Τόσο καιρό που σας γράφω από αυτή εδώ τη γωνιά και κάνετε το λάθος να με διαβάζετε, τα κείμενα μου είναι συνήθως διαφωτιστικά με σκοπό τη δική σας τέρψη και ευχαρίστηση. Όμως επειδή προσφάτως δέχτηκα απειλές από το ανδρικό φύλο και με κατηγόρησαν για την κρεβατομουρμούρα που δέχονται, ήρθε η στιγμή να επανορθώσω για την δική τους χαρά.

Ας είμαστε ειλικρινείς μεταξύ μας. Δύο είναι τα πράγματα που θα απογειώσουν τον άντρα: ένα καλό φαγητό κι ένα καλό κρεβάτι. Από μαγειρική δεν ξέρω Χριστό για να σου δώσω συμβουλές, αλλά από το τι ζητάει ένας άντρας στο σεξ κάτι ψιλά τα γνωρίζω.

 

Ο μίνι οδηγός που ακολουθεί περιλαμβάνει τέσσερις κινήσεις που είναι ο ορισμός του αποθεωτικού σεξ για τον άντρα. Εντάξει δεν λέω να τις κάνεις κάθε φορά, αλλά once in a while που λένε και στην Αγνκλετέρα του αξίζει. Και μετά για ανταπόδοση βάλε τον να σφουγγαρίσει το σπίτι (πάλι ξύλο θα φάω το βλέπω)!

1.Το στόμα σου είναι το εργαλείο που θα τον στείλει στα ουράνια. Προφανώς το στοματικό σεξ είναι ανδρική ονείρωξη. Είναι στιγμές που ο άντρας δεν νιώθει ορεξάτος για πολλά πολλά. Θέλει από την γυναίκα του να τον χαλαρώσει. Μόνο έτσι μπορεί να συμβεί. Βάλε και δύο tips: α) όσο πιο πολύ σάλιο τόσο το καλύτερο και β) το στοματικό περιλαμβάνει όλο το μηχανισμό του.

2. Ξέφυγε από τα καθιερωμένα. Ωραίο και το cowgirl, το reverse cowgirl, το ιεραποστολικό, κτλ. αλλά αν το κάνεις κάθε φορά χάνει τη γλύκα του. Φαντάσου να τρως κάθε μέρα παστίτσιο. Βρες δύο-τρεις κινήσεις που να μπορείς να τις εφαρμόσεις και παίξε μόνο με αυτές. Αυτό θα τον ξαφνιάσει και θα τον ενθουσιάσει. Ακόμα και να μην είχε όρεξη, τώρα θα την αποκτήσει.

3. Μίλα βρώμικα και μην κωλώνεις. Εντάξει μπορεί να είναι η 385733747 φορά που το γράφω αυτό, αλλά επανάληψις μήτηρ μαθήσεως κι επειδή δεν παίζει να με άκουσες τις προηγούμενες, ας το ξαναπώ. Πρώτα πρώτα μην πετάς μεταφορικές ατάκες του στυλ τι ναύτης είσαι εσύ και τέτοια γιατί θα ξεραθείτε στα γέλια. Κυριολεξία και ωμότητα. Απευθύνεσαι σε αυτόν ή και στα γεννητικά σας όργανα.

4. Γίνε σαν χταπόδι στα βράχια. Κοινώς δείξε του ότι είσαι τέρμα ερεθισμένη και σε έχει φέρει στο αμήν. Κι ας μην ισχύει. Για μια στιγμή; Σε προτρέπω να υποκριθείς τον οργασμό; Ναι αυτό κάνω. Όλοι ξέρουμε ότι συμβαίνει, επομένως δεν μας καίει αν είσαι όντως ή όχι. Αρκεί που αυτό μας ανάβει κι εμάς. Άρχισε να κουνιέσαι σαν ψάρι έξω από το νερό, δώσε έμφαση στη λεκάνη και την πίεση και τον έχεις του χεριού σου. Extra tip: Το απότομο είναι ευεργετικό.