Εγώ γενικά δεν έχω θέμα με το κραγιόν. Αποφεύγω τα περίεργα χρώματα γιατί συνήθως κάνουν τα δόντια να φαίνονται πιο κίτρινα και ακολουθώ το μοτίβο: κόκκινο τον χειμώνα, λίγο πιο ροζουλί το καλοκαίρι. Κι όμως, το χρώμα του κραγιόν μας δεν έχει να κάνει μόνο με την θερμοκρασία του καιρού. Σύμφωνα με έρευνα, δηλώνει πολλά για τον χαρακτήρα και την προσωπικότητά μας. 

1. Εάν προτιμάς κόκκινο κραγιόν...


Οι κοπέλες που φορούν αυτό τον τόνο κραγιόν, εμφανίζονται ως τολμηρές και δημιουργικές. Το πιο πιθανό είναι να είσαι η ψυχή της παρέας που παρτάρει συνέχεια, και παράλληλα να προσέχεις την διατροφή σου και το σώμα σου, πηγαίνοντας κανένα γυμναστήριο που και που.

2. Εάν φοράς ροζ κραγιόν...


Αυτή η απόχρωση lipstick σχετίζεται περισσότερο με αστεία και φιλικά κορίτσια, τα οποία όμως δεν πρέπει ποτέ να υποτιμάτε! Και αυτό γιατί μπορεί να γίνουν πολύ δυναμικά, εκεί που δεν το περιμένεις! Σύμφωνα με την έρευνα επίσης, τα πιο υψηλόβαθμα στελέχη εταιρειών επιλέγουν να φορέσουν το ροζ κραγιόν.

3. Εάν επιλέγεις δαμασκηνί κραγιόν...


Μπορεί να μην είσαι υψηλόβαθμο στέλεχος εταιρείας, αλλά σίγουρα είσαι ένα κορίτσι που ροκάρεις, είσαι ανεξάρτητη και αυτάρκης μέχρι εκεί που δεν πάει! Αυτές οι γυναίκες, σύμφωνα με την έρευνα, βγάζουν τις λιγότερες selfies και έχουν τον λιγότερο αριθμό παπουτσιών -τρελό, έτσι;-

4. Εάν σου αρέσει το nude κραγιόν...


Ζεστές και δοτικές, με ανάγκη για φροντίδα προς τον άλλον, είναι οι γυναίκες που επιλέγουν αυτή την απόχρωση κραγιόν. Έχουν υψηλή αυτοπεποίθηση, καθώς επιλέγουν το nude κραγιόν που προσδίδει ένα πιο φυσικό look.

 

ΗΟΤ DATE TIP:  Και κάτι τελευταίο κορίτσια: Οι ψυχολόγοι υποστηρίζουν πως στο πρώτο ραντεβού, η απόχρωση του κραγιόν που έχει την περισσότερη επιτυχία, είναι το nude!