Πριν από λίγο καιρό είχα γράψει εδώ για τις ατάκες που αν τις πεις στον φίλο σου θα τον κατατρομάξεις. Τα κορίτσια όμως εδώ στο Y-olo.gr φαίνεται πως αντιμετωπίζουν προβλήματα με τα αγόρια τους και θέλουν να μάθουν όλο και περισσότερα πράγματα. Γι΄αυτό σκέφτηκα ότι η παραπάνω ιδέα μπορεί να επεκταθεί και σε πράγματα που του λες τα οποία δεν τον τρομάζουν τόσο όσο τον εκνευρίζουν. Το αποτέλεσμα βέβαια δεν αλλάζει. Σκέφτεται την κοπάνα και νιώθει ότι πνίγεται.

Θα μου πεις κι εσύ ότι δεν μπορείς να καταπιέσεις την φύση σου. Και δίκιο έχεις. Ούτε αυτός μπορεί να την καταπιέσει. Οπότε είτε κάποιος θα πρέπει να κάνει συμβιβασμό είτε θα πρέπει να ζήσετε με τις συνέπειες των λόγων σου. Για να μην μιλάω όμως αόριστα, να τι λες και του δημιουργείς ανακατωσούρα στο στομάχι.

1.«Ο πρώην μου το ένα, ο πρώην μου το άλλο». Οκ, το πιάσαμε. Ο πρώην σου τα έκανε όλα τέλεια. Γιατί τότε τον παράτησες και κατέληξες με άλλον. Κατανοεί ότι δεν το λες με τάση μείωσης και σύγκρισης μόνο που… έτσι ακριβώς το λες.

2. «Η Μαρία από τη δουλειά είναι έγκυος». Αρχικά δε νομίζουμε να μας έχεις αναφέρει ποτέ ξανά τη Μαρία από τη δουλειά. Οπότε δεν ξέρουμε ποια είναι. Άρα – μάντεψε – δεν μας νοιάζει ιδιαίτερα που είναι έγκυος. Με έναν πόνο να της βγει της κοπέλας. Εσύ όμως το αναφέρεις με σκοπό. Αν σου ξύπνησαν μητρικά ένστικτα να φέρουμε πυροσβεστήρα να τα σβήσουμε.

3. «Όταν παντρευτούμε και κάνουμε παιδιά…». Όπα όπα, στοπ και πάρτο αλλιώς. Εδώ δεν ξέρουμε τι φαγητό θα φάμε αύριο κι εσύ μιλάς για τέτοια; Η μόνη μακρινή σκέψη που μπορούμε να κάνουμε είναι για το βραδινό σεξ. Άντε και για τις καλοκαιρινές διακοπές. Ψυχανεμίζομαι όμως ότι η άγαρμπη αποφυγή μιας τέτοιας συζήτησης θα μας στερήσει το βραδινό σεξ. Οπότε «ναι αγάπη μου θα κάνουμε παιδιά».

4. «Αυτήν την θεωρείς όμορφη;». Κάπου εδώ μπαίνουμε σε μια κατάσταση win-win για σένα και lose-lose για εμάς. Αν πούμε ναι η απάντηση σου θα είναι μια ξινίλα και μια δεύτερη φράση του στυλ «γιατί δεν πας μαζί της;». Λες και όταν είμαστε με μία γυναίκα όλες οι υπόλοιπες είναι κακάσχημες. Αν πούμε όχι θα μας πείτε ψεύτες κτλ.

5. «Έλα ρε μ@λ@κ@». Αυτή είναι μια φράση που την έχετε υιοθετήσει και σε συζητήσεις με φίλες σας. Δεν λέω άνθρωποι είστε κι εσείς και έχετε δικαίωμα στο μπινελίκι, αλλά όταν ακούμε από το στόμα σας να βγαίνει αυτή η λέξη αναρωτιόμαστε αν είμαστε με τον Μπάμπη τον νταλικέρη. Τα κοριτσάκια φτιάχτηκαν για να προσφέρουν τη γλύκα κι όχι να βγαίνει ο οχετός.