Σημαντική και αυτή η εβδομάδα κυρίως για τα ζώδια της σταθερής και μεταβλητής ομάδας. Στις 18/4 θα σχηματιστεί η ελπιδοφόρα νέα σελήνη στις 28ο του Κριού που θα φέρει φρέσκα ξεκινήματα και ταχύτατες εξελίξεις σε όλους -έτσι για να αναθαρρήσουμε και λίγο. Μέχρι τότε έχουμε και λέμε: ο Ερμής θα εγκαταλείψει τον Κριό στις 14/4 και εγκαθίσταται για ένα εικοσαήμερο στον Ταύρο, σκέψεις και κινήσεις που έχουν τελεσίδικο χαρακτήρα, εμμονές και πείσμα χαρακτηρίζουν την συμπεριφορά αλλά και έντονη παθητικότητα. Η Αφροδίτη από τους Διδύμους θα σχηματίσει μια δύσκολη αντίθεση με τον Κρόνο από τον Τοξότη στις 15/4 όψη που θα περικλείει έντονες δυσκολίες κυρίως για τα ζώδια της μεταβλητής ομάδας των πρώτων ημερών καθώς θα επηρεάσει σχέσεις και συνεργασίες με «καρμικό» τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; Ασυνείδητα η συνειδητά λάθη, κακίες, αφελείς επιλογές, μηνύματα που δεν είχαμε επεξεργαστεί σωστά για την συμπεριφορά των άλλων συσσωρευμένες διαφορές που εξαντλούν τα περιθώρια τους ενώ όλοι λίγο πολύ καλούμαστε να δούμε αλήθειες που είναι σκληρές, λίγο μετά γύρω στις 17/4 το τετράγωνο της Αφροδίτης- Ποσειδώνα ρίχνει πέπλα και σκιές, δημιουργεί χάος και πλάνες. Με λίγα λόγια προσοχή στις σχέσεις!

Κριός - Επιπλοκές στις επαφές και τις συμφωνίες σας

Η Αφροδίτη από τους Διδύμους δημιουργεί αρχικά μια θετική βάση για νέες γνωριμίες, δραστηριότητες που συνδέονται με επικοινωνία και γραπτά, ταξίδια και σπουδές. Μέσα στην διάρκεια αυτής της εβδομάδας θα είναι πολύ πιθανόν να αντιμετωπίσετε προβλήματα με την συμπεριφορά των άλλων, εμπόδια στην μάθηση και στην πληροφόρηση αλλά και κάποιες επιπλοκές με τη δουλειά ή την υγεία σας. Προσέξτε κάποια έξοδα γύρω στις 18/4 κυρίως αλλά και διαφωνίες με τον ερωτικό σας σύντροφο και τους φίλους σας.

Ταύρος - Καλή επικοινωνία

Η εγκατάσταση του Ερμή στο ζώδιό σας δημιουργεί την ανάγκη για επικοινωνία και μετακινήσεις ή επαφές και συμφωνίες που σας ενδιαφέρουν στον χώρο της δουλειάς κυρίως για σας που είστε γεννημένοι στο τέλος Απριλίου. Η δύσκολη αντίθεση της Αφροδίτης- Κρόνου και το αρνητικό τετράγωνο που θα σχηματίσει αμέσως μετά και μέχρι τις 18 με τον Ποσειδώνα δημιουργεί προβλήματα στις οικονομικές σας συναλλαγές αλλά και απογοητεύσεις από στόχους και φιλικά σας πρόσωπα. Το τετράγωνο του Αρη- Δία επηρεάζει εσάς που είστε γεννημένοι στις αρχές Μαΐου όπου και θα πρέπει να αποφύγετε νομικές επιπλοκές και γενικότερα ρίσκα.    

Δίδυμοι - Οι σχέσεις στο μικροσκόπιο

H δύσκολη αντίθεση της Αφροδίτης- Κρόνου θα επηρεάσει κυρίως εσάς που είστε γεννημένοι στο τέλος Μαΐου σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών όπου φαίνεται να σας δημιουργούν αρκετό άγχος και αιτίες για σημαντικές αποφάσεις. Προσέχετε πρόσωπα από το άμεσο περιβάλλον συνεργάτες, συγγενείς και γείτονες αλλά και νομικές διαφορές που θα μπορούσαν να έχουν αρνητικό αντίκτυπο στην φήμη σας και στην τσέπη σας. Ερμής και Άρης στον 12ο ηλιακό σας οίκο δημιουργούν φοβίες, έντονη τάση απομόνωσης αλλά και παρασκήνιο!

Καρκίνος - Σημαντικές αλλαγές

Η νέα σελήνη που θα γίνει στο τέλος αυτής της εβδομάδας θα ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην ζωή σας που θα χαρακτηρίζεται από έντονη δράση αλλά και νέα ξεκινήματα στον άξονα κατοικίας- καριέρας κυρίως για σας που είστε γεννημένοι στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Σε πολλές περιπτώσεις μπορεί να χρειαστεί να πάρετε την όποια κατάσταση σας δημιουργεί προβλήματα στα χέρια σας και να κινηθείτε με έντονη μαχητικότητα προκειμένου να την ξεκαθαρίσετε. Η εγκατάσταση του Ερμή στον Ταύρο ανοίγει νέους δρόμους για τους προσωπικούς σας στόχους ενώ μέχρι το τέλος της εβδομάδας προσέξτε τριβές με φίλους, συνεργάτες και σύντροφο για οικονομικά θέματα αλλά και τα έξοδά σας.

Λέων - Εγωισμοί και υπερβολές

Το αρνητικό τετράγωνο του Άρη από τον Ταύρο με τον Δία από το ζώδιό σας επηρεάζει κυρίως εσάς που είστε γεννημένοι στις αρχές Αυγούστου προκαλώντας επιπλοκές στον χώρο της δουλειάς ή προβλήματα με σχέσεις και οικογένεια. Φροντίστε να περιορίστε τον ενθουσιασμό για κάθε καινούριο ξεκίνημα ή τον θυμό σας για ότι δεν πήγε καλά αυτό το διάστημα, επίσης αποφύγετε ρίσκα και γενικότερα συμπεριφορές και κινήσεις που μπορεί να σας εκθέσουν απέναντι στον νόμο αλλά και στους άλλους. Φίλοι και ερωτικές σχέσεις θέματα παιδιών ή οικονομικά μπορεί να σας προκαλέσουν προβλήματα μέχρι το τέλος αυτής της εβδομάδας.

Παρθένος - Πρώτη επιλογή σας η οικογένεια

Η εγκατάσταση της Αφροδίτης στους Διδύμους και στον 10ο ηλιακό σας οίκο θα επηρεάσει στο άμεσο διάστημα τις σχέσεις σας με την οικογένεια και το οικείο σας περιβάλλον κυρίως για σας που είστε γεννημένοι στο τέλος Αυγούστου. Προβλήματα στην κατοικία, ανάγκη για αποκατάσταση κάποιων ζημιών, θέματα οικονομικά και γενικότερα επιπλοκές στην δουλειά και στις σχέσεις με άτομα κύρους είναι κάποια από τα πιθανά σενάρια αυτής της περιόδου. Σύμμαχοι σας ο Ερμής και ο Άρης που από τον φιλικό σας Ταύρο θα σας βοηθούν να είστε αποτελεσματικοί σε διάφορες λύσεις και να κρατάτε τις απαραίτητες αποστάσεις από πρόσωπα και καταστάσεις που από μακριά μυρίζουν κίνδυνο.

Ζυγός - Πίεση για αποδοχή

Η δύσκολη όψη της Αφροδίτης- Κρόνου στον άξονα Δίδυμων- Τοξότη αυξάνει τα προβλήματα στον τομέα της επικοινωνίας και των οικείων σας σχέσεων ενώ προκαλεί εμπόδια με γείτονες ή συγγενείς και νομικά πρόσωπα. Αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να προσέξετε κάποια έκτακτα έξοδα, συμφωνίες και γενικότερα τις συνεργασίες σας καθώς θα υπάρχει το ενδεχόμενο να αντιμετωπίσετε άδικα σχόλια ή γενικότερα έντονες αμφισβητήσεις στις όποιες προθέσεις σας. Η νέα σελήνη που θα σχηματιστεί στον Κριό προς το τέλος αυτής της εβδομάδας φαίνεται να φέρνει νέες ευχάριστες προοπτικές στις σχέσεις σας αλλά και διάθεση για κοινωνικότητα.

Σκορπιός - Και πάλι διαμάχες

Τα πιο έντονα γεγονότα φαίνεται να αντιμετωπίζετε εσείς που είστε γεννημένοι στις αρχές Νοεμβρίου καθώς το αρνητικό τετράγωνο του Άρη από τον Ταύρο με τον Δία από τον Λέοντα προκαλεί επιπλοκές με την προσωπική σας ζωή και καταστάσεις που πραγματικά σας προκαλούν αναστάτωση στον χώρο της δουλειάς ή της οικογένειας. Μέχρι και τις 18/4 καλό θα είναι να προσέξτε τα οικονομικά σας και γενικότερα υποχρεώσεις που έχετε προς τρίτους αλλά και κάποιες απογοητεύσεις από τον ερωτικό σας τομέα ή το άμεσο φιλικό σας περιβάλλον.

Τοξότης – Προσοχή στις επιλογές

Η δύσκολη όψη της Αφροδίτης με τον Κρόνο επηρεάζει εσάς που είστε γεννημένοι στο τέλος Νοεμβρίου δημιουργώντας ένα ασφυκτικό κλίμα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας αλλά και πολλές επιπλοκές σε διάφορα νομικά ή οικονομικά θέματα. Υπάρχει πιθανότητα μέχρι το τέλος αυτής τηςε βδομάδας να αντιμετωπίσετε πολλές αοριστίες καταστάσεις και συμπεριφορές που δεν περιμένατε και γενικότερα διλήμματα που μπορεί να σας αποπροσανατολίσουν. Προσέξτε λοιπόν τις επιλογές σας και μην ακολουθείτε αυτούς ή αυτά που σας βολεύουν καλύτερα καθώς τα πράγματα φαίνεται να είναι τελείως διαφορετικά από τον τρόπο που σας παρουσιάζονται.

Αιγόκερως - Η κρίση έχει ξεπεραστεί

Η δύσκολη εποχή για σας φαίνεται να έχει φτάσει στο τέλος της μετά την σεληνιακή έκλειψη στον Ζυγό στις αρχές Απρίλη και άμεσα βάζετε νέους στόχους στην ζωή ακολουθώντας την λογική και τον προγραμματισμό σας. Η εγκατάσταση του Ερμή στον Ταύρο σάς βοηθάει να αναπτύξετε καλύτερες σχέσεις με τους άλλους και ειδικά αυτούς που σας ενδιαφέρουν περισσότερο, ενώ η νέα σελήνη που θα σχηματιστεί στον Κριό προς το τέλος της εβδομάδας φαίνεται να διαφοροποιεί τα δεδομένα στον χώρο της δουλειάς η της κατοικίας σας.

Υδροχόος - Αποφύγετε τις ακρότητες

Η δύσκολη όψη του Άρη- Δία φαίνεται να επηρεάζει κυρίως εσάς που είστε γεννημένοι στο τέλος Γενάρη προκαλώντας κάποια έντονη αναστάτωση στις σχέσεις ή τις συνεργασίες σας όπως και στις συνθήκες της δουλειάς και της οικογένειας. Αποφύγετε τις υπερβολές και γενικότερα κινήσεις που μπορεί να σας εκθέσουν στους άλλους ή να επηρεάσουν την φήμη σας γιατί πραγματικά διατρέχετε τον κίνδυνο να βρεθείτε μάλλον απροστάτευτοι απέναντι σε νομικά θέματα και σε οικονομικές διαφορές και προσωπικές συγκρούσεις. Γενικότερα μην προκαλείτε με την συμπεριφορά σας καινούρια προβλήματα στην ζωή σας.

Ιχθείς - Σχέσεις και συνεργασίες στο στόχαστρο

Η εγκατάσταση της Αφροδίτης στους Διδύμους από αυτή την εβδομάδα και για ένα μήνα φαίνεται να επηρεάζει τις οικογενειακές σας σχέσεις και το κλίμα στον χώρο της δουλειάς σας ειδικά για σας που είστε γεννημένοι στο τέλος Φεβρουαρίου. Μέχρι το τέλος αυτής της εβδομάδας να είστε επιφυλακτικοί σε πρόσωπα που συνδέονται με τον χώρο της δουλειάς αλλά και με νέες συνεργασίες ή γνωριμίες καθώς ενδέχεται να αντιμετωπίσετε συμπεριφορές και αντιδράσεις που δεν περιμένατε. Ουσιαστικά αυτή η εβδομάδα θα γίνει η αρχή για κάποια προσωπικά ξεκαθαρίσματα με άτομα από το άμεσο περιβάλλον σας. Θετικές εξελίξεις σε ένα οικονομικό σας θέμα μετά τις 18/4. 

 

 

Έλλη Δωριάδου, Ερευνήτρια- Αστρολόγος

Tηλ. 6945782645, 2109812236

www.astroland.gr