Τι έχουμε να περιμένουμε κάθε Άνοιξη; Την ανανέωση της γκαρνταρόμπας μας φυσικά. Τα αγαπημένα μας trends επιστρέφουν κι εμείς μαζί με τα χειμωνιάτικα, αφήνουμε πίσω και όλα τα βαρετά outfits. Φέτος λοιπόν λατρεύουμε τα εξής:

Shirt dresses

Κάτι ανάμεσα σε πουκάμισο και φόρεμα, είναι όσο κομψά αλλα και όσο νεανικά πρέπει. Θυμίζουν κάτι από cowgirls ενώ μπορούν να συνδυαστούν με τα περισσότερα είδη παπουτσιών. Like! Δες και εδώ 15 διαφορετικούς τρόπους να το φορέσεις! 

Kimono jackets

Τα φορέσαμε πολύ πέρσι, θα τα φορέσουμε πολύ και φέτος. Μακριά ή πιο κοντά, τα jackets σε στυλ kimono είναι oh so hot!

70's πλατφόρμες 

To πιο χαρακτηριστικό παπούτσι της Άνοιξης! Δίνουν πόντους, χαρίζουν στυλ και, το κυριότερο, είναι ΠΟΛΥ άνετες.

Casual κι ωραία

Το sporty look δεν ήταν ποτέ τόσο chic. Ούτε τόσο trendy. Λίγο οι bloggers, λίγο οι streetstyle φωτογράφοι, το casual look έχει εισβάλλει για τα καλά στη ζωή μας.

Τζιν φούστες

Είχες να τις δεις κάτι χρόνια αλλά φέτος φοριούνται και πάλι. Μικρές τις φορούσαμε μίνι, τώρα όμως είναι τέλειες σε όλα τα μήκηκαι πάνε τέλεια με λευκά ή χρωματιστά tops και πλατφόρμες! Δες και εδώ τους πιο trendy τρόπους να φορέσεις φέτος το τζιν!

70's καμπάνες 

Στο σχολείο τα λατρεύαμε, μετά μας κέρδισαν τα skinny. Τα παντελόνια με καμπάνα όμως φέτος φοριούνται και πάλι, και μάλιστα όχι μόνο σε τζιν αλλά και σε δερμάτινα! 

Πουά 

Δε φεύγει ποτέ από τη μόδα αφού είναι ίσως το πιο χαριτωμένο pattern! 

Χαμηλά σανδάλια

Αρχαιοελληνικά, μίνιμαλ ή πιο περίτεχνα, μας αρέσουν όλα. Ήρθε η εποχή που ξεχυνόμαστε στο Μοναστηράκι και στα πέριξ για να βρούμε το τέλειο ζευγάρι σανδάλια για τις ανοιξιάτικες βόλτες μας. Τι ελληνικό πνεύμα έχουμε άλλωστε!