Η Eβδομάδα των Παθών που ξεκινάει από σήμερα είναι ένα επταήμερο γεμάτο με ανατροπές. Εκρηκτικό, αλλά ταυτόχρονα αποκαλυπτικό ή και αναγεννητικό για κάποιους που επιθυμούν είτε να εκφραστούν χωρίς προκαταλήψεις είτε να κάνουν ένα καινούριο ξεκίνημα στην ζωή τους βάζοντας τέλος στις σχέσεις που είναι άνισες. Η σύνοδος του Ήλιου- Ουρανού στις 6/4 στις 16ο του Κριού πάνω στον άξονα σχέσεων και συνεργασιών δείχνει τάσεις διάσπασης, αναρχία και εκκεντρικότητα ενώ το αρμονικό τρίγωνο του Ερμή- Δία που γίνεται ταυτόχρονα σώζει την κατάσταση δημιουργώντας αισιοδοξία και ευθυμία στην διάθεση ενώ ευνοεί την πραγμάτωση ιδεών, την εύκολη πρόσβαση σε πληροφορίες και την δυνατότητα λύσεων σε προβλήματα που τρέχουν. Το αρνητικό τετράγωνο του Ερμή- Πλούτωνα και η σύνοδός του με τον Ουρανό στις 8 και 9/4 είναι όψεις που σηματοδοτούν ραγδαίες εξελίξεις και απρόοπτα στον τομέα των μετακινήσεων και των επικοινωνιών. Η ορθόδρομη στάση του Δία στις 9/4 από τις 12ο του Λέοντα δρομολογεί θέματα που ήταν μέχρι τώρα σε καθυστέρηση ενώ από τις 12/4 η Αφροδίτη εγκαθίσταται στους Διδύμους για ένα μήνα!

 

Κριός - Κρατήστε μικρό καλάθι!

Ήλιος και Ερμής στο ζώδιό σας δρομολογούν εξελίξεις που δεν περιμένατε ενώ όσοι είστε γεννημένοι στο 2ο δεκαήμερο προσέξτε μετακινήσεις, μέσα επικοινωνίας γενικότερα σχέσεις και συνεργασίες που θέλετε να προχωρήσετε καθώς θα υπάρχει η πιθανότητα να αλλάξουν ξαφνικά τα προγράμματα σας και οι στόχοι σας. Επαφές με άτομα εκκεντρικά ή ιδιόρρυθμα καλό θα είναι να αποφευχθούν, ενώ νέες γνωριμίες μπορεί να εμφανιστούν από το πουθενά στην ζωή σας.

 

Ταύρος - Ευκαιρίες για βελτίωση των οικονομικών σας

Οι περισσότεροι πλανήτες αυτή την εποχή βρίσκονται στον 12ο ηλιακό σας οίκο, δηλαδή στον Κριό, αυτό σημαίνει ότι μπορεί να αντιμετωπίσετε απρόοπτα στην καθημερινότητά σας ή στον χώρο της δουλειάς σας ενώ καλό θα είναι να προσέχετε την υγεία σας. Πολύ πιθανόν να αποκαλυφθούν κάποιες αλήθειες που αγνοούσατε ή να υπάρξουν εξελίξεις που θα σας αιφνιδιάσουν και παρασκηνιακές ενέργειες που θα πρέπει να προσέξτε με το να είστε πιο υποψιασμένοι με τους γύρω σας. Η εγκατάσταση της Αφροδίτης στους Διδύμους από το τέλος αυτής της εβδομάδας θα ευνοήσει τα οικονομικά σας και θα σταθεροποιήσει τις σχέσεις σας.

 

Δίδυμοι - Το καλό έρχεται στο τέλος!

Εβδομάδα με πολλά απρόοπτα και για σας καθώς η συμμετοχή του Ερμή δικού σας κυβερνήτη με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα δημιουργεί έντονη κυκλοθυμία στη διάθεσή σας, παρορμητισμό απέναντι στους άλλους και γενικότερα εμπλοκή με καταστάσεις σκοτεινές και μπερδεμένες. Η ορθόδρομη στάση του Δία στον Λέοντα σας βοηθάει να προωθήσετε θέματα που μέχρι τώρα ήταν σε φάση καθυστέρησης και να διευρύνετε γνώσεις και γνωριμίες. Η εγκατάσταση της Αφροδίτης στο ζώδιό σας προς το τέλος αυτής της εβδομάδας δίνει ένα τόνο χαράς και ευδαιμονίας στην διάθεσή σας ενώ ενισχύει τα οικονομικά και το γόητρο σας.

 

Καρκίνος - Οι ταλαιπωρίες τελειώνουν

Άλλη μια εβδομάδα δύσκολη και γεμάτη στρες θα είναι αυτή που θα διανύσετε ειδικά αν είστε γεννημένοι στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Οι δύσκολες όψεις του Ήλιου- Ουρανού και του Ερμή με τον Πλούτωνα προκαλούν επιπλοκές στις συμφωνίες η στις σχέσεις σας με άτομα του συγγενικού και γειτονικού σας χώρου. Προσέξτε ταξίδια και μετακινήσεις ή διάφορα νομικά ζητήματα και γεγονότα που συνδέονται με την οικογένεια, την κατοικία και την καριέρα σας. Πολλές αποκαλύψεις θα προκύψουν αυτές τις μέρες.

 

Λέων - Βάζετε πλώρη για νέα σχέδια

Η ορθόδρομη στάση του Δία στο ζώδιό σας στις 9/4 βάζει σε νέα βάση σχέδια και στόχους αλλά και υποθέσεις που μέχρι πρότινος ήταν αόριστα ή είχαν καθυστερήσει. Πιο ευνοημένοι όσοι είστε γεννημένοι στις αρχές Αυγούστου καθώς θα έχετε την δυνατότητα να κάνετε κάποια επέκταση στην δουλειά σας και να επισημοποιήσετε μια σχέση σας ή μια συνεργασία σας. Θετικά αποτελέσματα σε νομικές υποθέσεις, ταξίδια και σπουδές.

 

Παρθένος - Προσοχή στα οικονομικά

Και πάλι τα οικονομικά θέματα φαίνεται να σας απασχολούν αυτή την εβδομάδα καθώς θα έχετε κάποιες διαφοροποιήσεις σε αμοιβές από δραστηριότητες που έχετε ή προβλήματα με διάφορες εκκρεμότητες από το παρελθόν. Σύμμαχός σας ο Άρης από τον Ταύρο που σας βοηθάει να κάνετε νέα ξεκινήματα στον επαγγελματικό σας χώρο ή κινήσεις που θα έχουν θετικά αποτελέσματα. Η εγκατάσταση της Αφροδίτης στους Διδύμους από το τέλος αυτής της εβδομάδας μπορεί να προκαλέσει αιτίες για σχόλια και κουτσομπολιά και γενικότερα εμπλοκές που ενδέχεται να επηρεάσουν την φήμη σας

 

Ζυγός - Λίγο ακόμα υπομονή!

Τελευταία εβδομάδα περίεργων και αξιοσημείωτων γεγονότων και για σας που είστε γεννημένοι στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σας καθώς η δύσκολη ταύτιση Ήλιου- Ερμή- Ουρανού απέναντι από το ζώδιό σας φαίνεται ότι θα δρομολογήσει γεγονότα και εξελίξεις που θα σας αιφνιδιάσουν. Προσέξτε σχέσεις και συνεργασίες ή νομικές επιπλοκές και συμφωνίες όπως και σχέσεις με άτομα του γειτονικού ή συγγενικού σας χώρου αλλά και την υγεία σας. Η εγκατάσταση της Αφροδίτης στους Διδύμους θα σας βοηθήσει ιδιαίτερα καθώς θα διευρύνει τις γνωριμίες σας και θα τονώσει το ηθικό σας. Στόχοι και σχέδια που καθυστερούσαν δρομολογούνται άμεσα.

 

Σκορπιός - Εντάσεις και προκλήσεις

Η παρουσία του Άρη στον πολικό σας Ταύρο οξύνει τις διαφορές με τους γύρω σας - ειδικά για σας που είστε γεννημένοι στο τέλος Οκτώβρη και προκαλεί διάφορα προβλήματα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Πολύ πιθανόν αυτή την εβδομάδα να εκνευριστείτε με την συμπεριφορά φίλων, συνεργατών ή του συντρόφου σας ή να αντιμετωπίσετε κάποιους ανταγωνισμούς. Επιπλοκές μπορεί να υπάρχουν στη δουλειά ή στη καθημερινότητά σας. Προσέξτε την υγεία σας.

 

Τοξότης - Ευχάριστες επαφές

Οι παρουσίες του Ήλιου- Ερμή στον Κριό και η θετική για σας συμμετοχή του Ουρανού από την ίδια θέση ευνοούν επαφές με άτομα που σας ενδιαφέρουν νέες γνωριμίες και σχέσεις και γενικότερα δραστηριότητες που έχουν δημιουργικό ή συλλογικό χαρακτήρα. Πολύ θετική και η εγκατάσταση της Αφροδίτης στους Διδύμους προς το τέλος αυτής της εβδομάδας όπου για ένα μήνα από τώρα θα σας βοηθήσει να γεφυρώσετε διαφορές και να βελτιώσετε προς το καλύτερο την καθημερινότητά σας.

 

Αιγόκερως - Με υπομονή θα τα καταφέρετε

Έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό ένας πόλεμος για σας που πραγματικά δεν ξέρετε πού μπορεί να σας οδηγήσει. Η δύσκολη σύνοδος του Ήλιου- Ερμή- Ουρανού στον Κριό μπορεί να φέρει νέες ανατροπές και προκλήσεις κυρίως για σας που είστε γεννημένοι στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σας, στον χώρο της οικογένειας ή της δουλειάς σας. Σύμμαχός σας όλο αυτό το διάστημα ο Άρης που από τον φιλικό σας Ταύρο ενισχύει την αυτοπεποίθησή σας και την ψυχραιμία σας προκειμένου να αντιμετωπίσετε αποτελεσματικά τις δυσάρεστες καταστάσεις που έχετε κληθεί να ξεκαθαρίσετε.

 

Υδροχόος - Να είστε σε ετοιμότητα

Η δύσκολη θέση του Άρη στον Ταύρο από ζώδιο και θέση προκαλεί απρόοπτα και αναστατώσεις στον χώρο της κατοικίας και στις σχέσεις σας με ανθρώπους που συνδέονται με την οικογένεια ή την δουλειά. Πολλοί από σας θα χρειαστεί να χειριστείτε με μεγαλύτερη ευελιξία και ψυχραιμία διάφορες αναστατώσεις που θα έχετε, αμφισβητήσεις και γενικότερα ένα κύκλο γεγονότων ή ανθρώπων που θα θεωρήσετε ότι βάζει σε δοκιμασία τα νεύρα σας και την υπομονή σας. Προσέξτε τις αντιδράσεις σας με τον Ήλιο- Ουρανό καθώς είναι μια όψη που μπορεί να σας βάλει σε λογομαχίες και σε ρήξεις ή νομικές υποθέσεις που θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε. Ταξίδια και μετακινήσεις μπορεί να αναβληθούν ή να προκύψουν με ξαφνικό τρόπο, όπως και να έχει καλό θα είναι να προσέξτε μέσα μεταφοράς και επικοινωνίας.

 

Ιχθείς - Αστάθειες και απρόοπτα

Σημαντικό ζήτημα για σας αυτή την εβδομάδα θα είναι τα οικονομικά καθώς κερδίζετε χρήματα με ξαφνικό τρόπο αλλά και χάνετε τον οικονομικό έλεγχο κάποιες φορές από τα έξοδα που μπορεί να προκύπτουν. Την εβδομάδα αυτή μπορεί να έχετε σημαντικές προσφορές και προτάσεις που κάποιες μπορεί να προχωρήσουν όμως και κάποιες μπορεί να ναυαγήσουν. Γενικότερα η εβδομάδα αυτή μπορεί να είναι αρκετά άστατη και περίεργη ακόμα και ως προς τις σχέσεις σας.         

Έλλη Δωριάδου, Ερευνήτρια- Αστρολόγος

Tηλ. 6945782645, 2109812236

www.astroland.gr