Πολλοί λένε (ή έστω πολλές, καλά okay, εγώ λέω) ότι ένα πάρτι ή μια εξαλλοξέφρενη διασκέδαση μπορεί να κάνει το άλλο σου μισό να σκυλιάσει-σκάσει από το κακό του- μείνει με το κινητό στο χέρι για ένα ολόκληρο βράδυ. Ναι επίσης ξέρω ότι είναι βλακείες όλα αυτά, καθώς αν το άλλο σου μισό θέλει να στην κάνει, θα το κάνει και μέρα μεσημέρι. Δεν έχει ανάγκη από πάρτι. Η' ποτό. Η' Παντελίδη στο φουλ. Η' κοριτσάκια με μίνι και τακούνια. Απλά όλα αυτά σε αγχώνουν κάπως παραπάνω (ειδικά αν έχεις ωροσκόπο Σκορπιό). Και ειδικά ο Παντελίδης. 

Φήμες λένε, λοιπόν, ότι τα ζευγάρια που παρτάρουν μαζί, μένουν μαζί. Μην περιμένεις να σου πω το γνωστό ''couples who drink together, stay together'' το αλλάζω λίγο για να με βολέψει, δεδομένου ότι δεν είμαι και το βαρύ ποτήρι της πόλης. Όπως και να χει, αν μπορείς να περνάς καλά με το ταίρι σου, να βγαίνετε και να διασκεδάζετε, και με παρέα αλλά και μόνοι σας, τότε μπορείτε να τα κάνετε όλα μαζί. 

1. Αρχικά, μετά από ατελείωτο clubbing ή από ένα πετυχημένο πάρτι, κανείς από τους δυο δε θα θυμάται για ποιο ριμαδολόγο είχατε διαφωνήσει μερικές ώρες πριν.

tumblr_m4vmwbto6z1qj3ir1

2. Βλέπετε πόσο νοιάζεστε ο ένας για τον άλλο, πόσο φροντίζεις το αγόρι σου όταν έχει πιει παραπάνω και πόσο θα σε φροντίσει κι αυτός με τη σειρά του όταν αρνείσαι να ξεκολλήσεις από το μπάνιο, τύπου '' δε θέλω να με δεις σ' αυτά τα χάλια''. Bonus στο αγόρι σου όταν σου κρατάει τα μαλλιά σε κάτι επικίνδυνες και απρόσμενες στιγμές (που θες να ανοίξει η γη να σε καταπιεί).

giphy-176

3. Ο δρόμος για το μπαρ είναι πιο κοντινός και λιγότερο στριμωγμένος όταν έχεις κάποιον να έρθει μαζί σου για παρέα. Ξέρεις για πότε λέω, όταν κολλάς σαν σαύρα πάνω στον κόσμο προκειμένου να καταφέρεις να πλησιάσεις με τα χίλια ζόρια για ν' αγοράσεις ένα ποτό (που θα το σπρώξουν ανελέητα και θα μείνει ούτε το μισό όταν καταφέρεις να φτάσεις πίσω στην παρέα σου).

I-want-all-the-alcohol-gif-2

4. Λέτε τα πάντα όλα, δεν μπορείτε να κρατήσετε μυστικά, λίγο το ποτό, λίγo η ατμόσφαιρα, λίγο η Πάολα που σας παίρνει αυτιά και μυαλά. '' Ναι αγάπη μου, χρησιμοποιήσα το κόκκινο μπλουζάκι σου για χαλάκι στο μπάνιο το απόγευμα''.

tumblr_m2wzbwQfYF1qeg7cro1_500

5. Χορεύετε μαζί και έτσι καμουφλάρετε το ότι δεν έχετε ιδέα από χορό.

giphy-175

6. Κι αν ξεμείνει ο ένας από τους δυο από χρήματα στη μέση της νύχτας, δεν υπάρχει κανένα άγχος. Αν ξεμείνετε και οι δυο, χμμμ, μήπως να γυρνούσατε σπίτι;

7666c5db7e794ec68cd5433c1ead77c0-3

7. Όσο γι' αυτή την κακιά μάγισσα, τη ζήλεια λέω, δεν υπάρχει στην έξοδο σας. Εφόσον είστε μαζί, ποιος ο λόγος να χαλαστείτε;

tumblr_ltxsx8b7oa1qjpwun

8. Δεν υπάρχει λόγος  επίσης να αγχώνεστε για το πως θα προλάβετε να βρεθείτε αλλά και να δείτε τους φίλους σας, τα συνδυάζετε και είναι όλοι ικανοποιημένοι. Τέρμα οι τσακωμοί για το τι θα κάνετε τα Σαββατόβραδα.

large-28

9. Νιώθετε ότι έρχεστε πιο κοντά, μιας και μοιράζεστε περισσότερες στιγμές, που θα πει περισσότερες αναμνήσεις, που θα πει περισσότερα inside jokes.

anigif_enhanced-12392-1404326966-2-2

10. Και το καλύτερο, έχεις κάποιον για να μοιραστείς το φαγητό μετά από ξενύχτι - μιας και όλες σου οι φίλες κάνουν δίαιτα. Τι εννοείς you dont share food;

anigif_enhanced-25321-1404842928-13

11. Δεν είσαι με το κινητό στο χέρι ούτε σε αγχώνει αν θα επιστρέψει καλά, αν θα τον προσέξουν άμα πιει πολύ ή αν θα του την πέσει καμία. Ναι δε λέω για ζήλεια εδώ, για καθαρή, ξεκάθαρη, πιο ξεκάθαρη δε γίνεται, αγωνία!

giphy-177

12. Οι φίλοι σου τον λατρεύουν και ανυπομονούν να τον δουν - ίσως λίγο περισσότερο απ' ότι περιμένουν να δουν εσένα.

tumblr_lj728veGf91qb6x9p

13. Η σχέση σου δε γίνεται βαρετή, αντιθέτως ανανεώνεται σε κάθε έξοδο.

anigif_enhanced-2634-1421039174-2