Η έντονη παρουσία του Ποσειδώνα θα κυριαρχήσει αυτή την εβδομάδα μέσα από διαδοχικές αρνητικές όψεις που θα σχηματίσει με τον Άρη 25 και 26/5 με τον Ήλιο στις 30/5 και τον ανάδρομο Ερμή στις 31/5. Θα χαρακτηρίζεται από στοιχεία παραπλάνησης και υπερβολής, παγίδες, ουτοπίες, παραπληροφόρηση και εξαρτήσεις. Τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού και όσοι είναι γεννημένοι στο τέλος Μαΐου, Αυγούστου, Νοεμβρίου και Φεβρουαρίου θα πρέπει να προσέξουν ιδιαίτερα τάσεις για σκάνδαλα και σχόλια, προβλήματα στην υγεία και πολλά μπερδέματα με τους γύρω τους. Το αρνητικό τετράγωνο της Αφροδίτης- Ουρανού από τις 19ο των παρορμητικών ζωδίων προκαλεί για άλλη μια φορά επικίνδυνες ταλαντεύσεις στις σχέσεις τις συνεργασίες και στα οικονομικά. Μην τρελαίνεστε, μια εβδομάδα είναι θα περάσει ο Ιούνιος που κοντοζυγώνει θα μας αποζημιώσει σε όλα τα επίπεδα

Κριός - Προσοχή στις επικοινωνίες

Μια εβδομάδα με πολύ τρέξιμο ξεκινάει για σας καθώς οι περισσότεροι πλανήτες έχουν συσσωρευτεί στον 3ο ηλιακό σας οίκο και προκαλούν διάφορες ταλαιπωρίες στην καθημερινότητά σας όπως και ασάφεια σε διάφορα σχέδια που έχετε καταστρώσει στο μυαλό σας. Δραστηριότητες που συνδέονται με γραπτά, ταξίδια και επικοινωνία θα είναι στο φόρτε τους! Όμως αποφύγετε αυτή την εποχή να κλείσετε σοβαρές συμφωνίες και γενικά αιτίες για διαμάχες και επαφές με άτομα που δεν γνωρίζετε καλά. Προσέχετε επίσης πληροφορίες που δίνετε ή παίρνετε από τρίτους.

Ταύρος - Πολλές οικονομικές υποχρεώσεις

Η εβδομάδα αυτή χαρακτηρίζεται πολύ έντονη για σας και τις οικονομικές σας δραστηριότητες όπως και τους σημαντικούς σας στόχους ή τις συλλογικές κινήσεις. Οι δύσκολες όψεις του Άρη, Ήλιου και ανάδρομου Ερμή με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς μπορεί να προκαλέσουν ένα βραχυκύκλωμα σε διάφορες δραστηριότητες σας ή να βγάλουν στην επιφάνεια εκκρεμότητες και απρόοπτα έξοδα. Προσέξτε τα κεκτημένα σας μέχρι τις 31/5 και γενικότερα άτομα και καταστάσεις που επιδιώκουν να βλάψουν τα συμφέροντά σας.

Δίδυμοι - Κάποιοι προσπαθούν να σας αποπροσανατολίσουν

Οι περισσότεροι πλανήτες αυτή την εποχή διανύουν το ζώδιό σας και προκαλούν ραγδαίες εξελίξεις στην ζωή σας. Ειδικά αυτή η εβδομάδα χρειάζεται αρκετή προσοχή καθώς θα υπάρχουν αιτίες και αφορμές για επαναξιολόγηση καταστάσεων και επιλογών αλλά και έντονα γεγονότα στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών. Προσέξτε νομικές υποθέσεις, ανταγωνισμούς και προκλήσεις, μετακινήσεις ή γενικότερα θυσίες που κάνετε και που μπορεί να μην έχουν κανένα αποτέλεσμα. Προσπαθήστε να είστε όσο το δυνατόν πιο συγκροτημένοι και μην πνίγεστε σε μια κουταλιά νερό!

Καρκίνος - Έντονη διαίσθηση

Οι πλανήτες στους Διδύμους επηρεάζουν το υποσυνείδητό σας και σας φορτώνουν με προβλήματα που εξαντλούν το μυαλό σας και τις σκέψεις σας. Η αλήθεια είναι ότι θα πρέπει να αποφύγετε τα βεβιασμένα συμπεράσματα αυτό το διάστημα και γενικότερα όλα αυτά που μπορεί να σας προκαλούν  άγχος και αβεβαιότητα. Προσπαθήστε να συγκεντρωθείτε σε πρακτικές υποθέσεις και στις τρέχουσες υποχρεώσεις σας και φροντίστε περισσότερο την υγεία και τη διατροφή σας. Η δύσκολη όψη της Αφροδίτης από το ζώδιό σας με τον Ουρανό θα επηρεάσει κυρίως εσάς που είστε γεννημένοι στο 2ο δεκαήμερο προκαλώντας απρόοπτα στις σχέσεις και στα οικονομικά σας.

Λέων - Φιλίες και στόχοι

Αρκετοί αισθάνεστε έντονη αβεβαιότητα στον τομέα των διαπροσωπικών σας σχέσεων και των ερωτικών σας υποθέσεων καθώς υπάρχει ένα κλίμα δυσαρέσκειας και αοριστίας που πραγματικά σας προβληματίζει. Η εβδομάδα αυτή περιέχει έντονο παρασκήνιο από φιλικό και προσωπικό τομέα και γενικότερα προβλήματα που μπορεί να συνδέονται με οικονομικά τρίτων. Η δύσκολη όψη της Αφροδίτης με τον Ουρανό στην αρχή αυτής της εβδομάδας θα επηρεάσει θέματα δουλειάς ή γενικότερα καταστάσεις που συνδέονται με ταξίδια, σπουδές, εξωτερικό και νομικές υποθέσεις.

Παρθένος - Ξεκαθαρίσματα στις κοινωνικές σας σχέσεις

Τα περισσότερα γεγονότα για σας συσσωρεύονται στον τομέα της οικογένειας και της καριέρας αυτή την περίοδο όπως και σε σχέσεις με κοινωνικό περιβάλλον και συνεργασίες. Αν είστε γεννημένοι στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου σας η περίοδος αυτή είναι αρκετά διφορούμενη και λίγο επικίνδυνη για τις επιλογές που κάνετε ή έχετε κάνει στο παρελθόν. Οπωσδήποτε τα γεγονότα μπορούν να σας κατευθύνουν έστω και μετά δυσκολιών σε ένα πιο ουσιαστικό και ξεκάθαρο αποτέλεσμα ειδικά αν χρησιμοποιήσετε με καλύτερο τρόπο την λογική και την εξυπνάδα σας. Προσέξτε ένα οικονομικό θέμα.

Ζυγός - Ανατροπές και ακρότητες

Η δύσκολη όψη της Αφροδίτης με τον Ουρανό σας επηρεάζει ιδιαίτερα είτε σε θέματα σχέσεων είτε σε θέματα καριέρας και οικογενειακής ζωής ειδικά αν είστε γεννημένοι στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Έτσι στη διάρκεια αυτής της εβδομάδας θα χρειαστεί να κάνετε περισσότερες προσπάθειες για να συντηρήσετε τις ισορροπίες και την υπομονή σας για να αποφύγετε εντάσεις με τους γύρω σας. Προσέχετε την υγεία σας και γενικότερα θέματα δουλειάς, είτε μέσα από συμφωνίες που κάνετε είτε μέσα από διάφορες συναλλαγές που έχετε όπως και νομικές υποθέσεις ή δραστηριότητες που συνδέονται με ξένους και εξωτερικό.

Σκορπιός - Σημαντικές αλλαγές

Οι περισσότεροι πλανήτες στους Διδύμους αυτή την εποχή και οι δύσκολες όψεις που σχηματίζουν με τον Ποσειδώνα μπορεί να προκαλέσουν ρήξεις στις φιλίες σας ή προβλήματα στην ερωτική ζωή και σε επαφές με τους φίλους σας. Καθυστερήσεις και σύγχυση μπορεί να επικρατήσει αυτή την εβδομάδα σε οικονομικά που χειρίζεστε ή σε διάφορες δοσοληψίες και συναλλαγές που κάνετε. Δάνεια, εφορίες και γενικότερα τακτοποίηση παλιών εκκρεμοτήτων καλύτερα να τα αφήσετε για την επόμενη εβδομάδα.

Τοξότης - Προβλήματα στις σχέσεις

Έντονες καταστάσεις αντιμετωπίζετε αυτό το διάστημα και μέχρι τις αρχές Ιουνίου με θέματα σχέσεων και συνεργασιών κυρίως εσείς που είστε γεννημένοι στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Εκκρεμότητες που έχετε αφήσει πίσω και υποχρεώσεις που χρειάζονται άμεση τακτοποίηση είναι πιθανόν να σας αποδιοργανώσουν και να σας πανικοβάλουν. Η εβδομάδα αυτή θα είναι αρκετά έντονη σε γεγονότα που όμως δεν θα έχουν το χαρακτήρα του καθοριστικού ενώ σε πολλές περιπτώσεις θα χρειαστεί να κάνετε κάποιες αναθεωρήσεις και επαναξιολογήσεις σε προσωπικές και κοινωνικές σχέσεις. Προσέξτε την υγεία σας και ειδικά θέματα μετακινήσεων και νομικών ζητημάτων.

Αιγόκερως - Αλλαγές στη δουλειά και στις σχέσεις

Η δύσκολη όψη της Αφροδίτης με τον Ουρανό που γίνεται στην αρχή της εβδομάδας σας επηρεάζει καθώς προκαλεί ένα κλίμα αλλαγών στην προσωπική σας ζωή και στον χώρο της δουλειάς ή της οικογένειας κυρίως αν είστε γεννημένοι στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου. Συμφωνίες επαγγελματικές μπορεί να αναθεωρηθούν αυτό το διάστημα ή να διακοπούν ενώ καλό θα είναι να προσέξετε και σχέσεις με συνεργάτες και πρόσωπα από τον εργασιακό σας χώρο.

Υδροχόος - Ερωτικές και κοινωνικές σχέσεις στο στόχαστρο

Επιπλοκές θα έχετε να αντιμετωπίσετε σε θέματα σχέσεων αυτή την περίοδο και ειδικά μέχρι τις αρχές Ιουνίου καθώς υπάρχουν προβλήματα που δεν θα είναι εύκολο να επιλυθούν και γεγονότα που μπορεί να μπλοκάρουν τις εξελίξεις σε μια κατάσταση που είναι σημαντική για σας. Σε πολλές περιπτώσεις μπορεί να εμφανιστούν άτομα από το παρελθόν και ένα κλίμα αβεβαιότητας και αστάθειας σε διάφορους σκοπούς ή στόχους σας. Προσέχετε τα οικονομικά σας καθώς θα υπάρχει η τάση να προκληθούν διαφωνίες ή μπερδέματα γι’ αυτά με τρίτους

Ιχθείς - Προσέχετε τις επιλογές και τις κινήσεις σας

Η δύσκολη όψη της Αφροδίτης με τον Ουρανό μπορεί να προκαλέσει κάποια δυσάρεστα απρόοπτα στις οικονομικές και προσωπικές σας υποθέσεις από την αρχή αυτής της εβδομάδας ενώ έντονες καταστάσεις θα έχετε να αντιμετωπίσετε στο χώρο της οικογένειας και τους σπιτιού. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στους Διδύμους και ο Άρης που βρίσκεται ήδη εκεί προκαλούν αναστάτωση και φασαρία στον οικείο σας χώρο και επιπλοκές με διάφορα έξοδα. Καλό θα είναι να αποφύγετε αυτή την εβδομάδα να πάρετε σοβαρές αποφάσεις πάνω σε οποιοδήποτε θέμα η να κάνετε κινήσεις που θα μπορούσαν να περιπλέξουν ακόμα περισσότερο την κατάσταση.   

 

Έλλη Δωριάδου, Ερευνήτρια- Αστρολόγος

Tηλ. 6945782645, 2109812236

www.astroland.gr