Εβδομάδα σημαντικών πλανητικών γεγονότων θα είναι αυτή που θα διανύσουμε καθώς θα πραγματοποιηθεί το φαινόμενο της σεληνιακής έκλειψης στον Ζυγό, αλλά και πλανητικές αλλαγές προσωπικών- εσωτερικών πλανητών. Ο Ερμής από τις 31/3 θα εγκατασταθεί στον παρορμητικό Κριό και η επικοινωνία θα γίνει πιο άμεση αλλά η συμπεριφορά πιο άξεστη. Αιτίες για καυγάδες μπορεί να προκαλέσει αυτή η θέση όπως και για διάφορα ατυχήματα λόγω βιασύνης. Στις 1/4 ο Άρης θα εγκατασταθεί στον Ταύρο στο ζώδιο της αδυναμίας αυτού του φλογερού και δυναμικού πλανήτη και όλες διαμάχες και οι διαφορές θα μετατεθούν στα οικονομικά ενώ θα υπάρχει διάθεση κτητικότητας και ισχυρογνωμοσύνης κυρίως για τα ζώδια της σταθερής ομάδας που μέσω αυτής της διέλευσης θα ταλαιπωρηθούν σε διάφορους τομείς της ζωής τους. Η σεληνιακή έκλειψη στον Ζυγό στις 4/4 και συγκεκριμένα στις 14ο αυτού του ζωδίου σε αρνητικό τετράγωνο με τον Πλούτωνα με ακρίβεια μάλιστα μοιρών θα προκαλέσει ιδιαίτερη φόρτιση στις σχέσεις, τάσεις για βία και αγριότητα αλλά και πολλές επιπλοκές στα οικονομικά. Προβλήματα μπορεί να προκληθούν στον διπλωματικό χώρο, σκάνδαλα και διάθεση λασπολογίας. Μεγαλύτερη προσοχή στα ζώδια της παρορμητικής ομάδας του 2ου δεκαημέρου.  

Κριός - Δυσάρεστες αναμοχλεύσεις

Η σεληνιακή έκλειψη που θα γίνει στο τέλος αυτής της εβδομάδας θα έχει σημαντικές επιπτώσεις για σας που είστε γεννημένοι στις αρχές Απριλίου είτε σε θέματα σχέσεων είτε σε θέματα συνεργασιών. Αλλαγές στην καριέρα ή στη διαμονή, προβλήματα με άτομα του οικείου και κοινωνικού σας χώρου αλλά και αδιέξοδα στα οικονομικά σας. Η εγκατάσταση του Ερμή στο ζώδιό σας θα ανοίξει μια περίοδο με επαφές και ταξίδια, εύνοια από νομικές ή διαδικαστικές υποθέσεις, σπουδές και κοινωνικότητα.

Ταύρος - Επιπλοκές στις σχέσεις

Η εγκατάσταση του Άρη στο ζώδιό σας αφορά αρχικά τουλάχιστον εσάς που είστε γεννημένοι στο τέλος Απριλίου, καθώς δημιουργεί αιτίες για προστριβές και αναστάτωση στην καθημερινότητα και στις υπάρχουσες σχέσεις σας ή στα οικονομικά σας. Προσέξτε αυτή την εβδομάδα την υγεία σας κυρίως ορμονικά θέματα ή ενοχλήσεις στην περιοχή του λαιμού. Η σεληνιακή έκλειψη στον Ζυγό θα επηρεάσει σχέσεις και συνθήκες στον χώρο της δουλειάς όπως και νομικές διαδικασίες.

Δίδυμοι - Λογική και σταθερότητα

Η μετάβαση του Ερμή στον Κριό ξεκαθαρίζει από τις 31/3 το τοπίο για κάποια θέματα που ήταν θολά και αόριστα και σας ωθεί σε νέα ξεκινήματα και σε πιο αποφασιστικές κινήσεις. Το αρμονικό τρίγωνο που θα σχηματίσει αυτός ο πλανήτης με τον Κρόνο σάς ενισχύει με σοφία, διαλλακτικότητα και σταθερότητα για οτιδήποτε θέλετε να βάλετε αυτή την εποχή σε νέες και υγιείς βάσεις. Η σεληνιακή έκλειψη στον Ζυγό θα επηρεάσει σχέσεις ερωτικές και κοινωνικές αλλά και τα οικονομικά σας, πολύ πιθανόν να ανοίξουν παλιές εκκρεμότητες.

Καρκίνος - Υπερένταση και αλλαγές

Η σεληνιακή έκλειψη στον Ζυγό φαίνεται να κλείνει οριστικά ένα σημαντικό κύκλο στην ζωή σας και να προκαλεί έντονα γεγονότα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Θέματα διαμονής και κατοικίας σχέσεις με άμεσο περιβάλλον μπορεί να παρουσιάσουν διάφορες επιπλοκές κυρίως για σας που είστε γεννημένοι στις αρχές Ιουλίου. Προσέξτε θέματα καριέρας ή υγείας και σχέσεις με άτομα της οικογένειας, γενικότερα αυτό το διάστημα μπορεί να επηρεάσει την ευάλωτη ψυχοσύνθεσή σας και να ανοίξει διάφορες πληγές από το παρελθόν.

Λέων - Νέα ενθουσιώδη ξεκινήματα αλλά με μέτρο

Η εγκατάσταση του Άρη στον Ταύρο από τις 1/4 και για ενάμιση μήνα σας δραστηριοποιεί στα επαγγελματικά αλλά παράλληλα φορτίζει το κλίμα στον τομέα των διαπροσωπικών και οικογενειακών σας σχέσεων. Προκλήσεις και ανταγωνισμοί από άλλους, διάθεση για κυριαρχία από μέρους σας φαίνεται να δημιουργούν αιτίες για ρήξεις και αντιπάθειες κυρίως για σας που είστε γεννημένοι στο τέλος Ιουλίου. Η σεληνιακή έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στον Ζυγό φαίνεται να δημιουργεί επιπλοκές σε διαδικαστικές υποθέσεις και εντάσεις στην διάρκεια των μετακινήσεων ή των επαφών σας με το άμεσο περιβάλλον.

Παρθένος - Προσοχή στα οικονομικά

Θετικές οι επιδράσεις της Αφροδίτης και του Άρη από τον Ταύρο για το ζώδιό σας καθώς ενισχύουν τις προοπτικές για νέες επαγγελματικές ενάρξεις, συμφωνίες και διευθετήσεις σημαντικών σας υποθέσεων. Αρκετοί από σας θα έχετε θετικά αποτελέσματα από επαφές που κάνετε με τρίτους και γενικότερα ένα πιο ουσιαστικό αποτέλεσμα από τις προσπάθειες σας. Η σεληνιακή έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στον Ζυγό στις 4/4 χρειάζεται προσοχή για τα οικονομικά και τις ερωτικές σας σχέσεις καθώς μπορεί να υπάρξουν αποστάσεις από οικεία σας πρόσωπα και προβλήματα με δημιουργικές και συλλογικές εργασίες.

Ζυγός - Αποφύγετε τις ακρότητες

Η σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιό σας φαίνεται να επηρεάζει περισσότερο εσάς που είστε γεννημένοι στις αρχές Οκτωβρίου, δημιουργώντας έντονες επιπλοκές στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας αλλά και ένα τεταμένο κλίμα στον χώρο του σπιτιού και της οικογένειας. Προσέξτε αυτό το διάστημα οικονομικές εκκρεμότητες ή γενικότερα χρήματα που πρέπει να δώσετε ή να πάρετε από τρίτους καθώς ενδέχεται να δημιουργηθούν κάποιες αναστατώσεις στην διευθέτησή τους όπως και νομικά ζητήματα. Θέματα κατοικίας και ακίνητης περιουσίας μπορεί να σας απασχολήσουν. Γενικότερα μην δίνετε λαβές για διάφορα σχόλια που μπορεί να πάρουν αρνητικές διαστάσεις, αν κάποιοι από το περιβάλλον σας αποδειχθούν κατώτεροι των περιστάσεων μην το αναμασάτε... απλά χωνέψτε το!

Σκορπιός - Επιταχύνονται οι εξελίξεις

Η εγκατάσταση του Άρη απέναντι από το ζώδιό σας από τις 1/4 όπου θα παραμείνει για ενάμιση μήνα αρχικά θα επηρεάσει εσάς που είστε γεννημένοι στο τέλος Οκτώβρη φέρνοντας εξελίξεις είτε στον τομέα των σχέσεων είτε στον χώρο της δουλειάς σας. Πολλοί από σας θα επιδιώξετε να κάνετε νέες συνεργασίες ή συμμαχίες και γενικότερα να τονώσετε την κοινωνική και ερωτική σας ζωή μέσω κάποιων αφορμών που θα έχετε από διάφορους παράγοντες και ανθρώπους. Η αλήθεια είναι ότι θα πρέπει να κρατήσετε μια ψύχραιμη στάση απέναντι σε αυτούς που θα προσπαθήσουν να σας καταπιέσουν ή να σας προκαλέσουν.

Τοξότης - Θετικά αποτελέσματα στις σχέσεις σας

Η εγκατάσταση του Ερμή στον Κριό από τις 31/3 φαίνεται να ξεκαθαρίζει κάποιες ασάφειες και αοριστίες στις σχέσεις και τις επαφές σας και να σιγοντάρει ευχάριστα στην δημιουργία νέων πιο ευχάριστων δεδομένων για τα προσωπικά και κοινωνικά σας θέματα. Αρκετοί από σας θα κάνετε νέα ξεκινήματα και γνωριμίεςή θα έχετε ευχάριστες επαφές με τους ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν και αγαπάτε. Η σεληνιακή έκλειψη στον Ζυγό θα είναι μάλλον ουδέτερη για σας όμως κάποιες επιπλοκές στα οικονομικά ή με φιλικά σας πρόσωπα θα είναι γεγονός.

Αιγόκερως - Πέφτετε στα μαλακά

Η σεληνιακή έκλειψη στον Ζυγό θα είναι το πιο σημαντικό γεγονός του μήνα που θα ξεκινήσει από σήμερα καθώς επηρεάζει σημαντικούς τομείς της ζωής σας αλλά και την φήμη σας ή τα δεδομένα και τις συνθήκες της καριέρας ή της οικογενειακής σας κατάστασης. Τάσεις για ρήξεις με πρόσωπα του περιβάλλοντος σας που δεν θα είναι εύκολο να αποφευχθούν και να ξεπεραστούν, προβλήματα με νομικές υποθέσεις αλλά και διαπροσωπικές σχέσεις. Το καλό στην προκειμένη περίπτωση θα είναι για σας ότι μέσα σε όλα αυτά που μπορεί να συμβούν θα υπάρχει από μέρους σας μια στάση αποδοχής των γεγονότων και μια διάθεση ανανέωσης.

Υδροχόος - Κάντε υποχωρήσεις

Η εγκατάσταση του Άρη στον Ταύρο και στον 4ο ηλιακό σας οίκο σίγουρα δεν θα είναι μια εύκολη υπόθεση για σας, καθώς ο συγκεκριμένος πλανήτης από θέση και ζώδιο μπορεί να προκαλέσει ιδιαίτερα έντονες καταστάσεις στον χώρο του σπιτιού και της οικογένειας αλλά και έντονες επιπλοκές ή διαμάχες με το οικείο σας περιβάλλον και τους συνεργάτες σας. Η μετάβαση του Ερμή στον Κριό κάνει πιο ευχάριστη την επικοινωνία σας με τους άλλους ενώ ενδέχεται να πέσουν στο τραπέζι νέες επαγγελματικές προτάσεις, ενώ η σεληνιακή έκλειψη στον Ζυγό φαίνεται να επηρεάζει δραστηριότητες που συνδέονται με εξωτερικό, σπουδές και νομικά ζητήματα.

Ιχθείς - Νέα ξεκινήματα, προσοχή στα οικονομικά

Να ξεκινήσουμε από τα καλά: η εγκατάσταση του Άρη και η παρουσία της Αφροδίτης στον Ταύρο δείχνουν επιτυχείς εκβάσεις στην κοινωνική και ερωτική σας ζωή αλλά και επαφές με ενδιαφέροντα πρόσωπα, φίλους και συγγενείς. Η μετάβαση του Ερμή στον Κριό και η αρμονική του όψη με τον Κρόνο στις 2/4 φαίνεται να σταθεροποιεί οικονομικά και συμφωνίες ή νέες συνεργασίες. Όμως προς το τέλος αυτής της βεδομάδας η σεληνιακή έκλειψη στον Ζυγό φαίνεται να λειτουργεί περιοριστικά αλλά και με τάσεις για διάφορες απώλειες για τα οικονομικά σας. Προσέξτε εκκρεμότητες που δεν έχετε κλείσει ή έξοδα που δεν είχατε υπολογίσει.            

 

Έλλη Δωριάδου, Ερευνήτρια- Αστρολόγος

Tηλ. 6945782645, 2109812236

www.astroland.gr