Ο Ερμής -ανάδρομος- επανέρχεται στις τελευταίες μοίρες του Ζυγού για να λύσει χάσματα και διαφορές που είχαν προηγηθεί στις διαπροσωπικές μας σχέσεις από το πρόσφατο παρελθόν. Η σύνοδος που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη και τον Ήλιο που βρίσκονται στο ίδιο ζώδιο θα έχει θετικό αντίκτυπο για όποια επαγγελματικά σχέδια (Ήλιος) είχαν μείνει στην μέση, κυρίως αυτά που συνδέονται με τον τομέα της αισθητικής, της Τέχνης και της μόδας ή των συνεργασιών γενικότερα, αλλά και για τα οικονομικά (Αφροδίτη).

Η πορεία του Άρη στον Τοξότη συνεχίζεται μέχρι τις 26/10 και αυτή την βδομάδα φαίνεται να «ενοχλεί» τα ζώδια της μεταβλητής ομάδας του 3ου δεκαημέρου (Δίδυμοι- Παρθένοι- Τοξότες- Ιχθείς) που ενδέχεται να αντιμετωπίσουν εντάσεις και αναστατώσεις στο χώρο της οικογένειας, στον τομέα των σχέσεων και της καριέρας τους.

Κριός

Ώρα για συμβιβασμούς!

Η βδομάδα αυτή αναμένεται να είναι για τους περισσότερους από σας πιο χαλαρή και πιο ευχάριστη από την προηγούμενη. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή που επανέρχεται και παραμένει στον πολικό σας Ζυγό και γενικότερα ο πλανητικός συνωστισμός που σχηματίζεται αυτή την περίοδο σ’ αυτό το ζώδιο θα σας ωθήσει να κινηθείτε πιο ευέλικτα και να κλείσετε διαφορές από το παρελθόν με τους άλλους. Ουσιαστικά αυτή η βδομάδα θα είναι ιδανική στο να ξεκινήσετε συζητήσεις για νέες συνεργασίες ή συμμαχίες, για να επανεξετάσετε σχέσεις και πρόσωπα από το παρελθόν που έχουν πιο συναισθηματικό χαρακτήρα για σας, να ταξιδέψετε ή να σχεδιάσετε τις επόμενες επαγγελματικές σας κινήσεις. Με λίγα λόγια αυτή η περίοδος μυρίζει από μακριά συμβιβασμούς είτε σε επίπεδο κοινωνικών σχέσεων είτε σε επαγγελματικές διαφορές που είχαν προηγηθεί για σας.

 

Ταύρος

Άσε τα κρυφά κρυμμένα!

Ο Άρης από τον Τοξότη επηρεάζει τα οικονομικά σας και σας δημιουργεί συνέχεια απρόοπτα έξοδα ενώ η επάνοδος του Ερμή στον Ζυγό, οι παρουσίες του Ήλιου και της Αφροδίτης εκεί θα επηρεάσουν μέχρι και το τέλος του Οκτώβρη περίπου, την εργασιακή σας πορεία και θα προκαλέσουν κάποιες μικρές επιπλοκές στην καθημερινότητά σας. Καλό θα είναι όλο αυτό το διάστημα να δώσετε έμφαση στην υγεία η την διατροφή σας καθώς όλο και κάποιο λόγο θα έχετε για να κάνετε κάποιες  καταχρήσεις που μπορεί να επηρεάσουν το σωματικό σας βάρος. Προσέξτε συζητήσεις ή σχέδια που θέλετε να μείνουν κρυφά και γενικότερα προτάσεις που μπορεί να σας γίνουν τώρα και κυρίως να σιγουρέψετε τα οφέλη και τα συμφέροντα σας πριν αποδεχθείτε το οτιδήποτε. Στον ερωτικό τομέα τα πράγματα φαίνονται πιο ουδέτερα και μάλλον ευχάριστα.     

 

Δίδυμοι

Προσοχή στα πισώπλατα μαχαιρώματα

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή -κυβερνήτη του ηλιακού σας ζωδίου- στον φιλικό σας Ζυγό φαίνεται να φέρνει ευχάριστες λύσεις στα ερωτικά σας αλλά και σε συλλογικές κινήσεις που επιδιώκετε να κάνετε ή γενικότερα σε σχέδια που ετοιμάζετε αυτή την εποχή. Η παρουσία του Άρη στον πολικό σας Τοξότη προκαλεί έντονη αναστάτωση για όσους από σας είστε γεννημένοι στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου, καθώς μοιάζετε να είστε πιο ευάλωτοι στις βολές των ανταγωνιστών ή των συνεργατών σας και ιδιαίτερα εκνευρισμένοι με τον περίγυρό σας. Αρκετοί από σας θα χρειαστεί να προσεγγίσετε άτομα από το παρελθόν και να διαφοροποιήσετε τη στάση σας προκειμένου να αποφύγετε τα χειρότερα καθώς θα χρειαστείτε συμμάχους δίπλα σας. Πιο έντονα διαστήματα: η αρχή και το τέλος αυτής της βδομάδας.

 

Καρκίνος

Προετοιμασία για αντεπίθεση

Η προσοχή σας και πάλι φαίνεται να εστιάζεται στα θέματα της οικογένειας και της κατοικίας σας αυτή την περίοδο, καθώς όλο και κάποιες εκκρεμότητες φαίνεται να θέλετε να κλείσετε ή θέλετε να αναθεωρήσετε την στάση σας απέναντι σε κάποια πρόσωπα. Όπως και να ‘χει αυτό, το διάστημα εξακολουθεί να δημιουργεί επιπλοκές και αστάθεια καθώς μετά το φαινόμενο της σεληνιακής έκλειψης στις 8/10 είστε σε φάση συμμαζέματος πριν την αντεπίθεση. Επιπλοκές μπορεί να παρουσιαστούν με μέλη της οικογένειας με συμφωνίες ακινήτων με συνεργασίες και θέματα διαμονής γενικότερα. Θα χρειαστεί να καταβάλλετε αρκετή προσπάθεια για να τα φέρετε εις πέρας και να αποφύγετε σπατάλη δυνάμεων για πράγματα που αυτή την εποχή δεν είναι πρωτεύοντα για σας.

 

Λέων

Φτιάξτε βαλίτσα

Καλή εποχή για σας που είστε γεννημένοι στο 2ο και στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σας καθώς όλο και κάτι πάει να ανοίξει μετά το στραπατσάρισμα και την ταλαιπωρία των προηγούμενων μηνών. Τώρα ο Άρης και ο Δίας δίνουν πνοή στα σχέδιά σας αλλά και ευκαιρίες για ανασύνταξη, τύχη ή προσωπικές επιτυχίες. Έντονη δράση υπάρχει αυτή την εποχή στον τομέα της επικοινωνίας, των ταξιδιών και σε δραστηριότητες που συνδέονται με γραπτά, σπουδές ή νομικά ζητήματα. Πολλοί από σας θα δείτε άτομα από το παρελθόν και γενικότερα θα μπορέσετε μέσω συζήτησης να λύσετε παλιές διαφορές μαζί τους. Εύνοια και στον ερωτικό σας τομέα καθώς νέες γνωριμίες που κάνετε αυτή την εποχή ενδέχεται να έχουν τυχερή κατάληξη.

 

Παρθένος

Τα χρήματα μπορούν να περιμένουν

Πολλές ευκαιρίες για να πάρετε χρήματα που περιμένετε αυτό το διάστημα αλλά και αρκετή αστάθεια ή καθυστερήσεις σε διάφορες συμφωνίες και έσοδα που περιμένετε από τους άλλους. Η βδομάδα αυτή θα έχει αρκετές περιπλοκές στα προσωπικά σας ζητήματα αλλά από την άλλη θα σας δώσει ευκαιρίες για να ξαναζεστάνετε σχέσεις που το αξίζουν ή να λύσετε διαφορές με τον σύντροφο ή τους συνεργάτες σας. Ευκαιρίες για τα επαγγελματικά σας μπορεί να δοθούν μέχρι το τέλος αυτής της βδομάδας ενώ όσοι είστε γεννημένοι στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σας μπορεί να αντιμετωπίσετε κάποιες αντιθέσεις με τον σύντροφο και τις σχέσεις σας γενικότερα. Προσέξτε την υγεία αλλά και την οικογενειακή σας κατάσταση.

 

Ζυγός

Μέσα (στο σπίτι) πάμε καλά

Η επάνοδος του Ερμή στο ζώδιό σας μπορεί να προκαλέσει αρκετή αστάθεια και περιπλοκές στις συμφωνίες, τις επαφές ή τις συζητήσεις που θέλετε να κάνετε αυτή την εποχή, ενώ οι περισσότεροι από σας μπορεί να αισθάνεστε μετέωροι και κάπως ανήσυχοι για την πορεία κάποιας επαγγελματικής συνεργασίας, του γάμου και των κοινωνικών σας σχέσεων. Ίσως χρειαστεί να επανεξετάσετε τη στάση σας απέναντι σε κάποια πρόσωπα ενώ καλό θα είναι να προσέξετε τις εντυπώσεις που αφήνετε στο άμεσο περιβάλλον σας. Η ερωτική σας ζωή φαίνεται να είναι πιο γεμάτη και ευχάριστη από κάθε άλλη φορά ειδικά για σας που είστε γεννημένοι στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σας.

 

Σκορπιός

Σε μυστική αποστολή

Οι περισσότεροι πλανήτες αυτή την εποχή διανύουν τον 12ο ηλιακό σας οίκο και αυτό για πολλούς από σας σημαίνει μια ανάγκη απομόνωσης ή διάφορων δοκιμασιών στα προσωπικά σας σχέδια, αλλά και την ανάγκη να κρατήσετε σε μυστικότητα τις επόμενες κινήσεις σας. Πολλές σκέψεις και αμφιβολίες φαίνεται να σας βασανίζουν για διάφορα θέματα ενώ οι περισσότεροι από σας επιδιώκετε να κάνετε επαφές με άτομα που μένουν μακριά. Προσέξτε θέματα εργασιακά ή γενικότερα ανακατατάξεις που θα υπάρχουν στον συγκεκριμένο τομέα μέχρι το τέλος Οκτώβρη αλλά και κινήσεις που μπορεί να βλάψουν συμφέροντα ή προσδοκίες που έχετε από τους ανταγωνιστές σας.

 

Τοξότης

Ώρα για ανατροπές

Η παρουσία του Άρη στο ζώδιό σας επηρεάζει άμεσα όσους από σας είστε γεννημένοι στο 3ο δεκαήμερο και προκαλεί αναστάτωση και εκνευρισμό στην καθημερινότητά σας ή αντιθέσεις με πρόσωπα του άμεσου περιβάλλοντός σας και πολλούς ανταγωνισμούς. Οι περισσότεροι πλανήτες αυτή την εποχή βρίσκονται στον Ζυγό και πολλοί από σας ενεργοποιείστε κοινωνικά ή ανακινείτε τους στόχους σας και γενικότερα αναθεωρείτε την στάση και τις επιλογές σας. Προσέξτε θέματα υγείας ή τάσεις για ατυχήματα αλλά και διάφορες απερίσκεπτες κινήσεις. Τα θέματα σχέσεων θα είναι κάπως ρευστά ή αδιάφορα. Φίλοι μπορεί να στηρίξουν τις προσπάθειές σας ή να σταθούν δίπλα σας αν τους χρειαστείτε.

 

Αιγόκερως

Ραντεβού με την αλήθεια

Μια πολύ έντονη εποχή είναι για σας αυτή που διανύετε, καθώς θέματα επαγγελματικά ή κοινωνικά και σχέσεις φαίνεται να σας αποδιοργανώνουν και να σας ταλαιπωρούν. Οι περισσότεροι πλανήτες αυτή την εποχή βρίσκονται στο Ζυγό, το ζώδιο που επηρεάζει το ηλιακό σας μεσουράνημα και γενικότερα τις σχέσεις με τους άλλους, τα θέματα καριέρας και οικογενειακής κατάστασης, ενώ η παρουσία του ανάδρομου Ερμή εκεί φαίνεται να προκαλεί αστάθεια και καθυστερήσεις σε διάφορες εκκινήσεις για συνεργασίες που θέλετε ή σε συμφωνίες και ιδέες που έχετε. Πολλοί από σας ενδέχεται να μάθετε πράγματα που αγνοούσατε ή να θελήσετε να κάνετε σημαντικές αλλαγές στην ζωή σας.

 

Υδροχόος

Αποκάλυψη τώρα!

Οι περισσότεροι πλανήτες αυτή την εποχή διανύουν το ζώδιο του Ζυγού και σας βοηθούν να πάρετε τα ηνία μιας κατάστασης στα χέρια σας με ανάλογη επιτυχία, άλλοι να κάνετε ταξίδια που θα έχουν ευχάριστο χαρακτήρα ή να διευρύνετε τις γνώσεις και τους ορίζοντές σας. Καλή εποχή για να ανασυντάξετε τις δυνάμεις σας και να διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας ή ακόμα και να δείτε άτομα από το παρελθόν και να ανανεώσετε τις σχέσεις σας. Προσέξτε την ανάδρομη κίνηση του Ερμή στον Ζυγό μέχρι το τέλος Οκτώβρη καθώς επιφανειακά ευχάριστες επαφές σας με τους άλλους μπορεί να σας παραπλανήσουν. Αυτό θα φανεί κυρίως προς το τέλος του μήνα, καθώς η ηλιακή έκλειψη που θα γίνει στον Σκορπιό φαίνεται να προκαλεί αρκετούς και δυσάρεστους αιφνιδιασμούς στον τομέα των διαπροσωπικών σας σχέσεων και να φανερώνει πτυχές γεγονότων που δεν μπορούσατε να φανταστείτε.

 

Ιχθείς

Συγκρούσεις αλλά και έσοδα

Η παρουσία του Άρη στον Τοξότη θα επηρεάσει αυτή την βδομάδα εσάς που είστε γεννημένοι στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σας είτε στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών είτε σε διάφορες συγκρούσεις που μπορεί να προκληθούν στον χώρο της δουλειάς και της οικογένειας. Πολλοί από σας μπορεί να φορτωθείτε ευθύνες από τους άλλους ενώ καλό θα είναι να σχεδιάσετε τις επόμενες επαγγελματικές σας κινήσεις, έστω και μέσω διαφόρων αντιξοοτήτων που θα συναντήσετε. Ευχάριστες φαίνεται να είναι οι προοπτικές για τα οικονομικά σας καθώς χρήματα που περιμένετε από διάφορους οργανισμούς ή εταιρίες, κληρονομικά και ρυθμίσεις φαίνεται να τακτοποιούνται μέχρι το τέλος Οκτώβρη. Θέματα σχέσεων και συνεργασιών παρουσιάζουν αρκετή ρευστότητα.   

 

Έλλη Δωριάδου, Ερευνήτρια- Αστρολόγος

Tηλ. 6945782645, 2109812236

www.astroland.gr