Σιχαίνομαι το πρωινό ξύπνημα - αν μπορούσα να πηγαίνω στο γραφείο από τις 11+, θα ήταν το καλύτερο! Το μυστικό της επιτυχίας για το πρωινό ξύπνημα (και χωρίς να έχεις μούτρα για την υπόλοιπη μέρα) βρίσκεται στο ξυπνητήρι. Τι ήχο θα βάλεις ώστε να ξυπνάς εύκολα και όσο το δυνατόν πιο ευχάριστα; Ακολουθούν μερικές προτάσεις:

1. Candy - Robbie Williams. Το ρίσκο φυσικά είναι μεγάλο γιατί κινδυνεύεις να το σιχαθείς το τραγούδι αν το ακους κάθε πρωί  ειδικά γι' αυτόν το συγκεκριμένο λόγο. Να θυμάσαι να το αλλάζεις κάθε βδομάδα!

2. Walking on Sunshine - Katrina & The waves. Ευχάριστο, δροσερό, καλοκαιρινό, ξεσηκωτικό! Τι καλύτερο από ένα τραγούδι που εκπέμπει τόση θετική ενέργεια;

3. Happy - Pharrell Williams. Αν και μόνο happy δεν είσαι αν πρέπει να ξυπνήσεις πρωί, η συγκεκριμένη μελωδία είναι funky και εμπνέει να σηκωθείς χορεύοντας πάνω στο κρεβάτι. Κάπως έτσι ... και πάλι αργείς στη δουλειά σου αλλά τουλάχιστον έχεις σηκωθεί εγκαίρως!

4. Wake me up - Avicii. Αυτό το τραγούδι είναι όνομα και πράγμα, η μελωδία του μπορεί να σου κολλήσει βέβαια στ' αυτιά για όλη τη μέρα και να το σιγοτραγουδάς στο δρόμο για τη δουλειά. Δεν πειράζει, ανήκει κι αυτό στην κατηγορία ''ευχάριστο ξύπνημα''.

5. Just the way you are - Bruno Mars. Πόσο μου αρέσει αυτός ο Bruno πια! Δεν ξέρω αν θα σηκωνόμουν βέβαια στο άκουσμα του, μπορεί να έμενα κι άλλο στο κρεβάτι για ονειροπόληση. Εξάλλου, πόσο τέλειο να ξυπνάς και να έχεις κάποιον να σου τραγουδάει πόσο amazing είσαι!

6. My girl - The temptations. Εμένα μου φτιάχνει τη διάθεση, πιστεύω ότι είναι απλά στα top για ένα ευχάριστο ξύπνημα!

7. Beautiful day - U2. Πες το και θα γίνει σαν να λέμε! Κάπως έτσι θα έχεις μια όμορφη μέρα γιατί καθώς λένε η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται!