Αυτή την βδομάδα που ξεκινάει θα έχουμε τρία σημαντικά πλανητικά γεγονότα που θα διαδραματίσουν βαρυσήμαντο ρόλο τους επόμενους μήνες στην ζωή μας, όπως την επαναφορά του Κρόνου στον Σκορπιό όπου θα επηρεάσει για ένα τετράμηνο τα ζώδια της σταθερής ομάδας και ειδικότερα όσους από σας είστε γεννημένοι στις 19/5, 20/8, 20/11 και 18/2.

Την πολύ ελπιδοφόρα νέα σελήνη που θα σχηματιστεί στο ζώδιο των Διδύμων στις 16/6 σε σύνοδο με τον μαχητικό Άρη όπου θα ενισχύσει την δυναμική όλων μας λίγο πολύ αλλά ειδικότερα των Διδύμων, των Ζυγών και των Υδροχόων, καθώς και το ευεργετικό τρίγωνο του Δία- Ουρανού που θα σχηματιστεί στις 19ο της πύρινης τριπλότητας ευνοώντας περισσότερο τους γεννημένους στις 8 με 10/4, 12/8 και 11/12.  Την τρίτη βδομάδα του Ιουνίου περιμένουμε την ευτυχή ταύτιση της Αφροδίτης- Δία στον λαμπερό και αισιόδοξο Λέοντα! Επιτέλους τα καλά έρχονται.

 

Κριός

Η τύχη με το μέρος σας

 

Ιδανική εποχή και βδομάδα για να κάνετε νέα ξεκινήματα στον τομέα των γνωριμιών και των συνεργασιών σας αλλά και να δημιουργήσετε νέες πρυποθέσεις στην προσωπική σας ζωή. Συμφωνίες, διαπραγματεύσεις και ταξίδια θα είναι μέσα στο πρόγραμμα ενώ το αρμονικό τρίγωνο του Δία- Ουρανού θα ενισχύσει την δημιουργικότητα και την τύχη σας τις επόμενες μέρες. Η επαναφορά του Κρόνου στον Σκορπιό μπορεί να συμπιέσει οικονομικές παροχές που περιμένετε από τρίτους και να βγάλει στην επιφάνεια κάποιες εκκρεμότητες με δάνεια και διάφορους οικονομικούς οργανισμούς.

 

Ταύρος

Ευτυχής κατάληξη στα οικονομικά

 

Η νέα σελήνη που θα γίνει την Τρίτη στους Διδύμους θα φέρει νέες ταχύτατες εξελίξεις στον οικονομικό σας τομέα και ειδικότερα σε διάφορες συμφωνίες που θέλετε να δρομολογήσετε η σε άνοιγμα νέων δραστηριοτήτων που θέλετε να κάνετε μέσα στο επόμενο διάστημα. Ιδανικά μπορείτε να προωθήσετε θέματα ακινήτων, έσοδα από διάφορες δοσοληψίες με το κοινό και ανακαίνιση του προσωπικού σας χώρου. Μεγαλύτερες δυσκολίες θα αντιμετωπίσετε εσείς που είστε γεννημένοι στις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας ειδικότερα στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών σας.

 

Δίδυμοι

Νέα σελίδα

 

Η νέα σελήνη που θα σχηματιστεί στο ζώδιο σας την Τρίτη θα έχει άμεση επιρροή για σας που είστε γεννημένοι στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σας καθώς θα φέρει νέες προοπτικές στην ζωή και στις σχέσεις σας. Η παρουσία του Άρη εκεί σε πολλές περιπτώσεις χρειάζεται μια σχετική προσοχή καθώς μπορεί να σας ωθήσει σε βιαστικές κινήσεις και σε ξεσπάσματα, σε κούραση και σε πνευματική κόπωση. Καλή περίοδος για να δρομολογήσετε σχέδια και στόχους που έχετε στο μυαλό σας όπως και να ασχοληθείτε με νέες επαγγελματικές δραστηριότητες. Η επαναφορά του Κρόνου στον Σκορπιό μπορεί να επηρεάσει τον άξονα υγείας- εργασίας μέσα στους επόμενους μήνες όπως και να δυσκολέψει με κάποιο τρόπο την καθημερινότητα σας.

 

Καρκίνος

Σταθερότητα στα προσωπικά σας

 

Θετική βδομάδα για τις οικονομικές σας υποθέσεις όπου προβλέπονται νέες ευχάριστες εξελίξεις σε οικονομικά ζητήματα και σε έσοδα η παροχές που περιμένετε από τρίτους. Η νέα σελήνη στους Διδύμους εξακολουθεί να προκαλεί προβλήματα σε σχέση με καταστάσεις υγείας η δουλειάς μέσα στο επόμενο διάστημα και γενικότερα εντάσεις που μπορεί να συνδέονται με άτομα από τον εργασιακό σας χώρο η αλλαγές στις εργασιακές σας συνθήκες. Η επαναφορά του Κρόνου στον Σκορπιό θα σηματοδοτήσει νέες θετικές εξελίξεις σε προσωπικές υποθέσεις σας η σε προβλήματα που είχαν δημιουργηθεί στο παρελθόν με αγαπημένα σας πρόσωπα η παιδιά. Πολλοί από σας θα βάλετε νέες γερές βάσεις στα σχέδια σας και θα σταθεροποιήσετε περισσότερο τις σχέσεις σας με τους άλλους.

 

 

Λέων

Καλύτερα δεν γίνεται

 

Το αρμονικό τρίγωνο του Δία- Ουρανού θα φέρει νέα τροπή στην ζωή σας και θα βοηθήσει ιδιαίτερα στην εδραίωση και προβολή του εαυτού σας κυρίως στον επαγγελματικό σας τομέα μέσω νέων επαγγελματικών εγχειρημάτων που θα ξεκινήσετε με μεγάλες δυνατότητες εξέλιξης και επιτυχίας, ενώ η νέα σελήνη στους Διδύμους θα ενισχύσει σχέσεις και στόχους στα προσωπικά σας. Καλή περίοδος για να διευρύνετε την κοινωνική σας ζωή και γενικότερα τον κύκλο σας με νέα πρόσωπα η ακόμα και να επισημοποιήσετε σχέσεις η να αποκτήσετε νέο απόγονο. Αν είστε γεννημένοι κοντά στις 19 και 20/8 θα πρέπει να προσέχετε για ένα τρίμηνο περίπου οικογενειακές πιέσεις η καταστάσεις που θα διαδραματιστούν στο πεδίο των σχέσεων η της δουλειάς.

 

 

Παρθένος

Οι δυσκολίες κρατούν ακόμη

 

Η ορθόδρομη στάση του Ερμή και η νέα σελήνη που θα σχηματιστεί στους Διδύμους με την παρουσία του Άρη θα δρομολογήσουν με ταχύτατο τρόπο κάποιες εξελίξεις στον οικογενειακό και επαγγελματικό σας τομέα ειδικότερα για σας που είστε γεννημένοι στο 1ο και 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Η περίοδος αυτή φαίνεται να είναι αρκετά δύσκολη για σας καθώς σας οδηγεί στην ανάγκη να πάρετε αποφάσεις για την διαμονή σας η να κάνετε σημαντικές αλλαγές στην δουλειά και στο άμεσο περιβάλλον σας. Καλό θα είναι να αποφύγετε εντάσεις και προκλήσεις με τους γύρω σας και να συντηρήσετε την ψυχραιμία και την λογική σας σε ότι και αν προκύψει. Επαφές με άτομα από το παρελθόν, αναζητήσεις λύσεων σε πρακτικές υποθέσεις φέρνει η επαναφορά του Κρόνου στον Σκορπιό.

 

 

Ζυγός

Θετικότατη εξέλιξη προσοχή στα οικονομικά βάρη

 

Η νέα σελήνη που θα σχηματιστεί αυτή την βδομάδα στους Διδύμους θα ευνοήσει ιδιαίτερα εσάς που είστε γεννημένοι στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σας καθώς θα ενισχυθεί η επικοινωνία σας με τους άλλους και η ανάγκη σας να βάλετε σε νέα τάξη διάφορες σημαντικές υποθέσεις σας. Καλή περίοδος για να πραγματοποιήσετε στόχους από τα παλιά η και να βοηθηθείτε από άτομα που είναι φιλικά προσκείμενα απέναντι σας. Συμφωνίες, ταξίδια και ασχολίες με διαδικαστικά ζητήματα θα είναι μέσα στο πρόγραμμα ενώ η επαναφορά του Κρόνου στον Σκορπιό μπορεί να ασκήσει πίεση στα οικονομικά η και να βοηθήσει στο να πάρετε χρήματα που περιμένετε από άλλους.

 

 

Σκορπιός

Νέες εξελίξεις στα οικονομικά

 

Η νέα σελήνη στους Διδύμους θα είναι σημαντική για τα οικονομικά σας και για διάφορα έσοδα που περιμένετε εδώ και καιρό είτε από κληρονομικές υποθέσεις είτε από διάφορες συναλλαγές και συμφωνίες που περιμένετε να δρομολογηθούν. Το αρμονικό τρίγωνο του Δία- Ουρανού θα ευνοήσει ιδιαίτερα την δουλειά σας και την καριέρα σας το επόμενο διάστημα καθώς εμφανίζονται νέες προοπτικές η βελτίωση συνθηκών στον χώρο της υπάρχουσας θέσης σας. Η επαναφορά του Κρόνου στο ζώδιο σας θα επηρεάσει περισσότερο εσάς που είστε γεννημένοι κοντά στις 19 και 20/11 είτε σε οικονομικά θέματα είτε σε καταστάσεις που συνδέονται με τα προσωπικά σας, καλό θα είναι να ενισχύσετε τον αυτοέλεγχο σας και γενικότερα την τάση σας να λειτουργείτε με ακραίο τρόπο.

 

 

Τοξότης

Θετικά μηνύματα στα προσωπικά σας

 

Η νέα σελήνη στους Διδύμους στις 16/6 και η παρουσία του Άρη εκεί μπορεί να προκαλέσει προκλήσεις και νέα τολμηρά ανοίγματα στις σχέσεις σας. Η περίοδος αυτή αναμένεται να έχει θετικό αντίκτυπο σε διάφορες δραστηριότητες που ετοιμάζεστε να κάνετε συνεργασίες, συμφωνίες η αλλαγές ενώ θα ευνοηθούν ιδιαίτερα καταστάσεις που συνδέονται με το εξωτερικό τις σπουδές και τις εκδόσεις. Το αρμονικό τρίγωνο του Δία- Ουρανού μπορεί να φέρει μια ξαφνική αλλαγή στην ζωή σας και νέες θετικότατες προοπτικές στην δουλειά σας. Ιδανική εποχή για ταξίδια και γνωριμίες που θα έχουν ερωτικό χαρακτήρα.

 

 

Αιγόκερως

Ανακατατάξεις στην δουλειά

 

Ο τομέας της εργασίας σας αυτό το διάστημα φαίνεται να προκαλεί άγχος και μεταπτώσεις  για σας ενώ μέσα στις επόμενες μέρες μπορεί να χρειαστεί να κάνετε ένα νέο εγχείρημα η να ξεκαθαρίσετε καταστάσεις που λιμνάζουν εδώ και καιρό σε διάφορες συνεργασίες σας. Ελπιδοφόρες οι εξελίξεις στον οικονομικό τομέα καθώς θα έχετε την δυνατότητα να λάβετε χρήματα που περιμένετε η να βελτιώσετε τα έσοδα σας και να ρυθμίσετε υποχρεώσεις σας. Η επαναφορά του Κρόνου στον Σκορπιό μπορεί να φέρει μια περίοδο σταθεροποίησης σε σχέσεις διαπροσωπικές και γενικότερα οικονομική η επαγγελματική εξασφάλιση από δραστηριότητες που έχουν συλλογικό χαρακτήρα.

 

 

Υδροχόος

Επιτυγχάνετε τους στόχους σας

 

Η ευνοϊκή νέα σελήνη στους Διδύμους θα είναι ιδιαίτερα τυχερή για σας που είστε γεννημένοι στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σας καθώς θα ενισχύσει την δημιουργικότητα σας και τις κοινωνικές σας σχέσεις μέσα στο επόμενο διάστημα. Νέες θετικές προοπτικές μπορεί να εμφανιστούν από φίλους η τον ερωτικό σας σύντροφο αλλά και νέα δημιουργικά εγχειρήματα και ενίσχυση της φήμης σας. Το αρμονικό τρίγωνο του Δία- Ουρανού θα είναι ιδιαίτερα καλό για τις προσωπικές σας σχέσεις και τους ανθρώπους που σας στηρίζουν αυτό το διάστημα ενώ αρκετοί από σας θα επιδιώξετε να γεφυρώσετε διαφορές που προϋπάρχουν με τους άλλους η ακόμα και να επισημοποιήσετε κάποια σημαντική για σας σχέση. Προσέχετε εσείς που είστε γεννημένοι κοντά στις 18/2 θέματα καριέρας και οικογένειας

 

 

Ιχθείς

Αλλαγές συνθηκών στην δουλειά

 

Η νέα σελήνη στους Διδύμους θα επηρεάσει για το επόμενο διάστημα τις σχέσεις με το άμεσο περιβάλλον και γενικότερα τις συνθήκες στην οικογένεια η την δουλειά ειδικότερα για σας που είστε γεννημένοι στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Καλό θα είναι μέσα στο επόμενο διάστημα να είστε προσεκτικοί σε τάσεις ατυχημάτων η σε επιπλοκές στην υγεία σας αλλά και σε διάφορες υποχρεώσεις η αναστατώσεις που μπορεί να ξεπηδήσουν από το πουθενά και να σας φορτίσουν. Το αρμονικό τρίγωνο του Δία- Ουρανού φαίνεται να φέρνει νέες προοπτικές στα οικονομικά και γενικότερα να βελτιώνει τα εισοδήματα σας μέχρι το τέλος αυτού του μήνα ενώ πολλοί από σας θα έχετε την δυνατότητα να κάνετε νέες συμφωνίες και συνεργασίες στην δουλειά σας.