Η εβδομάδα αυτή ξεκινάει περίεργα αλλά κλείνει πολύ αισιόδοξα κυρίως για τους εκπρόσωπους της πύρινης τριπλότητας, Κριούς, Λέοντες και Τοξότες. Ο Ήλιος από τις 21/6 θα διατρέχει το ζώδιο του Καρκίνου εγκαινιάζοντας τα γενέθλια των εκπροσώπων αυτού του ζωδίου ενώ από τις 26/6 θα μεταβεί και ο Άρης εκεί σε μια θέση πιο δύσκολη γι’ αυτόν. Το αρνητικό τετράγωνο του Ερμή από το ζώδιο των Διδύμων με τον Ποσειδώνα θα γίνει με ακρίβεια στις 24/6 μέρα που χρειάζεται γενικά προσοχή για τη διασπορά ψευδών ειδήσεων και γενικότερα για διάφορες εξαπατήσεις ή μπερδέματα που μπορεί να προκληθούν κυρίως για τα ζώδια της μεταβλητής ομάδας του 1ου δεκαημέρου. Στις 28 και 29/6 θα έχουμε την ιδιαίτερα θετική σύνοδο της Αφροδίτης- Δία με την επικουρία του Ουρανού από τον Κριό, όψη που θα αναγεννήσει προσδοκίες και ελπίδα ενώ θα ευνοήσει ιδιαίτερα την τύχη στον τομέα του έρωτα και των σχέσεων. 

Κριός - Θεαματικές αλλαγές

Οι παρουσίες της Αφροδίτης και του Δία στον Λέοντα και γι’ αυτή την εβδομάδα θα εξακολουθούν να ενισχύουν την ερωτική σας ζωή και γενικότερα τον τομέα της τύχης σας ειδικότερα για σας που είστε γεννημένοι στο τέλος του 2ου δεκαημέρου. Καλή εποχή για δημιουργικά εγχειρήματα και ξεκινήματα, εύνοια από την επίτευξη στόχων και σχεδίων, φίλων και παιδιών. Η εγκατάσταση του Άρη στον Καρκίνο από τις 26/6 μέχρι το τέλος Ιουλίου μπορεί να προκαλέσει ένα δύσκολο κλίμα στο οικογενειακό σας περιβάλλον αρχικά για σας που είστε γεννημένοι στις 21 και 22/3.

Ταύρος - Προσέξτε και πάλι τα οικονομικά σας

Το αρνητικό τετράγωνο του Ερμή- Ποσειδώνα στις αρχές της νέας εβδομάδας φαίνεται να προκαλεί επιπλοκές τον οικονομικό σας τομέα και αοριστία σε χρήματα ή έσοδα που περιμένετε. Προσέξτε αυτή την εβδομάδα κάποιες συμφωνίες που περιμένετε να γίνουν ή γενικότερα υπογραφές και επαγγελματικά συμφέροντα που θέλετε να διασφαλίσετε. Η νέα θέση του Άρη στον Καρκίνο θα ενισχύσει για ένα μεγάλο διάστημα την δράση και το ταλέντο στην επικοινωνία και στα γραπτά. Εύνοια από πρόσωπα του οικογενειακού σας χώρου προς το τέλος της εβδομάδας

Δίδυμοι - Μην βγάζετε βιαστικά συμπεράσματα

Το αρνητικό τετράγωνο του Ερμή από το ζώδιό σας με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς μπορεί να προκαλέσει κάποιες ανωμαλίες στην ομαλή έκβαση κάποιων επαγγελματικών ή οικογενειακών σας θεμάτων κυρίως αν είστε γεννημένοι στο 1ο δεκαήμερο. Καλό θα είναι να προσέχετε το περιβάλλον σας ειδικά αν έχετε ενδείξεις για αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά εκ μέρους άλλων αλλά και τα διάφορα μπερδέματα στις αποφάσεις και στις σκέψεις που παίρνετε ή κάνετε. Η νέα θέση του Άρη στον Καρκίνο θα ενισχύσει μέχρι τις αρχές Ιουλίου τα οικονομικά σας ενώ η θετική όψη της Αφροδίτης- Δία ευνοεί μέχρι το τέλος της εβδομάδας θέματα και δραστηριότητες που συνδέονται με γραπτά και οικονομικές συμφωνίες, ευχάριστες επαφές και ειδήσεις.

Καρκίνος - Ένταση στην οικογένεια

Η εγκατάσταση του Άρη στο ζώδιό σας θα σηματοδοτήσει την αρχή μιας έκρυθμης περιόδου ενώ θα φορτίσει την συναισθηματική σας κατάσταση κυρίως αν είστε γεννημένοι στις 22 και 23/6. Προβλήματα με το οικείο σας περιβάλλον ή γενικότερα με την κατοικία σας θα έχετε αυτή την περίοδο, ενώ το αρνητικό τετράγωνο του Ερμή- Ποσειδώνα στη διάρκεια αυτής της εβδομάδας μπορεί να προκαλέσει ανησυχία σε ένα θέμα υγείας δικό σας ή των άλλων αλλά και διάφορα μπερδέματα με κάποιο πρακτικό σας ζήτημα. Θετικές εκβάσεις για τα οικονομικά σας υπόσχεται το τέλος αυτής της εβδομάδας.

Λέων - Η τύχη με το μέρος σας

Στην αρχή της εβδομάδας αυτής το αρνητικό τετράγωνο του Ερμή- Ποσειδώνα φαίνεται να προκαλεί έντονες ανησυχίες στα οικονομικά κυρίως αυτά που προέρχονται από τρίτους, δάνεια κληροδοτήματα ή χρήματα συντρόφου, ενώ προκαλούνται κάποιες αλλαγές στα σχέδιά σας. Η εγκατάσταση του Άρη στον Καρκίνο από τα μέσα αυτής της εβδομάδας αλλά και η παρουσία του Ήλιου εκεί σας ωθεί σε κάποια απομόνωση, όμως μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχετε μια θετική ανατροπή του σκηνικού στην προσωπική και οικονομική σας κατάσταση ιδιαίτερα αν είστε γεννημένοι στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Εύνοια από σχέσεις, γνωριμίες, συνεργασίες, προβολή έργου, ταξίδια και σπουδές.

Παρθένος - Νέοι στόχοι

Μέχρι τις 25/6 δείξτε προσοχή ειδικότερα εσείς που είστε γεννημένοι στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου σας σε ένα επαγγελματικό θέμα ή σε κάποια συνεργασία σας, καθώς όλα αυτά που περιμένετε και προσδοκάτε από διάφορες εξελίξεις φαίνεται να καταλήγουν στο κενό. Οι παρουσίες του Ήλιου και του Άρη στον Καρκίνο βοηθάνε ιδιαίτερα στην ευόδωση των προσωπικών σας στόχων και στην αναθέρμανση μιας ερωτικής ή κοινωνικής σας σχέσης. Εύνοια μέχρι το τέλος της εβδομάδας από διάφορες θεραπείες, δραστηριότητες που συνδέονται με το εξωτερικό κρυφές επαφές και συμφωνίες.

Ζυγός - Αισιόδοξες προοπτικές

Η εβδομάδα αυτή ανοίγει ευχάριστα για σας αν και μέχρι τις 24/6 θα πρέπει να προσέχετε επαφές και συνεννοήσεις σας ή γενικότερα θέματα επικοινωνίας και μετακινήσεων, όπως και διάφορα μπερδέματα στον χώρο της δουλειάς. Οι έντονες παρουσίες του Ήλιου και του Άρη στο ηλιακό σας μεσουράνημα θα επηρεάσουν τον τομέα της καριέρας και της οικογενειακής σας κατάστασης ιδιαίτερα αν είστε γεννημένοι στο τέλος Σεπτεμβρίου. Τέλος η τυχερή σύνοδος της Αφροδίτης με τον Δία στον Λέοντα μέχρι το τέλος αυτής της εβδομάδας θα ενισχύσει σχέσεις κοινωνικές, στόχους που έχετε βάλει εδώ και καιρό αλλά και θέματα προσωπικών σχέσεων που μέχρι το τέλος του μήνα παίρνουν μια ιδιαίτερα τυχερή τροπή για σας.

Σκορπιός - Νέες επαγγελματικές εξελίξεις

Θετικά τα μηνύματα αυτής της εβδομάδας για σας, αρχής γενομένης από τις παρουσίες του Ήλιου και του Άρη στον φιλικό σας Καρκίνο που θα ανοίξουν νέες ευχάριστες προοπτικές για μετακινήσεις και ανανέωση γνωριμιών. Παράλληλα, η τυχερή σύνοδος του Δία με την Αφροδίτη δημιουργεί νέες προϋποθέσεις στην καριέρα σας αλλά και στην επέκταση των δραστηριοτήτων σας. Μέχρι τις 24/6 προσέξτε την εξέλιξη κάποιου οικονομικού σας θέματος ή γενικότερα κάποιες απροσδόκητες δυσάρεστες εξελίξεις με τον ερωτικό σας σύντροφο, τους φίλους ή τα παιδιά σας. Εύνοια σε οικονομικές υποθέσεις, ευχάριστες αλλαγές στις συνθήκες της δουλειάς σας

Τοξότης - Προσέξτε σχέσεις και συνεργασίες

Το αρνητικό τετράγωνο του Ερμή- Ποσειδώνα μπορεί μέχρι τις 24/6 να προκαλέσει μια έντονη διακύμανση στις διαπροσωπικές σας σχέσεις και γενικότερα τάση για διάφορα λάθη στις επιλογές σας προσωπικές ή μη. Αυτή η όψη θα επηρεάσει περισσότερο εσάς που είστε γεννημένοι στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου σας και καλό θα είναι να είστε ιδιαίτερα προσεχτικοί σε διάφορες συμφωνίες, επαφές και συζητήσεις που θα κάνετε μέχρι τότε. Προς το τέλος αυτής της εβδομάδας το σκηνικό αλλάζει ανέλπιστα για σας και ευδοκιμούν καταστάσεις που δεν περιμένατε, εύνοια από συμβόλαια, εκδόσεις, σπουδές και εξωτερικό ή ταξίδια και συμφωνίες, αλλά και τυχερές γνωριμίες.   

Αιγόκερως - Ενισχύονται τα οικονομικά σας

Οι παρουσίες του Ήλιου και του Άρη, μετά τις 25/6 στον πολικό σας Καρκίνο φαίνεται να προκαλούν για πολλούς από σας εντάσεις σε διάφορα θέματα της ζωής σας. Σχέσεις και συνεργασίες αυτό το διάστημα μπορεί να δοκιμαστούν αλλά και επιπλοκές στον επαγγελματικό ή οικογενειακό σας τομέα κυρίως για σας που είστε γεννημένοι στο τέλος Δεκεμβρίου. Μέχρι τις 24/6 προσέξτε τον τρόπο που συναλλάσσεστε με τους άλλους και διάφορες δραστηριότητες που μπορεί να κρύβουν έκθεση και παγίδες κυρίως για τα επαγγελματικά σας θέματα, ενώ από τις 28/6 θα έχετε μια θετική τροπή σε ένα οικονομικό σας ζήτημα, χρήματα που περιμένετε ή δεν περιμένετε, παροχές μέσω τρίτων ρύθμιση διαφόρων εκκρεμοτήτων με θετικές προοπτικές και γενικότερα καταστάσεις που σας βοηθούν να αντεπεξέλθετε σε κάποια δυσκολία σας

Υδροχόος - Θετική πρόοδος στις σχέσεις σας

Η εβδομάδα αυτή είναι ιδανική για να κάνετε νέες επαφές και συμφωνίες ή να αλλάξετε σχέδια και απόψεις για κάποια πρόσωπα ή κάποιες συνθήκες. Σίγουρα αυτός ο μήνας μέχρι το τέλος του σας βοηθάει να αλλάξετε προς το καλύτερο τις συνθήκες της προσωπικής και επαγγελματικής σας πορείας και να πετύχετε αυτά που θέλετε από τους άλλους. Πολύ έντονη κοινωνική ζωή, ιδιαίτερα ευχάριστες επαφές, εύνοια από συμβόλαια και συμφωνίες ή διαπραγματεύσεις και καλές εκβάσεις σε ένα νομικό σας ζήτημα. Αποφύγετε αλαζονικές ενέργειες και φροντίστε να καλλιεργήσετε ένα καλό κλίμα με τους γύρω σας θα έχετε σίγουρη ανταπόκριση.

Ιχθείς - Νέες ερωτικές και άλλες εξελίξεις

Αν και η εβδομάδα αυτή ξεκινάει κάπως δύσκολα για σας λόγω του αρνητικού τετραγώνου του Ερμή- Ποσειδώνα μέχρι τις 24/6, όψη που μπορεί να προκαλέσει αναστάτωση στον χώρο της δουλειάς ή της οικογένειας και γενικότερα μπερδέματα και σύγχυση στο οικείο σας περιβάλλον, εν τούτοις οι παρουσίες του Ήλιου και του Άρη στον φιλικό σας Καρκίνο ευνοούν νέες δημιουργικές δραστηριότητες νέες ερωτικές γνωριμίες αλλά και θετικά αποτελέσματα από διάφορες ατομικές προσπάθειες σας. Προσπαθήστε να αποφύγετε υπερβολές και διλήμματα και αφήστε την εξέταση σοβαρών υποθέσεων σας μετά τις 24/6 που τα πράγματα θα είναι πιο ξεκάθαρα μέσα σας αλλά και στο περιβάλλον σας. Τότε θα μπορέσετε να αποκαταστήσετε καταστάσεις που σας απασχολούν με τους άλλους και γενικότερα να μεθοδεύσετε καλύτερα τα σχέδιά σας                     

Έλλη Δωριάδου, Ερευνήτρια- Αστρολόγος

Tηλ. 6945782645, 2109812236

www.astroland.gr