Εβδομάδα δυνατών συγκινήσεων θα είναι αυτή που ακολουθεί καθώς η αλληλουχία των επιδράσεων θα έχει ισχύ και αντανάκλαση σε όλες τις ζωδιακές ομάδες σταθερούς, μεταβλητούς και παρορμητικούς. Η νέα σελήνη που θα ανοίξει την αυλαία αυτής της εβδομάδας θα σχηματιστεί στο 3ο δεκαήμερο του Ταύρου στις 26ο συγκεκριμένα πάνω στον δύσκολο απλανή Αλγκόλ, επηρεάζοντας κυρίως αυτούς που είναι γεννημένοι στις 18/5, στις 19/8, 19/11 και 16/2. Ο Ερμής από τις 18/5 μέχρι τις 11/6 θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του από τις 13ο των Διδύμων προκαλώντας αναστάτωση στην παιδεία, στα μέσα μεταφοράς, επικοινωνίας και ενημέρωσης για ένα μήνα περίπου. Στη διάρκεια αυτού του διαστήματος θα χρειαστεί να κάνουμε νέες αξιολογήσεις και αναθεωρήσεις και να ασχοληθούμε με οτιδήποτε έχουμε αφήσει ημιτελές. Στις 22/5 η Αφροδίτη από τον Καρκίνο θα σχηματίσει μια δύσκολη αντίθεση με τον μοιραίο Πλούτωνα από τον Αιγόκερω όψη που θα φέρει έντονες ταλαντεύσεις στις σχέσεις και στα οικονομικά ειδικά για τα ζώδια της παρορμητικής ομάδας του 2ου δεκαημέρου, ενώ ο Άρης από τις 9ο των Διδύμων στις 25/6 θα σχηματίσει ένα δύσκολο τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς δημιουργώντας ουτοπίες και πλάνες για τους εκπρόσωπους των μεταβλητών ζωδίων του 1ου δεκαημέρου.

Κριός - Κάτι αλλάζει στο πεδίο των σχέσεων

Η νέα σελήνη στον Ταύρο θα έχει για σας διφορούμενη επίδραση καθώς από την μια σας δίνει την δυνατότητα να ενισχύσετε το εισόδημά σας με νέες προσφορές και δραστηριότητες από την άλλη όμως μπορεί να επιδράσει πιεστικά στα έξοδά σας και κάπως ασύμφορα στην τσέπη σας. Η ανάδρομη κίνηση του Ερμή στους Διδύμους θα φέρει κάποιες αναστατώσεις στην επικοινωνία, στις επαφές και τις συζητήσεις σας ενώ δεν αποκλείεται να δείτε άτομα από το παρελθόν και να επαναξιολογήσετε κάποιες καταστάσεις. Η δύσκολη όψη της Αφροδίτης- Πλούτωνα στις 22/5 φαίνεται ότι θα επηρεάσει την οικογενειακή και επαγγελματική σας κατάσταση μέσα στην τρέχουσα περίοδο προκαλώντας έντονη φόρτιση στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Προσέχετε ταξίδια, μετακινήσεις ή σπουδές και έγγραφα.

Ταύρος - Σχέσεις και συνεργασίες επί τάπητος

Η νέας σελήνη στο ζώδιό σας θα επηρεάσει ειδικότερα εσάς που είστε γεννημένοι στο 3ο δεκαήμερο, προκαλώντας κάποια αναστάτωση στην οικογενειακή και προσωπική σας ζωή και σημαντικές ανακατατάξεις στον τομέα των συνεργασιών και συμφωνιών σας. Προσέχετε αυτό το διάστημα και γενικότερα μέχρι τις 11/6 τα οικονομικά σας καθώς θα ακολουθήσει μια περίοδος αστάθειας στον συγκεκριμένο τομέα και γενικότερων ανακατατάξεων σε συμφωνίες και κεκτημένα ενώ ταξίδια και μετακινήσεις θα είναι πολύ πιθανά μέσα σ’ αυτή την βδομάδα. Η δύσκολη όψη της Αφροδίτης- Πλούτωνα μπορεί να σας ωθήσει σε έντονες συζητήσεις και διαφωνίες η γενικότερα στο να ασκήσετε έντονη κριτική ή να χρησιμοποιήσετε σκληρή γλώσσα στις όποιες διαφορές προκύψουν με τους γύρω σας. Προσέχετε γενικότερα μέχρι το τέλος της βδομάδας κάποιες απώλειες στα οικονομικά ή δολοπλοκίες που μπορεί να προέλθουν από τους φίλους και γνωστούς σας αλλά και επιπλοκές στους στόχους σας.

Δίδυμοι - Οι δυσκολίες συνεχίζονται

Η νέα σελήνη στον Ταύρο μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια προβλήματα είτε στον χώρο της υγείας είτε σε θέματα δουλειάς αυτή την περίοδο, ενώ σε πολλές περιπτώσεις σας αποκαλύπτει ένα έντονο παρασκήνιο που ενδεχομένως σχετίζεται με το παρελθόν. Γενικότερα εσείς που είστε γεννημένοι στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου σας θα είστε πιο ευάλωτοι αυτό το διάστημα καθώς ο ανάδρομος Ερμής θα σας ωθεί  στο να κάνετε νέες αξιολογήσεις στις σχέσεις και στις συνεργασίες σας ενώ δεν αποκλείεται για ένα μεγάλο διάστημα να προκύψουν ασυμφωνίες με τους γύρω σας, αστάθεια και αοριστία στις επαφές σας και γενικότερα μια σύγχυση στις αποφάσεις για τα επόμενα βήματα σας. Προσέξτε γενικότερα προβλήματα στις μετακινήσεις και σε νομικά ζητήματα, σπουδές, και έγγραφα που μπορεί να χαθούν ή να καθυστερήσουν ενώ η δύσκολη όψη του Άρη- Ποσειδώνα στο τέλος αυτής της βδομάδας φαίνεται να σας παρασύρει σε σοβαρά λάθη συναισθηματικά, πρακτικά και οικονομικά. Προσέξτε τις επιλογές σας γενικότερα καθώς κάποιοι από το περιβάλλον σας φαίνεται να συμπεριφέρονται με περίεργο και αδιαφανή τρόπο απέναντι σας.

Καρκίνος - Αποφύγετε τις ακρότητες

Η Αφροδίτη θα συνεχίσει να παραμένει στο ζώδιό σας μέχρι τις 5/6 όμως αυτή την βδομάδα και μέχρι τις αρχές της επόμενης θα σχηματίσει μια δύσκολη όψη αντίθεσης με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, ανεβάζοντας το θερμόμετρο στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας και απογειώνοντας ουσιαστικά φοβίες, απωθημένα, μίση και πάθη που θα εκφράζονται με ακραίο και αντιδραστικό τρόπο είτε από σας προς τους άλλους, είτε από τους άλλους προς τα εσάς. Θέματα οικογένειας και κατοικίας μπορεί να θιχτούν αυτή την βδομάδα όπως και οικονομικές διαφορές ή έξοδα ενώ καλό θα είναι να αποφύγετε να τεντώσετε γενικά το σχοινί και να προκαλέσετε με την στάση σας τα χειρότερα. Η ανάδρομη κίνηση του Ερμή στους Διδύμους από τις 19/5 και για ένα εικοσαήμερο μπορεί να προκαλέσει καθυστερήσεις σε διάφορα κρυφά σχέδια σας ή στην τακτοποίηση κάποιων επαγγελματικών εκκρεμοτήτων είτε ταλαιπωρίες στην υγεία σας. Γενικότερα αυτή η βδομάδα είναι σημαντική για την επίτευξη των προσωπικών σας επιθυμιών ή στόχων και θα πρέπει να κινηθείτε με προσήλωση, εξυπνάδα και ευελιξία προκειμένου να πετύχετε αυτά που θέλετε.

Λέων - Οι επιτυχίες καθυστερούν

Η νέα σελήνη στον Ταύρο θα ανοίξει για σας ένα νέο κεφάλαιο γεγονότων αυτή την βδομάδα προκαλώντας κάποιες αναστατώσεις στον άξονα οικογένειας- καριέρας ειδικότερα αν είστε γεννημένοι στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Προσέξτε γενικότερα αυτό το επταήμερο συγκρούσεις με φίλους ειδικά από τις 22 και μετά προβλήματα με παιδιά ή ερωτικό σύντροφο και ομοϊδεάτες. Η ανάδρομη κίνηση του Ερμή από τους Διδύμους, η παρουσία του Άρη εκεί και η δύσκολη όψη της Αφροδίτης- Πλούτωνα στον άξονα Καρκίνου- Αιγόκερου είναι όψεις που μπορεί να προκαλέσουν εντάσεις με άτομα που αγαπάτε, με συνεργάτες ή γενικότερα άγχος και κακή διάθεση, καχυποψία και ανασφάλειες στην διάθεση σας και στις σχέσεις σας. Η περίοδος αυτή θα έχει πολλά ξεκαθαρίσματα και γενικότερες αλλαγές στην ζωή σας αλλά το καλό για σας θα είναι ότι οτιδήποτε συμβεί δεν θα έχει οριστικό και μόνιμο χαρακτήρα αλλά μάλλον παροδικό. Παρόλα αυτά προσέξτε άτομα από το άμεσο περιβάλλον σας και καταστάσεις που θα χρειαστεί να χειριστείτε με λογική και ξεκάθαρη σκέψη.

Παρθένος - Ανακίνηση καταστάσεων

Ο Ερμής, ανάδρομος από τις 19/5 και μετά και ο Άρης στους Διδύμους προκαλούν ένα έντονο κλίμα στην οικογενειακή και επαγγελματική σας κατάσταση αυτή την βδομάδα και αναστάτωση στην καθημερινότητά σας ειδικά για σας που είστε γεννημένοι στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Πολύ πιθανόν να υπάρχουν καθυστερήσεις σε κάποιες συμφωνίες σας ή προβλήματα στο χώρο διαμονής και διαφορές με συγγενείς και οικείο περιβάλλον. Η δύσκολη αντίθεση της Αφροδίτης- Πλούτωνα στις 22/5 φαίνεται να προκαλεί αιτίες για ρήξεις με φίλους ή πρόσωπα που αγαπάτε και γενικότερα μια αγωνιώδη προσπάθεια να συντηρήσετε οποιαδήποτε κατάσταση αναλλοίωτη στην ζωή σας ακόμα και αν όλα είναι εναντίον σας. Σε πολλές περιπτώσεις αυτό μπορεί να σας οδηγήσει στην ανακύκλωση κάποιων καταστάσεων και σε διάθεση να ανατρέξετε σε σχέσεις με πρόσωπα από το παρελθόν. Προσέχετε γενικότερα λόγια και συζητήσεις με ανούσιο αποτέλεσμα ή περιεχόμενο και κριτική ή σχόλια που μπορεί να επιβαρύνουν την θέση στον κοινωνικό ή επαγγελματικό σας χώρο.

Ζυγός - Επιπλοκές στην οικογένεια

Η δύσκολη όψη της Αφροδίτης- Πλούτωνα στις 22/5 θα είναι ένα φαινόμενο που θα επηρεάσει κυρίως εσάς που είστε γεννημένοι στο 2ο δεκαήμερο προκαλώντας έντονες κυκλοθυμίες στις σχέσεις και στις επαφές σας ή προβλήματα στον χώρο κατοικίας και στην καριέρα. Προσέξτε την φήμη σας ή τα οικονομικά σας και γενικότερα διαφορές που προϋπάρχουν και μπορεί να κορυφωθούν αυτό το διάστημα ενώ φροντίστε να αποφύγετε ακρότητες και προκλήσεις που μπορεί να επιδεινώσουν το κλίμα στην προσωπική σας ζωή. Η νέα σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στον Ταύρο στις 18/5 προκαλεί σημαντικές αλλαγές στην ζωή σας και επηρεάζει έντονα την ψυχοσύνθεσή σας ενώ όλο αυτό το διάστημα προσέξτε τα οικονομικά σας και τους όποιους χειρισμούς σας σε αυτά. Θέματα δουλειάς και ειδικότερα συμφωνίες και νέες ενάρξεις μπορεί να παρουσιάσουν κάποιες ανατροπές και καθυστερήσεις ενώ δραστηριότητες που συνδέονται με επικοινωνία, ταξίδια και νομικές υποθέσεις ή σπουδές θα έχουν καλύτερη τροπή έστω και με κάποιες αναβολές που μπορεί να έχετε στην διάρκεια αυτής της βδομάδας.

Σκορπιός - Νέος κύκλος εξελίξεων στα προσωπικά σας

Η νέα σελήνη απέναντι από το ζώδιό σας στις 18/5 φαίνεται να φέρνει ένα νέο αέρα ανανέωσης στις σχέσεις σας αλλά και αφορμές για κάποιες τριβές ή απογοητεύσεις κυρίως για σας που είστε γεννημένοι στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου. Η εβδομάδα αυτή θα έχει έντονη κινητικότητα στην κοινωνική σας ζωή και πολλές επαφές ή νέες γνωριμίες ενώ ενδέχεται να προκύψει ενδιαφέρον για μια νέα συνεργασία. Η ανάδρομη κίνηση του Ερμή και η παρουσία του Άρη στους Διδύμους θα επηρεάσουν για ένα διάστημα τα οικονομικά σας ειδικά αυτά που συνδέονται με δάνεια, κεφάλαια και χρήματα συντρόφου όπου μπορεί να υποστείτε κάποιες καθυστερήσεις ή και διαμάχες με τρίτους γι’ αυτά, ενώ η δύσκολη αντίθεση της Αφροδίτης- Πλούτωνα στον άξονα Καρκίνου- Αιγόκερω φαίνεται να δημιουργεί κάποιες επιπλοκές στην καθημερινότητα σας και στις επαφές με τους οικείους σας συνεργάτες, συγγενείς ή γείτονες. Γενικότερα αυτή την βδομάδα καλό θα είναι να προσέξτε τους οικονομικούς σας χειρισμούς, κινήσεις εξόδων-εσόδων και διάφορες υποχρεώσεις που έχετε να καλύψετε απέναντι στους άλλους, χρήματα που περιμένετε ή διευθέτηση όλων αυτών των ζητημάτων να περιμένετε μετά τις 11/6 όπου τα πράγματα θα είναι πιο ξεκάθαρα για σας.

Τοξότης - Σχέσεις και συνεργασίες επανεξετάζονται

Η ανάδρομη κίνηση του Ερμή από τις 18/5 και η παρουσία του Άρη εκεί φαίνεται να προκαλεί ένα κλίμα αστάθειας και αποπροσανατολισμού στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας κυρίως για όσους από σας ανήκετε στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Εβδομάδα έντονων συγκρούσεων και διαταραχών ειδικά μετά τις 21/5 όπου και ο Ήλιος θα σχηματίσει αντίθεση με τον Κρόνο από το ζώδιό σας, προκαλώντας πιέσεις ή απογοητεύσεις και ένα κλίμα αποστασιοποίησης με τους άλλους. Σε πολλές περιπτώσεις θα χρειαστεί να επανεξετάσετε τα όποια ζητήματα προκύψουν με τους άλλους ή αποφάσεις από το παρελθόν, συμφωνίες και συμβιβασμούς που έχετε κάνει στην ζωή σας όλο αυτό το διάστημα. Η νέα σελήνη στον Ταύρο από την αρχή αυτής της βδομάδας φαίνεται να προκαλεί έντονες διακυμάνσεις στην δουλειά ή κάποια παροδικά προβλήματα στην υγεία ενώ είναι πιθανόν να φέρει και κάποιες αποκαλύψεις στο προσκήνιο. Τέλος η δύσκολη όψη της Αφροδίτης- Πλούτωνα στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερω δυσκολεύει τα οικονομικά σας μέχρι τις 22/5 αυξάνοντας τα έξοδα σας και τις όποιες ζημιές μπορεί να έχετε από κάποια νέα εγχειρήματα αυτή την περίοδο.     

Αιγόκερως - Οι σχέσεις και οι συνεργασίες αναθεωρούνται

Η νέα σελήνη στον Ταύρο θα είναι επιβοηθητική για νέες δραστηριότητες, σχέδια και εγχειρήματα που θέλετε να ξεκινήσετε και ιδιαίτερα εποικοδομητική για την δουλειά σας. Η ανάδρομη κίνηση του Ερμή στους Διδύμους από τις 18/5 μέχρι τις 11/6 μπορεί να προκαλέσει έντονες αλλαγές στις συνθήκες της δουλειάς ή της καθημερινότητας σας αλλά και καθυστερήσεις στην επίτευξη κάποιων σημαντικών συμφωνιών ενώ πολλοί από σας μπορεί να αντιμετωπίσετε απρόοπτα από συναδέλφους και υφισταμένους σας. Η δύσκολη αντίθεση της Αφροδίτης- Πλούτωνα στο δικό σας άξονα στις 22/5 επηρεάζει κυρίως εσάς που είστε γεννημένοι στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σας προκαλώντας τάσεις για αναμόχλευση παλιών διαφορών με τους άλλους και έντονα συναισθήματα από μέρους σας. Προσπαθήστε να κυριαρχήσετε σε διάφορες ακραίες συμπεριφορές που μπορεί να σας συνεπάρουν καθώς θα υπάρχει το ενδεχόμενο να επιδεινωθεί το κλίμα στις σχέσεις σας. Φροντίστε περισσότερο την υγεία και την διατροφή σας.

Yδροχόος - Δυσκολίες στη δουλειά

Η νέα σελήνη που θα σχηματιστεί στον Ταύρο από την αρχή της νέας εβδομάδας φαίνεται να προκαλεί ζυμώσεις και αναστάτωση στον χώρο της δουλειάς ή της οικογένειας κυρίως για σας που είστε γεννημένοι στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Ο νέος κύκλος γεγονότων που θα ανοίξει μπορεί να είναι αρκετά ποικίλος και πολύπλοκος είτε για τις σχέσεις σας με το οικείο περιβάλλον είτε για τις συνθήκες δουλειάς και συνεργασιών σας. Οι παρουσίες του Άρη και τους Ερμή- ανάδρομου από τις 18/5 και μετά είναι πιθανόν να προκαλέσουν αυτή την περίοδο εντάσεις και προβλήματα με τον ερωτικό σας σύντροφο, τους φίλους ή τα παιδιά σας όμως παράλληλα μπορεί να επανέλθουν πρόσωπα και σχέσεις από το παρελθόν στο παρόν. Προσέξτε προς το τέλος αυτής της εβδομάδας ένα οικονομικό ζήτημα που θα χρειαστεί αρκετή προσοχή ή γενικότερα νέα εγχειρήματα, δραστηριότητες και προγράμματα που έχετε σκοπό να ξεκινήσετε, ίσως χρειαστεί να τα επανεξετάσετε καλύτερα και προσεκτικότερα.

Ιχθείς - Ανακατατάξεις στη δουλειά και στην οικογένεια

Ρευστό κλίμα θα επικρατήσει από τις 18/5 στον άξονα σπιτιού- καριέρας κυρίως για σας που είστε γεννημένοι στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου σας, καθώς η ανάδρομη κίνηση του Ερμή μπορεί να φέρει κάποια προβλήματα στις όποιες συμφωνίες σας ή γενικότερα στις σχέσεις με συγγενείς και γείτονες, νεαρά πρόσωπα και συνεργάτες. Πολύ πιθανόν να προκύψουν επαναφορές προσώπων στην ζωή σας ή να θελήσετε να κάνετε κάποιες αλλαγές στις συνθήκες της δουλειάς σας ή της κατοικίας σας ενώ στον ερωτικό τομέα καλό θα είναι να προσέξτε επιλογές που θα κάνετε και γενικότερα χειρισμούς και διαφορές που θα έχετε να αντιμετωπίσετε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Η δύσκολη όψη του Ήλιου- Κρόνου κοντά στις 21/5 στον άξονα Δίδυμου- Τοξότη φαίνεται να προκαλεί έντονες επιπλοκές με άτομα από τον χώρο της δουλειάς ή της οικογένειας και γενικότερα ένα κλίμα πίεσης στην καθημερινότητα σας και στα οικονομικά σας. Καλό θα είναι να προσέξτε ειδικά εκείνο το διήμερο θέματα υγείας την φήμη σας και την αυστηρή κριτική ή την δυσαρέσκεια που μπορεί να δεχθείτε από τους άλλους.    

Έλλη Δωριάδου, Ερευνήτρια- Αστρολόγος

Tηλ. 6945782645, 2109812236

www.astroland.gr