Αμέσως μετά τη σοκολάτα, το παγωτό είναι ένας ακόμη μεγάλος πειρασμός. Αν δεν υποκύψεις στα κατεστημένα της κοινωνίας, το αγαπημένο σου παγωτό μπορεί άνετα να σε συντροφεύει και κατά τους παγωμένους μήνες του έτους. Όπως και να χει, η επιλογή που θα κάνεις στη γεύση του παγωτού, έχει να πει κάτι για την προσωπικότητα σου. Αν πίστεψες ότι η αγαπημένη σου γεύση αποτελεί μια τυχαία επιλογή, έκανες λάθος - κάθε επιλογή δείχνει κάτι για σένα! Έρευνες έδειξαν ότι το αγαπημένο σου παγωτό, επηρεάζεται από παράγοντες που δεν έχουν να κάνουν μόνο με τα γούστα σου. 

1. Φράουλα. Εσύ που θα επιλέξεις αυτή την πολύ γλυκιά γεύση, και κατά συνέπεια αυτό το ροζουλί χρώμα που είναι ήρεμο και απαλό, πρέπει να είσαι ένα άτομο ... γλυκό, που εκπέμπει θετική ενέργεια, εύκολο στην επικοινωνία με τους άλλους και ξεχωριστό. Δεν έχεις τίποτα δεδομένο.

2. Βανίλια. Σίγουρα έχεις μια γλυκιά πλευρά κι εσύ που προτιμάς τη βανίλια, αλλά δε ρισκάρεις και αποφεύγεις την περιπέτεια. Είσαι άτομο συνεπές και σταθερό - τυχεροί οι φίλοι σου που μπορούν να βασιστούν πάνω σου! Σε χαροποιούν τα απλά (καθημερινά) πράγματα και απολαμβάνεις τις μικροχαρές της ζωής.

3. Σοκολάτα. Βάζεις πάθος στη ζωή σου, σ' αυτά που κάνεις και στον τρόπο που βιώνεις κάθε κατάσταση, ενώ ξέρεις να ζεις την κάθε στιγμή. Μ' αναγκάζεις και θα το πω, είσαι yolo άτομο. 

4. Μέντα με κομματάκια σοκολάτας - κι ας μην την έχω δοκιμάσει ποτέ. Αυτή η γεύση προορίζεται για κουλ και φρέσκα άτομα, που δε φοβούνται το καινούριο και το διαφορετικό, ενώ η γλυκιά πλευρά που έχουν είναι αφιερωμένη σε λίγα και καλά άτομα. Απορώ γιατί δεν έφαγα ακόμη τέτοιο παγωτό, πως μου ξέφυγε απορώ!

5. Bueno - η αγαπημένη μου! Για εμάς τα περίεργα άτομα και λίγο μπερδεμένα, που συνέχεια ψάχνουμε κάτι καινούριο για να μας ενθουσιάσει και δεν είμαστε ευχαριστημένοι παρά μόνο όταν πετύχουμε αυτό που θέλουμε - από ένα στόχο, μέχρι το τέλειο manicure. 

6. Βανίλια με κομματάκια σοκολάτας. Εσύ που θα το προτιμήσεις να ξέρεις ότι είσαι συγκροτημένο άτομο, σου αρέσει η καλή ζωή, έχεις αξίες και αρχές, δε διστάζεις να βοηθάς τους άλλους. Δεν τα λέω εγώ, η επιστήμη!

7. Σοκολάτα - Βανίλια - Φράουλα. Σαν να το βλέπω μπροστά μου, οικογενειακό παγωτό, με αυτές τις τρεις γεύσεις και το κουτάλι να περνάει μια βόλτα απ' όλες πριν προσγειωθεί στο μπολ σου. Αχ. Σίγουρα δεν είσαι αποφασιστικό άτομο πάντως - αν ήσουν θα είχες επιλέξει μόνο μία γεύση - προτιμάς να γευτείς λίγο απ' όλα, από οτιδήποτε έχει να σου προσφέρει η ζωή, αποφεύγεις τη δέσμευση. Οι σχέσεις σου με τους άλλους είναι έντονες και δυνατές, ακόμη κι αν δε διαρκούν πολύ.