Ενόψη της επόμενης εβδομάδας προετοιμάζονται πλανητικές αλλαγές, ο Άρης θα ολοκληρώσει την πορεία του στον Κριό στις 31/3 και θα μπει στον Ταύρο, ενώ ο Ερμής θα βρίσκεται για τελευταία εβδομάδα στους Ιχθείς καθώς και αυτός στις 31/3 θα εισέλθει στον πύρινο Κριό. Θετικές όψεις σχηματίζονται μεταξύ του Ήλιου- Κρόνου στις 25/3 και της Αφροδίτης από τον Ταύρο με τον «μαγικό» Πλούτωνα από τον Αιγόκερω στις 29. Τα ζώδια της πύρινης τριπλότητας (Κριός, Λέοντας και Τοξότης) των πρώτων ημερών θα έχουν σταθεροποίηση, αποδοχή και μια θετική έκβαση στους μακροπρόθεσμους στόχους τους αυτή την περίοδο. Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι του 1ου δεκαημέρου θα έχουν την τύχη με το μέρος τους σε προσωπικά και οικονομικά θέματα. Πολλές σχέσεις θα έχουν την δυνατότητα να ανανεωθούν προς το καλύτερο ενώ είναι πιθανόν να υπάρξουν επαφές με άτομα από το παρελθόν και να δοθούν λύσεις σε μακροχρόνιες προσωπικές και οικονομικές διαφορές.

 

Κριός - Εξασφάλιση στόχων και κεκτημένων

Η εβδομάδα αυτή θα έχει θετικές προοπτικές για σας κυρίως αν είστε γεννημένοι στο τέλος Μαρτίου καθώς θα υπάρχει δυνατότητα σταθεροποίησης και αποδοχής στα επαγγελματικά και προσωπικά σας σχέδια αυτή την εβδομάδα. Οι υπόλοιποι ταλαιπωρήστε με διάφορα τρεχάματα και υποχρεώσεις αυτή την εποχή αλλά και με πολλές διαμάχες ή αντιθέσεις με τους γύρω σας. Προσέχετε την υγεία σας οι γεννημένοι μετά τις 15/4, καθώς είστε επιρρεπείς σε ατυχήματα ή κρυώματα. Στα οικονομικά σας θα έχετε μια απρόοπτη μεταβολή προς το καλύτερο.

Ταύρος - Οι προσπάθειες σας ανταμείβονται

Η τυχερή παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιό σας ευνοεί περισσότερο εσάς που είστε γεννημένοι στις 1 και 2/5 καθώς θα έχετε τη δυνατότητα να κερδίσετε με απρόσμενο τρόπο χρήματα από το πουθενά ή να έχετε μια θετική εξέλιξη στα επαγγελματικά σας και τα προσωπικά σας. Οι υπόλοιποι αυτή την εβδομάδα θα έχετε την δυνατότητα να βάλετε νέους στόχους και να επιχειρήσετε συμφωνίες και συναλλαγές που θα έχουν θετικά αποτελέσματα. Εύνοια από φίλους και πρόσωπα που έχετε κοινά οικονομικά οφέλη. Αποφύγετε κινήσεις που θα μπορούσαν να σας εκθέσουν νομικά και οικονομικά.

Δίδυμοι - Βελτίωση και προστασία

Η δύσκολη εβδομάδα των εκλείψεων έχει περάσει για σας και άμεσα προσπαθείτε να ανασυγκροτήσετε τις δυνάμεις σας και να συμπορευτείτε με τα νέα δεδομένα. Η παρουσία της Αφροδίτης στον 12ο ηλιακό σας οίκο θα έχει θετικό χαρακτήρα για τις διαπροσωπικές σας σχέσεις και γενικότερα τα μυστικά σας σχέδια -αρκεί να αποφύγετε κάποιες διαρροές. Πολλοί από σας μπορεί να δεχθείτε βοήθεια από πρόσωπα που έχουν την διάθεση να σας βοηθήσουν ή να βρείτε λύσεις σε διάφορα πρακτικά προβλήματα. Πιο θετική διάθεση θα έχετε οι περισσότεροι από σας αρκεί να είστε συγκεκριμένοι σ’ αυτά που επιδιώκετε και πιο ξεκάθαροι στις απόψεις σας. Θετικές προοπτικές και στα επαγγελματικά σας.

Καρκίνος - Ευχάριστες κοινωνικές εξελίξεις

Μετά από ένα έντονο διάστημα από τις αρχές Μαρτίου λόγω της παρουσίας του Άρη και της Αφροδίτης στον Κριό που σε πολλές περιπτώσεις προκάλεσαν αναστάτωση και διάφορες αιτίες για ρήξεις με τους ανθρώπους του άμεσου περιβάλλοντος σας, η εβδομάδα αυτή σας χαρίζει ευκαιρίες για να ανανεώσετε τον προσωπικό και κοινωνικό σας κύκλο, να δείτε ανθρώπους που επιθυμείτε να βγείτε και να διασκεδάσετε. Η παρουσία του Ερμή στους Ιχθείς ευνοεί τις επαφές, τα ταξίδια και τις συμφωνίες σας, ενώ σας ανοίγει προοπτικές για γνώσεις και σπουδές. Αν είστε γεννημένοι μετά τις 17/7 καλό θα είναι να προσέχετε σχέσεις με άτομα της οικογένειας, κούραση και εκνευρισμό που θα έχετε ή απρόοπτα στην δουλειά και της κατοικία σας.

Λέων - Νέες επαγγελματικές ευκαιρίες

Η εβδομάδα αυτή σας προσφέρει νέες ευκαιρίες στον επαγγελματικό τομέα άλλα και θετικές εκβάσεις σε οικονομικές συμφωνίες η διάθεση για καλοπέραση. Η παρουσία του Δία στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου σας χαρίζει δημοτικότητα, τύχη αλλά και διάθεση επέκτασης στα επαγγελματικά σας αρκεί όλα αυτά που επιθυμείτε να κάνετε να γίνουν προμελετημένα και σωστά. Καλό θα είναι λοιπόν να αποφύγετε υπερβολές και σπατάλες και να μπορέσετε να εκμεταλλευτείτε σωστά τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν. Πιο ευνοημένοι όσοι είστε γεννημένοι στο τέλος Ιουλίου καθώς θα αισθάνεστε πιο σίγουροι και πιο ασφαλείς για τα μελλοντικά σας σχέδια.

Παρθένος - Ευχάριστες εξελίξεις στα προσωπικά σας

Η παρουσία της Αφροδίτης στον Ταύρο σας χαρίζει μια ευχάριστη εβδομάδα για τις προσωπικές σας σχέσεις ειδικά αν είστε γεννημένοι στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Δραστηριότητες που σχετίζονται με ταξίδια και εξωτερικό αποδίδουν πολύ καλά αποτελέσματα ενώ αυξάνονται οι πιθανότητες για οικονομικά οφέλη από νομικές υποθέσεις και επικοινωνία. Ευνοϊκές προοπτικές και για τα ερωτικά σας καθώς θα υπάρχουν προοπτικές για νέες γνωριμίες ή για επαφές με άτομα από το παρελθόν, γενικότερα η προσωπική σας ζωή ανανεώνεται προς το καλύτερο.

Ζυγός - Σταθεροποίηση στις σχέσεις

Η παρουσία του Ήλιου στον Κριό θα παίξει ένα σημαντικό ρόλο στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας καθώς θα μπορέσετε να ξεπεράσετε κάποιες πρόσφατες αναταράξεις που είχατε υποστεί αλλά και να δεχθείτε συμβουλές ή στήριξη από σοβαρά πρόσωπα στην ζωή σας. Η αρμονική όψη της Αφροδίτης- Πλούτωνα θα φέρει καλές προοπτικές στα οικονομικά σας αλλά και διάθεση ανανέωσης στην εξωτερική σας εμφάνιση και την υγεία σας. Τελευταία εβδομάδα της παρουσίας του Άρη στον πολικό σας Κριό και πιο ευάλωτοι θα είστε όσοι ανήκεστε στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σας, είτε σε διαμάχες και προστριβές είτε σε προκλήσεις και ανταγωνισμούς από τρίτους.

Σκορπιός - Νέο κεφάλαιο στις σχέσεις

Μετά από πολλά παθήματα- μαθήματα στον τομέα των διαπροσωπικών σας σχέσεων η περίοδος αυτή μοιάζει με μια όαση καθώς οι προοπτικές που ανοίγονται θα έχουν θετικό χαρακτήρα για τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας ή τη ζωή σας γενικότερα. Η παρουσία της Αφροδίτης στον πολικό σας Ταύρο και η αρμονική της όψη με τον Πλούτωνα μέχρι το τέλος αυτής της εβδομάδας βοηθάει στην εξέλιξη των προσωπικών σας σχεδίων και σε γνωριμίες που θα έχουν θετικό χαρακτήρα για τα επόμενα χρόνια της ζωής σας. Καλό βέβαια θα είναι να είστε όσο το δυνατόν πιο προσεκτικοί στις επιλογές σας και στον τρόπο που εκφράζετε τα συναισθήματα σας καθώς θα υπάρχει η τάση να εκτεθείτε μέσω κάποιων άστοχων κινήσεων σας ειδικά αν είστε γεννημένοι στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου σας.

Τοξότης - Τέλος στα αδιέξοδα

Η δύσκολη περίοδος έχει κλείσει οριστικά για σας μετά την επίδραση της ηλιακής έκλειψης στους Ιχθείς, φαινόμενο που δοκίμασε τις συνθήκες της ζωής σας και γενικότερα τα δεδομένα σας. Η έλευση του Ήλιου στον Κριό αυξάνει την δημιουργικότητα σας, την αισιοδοξία σας ενώ ενισχύει την δυναμικότητα και την αποφασιστικότητά σας. Αν είστε γεννημένοι στις 24/11 η εβδομάδα αυτή περιέχει προοπτικές δικαίωσης και αναβάθμισης στα επαγγελματικά σας ενώ στα προσωπικά σας πολλοί από σας επιλέγετε ένα πιο ασφαλή δρόμο. Μην φοβάστε τις ευθύνες θα έχετε την δυνατότητα να τα καταφέρετε.

Αιγόκερως - Επίλυση διαφορών

Η Αφροδίτη στον Ταύρο σας βοηθάει να κλείσετε ευχάριστα τις προηγούμενες διαφορές σας με τα άτομα που σας στηρίζουν και εκτιμάτε ενώ σε γενικές γραμμές θα έχετε θετικά αποτελέσματα στην ερωτική σας ζωή και σε διάφορες δραστηριότητες που έχουν συλλογικό χαρακτήρα. Αν είστε γεννημένοι στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σας προσέχετε αυτή την εβδομάδα κάποια όξυνση διαφορών στον χώρο του σπιτιού και της εργασίας σας ή ταλαιπωρίες με την υγεία σας. Εύνοια από νέα σχέδια και στόχους ή παιδιά και δημιουργικές ασχολίες που σας αποφέρουν οικονομικά οφέλη.

Υδροχόος - Προσοχή στα οικονομικά

Η επίδραση της ηλιακής έκλειψης στους Ιχθείς έφερε αποσταθεροποίηση στα οικονομικά σας και γενικότερα σε όλα αυτά που θεωρείτε δεδομένα στην αισθηματική σας ζωή και στις σχέσεις σας. Για πολλούς από σας ένα κεφάλαιο της ζωής σας μπορεί να κλείσει ή να διαφοροποιηθεί ενώ για κάποιους άλλους υπήρξαν αλλαγές και απρόοπτα που σας έκαναν να χάσετε τον έλεγχο. Στο χώρο της οικογένειας αυτή την εβδομάδα θα υπάρχει θετικότερο κλίμα όμως καλό θα είναι να προσέξετε αφορμές που θα μπορούσαν να σας εκθέσουν σε διάφορες προσωπικές ή οικονομικές περιπέτειες, ειδικά αν είστε γεννημένοι στις αρχές Φλεβάρη.

Ιχθείς - Ικανοποίηση προσωπικών στόχων

Η παρουσία της Αφροδίτης στον Ταύρο σας ευνοεί ιδιαίτερα αυτή την εβδομάδα καθώς ανοίγει προοπτικές για ευχάριστες συναντήσεις και αποτελέσματα στα προσωπικά σας. Πολλοί από σας κάνετε επαφές με πρόσωπα που σας ενδιαφέρουν ενισχύετε τους στόχους σας και καταφέρνετε να έχετε μια σημαντική επιτυχία στα οικονομικά σας. Η παρουσία του Ερμή στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου σας ενισχύει τις επαγγελματικές σας προοπτικές και γενικότερα την κοινωνικότητά σας αρκεί να προσέξετε τις επιλογές σας. Καλές προοπτικές και στα οικονομικά σας αρκεί να αποφύγετε έξοδα και σπατάλες.  

Έλλη Δωριάδου, Ερευνήτρια- Αστρολόγος

Tηλ. 6945782645, 2109812236

www.astroland.gr