Η άφιξη του Άρη στους Διδύμους από τις 12/5 και η παραμονή του εκεί για ενάμιση μήνα θα βοηθήσει στο να τρέξουν πιο γρήγορα τα γεγονότα και οι εξελίξεις για το επόμενο διάστημα. Την ίδια στιγμή, η Αφροδίτη από τον Καρκίνο θα «δέσει» τις οικογενειακές σχέσεις, θα κάνει πιο ρομαντικούς με μια διάθεση να αναπολήσουμε το παρελθόν αλλά και να ανανεώσουμε τον προσωπικό μας χώρο λόγω καλοκαιριού. Η δύσκολη αντίθεση του Άρη- Κρόνου που θα σχηματιστεί στις 15/5 με ακρίβεια και στον άξονα Δίδυμου- Τοξότη μπορεί να προκαλέσει άγχη και πίεση λόγω ασφυκτικών υποχρεώσεων κυρίως για τους εκπρόσωπους της μεταβλητής ομάδας, τάσεις ατυχημάτων και καυγάδες που μπορεί να έχουν δυσάρεστο αποτέλεσμα στις σχέσεις και τις συνεργασίες. Το αρμονικό τρίγωνο της Αφροδίτης από τον Καρκίνο με τον Ποσειδώνα στις 16/5 θα λειτουργήσει λυτρωτικά καθώς θα εφεύρει λύσεις στα αδιέξοδα προβλήματα. Καλό είναι πάντως μέχρι τις 19/5 να ρυθμίσετε οτιδήποτε θέλετε να προχωρήσει άμεσα καθώς για ένα εικοσαήμερο ο Ερμής θα γίνει και πάλι ανάδρομος από το ζώδιο των Διδύμων.

 

Κριός - Θετικό κλίμα στα προσωπικά

Η εβδομάδα αυτή θα είναι θετική για τα προσωπικά σας αν και ο Ιούνιος θα είναι ο ιδανικός μήνας γι’ αυτά, ενώ σε ότι αφορά τα οικονομικά σας μετά τις 18/5 θα γίνει ένα καινούριο ξεκίνημα μέσω κάποιας νέας δραστηριότητας ή συνεργασίας. Η μετάβαση του Άρη στους Διδύμους για τον επόμενο μήνα θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε περισσότερο με επικοινωνία, γραπτά και θέματα γνώσεων ή σπουδών. Καλή εποχή επίσης για να διευρύνετε τις γνωριμίες σας. Μέχρι τις 15/5 προσέξτε καυγάδες με τους γύρω σας, μετακινήσεις και προβλήματα με το συγγενικό περιβάλλον ή νομικές υποθέσεις που έχετε σε εκκρεμότητα.

Ταύρος - Ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας

Ο Μάιος μέχρι και το τέλος του θα εξακολουθεί να προκαλεί εντάσεις και προβλήματα στην ζωή σας ειδικά αν είστε γεννημένοι μετά τις 17/5. Η θετική θέση της Αφροδίτης στον Καρκίνο θα ενισχύσει τις σχέσεις με το άμεσο περιβάλλον και θα σας ανανεώσει με ένα ταξίδι αναψυχής. Η εγκατάσταση του Άρη στους Διδύμους από τις 11/5 και για ενάμιση μήνα θα δημιουργήσει αιτίες για διαμάχες στα οικονομικά, έξοδα ή πιέσεις για κλείσιμο κάποιων εκκρεμοτήτων ειδικά προς το τέλος αυτής της εβδομάδας. Προσέχετε συνεργασίες οικονομικού χαρακτήρα, συμφωνίες που μπορεί να καθυστερήσουν (ειδικά μετά τις 19/5) και γενικότερα ρυθμίστε αυτά που έχουν προτεραιότητα για σας.

Δίδυμοι - Συγκρατήστε τα νεύρα σας

Η εγκατάσταση του Άρη στο ζώδιό σας από τις 11/5 και για ενάμιση μήνα φαίνεται ότι θα πυροδοτήσει κάποιες εξελίξεις -ειδικότερα για σας που είστε γεννημένοι στο τέλος Μαΐου. Φροντίστε λοιπόν να αποφύγετε καταστάσεις που μπορεί να επηρεάσουν σημαντικούς τομείς της ζωής σας, σχέσεις, συνεργασίες, οικονομικά και γενικότερα συγκρατήστε τον παρορμητισμό και τα νεύρα σας καθώς κάθε λάθος κίνηση μπορεί να πάρει αρνητική διάσταση. Η παρουσία της Αφροδίτης στον Καρκίνο θα ενισχύσει τα οικονομικά σας και θα βοηθήσει στην άνοδο των αποδοχών σας ειδικά την τρέχουσα εβδομάδα. Προσέξτε κρυώματα, τάσεις μικροατυχημάτων και γενικά απερισκεψίες που μπορεί να σας εκθέσουν σε διάφορους κινδύνους ακόμα και νομικούς.   

Καρκίνος - Τύχη και χρήμα

Η άφιξη της Αφροδίτης στο ζώδιό σας επηρεάζει αρχικά εσάς που είστε γεννημένοι στο τέλος Ιουνίου καθώς θα έχετε διευκολύνσεις και παροχές είτε για οικονομικά θέματα είτε στις συνθήκες της ζωής σας και της δουλειάς σας. Το αρμονικό τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα στις 16/5 θα είναι βοηθητικό για ρομαντικές αποδράσεις και γνωριμίες ή γενικότερα για λύσεις σε προβλήματα καθημερινότητας και υγείας. Η εγκατάσταση του Άρη στους Διδύμους από τις 11/5 και για ένα μήνα μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στη δουλειά και στην υγεία ειδικά αυτή την εβδομάδα που θα κάνει μια δύσκολη όψη με τον Κρόνο, ενώ προοιωνίζει κινδύνους από τρίτα πρόσωπα, σχόλια, επικρίσεις ή απαιτήσεις και περιορισμούς που μπορεί να επηρεάσουν την ψυχολογία σας.

Λέων - Προσοχή στα ερωτικά σας

Η άφιξη της Αφροδίτης στον Καρκίνο θα ευνοήσει για ένα μήνα τις επαγγελματικές σας συνθήκες αλλά και την δυνατότητα νέων δραστηριοτήτων και σχεδίων. Οι σχέσεις σας με τους άλλους μπορεί να περάσουν μια περίοδο δοκιμασιών,  κυρίως το 2ο δεκαπενθήμερο του μήνα, ενώ πολλοί από εσάς θα ασχοληθείτε με νέες προοπτικές και στόχους. Ο Άρης από τις 11/5 θα μεταβεί στους Διδύμους στον 11ο ηλιακό σας οίκο και πολύ πιθανόν ειδικά μέχρι τις 15/5 να επηρεάσει σχέσεις με αγαπημένα σας πρόσωπα, προσωπικούς στόχους και φιλίες. Μπορεί να αισθανθείτε απογοητευμένοι από τους την συμπεριφορά κάποιων ανθρώπων ενώ θέματα συντρόφου και παιδιού είναι πιθανόν να προκύψουν πιο έντονα αυτή την εβδομάδα. Γενικά αυτή η περίοδος θα σας ωθήσει σε μια επανεξέταση στόχων και αξιών, σχέσεων και προσωπικών επιλογών ή επενδύσεων.

Παρθένος - Ψύχραιμοι χειρισμοί

Τα καλά νέα αυτής της περιόδου θα είναι η εγκατάσταση της Αφροδίτης στον Καρκίνο όπου για ένα μήνα περίπου θα τονώσει και θα ανανεώσει προς το καλύτερο τις σχέσεις σας με τους άλλους, κοινωνικές και ερωτικές. Η νέα θέση του Άρη στους Διδύμους μαζί με τον Ερμή θα επηρεάσουν έντονα τον άξονα καριέρας-οικογένειας ειδικότερα για σας που είστε γεννημένοι στο τέλος Αυγούστου. Η δύσκολη όψη του Άρη- Κρόνου στις 15/5 φαίνεται να επιδεινώνει το όποιο πρόβλημα αντιμετωπίζετε στον χώρο της δουλειάς ή της οικογένειας εδώ και καιρό καθώς θέματα οικονομικά, αναστάτωση στο σπίτι και στην οικογένεια και πιέσεις που μπορεί να δεχθείτε από τρίτους φαίνεται να δοκιμάζουν τα νεύρα σας. Καλό θα είναι να αποφύγετε αυτή την εποχή να προκαλέσετε τους άλλους με την συμπεριφορά σας και να αποφύγετε λόγια η σχόλια που μπορεί να επηρεάσουν την φήμη σας.

Ζυγός - Πρώτα απ’ όλα η οικογένεια

Η νέα θέση της Αφροδίτης στον Καρκίνο θα είναι σημαντική για τις σχέσεις σας με την οικογένεια ή τους οικείους σας καθώς συνθήκες οικογενειακές, σχέσεις με σύντροφο ή συγγενείς φαίνεται ότι θα μπουν σε άλλη καλύτερη βάση. Θα υπάρχει μια ευχάριστη προοπτική και στον χώρο της δουλειάς σας μέχρι τις 16/5 ενώ η δημοτικότητά σας θα είναι στο ζενίθ. Ο Άρης από το ζώδιο των Διδύμων θα είναι αρκετά βοηθητικός σε θέματα επικοινωνίας, συναντήσεων και συμφωνιών όμως η αντίθεση που θα σχηματίσει με τον Κρόνο στις 15/5 μπορεί να επιδράσει κάπως περιοριστικά σε όλα αυτά ή να προκαλέσει διάφορα προβλήματα στην καθημερινότητά σας. Τάσεις για διαφωνίες και καυγάδες καλό θα είναι να λείψουν αυτή την βδομάδα ενώ νομικά ζητήματα και νέα εγχειρήματα καλό θα είναι να εξεταστούν σωστά μέχρι τις 19/5 αλλιώς καλύτερα να πάρουν αναβολή για αργότερα.

Σκορπιός - Η τύχη είναι με το μέρος σας

Παρ’ όλο που ο Μάιος στο μεγαλύτερο μέρος του ήταν εξοντωτικός για εσάς η καινούρια εβδομάδα να είναι πιο ευχάριστη, ειδικά για την κοινωνική σας ζωή και τις προσωπικές σας σχέσεις. Μέχρι τις 16/5 μπορεί να κάνετε μια πολύ ευχάριστη γνωριμία ή να ζήσετε μοναδικές στιγμές με τον σύντροφό σας. Ευχάριστες προτάσεις ή καινούρια σχέδια και δραστηριότητες κάνουν την εμφάνισή τους, ενώ θέματα μετακινήσεων και ταξιδιών ευνοούνται περισσότερο. Ο οικονομικός τομέας χρειάζεται κάποια προσοχή αυτή την εβδομάδα καθώς έξοδα μπορεί να εμφανιστούν από το πουθενά, διάφορα εμπόδια σε χρήματα που περιμένετε ή κληρονομικά και εφορίες όπου μετά τις 19/5 φαίνεται ότι θα σας απασχολήσουν περισσότερο.

Τοξότης - Αποφύγετε βιαστικές κινήσεις

Η εγκατάσταση του Άρη στους Διδύμους και στον 7ο ηλιακό σας οίκο από τις 11/5 θα φέρει αιτίες για καυγάδες και αντιθέσεις στον τομέα των σχέσεων ειδικά για σας που είστε γεννημένοι στο τέλος Νοεμβρίου. Θέματα καριέρας και γάμου αυτή την εβδομάδα μπορεί να σας απασχολήσουν περισσότερο καθώς πάγια προβλήματα ή όλα αυτά που είχατε αποφύγει να ξεκαθαρίσετε στο παρελθόν ενδέχεται να επανακάμψουν. Καλό θα είναι να είστε προσεκτικοί με τις μετακινήσεις γενικότερα, με νομικά ζητήματα ή με συμφωνίες  και δραστηριότητες που συνδέονται με το εξωτερικό. Η Αφροδίτη από τον Καρκίνο μπορεί να βοηθήσει στο ξεκαθάρισμα παλιών οικονομικών εκκρεμοτήτων.

Αιγόκερως - Τα προσωπικά σας «αναβαθμίζονται»

Η περίοδος αυτή είναι ιδανική για να βελτιώσετε σχέσεις και συνεργασίες που σας ενδιαφέρουν περισσότερο ή να γεφυρώσετε διαφορές από το παρελθόν. Μέχρι τις 16/5 μπορεί να έχετε μια θετική εξέλιξη σε κάποια συνεργασία σας ή να έχετε μια ευνοϊκή τροπή στην προσωπική σας ζωή. Οι παρουσίες του Άρη και του Ερμή στους Διδύμους για ένα μήνα περίπου φαίνεται να δημιουργούν κάποια ανασφάλεια ή κάποια αοριστία στον χώρο της δουλειάς σας ειδικά αν ετοιμάζετε κάτι καινούριο ή επιδιώκετε τη συνέχιση κάποιας δραστηριότητας σας. Προσέξτε επίσης κάποια απρόοπτα στο χώρο της δουλειάς κυρίως μέχρι τις 15/5 και φροντίστε να είστε όσο το δυνατόν πιο προετοιμασμένοι και προγραμματισμένοι σε διάφορα απρόοπτα που μπορεί να σας τύχουν.

Υδροχόος - Εύνοια στην εργασία, προβλήματα στον έρωτα

Η άφιξη της Αφροδίτης στον Καρκίνο θα φέρει θετικές προοπτικές στη δουλειά και στα οικονομικά αυτή την εβδομάδα, ενώ η νέα θέση του Άρη στους Διδύμους από τις 11/5 φαίνεται να οξύνει τα προβλήματα με τον ερωτικό σας σύντροφο και γενικότερα τις σχέσεις με τους οικείους σας. Αυτή η εβδομάδα θα είναι πολύ σημαντική για σας καθώς θα κληθείτε να ξεκαθαρίσετε όσο το δυνατόν πιο αποφασιστικά πάγια προβλήματα που υπάρχουν στην προσωπική σας ζωή, στόχους και σχέδια που έχετε σχεδιάσει από πριν, συλλογικές προσπάθειες που θέλετε να προχωρήσουν. Γενικότερα προσπαθήστε να είστε όσο το δυνατόν πιο ρεαλιστές και σταθεροί σε αυτά που επιδιώκετε και μην αφήσετε τίποτα να σας πάει πίσω. Αν είστε γεννημένοι μετά τις 14/2 η νέα σελήνη στον Ταύρο στις 19/5 θα επηρεάσει τις συνθήκες της δουλειάς και της οικογένειας.

Ιχθείς - Καλές προοπτικές στις σχέσεις

Η εγκατάσταση της Αφροδίτης στον Καρκίνο από τις 8/5 και για ένα μήνα θα φέρει ένα νέο αέρα στην ερωτική σας ζωή και θα τονώσει την κοινωνικότητά σας. Πολύ πιθανόν μέσα σ’ αυτή την βδομάδα να γνωρίσετε ένα άτομο που θα σας συνεπάρει με την γοητεία του ή να γεφυρώσετε τις αποστάσεις που είχαν δημιουργηθεί με φίλους και πρόσωπα που αγαπάτε. Εμπνεύσεις και διορατικότητα σας βοηθούν περισσότερο, ευχάριστα αποτελέσματα από θεραπείες αισθητικής και βελτίωση της εξωτερικής σας εμφάνισης. Η δημιουργικότητά σας θα είναι στο ζενίθ όμως προσέξτε κάποιες εντάσεις με άτομα από τον χώρο της δουλειάς, ευθύνες που μπορεί να σας περιορίσουν και κάποιες αναστατώσεις στην οικογένεια ειδικά εσείς που είστε γεννημένοι στο τέλος Φλεβάρη.             

Έλλη Δωριάδου, Ερευνήτρια- Αστρολόγος

Tηλ. 6945782645, 2109812236

www.astroland.gr