Είτε πήγες διακοπές και γύρισες είτε δεν κατάφερες να φύγεις από τον πόλη αυτό το καλοκαίρι, δεν υπάρχει λόγος να σε παίρνει από κάτω! Στείλε τώρα αμέσως sms στους κολλητούς σου και οργάνωσε στο λεπτό ένα αυτοσχέδιο πάρτι για απόψε! Θα σε βοηθήσει να διαπιστώσεις ότι το καλοκαίρι είναι ακόμα εδώ! Να τι μπορείς να κάνεις αμέσως μόλις στείλεις το μήνυμα:

1. Φτιάξε λεμονάδα

Ναι, ξέρουμε δεν είσαι 10 χρονών, αλλά δοκίμασε το και μετά αποφάσισε. Δεν υπάρχει τίποτα πιο δροσιστικό από να γυρίσετε από την παραλία και να πίνετε λεμονάδα φορώντας ακόμα τα μαγιό σας.

 2. Δείτε ταινία

Μαζευτείτε για ταινία και πίτσα. Το μυστικό είναι να είναι φασαριόζικη. Μείνε στο τρίπτυχο κωμωδία, θρίλερ, περιπέτεια και ξέχνα τα δράματα. Στο τέλος θα γελάτε με τα bloopers.

3. Πάρε μπύρες

Έχεις συνδυάσει το καλοκαίρι με τα cocktails, αλλά όταν είστε σπίτι θέλετε απλά πράγματα. Γέμισε μια λεκάνη με πάγο και μπύρες και αράξτε στην βεράντα, μπαλκόνι, αυλή… ότι έχει ο καθένας.

4. Βάλε μουσική

Μην το κάνεις κλαμπ, και μην κάτσεις πάνω από το laptop να διαλέγεις τραγούδια όλη την ώρα. Το θέλεις για την ατμόσφαιρα, όποτε βάλε μια έτοιμη playlist ή ακόμα καλύτερα ραδιόφωνο.

5. Φτιάξε pop corn

Είπαμε φτιάξε, όχι αγόρασε. Όλοι μαζί στην κουζίνα με το βούτυρο να μοσχοβολάει. Θα μασουλάτε όλο το βράδυ οπότε κάντε μπόλικα.