Η εβδομάδα ξεκινάει με την δύσκολη πανσέληνο που θα σχηματιστεί στον άξονα Δίδυμου- Τοξότη στις 2/6 και στις 11ο των συγκεκριμένων ζωδίων, σε αρνητικό τετράγωνο με τον πλάνο Ποσειδώνα από τους Ιχθείς σε αντίθεση με τον μαχητικό Άρη και τον ανάδρομο Ερμή από τους Διδύμους. Έχει παρατηρηθεί ότι όσο πιο πολλές όψεις σχηματίζει ένα σεληνιακό φαινόμενο με άλλους πλανήτες, τόσο πιο έντονα θα είναι τα γεγονότα που θα διαδραματιστούν στην διάρκειά της, πόσο μάλλον όταν γίνεται σε ένα από τα «διπλά» ζώδια. Αναμένεται λοιπόν να σηματοδοτήσει αλλεπάλληλες δυναμικές εξελίξεις κυρίως για την ομάδα του μεταβλητού σταυρού του 1ου δεκαημέρου. Γενικότερα αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να προσέχουμε τάσεις ατυχημάτων στην διάρκεια μετακινήσεων, προβλήματα με την παιδεία και νομικές ενέργειες. Στις 6/6 ο Άρης από τις 17ο των Διδύμων θα σχηματίσει ένα πολύ θετικό εξάγωνο με τον Δία από τον Λέοντα, δίνοντας την  ώθηση και το θάρρος για νέα ξεκινήματα, όπως και για πράξεις ηρωισμού και τόλμης. Η Αφροδίτη από τις 6/6 θα κάνει την εντυπωσιακή είσοδό της στον ερωτικό Λέοντα όπου και θα πραγματοποιήσει ένα θετικό τρίγωνο με τον ανάδρομο Κρόνο από τις 0ο του Τοξότη, δημιουργώντας ένα κλίμα ασφάλειας στις σχέσεις και τα οικονομικά. Επιπλέον, η παρατεταμένη παραμονή της σ’ αυτό το ζώδιο- θα παραμείνει μέχρι τις 8/10- θα τονίσει το ενδιαφέρον για έρωτα, παιδιά και δημιουργία! Βγαίνουμε από την στενωπό άντε και καλό μας μήνα!!!

Κριός - Κακή αρχή καλό τέλος!

Η εβδομάδα αυτή ξεκινάει με αρκετές εντάσεις που θα διαδραματιστούν στον άξονα επικοινωνίας, ταξιδιών, επαφών και πληροφόρησης για σας. Θα πρέπει να προσέξετε τάσεις προβλημάτων και αναποδιών στη διάρκεια των μετακινήσεων ή συγκρούσεις με άτομα που βλέπετε καθημερινά. Από τις 6/6 το κλίμα αλλάζει για σας και όλα αυτά που έχετε βάλει σκοπό και στόχο για τους επόμενους μήνες και αφορούν νέες εκκινήσεις στα επαγγελματικά σας ή νέες εξελίξεις στον ερωτικό τομέα, ιδιαίτερα ευνοημένοι όσοι από σας έχετε γεννηθεί στο τέλος Μαρτίου και αρχές Απριλίου

Ταύρος - Επιτέλους θετικές προοπτικές στα οικονομικά

Η πανσέληνος που θα σχηματιστεί αυτές τις μέρες στον άξονα Δίδυμου- Τοξότη θίγει εν μέρει οικονομικές και επαγγελματικές δοσοληψίες και αποτελέσματα. Πολλά έξοδα, αναποδιές σε χρήματα που περιμένετε άγχος και πιέσεις. Στην διάρκεια αυτής της εβδομάδας και μέχρι το Σάββατο το σκηνικό σ’ αυτόν τον τομέα αρχίζει να αλλάζει προς το καλύτερο καθώς η εγκατάσταση της Αφροδίτης στον Λέοντα και το θεαματικό τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Κρόνο θα ευνοήσει την εξέλιξη αυτών των θεμάτων και θα φέρει μια ανάσα ανακούφισης σε οικογενειακά και οικονομικά θέματα. Εύνοια από κατοικία και ακίνητη περιουσία, επαγγελματικές και οικογενειακές υποθέσεις σας.

Δίδυμοι - Προσοχή στις κινήσεις σας

Η πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον δικό σας άξονα στις 2/6 ανοίγει μέτωπα στον τομέα των διαπροσωπικών σας σχέσεων κυρίως για σας που είστε γεννημένοι στο τέλος Μαΐου. Η περίοδος αυτή μέχρι και τις 6/6 χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή καθώς παλιά θέματα είναι πιθανόν να βγουν στην επιφάνεια ενώ αναζωπυρώνονται παλιές διαφορές και διαμάχες. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιό σας απαιτεί προσμονή και επαναξιολόγηση. Αντίθετα η παρουσία του Άρη προκαλεί θυμό και ανυπομονησία. Προσέξτε αυτό το διάστημα προβλήματα με την υγεία σας ή γενικότερα με υποθέσεις που συνδέονται με την οικογένεια και τα άτομα του οικείου σας περιβάλλοντος όπως και αιφνιδιασμούς που μπορεί να σας προσγειώσουν απότομα στην πραγματικότητα. Η έντονη επιρροή του Ποσειδώνα φαίνεται να βγάζει στην επιφάνεια εξαπατήσεις και παγίδες που καλό θα είναι να τις προβλέψετε και να τις ξεπεράσετε για να μην εγκλωβιστείτε σ’ αυτές. Καλύτερο το κλίμα προς το τέλος αυτής της βδομάδας καθώς το θετικό εξάγωνο του Άρη από το ζώδιό σας με τον Δία από τον Λέοντα φέρνει θεαματικά αποτελέσματα σ’ αυτά που έχετε σκοπό να σχεδιάσετε και να ξεκινήσετε.

Καρκίνος - Θετικά αποτελέσματα στα οικονομικά

Η Αφροδίτη θα ολοκληρώσει την πορεία της στο ζώδιό σας μέχρι τις 5/6 και θα μεταβεί για ένα μεγάλο διάστημα στον Λέοντα. Από αυτή την θέση θα ευνοήσει και θα σταθεροποιήσει τα οικονομικά και τα επαγγελματικά σας ζητήματα. Η πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Δίδυμου- Τοξότη αναπαράγει καταστάσεις από το παρελθόν ή αποκαλύπτει παρασκηνιακές κινήσεις και μυστικά. Προσέξτε αυτό το διάστημα και όλη αυτή την εβδομάδα θέματα υγείας είτε από την μεριά την δική σας είτε από τους άλλους, πιέσεις στην δουλειά και έντονες ανακατατάξεις στο καθημερινό σας πρόγραμμα. Μέχρι το τέλος αυτής της εβδομάδας θα έχετε την δυνατότητα να πάρετε χρήματα ή να σταθεροποιήσετε τα εισοδήματα σας.

Λέων - Σχέσεις και συνεργασίες βελτιώνονται

Η αρχή της νέας εβδομάδας σας βρίσκει κάπως αποκαρδιωμένους με όλα αυτά που θέλετε να βάλετε σε τάξη στην ζωή σας και δεν προχωράνε. Κοινωνικές και προσωπικές σχέσεις βρίσκονται σε αναδιάρθρωση ενώ εντάσεις να διαφορές μπορεί να παρατηρηθούν με αγαπημένους και ομοϊδεάτες. Προς το τέλος αυτής της εβδομάδας θα έχετε θετικές ενδείξεις σε ό,τι αφορά την προώθηση προσωπικών στόχων και σχεδίων ή για το ξεκίνημα ενός νέου εγχειρήματος. Η εγκατάσταση της Αφροδίτης στο ζώδιό σας για ένα πεντάμηνο περίπου θα βοηθήσει ιδιαίτερα στην συντήρηση σχέσεων και στη βελτίωση της εμφάνισης και των οικονομικών σας. Αρχικά ευνοούνται όσοι από σας είστε γεννημένοι στο τέλος Ιουλίου.   

Παρθένος - Συγκρούσεις και αστάθεια

Το φαινόμενο της πανσελήνου στον Τοξότη φαίνεται να κορυφώνει τις εξελίξεις για σας σε θέματα που συνδέονται με το σπίτι και την οικογένεια ή τον χώρο της δουλειάς κυρίως αν είστε γεννημένοι στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου. Αρκετοί από σας θα χρειαστεί να ασχοληθείτε με συσσωρευμένα προβλήματα που προϋπάρχουν στη ζωή και στις σχέσεις σας καθώς οι ενδείξεις δεν θα είναι ανάλογες με τις προσδοκίες σας και τις επιθυμίες σας. Η παρουσία του Ποσειδώνα από τους Ιχθείς φαίνεται να προκαλεί έντονες αναστατώσεις και φαινόμενα αποσύνθεσης ενώ η ανάδρομη πορεία του Ερμή φαίνεται να σας ωθεί σε αναστολή και αναποφασιστικότητα σε ό,τι αφορά τις άμεσες κινήσεις σας και τα μελλοντικά σχέδιά σας. Αγκυλωμένοι ουσιαστικά σε μια κατάσταση βρίσκεστε οι περισσότεροι από σας καθώς οι εξελίξεις φαίνεται να τρέχουν, αλλά εσείς αρνείστε να παραδεχτείτε κάποια γεγονότα. Προσέξτε θέματα υγείας, τάσεις ατυχημάτων και γενικότερα πιέσεις που μπορεί να δεχθείτε από τρίτους.

Ζυγός - Ώρα να μπουν νέοι στόχοι

Η πανσέληνος στον Τοξότη θα επηρεάσει μέχρι τις 5/6 θέματα επικοινωνίας και νομικής φύσεως και γενικότερα σχέσεις και επαφές με άτομα που συναλλάσσεστε καθημερινά. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή μέχρι τις 11/6 φαίνεται να καθυστερεί κάποιες εξελίξεις σε συμφωνίες και διαπραγματεύσεις ή επαφές που θέλετε να κάνετε αυτό το διάστημα. Η νέα θέση της Αφροδίτης στον Λέοντα θα ενισχύσει τις κοινωνικές σας σχέσεις αλλά και τους προσωπικούς σας στόχους -ιδιαίτερα κοντά στις 6 και 7/6 που ο συγκεκριμένος πλανήτης θα σχηματίσει ένα θετικό τρίγωνο με τον Κρόνο. Επίσης το θετικό εξάγωνο του Άρη- Δία το ίδιο διάστημα θα ενισχύσει την διάθεσή σας για νέα ξεκινήματα επαγγελματικά και επιχειρηματικά.

Σκορπιός - Τα οικονομικά σας ταλαιπωρούν

Η πανσέληνος στον άξονα Δίδυμου- Τοξότη θα επηρεάσει για άλλη μια φορά τα οικονομικά σας και γενικότερα υποθέσεις που συνδέονται με κληροδοτήματα, περιουσιακά στοιχεία, δάνεια και εφορία. Πολύ πιθανόν αυτό το διάστημα να έχετε να αντιμετωπίσετε συσσωρευμένες υποχρεώσεις στον συγκεκριμένο τομέα ή καταστάσεις που συνδέονται με επαγγελματικές συνεργασίες και γενικότερα θέματα της δουλειάς σας. Βασικά αυτό το φαινόμενο σας αναγκάζει να αποδεχθείτε κάποιες σημαντικές αλλαγές που θα διαδραματιστούν στην ζωή σας και να αποκοπείτε από καταστάσεις που θεωρούσατε δεδομένες. Η εγκατάσταση της Αφροδίτης στο ζενίθ του ηλιακού σας ωροσκοπίου και το θετικό εξάγωνο του Άρη- Δία προς το τέλος αυτής της εβδομάδας θα φέρουν νέες ευχάριστες προοπτικές και εξελίξεις σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας ή γενικότερα θέματα σπιτιού και ακινήτων.

Τοξότης - Προσοχή παντού!

Η πανσέληνος στον δικό σας άξονα στις 2/6 θα φέρει νέες εξελίξεις όχι πάντα τόσο ευχάριστες στις σχέσεις και στις συνεργασίες σας ή ακόμα και σε δραστηριότητες που συνδέονται με επικοινωνία και νομικές υποθέσεις, ταξίδια και σχέσεις με εξωτερικό ή εκδόσεις και σπουδές. Αν είστε γεννημένοι στο τέλος Νοέμβριου αυτή η περίοδος φαίνεται να είναι αρκετά δύσκολη και εκρηκτική καθώς τα συσσωρευμένα προβλήματα, οικογενειακά και όχι μόνο, φαίνεται να διογκώνονται ιδιαίτερα και να εξελίσσονται με ραγδαίους ρυθμούς. Η εγκατάσταση της Αφροδίτης στον Λέοντα από τις 6/6 για ένα πεντάμηνο θα βοηθήσει ιδιαίτερα τις σχέσεις και την επικοινωνία σας αλλά και την διάθεσή σας να σταθεροποιήσετε συμφωνίες και δραστηριότητες επαγγελματικές ή οικονομικές που σχεδιάζετε αυτό το διάστημα. Εύνοια από νομικές υποθέσεις και σχέσεις με άτομα που μένουν μακριά.

Αιγόκερως - Ανακατατάξεις στο χώρο της δουλειάς

Η πανσέληνος στον άξονα Δίδυμου- Τοξότη στην αρχή της νέας εβδομάδας και του νέου μήνα θα προκαλέσει έντονες αλλαγές και γενικότερα μια κατάσταση αναδιάρθρωσης και ανασύνταξης στις επαγγελματικές σας υποθέσεις. Προσέξτε θέματα υγείας ή καταστάσεις που κινούνται από τρίτους εν αγνοία σας. Η Αφροδίτη από τις 6/6 εγκαθίσταται στον Λέοντα και μέσα από αυτό το ζώδιο θα ενισχύσει τα οικονομικά και τις παροχές που μπορεί να έχετε από τρίτους. Εύνοια από δάνεια και κληροδοτήματα, χρήματα συντρόφου και έσοδα που περιμένετε να λάβετε από διάφορες δραστηριότητες.

Υδροχόος - Θετικές προοπτικές στις σχέσεις σας

Η εβδομάδα αυτή ξεκινάει κάπως άτσαλα για σας και σε ό,τι αφορά διαπροσωπικές σχέσεις, στόχους και φιλίες ή συμμαχίες που επιδιώκετε να κάνετε αυτή την περίοδο. Η πανσέληνος στον άξονα Δίδυμου-Τοξότη φαίνεται να προκαλεί εντάσεις και μια κατάσταση διάλυσης στις σχέσεις σας ερωτικές ή μη, καθώς κορυφώνει εντάσεις και προβλήματα που προϋπάρχουν στην προσωπική σας ζωή. Όλη αυτή η κρίση και η αταξία που υπάρχει μέχρι τις αρχές της νέας εβδομάδας φαίνεται να υποχωρεί σταδιακά από τις 5 και 6/6 καθώς το θετικό εξάγωνο του Άρη- Δία φαίνεται ότι θα εξομαλύνει διαφορές και θα φέρει ενοποίηση στις όποιες διαφορές έχετε με τους γύρω σας. Φίλοι μπορεί να βοηθήσουν σε αυτό, ιδέες, απόψεις καθώς μέσω αυτών των στοιχείων θα δρομολογηθούν νέα ξεκινήματα. Ευχάριστη νότα και η εγκατάσταση της Αφροδίτης στον πολικό σας Λέοντα στο τέλος αυτής της εβδομάδας καθώς μέσα στο επόμενο διάστημα ανεβάζει τις μετοχές σας στον κοινωνικό στίβο.

Ιχθείς - Υποχωρεί η κρίση

Η πανσέληνος στον Τοξότη ταράζει τα νερά στον χώρο της δουλειάς και της οικογένειας, κυρίως για σας που είστε γεννημένοι στο τέλος Φεβρουαρίου, καθώς πλήθος προβλημάτων και διαφορών βγαίνουν στην επιφάνεια αυτές τις μέρες. Πρόκειται για μια κουραστική και δύσκολη περίοδο που θα αφορά διάφορους και σημαντικούς τομείς της ζωής σας ενώ η συναισθηματική σας κατάσταση θα είναι πιο φορτισμένη. Προσέξτε εντάσεις με πρόσωπα του οικείου σας περιβάλλοντος, προβλήματα που μπορεί να σας κουράσουν, φίλους που απαιτούν από σας ή συνθήκες που σας στριμώχνουν κυρίως επαγγελματικά. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στους Διδύμους και στον 4ο ηλιακό σας οίκο στοιβάζει τα προβλήματα και πολλαπλασιάζει τα άγχη και τα αδιέξοδα μέχρι τις 11/6. Παρ’ όλα αυτά μέχρι το τέλος αυτής της εβδομάδας κάτι θετικό αρχίζει να διαφαίνεται είτε στα οικονομικά σας είτε σε υποθέσεις και δραστηριότητες που θέλετε επειγόντως να προχωρήσετε. Η εγκατάσταση της Αφροδίτης στον Λέοντα και το αρμονικό τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Κρόνο από τον Τοξότη στις 6/6 θα ευνοήσει τα οικονομικά σας και γενικότερα τις συνθήκες της δουλειάς σας.        

Έλλη Δωριάδου, Ερευνήτρια- Αστρολόγος

Tηλ. 6945782645, 2109812236

www.astroland.gr