Οι εποχές είναι δύσκολες. Πολύ δύσκολες. Για το κομμάτι των σχέσεων και του φλερτ λέω. Οι περισσότεροι εκεί έξω ψάχνουν διαρκώς έναν άνθρωπο να μοιράζονται πράγματα κι όμως όταν μπλέκονται μεταξύ τους τα χαλάνε στο ζήτημα των προτεραιότητων. Πολλές είναι οι περιπτώσεις που τα συναισθήματα δεν είναι αμοιβαία. Και για να είμαστε κι ειλικρινείς μεταξύ μας οι πιο σκληροί παίχτες σε αυτή την παρτίδα είστε εσείς τα θηλυκά. Πολύ πιο δυνατές, πιο ανεξάρτητες συναισθηματικά. Εμείς οι έρημοι είμαστε που την πατάμε. 

Γι΄αυτό το να κάνεις τον τύπο που σε ενδιαφέρει τόσο πολύ να σε ερωτευτεί είναι σχετικά απλό. Και αν μέχρι σήμερα σφύριζες κλέφτικα και δεν γνώριζες, με το παρόν κείμενο θα βρεις τον δρόμο για να τον ξεκλειδώσεις και να έχεις αυτό που θες. Αυτό που έχεις ανάγκη στην ζωή σου για την ακρίβεια.

1. Βγες σε κόντρα αντεπίθεση. Το να του πηγαίνεις κόντρα - με μέτρο φυσικά - είναι το πρώτο βήμα που θα κάνεις για να σε προσέξει. Να επικεντρωθεί πάνω σου και να προσπαθήσει να σου επιβληθεί. Άλλωστε το παιχνίδι του έρωτα είναι ένα παιχνίδι επιβολής. Επιπλέον, η όποια κοντρίτσα θα αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς και θα βγάλει την πιθανότητα να πάει στο φιλικό εντελώς εκτός.

2. Γίνε στα μάτια του είδος υπό προστασία. Οι άντρες έχουν μέσα τους τον ένστικτο του βασιλιά της ζούγκλας. Θέλουν να προστατεύσουν την περιοχή τους. Έτσι αν σε γουστάρει θα απλώσει ένα προστατευτικό πέπλο γύρω σου και θα βγάζει δόντια κάθε φορά που απειλείται η πρωτοκαθεδρία του. Μια γυναίκα που δείχνει την αδυναμία της γίνεται αυτομάτως η πιο ακαταμάχητη.

3. Να κρέμεσαι από το στόμα του. Όταν μιλάει να του δίνεις τόση προσοχή που το βλέμμα σου να φτάνει στον ουρανίσκο του. Μια γυναίκα που ακούει με θαυμασμό και τρελαίνεται να βλέπει τον άντρα να αραδιάζει τις αμπελοφιλοσοφίες του (γιατί ξέρουμε ότι μπορεί να λέμε μπούρδες, αλλά πεθαίνουμε να το παίζουμε φιλόσοφοι) του δίνει το έναυσμα να της ανοίξει όλες του τις πόρτες. Ε, άπαξ και φτάσεις σε αυτό το σημείο και το αξίζεις θα σε ερωτευτεί χωρίς να το πάρει χαμπάρι.

4. Το σεξ είναι τα πάντα και τίποτα. Δεν πιστεύω να ξαφνιάζεσαι...; Σαφώς και το σεξ είναι τα θεμέλια της χημείας. Αν δεν είναι καλό προκαλεί ξενέρα. Αν του δώσεις κάτι πρωτόγνωρο τόσο που δεν θα θέλει να το χάσει για όλα τα λεφτά του κόσμου. Κάτι που την επόμενη μέρα θα το συζητάει τρελαμένος με τους φίλους του.

5. Μικρές λεπτομέρειες για μετά την πρώτη φορά (ανοίγει ειδικό παραθυράκι). Στην περίπτωση που η σχέση σας ξεκίνησε με σεξ και τον βλέπεις μαγκωμένο στο να κάνει κάτι παραπάνω μπορείς να εφαρμόσεις συγκεκριμένα πραγματάκια που στο φαντασιακό του τα έχει για τη γυναίκα που θα ερωτευτεί. Για παράδειγμα να κυκλοφορείς με το φούτερ του ή το πουκάμισο του το επόμενο πρωί στο σπίτι του. 

6. Δώσε του την περιπέτεια. Προσέφερε του το ξαφνικό, αυτό που θα σπάει την καθημερινότητα του. Γίνε η Ζόε Ντεσανέλ στο Yesman.