Αυτή η γυναίκα μας πήρε το πιο σέξι αρσενικό του πλανήτη, έχει τα πιο τέλεια πόδια, απίθανο στυλ και φυσικά τα πιο φανταστικά ρούχα. Κανονικά αν υπήρχε θεία δίκη θα έρεπε να τιμωρηθεί με κακογουστιά, extra κυτταρίτιδα, φριζαρισμένο μαλλί και 1.30 ύψος το πολύ - και κάπου εκεί ξύπνησα. Όχι, δεν πρέπει να τα βάζω μαζί της, αυτή πολύ καλά έκανε και τον τύλιξε. Εμείς να δούμε αν μπορούμε να κλέψουμε κάτι ελάχιστο από το στυλ της μήπως της κλέψουμε και τον George μετά. Sorry Amal, από καιρό ήθελα να εκφραστώ.

Τι μπορείς να αντιγράψεις από το στυλ της λοιπόν;

1. Όταν σου μιλάω εγώ για τα μονόχρωμα να με ακους. Ορίστε, αρέσουν και στην Amal! Ειδικά αν πρόκειται για καμιά ολόσωμη φόρμα σε λευκούς ή παστέλ τόνους, ένα σετάκι φούστα - μπλούζα σε παρόμοιους τόνους ή έστω ένα μακρύ φόρεμα με αξεσουάρ ίδιων χρωμάτων. Το μονόχρωμο στυλ σε βγάζει από τον μπελά του να σετάρεις διάφορα χρώματα μεταξύ τους και όλη αυτή η χρωματική αρμονία που θα έχεις, κάνει ταυτόχρονα το ντύσιμο σου εντυπωσιακό και κλασάτο. Δοκίμασέ το!

2. Κι αν όχι μονόχρωμα, έστω να κοινούνται στην ίδια οικογένεια χρωμάτων. Το παρακάτω σύνολο δεν ξέρω το κατά πόσο θα μου άρεσε σε κάποια άλλη κοπέλα, ούτε ξέρω κιόλας αν θα το φορούσα, σ' αυτήν όμως μου αρέσει πολύ. Οπότε, καταλήγω στο συμπέρασμα πως δεν μπορείς να είσαι σίγουρη για κάτι, αν σου πηγαίνει ή όχι, μέχρι να το δοκιμάσεις και να πειστείς. Κράτα αυτά τα δυο χρώματα στο μυαλό σου και ψαχούλεψε λίγο την ντουλάπα σου. Α και τα αξεσουάρ που θα διαλέξεις όταν έρθει αυτή η ώρα, φρόντισε να είναι ουδέτερου χρώματος!

3. Το ασπρόμαυρο ποτέ δε θα βρεθεί εκτός εποχής, ποτέ όμως. Ούτε το λευκό μόνο του, ούτε το μαύρο μόνο του, ούτε και τα δυο πακέτο. Μιλάμε για τα τοπ διαχρονικά χρώματα που κάνουν το outfit να δείχνει κλασάτο και φινετσάτο, ίσως και κάπως ακριβό - ακόμη κι αν δεν είναι. Να πω επίσης ότι το κόκκινο μπερδεύεται τέλεια μ' αυτά τα δυο χρώματα, είτε σε αξεσουάρ, είτε σε παπούτσι. Το κόκκινο είναι άλλωστε το λατρεμένο μου χρώμα- δε στο είπα;

4. Σκισμένο παντελόνι; Ναι! Μη φοβάσαι να πέσεις με τα μούτρα στην παγίδα των trends, αν δεν είναι ότι πιο δημοφιλές θα μπορούσε να κυκλοφορεί δε θα το έλεγαν κιόλας trend. Οπότε, εσύ και η Amal που θέλετε να είστε διαρκώς στη μόδα δεν έχετε να δοκιμάσετε το σκισμένο τζιν, τη boyfriend τζιν γραμμή, το χαλαρό τοπ, το λίγο πιο ανέμελο και ατημέλητο στυλ. Ακόμη και ο George βαριέται να μας βλέπεις διαρκώς ενδυματολογικά στημένες και φτιαγμένες στην τρίχα.

5. Τα snickers που τα πας; Και το δερμάτινο θα σου έλεγα, αλλά πιστεύω ότι είναι προς το παρόν εκτός εποχής και ντουλάπας. Όπως και να χει, φαντάζομαι θα βλέπεις κι εσύ πως ακόμη και μ' ένα απλό ντύσιμο που να ταιριάζει στην περίσταση (πχ βγάζω το σκύλο βόλτα) μπορείς να είσαι το ίδιο λαμπερή λες και φοράς το πιο αγαπημένο σου φόρεμα.

6. Ταιριαξέ το! Είπαμε ότι η επιμονή στο χρώμα και στον τέλειο συνδυασμό μπορεί να είναι μια χρονοβόρα διαδικασία. Γι΄αυτό τι μπορείς να κάνεις; Σέταρε στον ελεύθερο χρόνο σου παπούτσια - τσάντες - κολιέ - βραχιόλια και μάθε τι πάει με τι. Όταν δεν έχεις τι να κάνεις στο σπίτι και βαριέσαι, μερικές πρόβες των ρούχων σου συνδυαστικά με τα αξεσουάρ σου είναι ό,τι πρέπει. Α και πριν το ξεχάσω, μοβ και μπεζ ... ένας θανατηφόρος σικ συνδυασμός!

7. Στις παντελόνες λέμε ναι; Φυσικά! Απόλυτο fashion trend του καλοκαιριού και ένα key piece για την ντουλάπα και το outfit σου, μπορεί να σε σώσει σε επίσημες περιστάσεις ή και πιο απλές, καθώς σου προσδίδει στυλ και κολακεύει κάθε σωματότυπο. Συνδυάζεις έτσι το μονόχρωμο στυλ (ασφαλέστατη επιλογή) με ένα τεράστιο εύρος επιλογών όσον αφορά στα αξεσουάρ. Μ' ένα καπέλο ας πούμε γίνεται ιδανικό ντύσιμο για εκείνο το πρωινό που έχεις τη συνάντηση στο γραφείο ή τη βάφτιση μέσα στο καταμεσήμερο.

8. Απόκτησε ένα ξεχωριστό κομμάτι - όχι απαραίτητα ακριβό. Πάρε κάτι που να αποτελεί χαρακτηριστικό του στυλ και του τρόπου που ντύνεσαι, κάποιο που να το είδες και αμέσως να σκέφτηκες ότι είναι το ιδανικό για σένα αλλά κυρίως αυτό που αν το έβλεπαν οι φίλες σου θα έλεγαν ότι ''ουρλιάζει'' το όνομα σου. Ένα ξεχωριστό κομμάτι που ξεφεύγει από τα ρούχα του σωρού είναι για λίγες και καλές περιστάσεις. Ετοιμάσου απλά να τραβήξεις τα βλέμματα πάνω σου!