Κοπελιά εκεί έξω υπάρχει πλεόνασμα μοναξιάς. Γι΄αυτό όταν βρίσκεις έναν τύπο και γίνεστε ζευγάρι να έχεις πάντα ως απώτερο στόχο να μακροημερεύσετε μαζί. Είσαι για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα με τον φίλο σου. Αν αύριο σου έκανε πρόταση γάμου ή εν πάσει περιπτώσει ξέφευγε από αυτή τη χαζή σύμβαση και σου έλεγε ότι θέλει να είστε μαζί για πάντα, τι θα του απαντούσες; Καλό είναι πάνω στον ενθουσιασμό να δέχεσαι και να ανταποκρίνεσαι, αλλά πρώτα πρέπει να σκεφτείς αν είσαι διατεθειμένη να μπεις σε κάτι που δεν είσαι βέβαιη ότι είναι ό,τι έψαχνες.

 

Θα μου πεις, και δικαίως, ότι δεν είναι καθόλου εύκολο να διακρίνεις και να ξέρεις αν είναι όντως το λεγόμενο έτερον ήμισυ; Αν είναι αυτό που θες να ψάχνεις. Δεν πιστεύεις σε τέτοια; Θες να το πούμε αλλιώς; Όπως κι αν το πούμε, υπάρχουν κάποια σημάδια για να καταλάβεις ότι είναι ο ένας.

1.Αυτό που νιώθεις. Αν πριν από αυτόν έχεις περάσει από 3-4 ακόμα σχέσεις τότε θα έχεις ένα επαρκές δείγμα για να μετρήσεις το συναίσθημα σου. Τέτοια πράγματα δεν είναι μετρήσιμα, αλλά μπορείς εύκολα να το συνδέσεις και με τις στιγμές που σου έμειναν έντονες μαζί του. Αν η ζυγαριά βγάζει κάτι που δεν συγκρίνεται με τίποτα τότε έχεις το πρώτο και βασικό στοιχείο.

2. Ξέρει πότε θες τον χώρο σου. Κάνει πίσω, σε παρακινεί να βγεις με τις φίλες σου και γενικώς σου δίνει οξυγόνο.

3. Τα πάει καλά με τη μάνα σου και ακόμα καλύτερα με τον πατέρα σου. Αυτό δεν θες να το διακινδυνεύσεις…

4. Στέκεται περήφανα στο πλάι σου και παινεύεται διαρκώς στους φίλους του γι΄αυτό.

5. Είναι αυτός για τον οποίο κατήργησες τις κόκκινες γραμμές σου. Δεν ήθελες ποτέ κανέναν να εισβάλλει στον χώρο σου και να τον αλλάζει. Για χάρη του άλλαξες χρώμα στο δωμάτιο σου.

6. Θυσιάζει πράγματα για σένα και το κάνει επειδή το θέλει. Δεν το κάνει γιατί φοβάται τη γκρίνια σου ή γιατί του το ζητάς. Η θυσία μπορεί να είναι από το να χάσει την μάζωξη της παρέας του για να πάνε γήπεδο επειδή είσαι άρρωστη μέχρι να πάτε στους γονείς σου για φαγητό γιατί έχεις να τους δεις καιρό.

7. Το σεξ παραμένει το ίδιο καλό μετά από τόσο καιρό. Αυτό σημαίνει ότι ξέρεις ακόμα να τον ανάβεις. Ίσως να έχεις ακολουθήσει τις συμβουλές μου.

8. Οι ωραιότερες ιστορίες που περιγράφεις στις φίλες σου τον περιλαμβάνουν. Για την ακρίβεια είναι η αιτία που τις έζησες.

9. Είναι το φιλαράκι σου. Δεν θα σου πω πολλά. Μόνο ότι ο αδερφικός μου φίλος έγινε κολλητός για την γυναίκα του. Και παντρεύτηκαν. Θες κάτι πιο χειροπιαστό; Δες Τσάντλερ και Μόνικα.

10. Δεν μπορείς να σκεφτείς άλλον που να έχει τόσα καλά πάνω του. Με καλή δουλειά, υπεύθυνος, δοτικός, σου τα λέει έξω από τα δόντια, σε παρακινεί σε δραστηριότητες που σε γεμίζουν. Και διά της ατόπου είναι ο ένας.

11. Όσες φορές κι αν το παλέψατε χωριστά, κάποια ανώτερη δύναμη σας ήθελε μαζί. (Βλέπε Ρος και Ρέιτσελ)