Τα νέον χρώματα - αυτά που θυμίζουν τα υπογραμμιστικά που είχαμε στο σχολείο - έρχονται και φεύγουν από το προσκήνιο ανάλογα με τα κέφια μας. Φέτος, παρατηρήθηκαν πιο έντονα στα μπικίνι, ενώ παλιότερα τα θυμάμαι σε διάφορα T-shirts. Όπως και να χει, ποτέ ένα νεον-αντικείμενο δε θεωρείται εκτός τόπου και χρόνου. Πάντα καλοδεχούμενο αρκεί βέβαια να έχεις μέτρο και να μην ντύνεσαι από πάνω μέχρι κάτω σαν φωτεινή επιγραφή.

Διάβασε και πάρε νεον-ιδέες!

1. Πρώτο και καλύτερο, το ροζ! Δε χρειάζεται να το επιλέξεις μόνο για τα ρούχα σου - σαν κλασικό κορίτσι - αλλά και για διάφορα αντικείμενα/ αξεσουάρ που χρησιμοποιείς στην καθημερινή σου ζωή. Αν σκοπεύεις, ας πούμε, να ανανεώσεις τα εργαλεία που έχεις για το μακιγιάζ σου, θα μπορούσες να προτιμήσεις ένα φωσφοριζέ ροζ χρώμα και να ξεφύγεις από τα κλασικά μαύρα που έχουν όλες. Σκέψου αυτό, θα σου φτιάχνουν αμέσως τη διάθεση!

2. Πράσινο/τιρκουάζ. Ορίστε, αυτά είναι χρώματα! Αγόρασε εσώρουχα σε τέτοια χρώματα και βάλε λίγη παραπάνω ένταση στη ζωή σου. Εξάλλου ποιος θα τα δει; Καλά, αυτό δε χρειάζεται να το απαντήσεις, το ξανασκέφτηκα. Στα εσώρουχα σου τέλος πάντων μπορείς να κάνεις ό,τι επιλογή θέλεις και δε θα σε κρίνει κανείς - ή έστω όχι πολλοί. Με μόνη εξαίρεση την περίπτωση που είχες σκοπό να τα φορέσεις με λευκό παντελόνι.

3. Κίτρινο του tweety. Στο βερνίκι σου ας πούμε, ειδικά αν έχεις μαυρισμένο δέρμα θα κάνει την πιο τέλεια αντίθεση! Αν είσαι από τις πιο τολμηρές μπορείς να δοκιμάσεις ένα γαλλικό μόνο που αντί για το άσπρο στην άκρη να βάλεις ... κίτρινο.

4. Κοραλί. Μα σου είπα, τα μπικίνι σ' αυτά τα φωσφοριζέ χρώματα είναι στη μόδα και φέτος. Οπότε, ένα κοραλί μπικίνι είναι εντυπωσιακό από τη μία και όχι too much απο την άλλη. Καλή επιλογή όταν μαυρίζεις εύκολα και γρήγορα!

5. Μπλέ του ουρανού. Φόρεσε το σ' ένα σορτσάκι γυμναστικής ή στα ρούχα που έχεις για καθημερινά/πρόχειρα. Τουλάχιστον βγάλε αυτό το μονότονο συνδυασμό λευκό-μαύρο-γκρι από τη ζωή σου!

6. Πορτοκαλί. Ένα διακριτικό πορτοκαλί ποιον έβλαψε; Όσο έντονα μπορείς να μισήσεις αυτό το χρώμα, άλλο τόσο μπορείς και να το λατρέψεις. Προσωπικά, δεν το τιμάω ιδιαίτερα, αλλά για δες μήπως σου πάει εσένα. Για παράδειγμα, πάρε ένα μακρύ μπλουζάκι για τη θάλασσα ή μπλουζοφόρεμα για τις βόλτες σου στο νησί.

7. Neon mix για σένα που τολμάς και δεν ντρέπεσαι να βάλεις έντονες πινελιές στο καθημερινό σου outfit. Ας πω για 3η φορά πόσο πολύ πάει το neon style με το μαυρισμένο δέρμα.

 

Φωτογραφίες