Η ωραιότερη εποχή του χρόνου έφτασε και εσύ πρέπει να το εκμεταλλευθείς όσο δεν πάει! Μην αφήσεις να περάσει και αυτό το καλοκαίρι, χωρίς να κάνεις τα must πράγματα που κάνει ένα yolo κορίτσι.

1. Πήγαινε σε ένα ωραίο νησί

Αν δεν πας τώρα, πότε; Βρες φίλες ή αγόρι (διακοπές με κολλητές ή γκόμενο; Δες εδώ τι σου ταιριάζει) και βουρ για τα νησιά. Εάν είσαι του πολύ κόσμου και της διασκέδασης, η Μύκονος, η Πάρος και η Σαντορίνη είναι τα κατάλληλα μέρη για εσένα. Εάν είσαι του πιο... εναλλακτικού, η Αστυπάλαια, η Μήλος, το Αγκίστρι και η Ικαρία θα σε αφήσουν απόλυτα ικανοποιημένη!

2. Απόλαυσε την καλοκαιρινή ραστώνη

Που σημαίνει απόλυτη χαλάρωση... 'Οσο και να δουλεύεις, να διαβάζεις ή να μην μπορείς τελοσπάντων να πας σε κάποιον καλοκαιρινό προορισμό, μπορείς να βρεις την ηρεμία, ακόμα και στο μπαλκόνι σου, ξαπλωμένη σε μια αιώρα ή σε μια κοντινή παραλία της Αττικής. 

3. Αδυνάτισε

Η πιο μεγάλη ώρα, είναι τώρα! Το καλοκαίρι, εκτός του ότι ψιλοεπιβάλλεται γιατί θέλεις να έχεις ένα ωραίο σώμα στην παραλία- ενδείκνυται για δίαιτα, γιατί γενικά, τρώμε λιγότερο. Όταν είναι ζεστός ο καιρός, ο οργανισμός μας δεν έχει την ανάγκη πρόσληψης περισσότερων θερμίδων και επίσης, το καλοκαίρι πίνουμε περισσότερο νερό, τρώμε περισσότερα φρούτα και λαχανικά και κινούμαστε πιο πολύ. Δες εδώ πως θα αποκτήσεις bikini body σε τρεις εβδομάδες.

4. Φόρεσε αέρινα φορέματα (και όχι μόνο)

Πως γίνεται τα καλοκαιρινά ρούχα να είναι πάντα ομορφότερα από τα χειμωνιάτικα; Μακριά αέρινα φορέματα, πολύχρωμα μαγιό, τρελιάρικες σαγιονάρες, λουλουδιαστές πλατφόρμες και πολλά κοσμήματα!

5. Άνοιξε έναν τόνο τα μαλλιά σου

Εάν σκέφτεσαι να ανοίξεις τα μαλλιά σου, τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία να το κάνεις! Οι περισσότεροι κομμωτές προτείνουν ένα τόνο πιο ανοιχτά τα μαλλιά σου το καλοκαίρι, γιατί θα δείχνεις πιο καλοκαιρινή και γλυκιά! Και τον χειμώνα πάλι, επιστρέφεις στο αρχικό σου χρώμα...Δες εδώ τι αποκαλύπτει το χρώμα των μαλλιών σου σχετικά με τη σεξουαλικότητά σου!


6. Βρες χρόνο για τις φίλες σου


Μπορεί όλο το χειμώνα να μην βρήκες χρόνο να διαθέσεις στους αγαπημένους σου ανθρώπους και ειδικά στις κολλητές σου, αλλά το καλοκαίρι επιβάλλεται να το κάνεις. Είτε θα πάτε διακοπές, είτε θα περνάτε ΣΚ μαζί σε κάποιο κοκτειλάδικο, όπως και να χει, το καλοκαίρι πάντα σε φέρνει πιο κοντά με τους φίλους σου!

7. Φλέρταρε

Αν όχι τώρα, πότε; Το καλοκαίρι βγαίνεις πιο πολύ, γνωρίζεις περισσότερους ανθρώπους και η ερωτική διάθεσή σου ανεβαίνει στο φουλ. Το φλερτ αποτελεί μέρος αυτής της εποχής, κι εσύ, γιατί να μην το εκμεταλλευτείς;

8. Πάρταρε

Ακόμα κι αν δεν είσαι αυτού του στυλ, αυτοί οι μήνες ενδείκνυνται για να περάσεις καλά, να «ξεφύγεις» λιγάκι και να παρτάρεις! 

9. Ψάξε για δουλειά

Μα καλά, καλοκαιριάτικα θα ψάξω για δουλειά; Έτσι σκέφτεσαι, αλλά έχεις απόλυτο άδικο! Σίγουρα, το καλοκαίρι μπορεί να μην υπάρχουν τόσες ανοιχτές θέσεις όσο το χειμώνα, αλλά επειδή όλοι ξεκινούν το ψάξιμο τον Σεπτέμβρη, γίνεται τότε ένας πανικός, με αποτέλεσμα να χάνεις δουλειές επειδή απλά δεν πήγες δύο μέρες νωρίτερα. Μετά τον 15αύγουστο οπότε -μη σου πω και πιο πριν- ξεκίνα να στέλνεις βιογραφικά, ώστε να είσαι η πρώτη που θα δουν. Και φυσικά, κάθε Δευτέρα, ενημερώσου από το Yolo για τις εταιρείες που αναζητούν νέους και νέες.

10. Κάνε μια ανακαίνιση

Το καλοκαίρι είναι η καλύτερη εποχή για ανακαίνιση, μετακόμιση, βαψίματα κτλ., γιατί βοηθάει ο καιρός και έχουμε περισσότερο χρόνο. Φτιάξε το μπαλκόνι σου λοιπόν, βάψε το δωμάτιό σου ή κάνε μια μικρή ανακαίνιση!