Στην αρχή της νέας εβδομάδας σχηματίζεται η πανσέληνος στον παθιασμένο Σκορπιό και στο ζώδιο της πτώσης της, «ενοχλώντας» κυρίως τα ζώδια της σταθερής ομάδας του 1ου δεκαημέρου που θα έχουν την διάθεση να εκφραστούν πιο αμυντικά, παράδοξα και αλαζονικά  απ’ ό,τι συνήθως. Το αναγεννητικό τρίγωνο του Ήλιου- Πλούτωνα στις 5/5 θα είναι ενθαρρυντικό για τα οικονομικά και τα προσωπικά μας καθώς θα ενισχύσει σχέσεις με άτομα από το παρελθόν και επαφές με σημαντικά πρόσωπα. Η Αφροδίτη στις 8/5 θα ολοκληρώσει την πορεία της στους ανάλαφρους Διδύμους και θα εγκατασταθεί για ένα μήνα στον Καρκίνο, δίνοντας μια νότα πιο ρομαντική στις σχέσεις. Προς το τέλος της εβδομάδας το αρνητικό τετράγωνο του Ερμή- Ποσειδώνα στις 9ο των μεταβλητών δημιουργεί σύγχυση, φοβίες και αοριστίες κυρίως στα ζώδια του μεταβλητού σταυρού του 1ο δεκαημέρου.

Κριός - Μέλημα σας η οικογένεια

Με την πανσέληνο στον Σκορπιό από την αρχή της εβδομάδας θα χρειαστεί να κάνετε ρυθμίσεις σε οικονομικές εκκρεμότητες που έχετε προς τρίτους και να αποφασίσετε σημαντικές αλλαγές στα σχέδια και στις συνεργασίες σας. Μετά τις 5/5 θα υπάρχουν για σας ευκαιρίες για να αναβαθμίσετε τα επαγγελματικά και οικονομικά σας ενώ η άφιξη της Αφροδίτης στον Καρκίνο από τις 8/5 θα βοηθήσει τις οικογενειακές σας σχέσεις, θα φέρει χαρά στο σπίτι και στην οικογένεια και πιθανόν μια ευχάριστη ανανέωση του προσωπικού σας χώρου. Θέματα επικοινωνίας, γραπτών και σπουδών χρειάζονται καλύτερους χειρισμούς προς το τέλος αυτής της εβδομάδας.

Ταύρος - Σχέσεις και συνεργασίες σε πρώτο πλάνο

Η σημαντική πανσέληνος που θα γίνει απέναντι από το ζώδιό σας θα επηρεάσει κυρίως εσάς που είστε γεννημένοι στις αρχές Μαΐου, προκαλώντας έντονες καταστάσεις στο πεδίο των σχέσεων και της δουλειάς. Προσέχετε αυτή την εβδομάδα διάφορες παγίδες εκ μέρους συνεργατών ή ατόμων που σας περιστοιχίζουν καθώς θα υπάρχει το ενδεχόμενο να προκληθούν διαφορές που μπορεί να πάρουν μεγάλη έκταση για το τίποτα. Η εγκατάσταση της Αφροδίτης στον Καρκίνο προς το τέλος αυτής της εβδομάδας θα ενισχύσει την διάθεσή σας για ταξίδια και κοινωνικές γνωριμίες. Προς το τέλος αυτής της εβδομάδας προσέξτε οικονομικές συναλλαγές και συμφωνίες.

Δίδυμοι - Προσέξτε τι λέτε

Ο Ερμής στο ζώδιό σας, σας κάνει πιο επικοινωνιακούς και με έντονη την διάθεση να εμπλουτίσετε γνώσεις και επαφές -κυρίως εάν είστε γεννημένοι στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Προς το τέλος αυτής της εβδομάδας η αρνητική όψη που θα σχηματίσει αυτός ο πλανήτης με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς είναι πιθανόν να προκαλέσει ένα αλαλούμ στην καθημερινότητά σας και διάφορες αναστατώσεις στο πεδίο των σχέσεων ή της δουλειάς. Η εγκατάσταση της Αφροδίτης στον Καρκίνο από τις 8/5 και για ένα μήνα θα βοηθήσει ιδιαίτερα στην βελτίωση των οικονομικών σας και θα φέρει νέες προοπτικές στην δουλειά. Προσέξτε την υγεία σας που θα είναι πιο ευάλωτη αυτή την περίοδο ιδιαίτερα αν αντιμετωπίζετε προβλήματα με τα άκρα και το αναπνευστικό.

Καρκίνος - Βελτίωση παντού!

Ο μήνας αυτός σας χαρίζει τύχη, ηρεμία και γαλήνη οικογενειακή ειδικά μετά τις 8/5 που η Αφροδίτη -θετικός οιωνός-  θα κάνει την άφιξή της στο ζώδιό σας και θα παραμείνει για ένα μήνα. Ο τομέας της οικογένειας, θέματα κατοικίας και γενικότερα σχέσεις με οικείο και επαγγελματικό περιβάλλον φαίνεται να βελτιώνονται αισθητά από τις 8/5 και για ένα μήνα ενώ εμφανίζονται θετικές προοπτικές και στα οικονομικά σας. Το αρμονικό τρίγωνο του Ήλιου- Πλούτωνα αυτή την εβδομάδα σταθεροποιεί τις διαπροσωπικές σας σχέσεις και σας οδηγεί σε ομαλή επίτευξη  των προσωπικών σας στόχων, ενώ το αρνητικό τετράγωνο του Ερμή- Ποσειδώνα στις 9/5  θα αποκαλύψει για σας κάποιο παρασκήνιο.  

Λέων - Ρίξτε τους τόνους!

Η πανσέληνος στον Σκορπιό από την αρχή της εβδομάδας δημιουργεί μια ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα σε σας και στο περιβάλλον σας κυρίως για σας που είστε γεννημένοι στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Τάση εγωισμού και διάθεση αδιαλλαξίας εκ μέρους σας φαίνεται να προκαλούν προβλήματα στην προσωπική σας ζωή και στον χώρο της δουλειάς. Αποφύγετε τις υπερβολές σε οποιοδήποτε τομέα αλλά και κινήσεις και εκφράσεις που μπορεί να ενοχλήσουν άτομα από το περιβάλλον σας αυτή την εβδομάδα. Ευχάριστες εξελίξεις με θέματα δουλειάς από τις 8/5 και μετά ενώ μέχρι το τέλος της εβδομάδας προσέξτε ένα οικονομικό ζήτημα.

Παρθένος - Εκπλήξεις και αιφνιδιασμοί

Η πανσέληνος στον Σκορπιό σας φέρνει σε επαφή με άτομα από το παρελθόν και δημιουργεί κάποιες επιπλοκές στα σχέδια σας αρχικά τουλάχιστον. Το θετικό τρίγωνο του Ήλιου- Πλούτωνα ευνοεί κυρίως εσάς που είστε γεννημένοι μετά τις 4/9 είτε σε ερωτικά ζητήματα είτε σε επαφές και γνωριμίες που συνδέονται με εξωτερικό και σπουδές. Μετά τις 8/5 η Αφροδίτη από τον Καρκίνο πλέον θα ενισχύσει φιλικές και κοινωνικές σας σχέσεις. Το αρνητικό τετράγωνο του Ερμή- Ποσειδώνα εγκυμονεί παγίδες και κινδύνους για σχέσεις και επαγγελματικά κυρίως για σας που είστε γεννημένοι στο τέλος Αυγούστου. Προσέξτε υποσχέσεις που μπορεί να λάβετε, γενικότερα γνωριμίες που έχουν περίεργο χαρακτήρα ή διάφορες συμφωνίες που περιμένετε να δρομολογηθούν στο χώρο της δουλειάς

Ζυγός - Δημοτικότητα στα ύψη

Η πανσέληνος στην αρχή της εβδομάδας στον Σκορπιό θα προκαλέσει αστάθεια στα οικονομικά σας όμως μετά τις 5/5 αναμένονται ευκαιρίες για βελτίωση και λύσεις που θα έχουν θετικό αντίκτυπο για σας. Θετική η εγκατάσταση της Αφροδίτης στον Καρκίνο όπου για ένα μήνα θα στρέψει την προσοχή σας στην οικογένεια και στο σπίτι ενώ θα σας χαρίσει ευκαιρίες για επαγγελματική άνοδο και έντονη κοινωνικότητα. Προσέξτε μέχρι το τέλος αυτής της εβδομάδας κάποιες αποφάσεις επαγγελματικές αλλά και διάφορες ενοχλήσεις στην υγεία.

Σκορπιός - Ήξεις- αφίξεις  

Τα άνω- κάτω προκαλεί αυτή την εβδομάδα η πανσέληνος στο ζώδιό σας επηρεάζοντας κυρίως εσάς που είστε γεννημένοι στο 1ο δεκαήμερο. Σχέσεις και συνεργασίες χρειάζονται πιο προσεκτικούς χειρισμούς για να μην διαταραχτούν οι ισορροπίες ενώ καλό θα είναι να προσέχετε και τις όποιες επιλογές σας στα επαγγελματικά και στα οικονομικά σας. Η εγκατάσταση της Αφροδίτης στον Καρκίνο στις 8/5 αλλά και το αρμονικό τρίγωνο του Ήλιου- Πλούτωνα στις 5/5 διαφοροποιούν προς το καλύτερο τα προσωπικά σας καθώς ειδικά το δεύτερο σας φέρνει σε επαφή με άτομα που σας γοητεύουν και βοηθάει στην αναγέννηση και αναβάθμιση προσωπικών σχέσεων.

Τοξότης - Δώστε βάση στα οικονομικά

Η πανσέληνος στον Σκορπιό την Δευτέρα επηρεάζει έντονα τον ψυχισμό και την υγεία σας όμως παράλληλα σας βοηθάει να αντιμετωπίσετε κατά πρόσωπο αυτά που σας ενοχλούν η σας φοβίζουν. Περίεργη εβδομάδα για τις σχέσεις σας καθώς ειδικά προς το τέλος του επταημέρου μπορεί να δημιουργηθούν διαφορές με πρόσωπα που σας συνδέουν συναισθηματικοί και οικογενειακοί δεσμοί κυρίως αν είστε γεννημένοι στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Φροντίστε γενικότερα να προστατέψτε τα κεκτημένα σας και γενικά να αποφύγετε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις είτε για πρακτικά είτε για προσωπικά σας θέματα καθώς το μυαλό και οι σκέψεις σας δεν θα είναι καθαρές. Θετικές ενδείξεις στα οικονομικά

Αιγόκερως - Πάνω απ’ όλα οι σχέσεις σας

Η θετική παρουσία της Αφροδίτης στον πολικό σας Καρκίνο θα ευνοήσει μετά τις 8/5 και για ένα μήνα σχέσεις και συνεργασίες όπως και επαφές με άτομα που σας ενδιαφέρουν είτε επαγγελματικά είτε προσωπικά. Μέχρι τότε η πανσέληνος στον Σκορπιό στην αρχή της νέας εβδομάδας μπορεί να φέρει αλλαγές στους προσωπικούς σας στόχους αλλά και επιπλοκές σε διάφορα οικονομικά και περιουσιακά ζητήματα. Συμφωνίες επαγγελματικές και γενικότερα επαφές και πληροφορίες καλό θα είναι να προσεχθούν περισσότερο γύρω στις 8 και 9/5.

Υδροχόος - Εντάσεων συνέχεια

Ο Μάιος ξεκινάει για σας λίγο άτσαλα καθώς η παρουσία του Άρη στις τελευταίες μοίρες του Ταύρου και η φάση της πανσέλήνου στον Σκορπιό φαίνεται να προκαλούν διάφορες αιτίες για διαφωνίες με τον σύντροφο ή τους συνεργάτες σας αλλά και διάφορες επιπλοκές σε νομικές υποθέσεις και συμφωνίες. Η εγκατάσταση της Αφροδίτης στον Καρκίνο από τις 8/5 και για ένα μήνα θα βοηθήσει στην αποκατάσταση των επαγγελματικών σας αλλά και στην εξέλιξη κάποιων οικονομικών σας σχεδίων ή στην βελτίωση της καθημερινότητας και της υγείας σας. Η δύσκολη όψη του Ερμή- Ποσειδώνα στις 9/5 θα επηρεάσει οικονομικά και σχέσεις με παιδιά, φίλους ή ερωτικό σύντροφο και γενικότερα την δημιουργικότητά σας

Ιχθείς - Καλομελέτα και έρχεται!

Η πανσέληνος στον Σκορπιό θα είναι θετική για σας και τα προσωπικά σας ενώ μπορεί να γεφυρώσει αποστάσεις με κάποια πρόσωπα και να σας ωθήσει στον σχεδιασμό κάποιων ταξιδιών. Η Αφροδίτη στον Καρκίνο από τις 8/5 και για ένα μήνα θα ενισχύσει ιδιαίτερα τον ερωτικό σας τομέα και την τύχη σας σε οποιοδήποτε θέμα επιδιώκετε να πετύχετε αυτή την περίοδο. Καλή εποχή για να κάνετε νέες γνωριμίες ή να ανανεώσετε τις υπάρχουσες ενώ μέχρι το τέλος αυτής της εβδομάδας προστατέψτε την κατοικία και τις επιλογές σας από κάποιες ατυχείς συγκυρίες.     

 

Έλλη Δωριάδου, Ερευνήτρια- Αστρολόγος

Tηλ. 6945782645, 2109812236

www.astroland.gr