Oι συντάκτριες του Buzzfeed πήραν τις φωτογραφικές μηχανές τους και πήγαν σε παραλία στο Μαλιμπού όπου δοκίμασαν να αναπαραστήσουν μια φωτογράφιση με μαγιό της Victoria’s Secret!

real-women-wearing-victorias-secret-swinsuits-8

Οι ίδιες δήλωσαν:

«Θαυμάζουμε τα μαγιό στους καταλόγους της Victoria’s Secret και αποφασίσαμε να κάνουμε τους εαυτούς μας μοντέλα. Μεγαλώσαμε θεωρώντας είδωλα τις γυναίκες που βλέπαμε στα περιοδικά και ελπίζοντας ότι ίσως κάποια μέρα, όταν θα μεγαλώναμε επιτέλους, θα κοιτάζαμε στον καθρέφτη μας και θα ήμασταν αντίστοιχα όμορφες.

Κάθε καλοκαίρι κατακλυζόμασταν από αψεγάδιαστες φωτογραφίες των μοντέλων της Victoria’s Secret. Και κάθε καλοκαίρι, αναρωτιόμασταν γιατί δεν νιώθουμε όμορφες και τέλειες όταν το μαγιό έφτανε με το ταχυδρομείο.

Αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε τη δική μας φωτογράφηση με μαγιό της εταιρείας στην παραλία του Μαλιμπού. Η κάθε μια από εμας επίλεξε από ένα μοντέλο και στη συνέχεια προσπάθησε να μιμηθεί την πόζα του μοντέλου.

Πιστεύουμε ότι είναι πολύ σημαντικό για τις γυναίκες σε όλα τα μεγέθη, σωματότυπο και χρώμα δέρματος να διασκεδάσει φορώντας αυτά τα μαγιό, δίνοντας μια εικόνα για το πώς μοιάζει ένα αληθινό σώμα στην παραλία. Και κάναμε αυτό που θα δείτε παρακάτω».

Δείτε   ΕΔΩ  το αποτέλεσμα! ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ! ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ