Ο Ερμής ολοκληρώνει την πορεία του στον γήινο Ταύρο και από την 1/5 εγκαθίσταται για ένα δίμηνο μάλιστα- ανάδρομος από τις 18/5 μέχρι τις 10/6- στο ζώδιο της κυριαρχίας του στους Διδύμους. Η επικοινωνία και οι επαφές αποκτούν ιδιαίτερη σημασία για όλους όπως και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενημέρωσης, παιδεία, ταξίδια και πληροφόρηση θα έχουν την τιμητική τους! Η αντίθεση που θα σχηματίσει με τον Κρόνο από τον Τοξότη στις 3/5 θα είναι μια όψη που θα προκαλέσει έντονη απαισιοδοξία, περιορισμούς, κριτική και επιπλοκές με νομικά θέματα. Πιο άμεσα «βαλλόμενοι» όσοι είστε γεννημένοι στις αρχικές μοίρες των μεταβλητών ζωδίων δηλαδή, 25/5, 24/8, 25/11 και 23/2. Η πανσέληνος στον Σκορπιό θα ολοκληρωθεί στις 4/5 σε αρνητική όψη τετραγώνου με τον Δία από τον Λέοντα, εντείνοντας πάθη και θυμό, δολοπλοκίες και σκάνδαλα που μπορεί να έχουν ηχηρό και έντονο αντίκτυπο. Τα σταθερά ζώδια βρίσκονται και πάλι στο στόχαστρο των πλανητικών επιρροών. 

Κριός - Προσοχή στα οικονομικά

Η εβδομάδα αυτή ξεκινάει θετικά για σας καθώς η Αφροδίτη, δείκτης των προσωπικών σας θεμάτων θα εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους και να ενισχύει σχέσεις και κοινωνικότητα. Η εγκατάσταση του Ερμή στους Διδύμους από τις 1/5 θα επηρεάσει με θετικό τρόπο δραστηριότητες που συνδέονται με γραπτά και επικοινωνία για ένα δίμηνο περίπου. Μέχρι τις 3/5 και λόγω της αντίθεσης του Ερμή- Κρόνου αποφύγετε να εκτεθείτε σε καταστάσεις που μπορεί να έχουν δυσάρεστο αντίκτυπο στην δουλειά και στις σχέσεις σας ενώ καλό θα είναι να προσέξετε συμφωνίες, σπουδές και ταξίδια. Η πανσέληνος στον Σκορπιό θα επηρεάσει οικονομικές και δημιουργικές δραστηριότητες ή σχέσεις με αγαπημένα πρόσωπα.

Ταύρος - Ένταση και νομικές επιπλοκές

Τα οικονομικά θα είναι ένας τομέας που από τη μια θα σας δίνει λύσεις από την άλλη θα σας βγάζει συνέχει απρόοπτα. Η παρουσία του Άρη στο ζώδιό σας επηρεάζει πλέον εσάς που είστε γεννημένοι στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου οπότε καλό θα είναι να προσέχετε μέχρι τις 11/5 καταστάσεις και πρόσωπα που μπορεί να σας ωθήσουν στα άκρα. Η εγκατάσταση του Ερμή στους Διδύμους σε πρώτη φάση σας προκαλεί οικονομική πίεση και περιορισμό στα μελλοντικά σχέδιά σας που θα είναι ιδιαίτερα αισθητή μέχρι τις 3/5 ενώ η πανσέληνος στον Σκορπιό απέναντι από το ζώδιό σας μια μέρα μετά φαίνεται να προκαλεί αναστάτωση στις σχέσεις με οικογενειακά πρόσωπα ή στα θέματα διαμονής και κατοικίας σας κυρίως για σας που είστε γεννημένοι στις αρχές Μαΐου.

Δίδυμοι - Εκκρεμότητες από το παρελθόν

Η θετική παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιό σας δίνει ένα τόνο ευχάριστο στην προσωπική σας ζωή εξομαλύνοντας διαφορές με τρίτους και βελτιώνοντας τα οικονομικά σας. Ευκαιρίες για να βρείτε λύσεις σε διάφορα ζητήματα που σας απασχολούν θα έχετε όσοι είστε γεννημένοι στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σας ενώ η εγκατάσταση του Ερμή στο ζώδιο σας δημιουργεί ένα μικρό ή μεγάλο χάος σε πρακτικές υποθέσεις και νομικά ζητήματα που έχετε να λύσετε. Η δύσκολη αντίθεση που θα σχηματίσει αυτή την εβδομάδα ο Ερμής με τον Κρόνο επηρεάζει εσάς που είστε γεννημένοι στις 3 πρώτες μέρες του ζωδίου σας δυσκολεύοντας και περιορίζοντας τις λύσεις που θα εξομάλυναν τα προβλήματά σας. Προσέξτε λοιπόν καταστάσεις και πρόσωπα που μπορεί να σας εκθέσουν σε διάφορους κινδύνους, κακή κριτική και λαβές για προβληματισμούς που συνδέονται με τις προσωπικές ή επαγγελματικές σας επιλογές.

Καρκίνος - Συνειδητοποιείτε τα λάθη σας

Ο Ερμής στους Διδύμους από τις 1/5 και για ένα δίμηνο περίπου φαίνεται να βγάζει στην επιφάνεια καταστάσεις και γεγονότα που αγνοούσατε μέχρι τώρα για θέματα δουλειάς ή σχέσεις με περίγυρο και συμφωνίες που είχαν μυστικό χαρακτήρα. Μέχρι τις 3/5 η αντίθεση που θα σχηματίσει με τον Κρόνο μπορεί να δημιουργήσει κάποιες επιπλοκές στην καθημερινότητα σας, στις εργασιακές σας συνθήκες ή στην υγεία σας. Γενικά αυτή η εβδομάδα μπορεί να έχει αγχώδεις ρυθμούς για σας ενώ η πανσέληνος που ολοκληρώνεται στις 4/5 στον Σκορπιό μπορεί να επιδράσει στον οικονομικό και προσωπικό σας τομέα. Σχέδια, στόχοι, σχέσεις με φίλους ή ερωτικό σύντροφο μπορεί να βγάλουν στην πορεία της εβδομάδας ποικίλα προβλήματα εξαιτίας της αλαζονικής συμπεριφοράς ή λανθασμένων επιλογών σας.

Λέων - Βάλτε νερό στο κρασί σας!

Η πορεία του Άρη στον Ταύρο θα εξακολουθήσει μέχρι τις 11/5 να προκαλεί τριβές στην δουλειά και στις προσωπικές σας σχέσεις για σας που είστε γεννημένοι στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σας ενώ μέχρι τις 3/5 αλλά και για ένα μεγάλο διάστημα στόχοι και σχέδια δείχνουν να παγώνουν ή να καθυστερούν στην υλοποίηση τους. Η δύσκολη πανσέληνος στον Σκορπιό στις 4/5 σε αρνητικό τετράγωνο με τον Δία από το ζώδιο σας φαίνεται να σας ωθεί σε κινήσεις παρακινδυνευμένες και σε καταστάσεις που μπορεί να σας εκθέσουν σε νομικούς κινδύνους και σε αμφίβολα ρίσκα κυρίως εσάς που είστε γεννημένοι στις αρχές Αυγούστου. Σκεφτείτε λοιπόν πριν κάνετε οποιαδήποτε κίνηση παρακινδυνευμένη αυτή την εβδομάδα (ή την επόμενη) γιατί πραγματικά αυτό θα μπορούσε να προκαλέσει σχόλια εις βάρος σας είτε στον χώρο της δουλειάς είτε στον κοινωνικό σας περίγυρο.

Παρθένος - Δυσκολίες στην οικογένεια

Η άφιξη του Ερμή στους Διδύμους και στον 10ο ηλιακό σας οίκο σάς ωθεί να ασχοληθείτε με θέματα οικογένειας, σπιτιού και καριέρας ενώ η δύσκολη αντίθεση που θα σχηματίσει με τον Κρόνο στις 3/5 φαίνεται να επηρεάζει πιο έντονα εσάς που είστε γεννημένοι στο τέλος Αυγούστου, καθώς αφήνει κενά στον τρόπο χειρισμού κάποιων καταστάσεων από μέρους σας αλλά και δυσκολίες στην συνεννόηση με τους γύρω σας. Καταστάσεις που μπορεί να σας πιέσουν συναισθηματικά ή πρακτικά εμφανίζονται στο προσκήνιο, επιπλοκές στις συμφωνίες και τις συνεργασίες σας αλλά και κριτική που μπορεί να σας πονέσει. Η πανσέληνος στον Σκορπιό στις 4/5 θα επηρεάσει σχέσεις με συγγενικό ή γειτονικό περιβάλλον, νομικές υποθέσεις και ταξίδια.

Ζυγός - Επιπολαιότητες στα οικονομικά

Η εβδομάδα αυτή σας χαρίζει ευκαιρίες ανάπτυξης και βελτίωσης των οικονομικών σας υποθέσεων, αρκεί να μην βιάζεστε και να μην λειτουργήσετε σπασμωδικά. Είναι πιθανή μια οικονομική απώλεια ή γενικότερα η εμφάνιση κάποιων απρόοπτων και εκκρεμοτήτων μέχρι τις 4/5 ενώ συναλλαγές και συμφωνίες με άτομα του επαγγελματικού σας χώρου, προσφορές και δήθεν ευκαιρίες χρειάζονται κάποια σχετική προσοχή. Η εγκατάσταση του Ερμή στους Διδύμους θα ευνοήσει την κοινωνικότητά σας για ένα μεγάλο διάστημα όμως μέχρι τις 3/5 που θα σχηματιστεί η αντίθεσή του με τον Κρόνο μπορεί να προκληθούν κάποιες ανωμαλίες στον τομέα της επικοινωνίας και στις επαφές σας με τα κοντινά σας πρόσωπα. Η Αφροδίτη από τους Διδύμους ρεφάρει κατά κάποιο τρόπο για σας που είστε γεννημένοι στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σας αυξάνοντας το γόητρο σας και την διπλωματικότητά σας προς αποφυγή νέων προβλημάτων στις διάφορες υποθέσεις σας.

Σκορπιός - Η πανσέληνος σας βάζει εμπόδια

Από την αρχή του νέου μήνα η εγκατάσταση του Ερμή στους Διδύμους σας ωθεί σε κινήσεις ρυθμίσεων παλιών οφειλών και ανάγκη εύρεσης χρημάτων για τη κάλυψη προσωπικών σας αναγκών. Η αντίθεση του με τον Κρόνο μέχρι τις 3/5 συρρικνώνει τις ευκαιρίες και την διάθεση λύσεων για αυτά αρχικά τουλάχιστον. Στην πορεία αυτής της εβδομάδας θα χρειαστεί να μελετήσετε σωστά τις επόμενες κινήσεις σας και να αποφύγετε αποφάσεις που θα είναι εν βρασμώ ή γενικότερα εκτέλεση σχεδίων και στόχων που δεν έχετε σχεδιάσει σωστά στο μυαλό σας. Όσοι από σας είστε γεννημένοι στις αρχές Νοεμβρίου θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας καθώς άτομα από το περιβάλλον σας μπορεί να βρουν εύκολα αφορμές για σας εκθέσουν και να σας αποπροσανατολίσουν. Θέματα κατοικίας, δουλειάς, οικογένειας χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή. 

Τοξότης - Βάλτε φρένο στις απαιτήσεις των άλλων

Η άφιξη του Ερμή στους Διδύμους και η εγκατάστασή του εκεί για ένα μεγάλο διάστημα φαίνεται να επηρεάζει για ένα δίμηνο περίπου τη σταθερότητα των σχέσεων σας με τους άλλους και γενικότερα τις επαφές και τις συνεργασίες σας. Όσοι είστε γεννημένοι στο τέλος Νοεμβρίου θα έχετε να αντιμετωπίσετε μέχρι τις 3/5 κυρίως διάφορες αναστολές και διακυμάνσεις, επικρίσεις και περιορισμούς, κενά και εκκρεμότητες με τους γύρω σας. Σχέσεις με συγγενικό περιβάλλον και νεαρά πρόσωπα θα είναι αυτά που θα σας προβληματίσουν ιδιαίτερα αυτή την εβδομάδα. Αυτό το διάστημα σας βοηθάει να ξεκαθαρίσετε και πάλι το τοπίο στις σχέσεις σας καθώς πολλά θα ακούσετε και θα μάθετε που μπορεί να σας αποθαρρύνουν ή να σας απογοητεύσουν. Το καλό θα είναι ότι όλα αποκαλύπτονται.

Αιγόκερως - Νέα τροπή στα εργασιακά

Θετική εβδομάδα για τις επαγγελματικές σας υποθέσεις και τους όποιους προσωπικούς σας στόχους καθώς θα έχετε άτομα στο πλευρό σας που μπορεί να σας στηρίξουν και να σας βοηθήσουν με σημαντικό τρόπο. Η άφιξη του Ερμή στους Διδύμους προκαλεί κινητικότητα στις εργασιακές σας υποθέσεις για ένα μεγάλο διάστημα, ενώ αρχικά τουλάχιστον και μέχρι τις 3/5 μπορεί να υπάρξουν διαφορές με τους συνεργάτες σας και εμπόδια στα διάφορα σχέδιά σας. Καλό θα είναι αυτή την εβδομάδα να προσέξετε την υγεία σας και καταστάσεις που μπορεί να σας πιέσουν και να σας φορτίσουν ψυχολογικά. Η πανσέληνος στον φιλικό σας Σκορπιό στις 4/5 αναδύει προβλήματα στα οικονομικά και γενικότερα επιπλοκές σε δραστηριότητες που έχουν συλλογικό χαρακτήρα.     

Υδροχόος - Θέματα οικογένειας και εργασίας στο στόχαστρο

Σημαντική εβδομάδα για σας ειδικά αν είστε γεννημένοι στο 2ο και στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σας καθώς και η παρουσία του Άρη στον Ταύρο φαίνεται να προκαλεί αναστατώσεις και προκλήσεις στον επαγγελματικό και οικογενειακό σας χώρο. Η πανσέληνος στις 4/5 στον Σκορπιό να αναδεικνύει διαφορές και γενικευμένες αντιδράσεις από τους άλλους. Θα χρειαστεί από μέρους σας να είστε προσεκτικοί στο τι κάνετε και πού ανοίγεστε γιατί το κάθε λάθος μπορεί να μετρήσει εις βάρος σας ενώ αποφύγετε παρατυπίες και κινήσεις που θα μπορούσαν να βλάψουν τη φήμη και τις σχέσεις σας με τα άτομα του άμεσου περιβάλλοντός σας. Γενικότερα ακολουθήστε μια προσεκτική τακτική και παρατηρήστε πιο σωστά και αντικειμενικά τις αντιδράσεις των γύρω σας

Ιχθείς - Επιπλοκές στη δουλειά

Η εγκατάσταση του Ερμή για ένα μεγάλο διάστημα στους Διδύμους θα επηρεάσει την οικογενειακή σας κατάσταση και θα φέρει κάποιους προβληματισμούς στα θέματα κατοικίας και οικογένειας κυρίως για σας που είστε γεννημένοι στο τέλος Φεβρουαρίου. Αυτή την εβδομάδα και λόγω της αντίθεσης Ερμή- Κρόνου θα χρειαστεί να είστε πιο διαλλακτικοί με τους άλλους και πιο υποψιασμένοι για τις προθέσεις των γύρω σας. Προσέξτε ό,τι έχει να κάνει με παιδιά, συγγενείς ή γείτονες και προϊσταμένους στο χώρο της δουλειάς σας καθώς όλο και κάποιοι από αυτούς θα θελήσουν να σας παγιδεύσουν -είτε δώσετε δικαίωμα είτε όχι! Η κριτική πολλές φορές βοηθάει να συνειδητοποιήσουμε τα λάθη μας αρκεί αυτή να γίνεται με σωστό και αντικειμενικό τρόπο και όχι με δόλο και εμπάθεια. Ακόμα λοιπόν και αν νοιώσετε αδικημένοι ή πιεσμένοι φροντίστε να ξεκαθαρίσετε με την βοήθεια αυτών που εμπιστεύεστε αλήθειες που μπορεί να σας βοηθήσουν ή αδικίες που γίνονται εις βάρος σας.      

 

Έλλη Δωριάδου, Ερευνήτρια- Αστρολόγος

Tηλ. 6945782645, 2109812236

www.astroland.gr