Ήλιος, Ερμής και Άρης στον Ταύρο για όλη αυτή την εβδομάδα προμηνύουν μια περίοδο με διάθεση τεμπελιάς χαλάρωσης καλοπέρασης και καλού σεξ! Το αρνητικό τετράγωνο του Ερμή- Δία στις 12ο των σταθερών ζωδίων στις 21/4 δημιουργεί τάσεις για λαιμαργία, ανέμελη στάση απέναντι στα πράγματα, άξεστη συμπεριφορά και πολλές χοντράδες. Η δυνατή σύνοδος του Ερμή- Άρη που ακολουθεί μια μέρα μετά με την θετική συμμετοχή του Πλούτωνα από τον Αιγόκερω διευκολύνει τα οικονομικά και δίνει σταθερότητα στις συναλλαγές ή τις συμφωνίες όπως και διάθεση αναγέννησης. Το εξάγωνο της Αφροδίτης από τους Διδύμους με τον Ουρανό από τον Κριό στις 26/4 δένει τις φιλίες, ενισχύει την κοινωνικότητα και την τύχη στον έρωτα! 

Κριός - Εύνοια στα οικονομικά!

Η πλανητική πλειάδα στο ζώδιο του Ταύρου δημιουργεί προϋποθέσεις στα οικονομικά σας μέσω νέων προσφορών και προτάσεων αλλά και σταθερότητα στις κτήσεις σας. Πολύ θετικό το διάστημα από τις 22 μέχρι τις 26/4 καθώς άτομα κύρους θα μπορούσαν να σας στηρίξουν με νέες ευκαιρίες για επαγγελματική και οικονομική αναγέννηση. Νέα εποχή και για τα προσωπικά σας καθώς γνωριμίες και συναντήσεις θα έχουν την τιμητική τους.

Ταύρος - Είστε πρωταγωνιστές

Οι περισσότεροι πλανήτες αυτή την εποχή διανύουν το ζώδιό σας και ευνοούν την σταθερότητα αλλά και την διάθεση να ενεργήσετε πιο δυναμικά απέναντι στα προβλήματα σας και γενικότερα σε αυτά που θέλετε να τακτοποιήσετε ή να ρυθμίσετε άμεσα. Αν είστε γεννημένοι στις αρχές Μαΐου είναι πολύ πιθανόν να κάνετε ένα καινούριο επαγγελματικό ξεκίνημα ή να έχετε μια θετική εξέλιξη σε ένα οικονομικό σας ζήτημα και να αλλάξετε την ζωή σας με κάποιο τρόπο προς το καλύτερο.

Δίδυμοι - Νέες προοπτικές

Μετά από ένα διάστημα κρίσης προσωπικής και επαγγελματικής έρχεται η αναγέννηση και για σας, αν και θα πρέπει προκειμένου να πετύχετε αυτά που θέλετε να κινηθείτε με μυστικότητα και οργάνωση. Η παρουσία του Ερμή στον Ταύρο σας κάνει να νοιώθετε λίγο αποκομμένοι από τους άλλους και να μένετε κολλημένοι στα δικά σας θέματα και τις σκέψεις σας. Η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιό σας και ειδικά η θετική όψη που θα σχηματίσει με τον Ουρανό προς το τέλος αυτής της βδομάδας λειτουργεί απελευθερωτικά από διάφορες εξαρτήσεις και δεσμά.

Καρκίνος - Ξανακτίζετε την κοινωνική σας ζωή

Οι περισσότεροι πλανήτες στον Ταύρο σας ωθούν να βάλετε νέους στόχους στα προσωπικά σας ή να ασχοληθείτε με θέματα παιδιών και ερωτικών σχέσεων με σκοπό να λύσετε προβλήματα που προϋπάρχουν. Αρκετοί από σας θα κάνετε νέες συμμαχίες και συνεργασίες ή θα έχετε την δυνατότητα να ανανεώσετε τις σχέσεις σας με τους κοντινούς σας ανθρώπους προς το καλύτερο και να γνωρίσετε μέσω φίλων ένα σημαντικό άτομο που θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην ζωή σας.

Λέων - Νέες βάσεις στην καριέρα

Αυτή την εβδομάδα βάζετε νέους στόχους στα επαγγελματικά σας και γενικότερα στις επαγγελματικές σας σχέσεις ή ασχολείστε με την κατοικία σας και τα του οίκου σας. Η παρουσία του Άρη στον Ταύρο δημιουργεί εντάσεις και εκνευρισμούς κυρίως για σας που είστε γεννημένοι στις αρχές Αυγούστου αλλά από την άλλη σας ωθεί στο να δράσετε αποτελεσματικά και καταλυτικά για να σταθεροποιήσετε ή και να αναβαθμίσετε τα οικονομικά ή την δουλειά σας. Το θετικό εξάγωνο της Αφροδίτης- Ουρανού είναι ιδιαίτερα εποικοδομητικό για την κοινωνική και ερωτική σας ζωή και ευνοεί περισσότερο εσάς που είστε γεννημένοι 8 με 9/8.

Παρθένος - Θετικές επαφές

Η μεγάλη πλανητική σύζευξη στον Ταύρο μεταξύ του Ήλιου, Ερμή και του Άρη ευνοεί ιδιαίτερα το ζώδιο σας ειδικά στον τομέα της επικοινωνίας και των γνώσεων. Είναι πιθανό να έχετε προσφορές παροχών και λύσεις σε θέματα πρακτικής σημασίας, ακόμα ταξίδια, μετακινήσεις, γνωριμίες και νομικές υποθέσεις ή συμφωνίες θα έχουν θετικές εξελίξεις για σας. Η Αφροδίτη στους Διδύμους απαλλαγμένη από τις δύσκολες επιδράσεις του Κρόνου και του Ποσειδώνα ευνοεί την οικογενειακή σας κατάσταση αλλά και την διάθεση για ανανέωση του προσωπικού σας χώρου, ενώ ξαφνική τύχη να περιμένετε και στα οικονομικά σας

Ζυγός - Ανάσα στις σχέσεις

Η εβδομάδα αυτή θα σας δώσει την δυνατότητα να κάνετε ανακωχή στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας αλλά και την δυνατότητα να κάνετε νέες επαφές ή και γνωριμίες στην ζωή σας. Το θετικό εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό θα έχει ανανεωτική επίδραση για σας που είστε γεννημένοι μετά τις 10/10 σε συμφωνίες επιχειρηματικές ή νέες εκκινήσεις σε δραστηριότητες που συνδέονται με γραπτά και επικοινωνία. Θετικά αποτελέσματα και στα οικονομικά σας μετά τις 22/4 αρκεί να είστε ανοιχτοί και σε διάφορες αλλαγές σε διάφορους τομείς της ζωής σας, κλείσιμο κάποιας δραστηριότητας ή σχέσης.

Σκορπιός - Εντάσεις και επιπλοκές

Η παρουσία του Ήλιου του Ερμή και του Άρη εξακολουθούν να φορτίζουν το κλίμα στην προσωπική ή οικογενειακή σας ζωή κυρίως για σας που είστε γεννημένοι στο 2ο δεκαήμερο ενώ καλό θα είναι να προσέξτε επιπλοκές και στην δουλειά σας ή στα οικονομικά σας. Οι αρμονική συμμετοχή του Πλούτωνα από τον Αιγόκερω με τον Ερμή και τον Άρη στις 22/4 θα βοηθήσει στο να κλείσει με όμορφο τρόπο μια προσωπική διαφορά σας ή να αποδεσμευτείτε από σχέσεις και δεσμά που σας είχαν επιβαρύνει συναισθηματικά ή οικονομικά. Προσέξτε γενικότερα κινήσεις που έχετε σκοπό να κάνετε στην ζωή σας καθώς η αρνητική συμμετοχή του Δία μπορεί να σας εκθέσει ή να σας βάλει σε λανθασμένες κατευθύνσεις

Τοξότης - Θετικό κλίμα στα προσωπικά σας

Η παρουσία της Αφροδίτης στους Διδύμους θα ευνοήσει αυτή την εβδομάδα ιδιαίτερα την προσωπική σας ζωή και θα σας βοηθήσει να αποφορτιστείτε από δύσκολες συναισθηματικές καταστάσεις. Η θετική της όψη με τον Ουρανό στο τέλος αυτής της εβδομάδας θα ενισχύσει την τύχη και γενικότερα τις γνωριμίες σας η τις συνεργασίες σας. Πολύ πιθανόν να κάνετε ένα καινούριο επαγγελματικό ξεκίνημα ή να έχετε θετικά αποτελέσματα από θεραπείες αισθητικής, θέματα υγείας που σας είχαν ταλαιπωρήσει και θέματα διατροφής.

Αιγόκερως - Δημιουργικότητα και νέοι στόχοι

Οι πλανήτες στον φιλικό σας Ταύρο, Ήλιος, Ερμής και Άρης βοηθούν ιδιαίτερα αυτή την βδομάδα τις σχέσεις σας και τονίζουν την δημιουργικότητα σας αλλά και τα νέα σχέδια σας. Θετικές ενδείξεις είναι πιθανόν να έχετε από διάφορες επαγγελματικές δραστηριότητες που θα ξεκινήσετε αλλά και ανανέωση στις εργασιακές σας συνθήκες. Αρκετοί από σας θα κάνετε νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες στον ερωτικό και κοινωνικό σας τομέα.

Υδροχόος - Αναστάτωση στην οικογένεια

Οι παρουσίες του Ερμή, του Ήλιου και του Άρη στον Ταύρο δημιουργούν κάποιες αναστατώσεις στον χώρο της οικογένειας ή της δουλειάς αυτή την εβδομάδα όπου θα χρειαστεί να είστε όσο το δυνατόν πιο οργανωμένοι για να τις αντιμετωπίσετε χωρίς μεγάλες δυσκολίες και απώλειες μέσω σχέσεων η συνεργασιών που σας ενδιαφέρουν να συντηρήσετε. Θετικές εξελίξεις στον ερωτικό σας τομέα ή γενικότερα σε θέματα που συνδέονται με επικοινωνία και κοινωνικές σχέσεις.

Ιχθείς - Ευκαιρίες στα οικονομικά

Η εβδομάδα αυτή σας δίνει την δυνατότητα να κάνετε σημαντικές γνωριμίες και γενικότερα να ασχοληθείτε με υποθέσεις που συνδέονται με διαδικαστικά ζητήματα αλλά και ταξίδια ή συμφωνίες. Θετικό το κλίμα και στον χώρο της οικογένειας ή της κατοικίας σας καθώς μέχρι το τέλος της εβδομάδας σχέσεις που είχαν διαταραχτεί μπορεί να εξομαλυνθούν ενώ πολλοί από σας ενδέχεται να έχετε κάτι τυχερό και στα οικονομικά σας.        

 

Έλλη Δωριάδου, Ερευνήτρια- Αστρολόγος

Tηλ. 6945782645, 2109812236

www.astroland.gr