αυτό, τότε θα έχεις τη δυνατότητα να κάνεις άπειρους συνδυασμούς με πολύχρωμα αξεσουάρ και να δώσεις εσύ το στυλ που επιθυμείς. Tip: ένα floppy hat είναι ό,τι πρέπει να επιλέξεις να τη φορέσεις πρωί - σε βάφτιση ας πούμε.

6. Μπλε, μπλε, παντού μπλε. Πλησιάζει αρκετά στο navy, αλλά θα έλεγα ότι αυτό φαίνεται πιο ζωηρό και έντονο χρώμα. Αν δε θες να έχεις ένα μονότονο style, μπορείς να επιλέξεις δυο κομμάτια ίδιου χρώματος αλλά διαφορετικού υφάσματος. Κάπως έτσι, θα βάζεις μια ποικιλία στην εμφάνιση σου χωρίς όμως να ξεφεύγεις χρωματικά. Είπαμε ότι η διαφορά θα γίνει και στα αξεσουάρ βέβαια, αλλά ένα μαυρισμένο δέρμα πάντα αναδεικνύει καλύτερα το καλοκαιρινό σου outfit.

Φωτογραφίες