Είμεθα άνθρωποι των παραδόσεων κατά πως μας συμφέρει και σε αυτή την ιερή μέρα δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε... βήματα μπρος. Δεν το κατάλαβα δηλαδή; Άπαξ και αυτός σε ακολούθησε στον Άγιο Βαλεντίνο, θα πράξεις τα χρεώδη χωρίς πολλά πολλά. Γιατί σε κάθε δράση υπάρχει και αντίδραση και ο κόσμος φτιάχτηκε για δίπολα. Δεν είναι τυχαίο ότι τοποθετήθηκε ένα μήνα ακριβώς μετά τις 14 Φλεβάρη.

Φαντάζομαι δεν χρειάζεται να πω ότι σήμερα, την Παγκόσμια Μέρα Μπριζόλας και Πεολειχίας, την έχεις ταγμένη σε αυτόν. Κι επειδή τον έχεις ακούσει πολλές φορές να παραπονιέται για την μαγειρική σου και την "στοματική" σου, σου έχουμε κάποια tips ώστε να πάρεις άριστα και στα δύο σου καθήκοντα. Άλλωστε πολλές φορές κι εσύ η ίδια έχεις αναρωτηθεί γιατι δεν τα καταφέρνεις ποτέ με κάτι από τα δύο. Και το πρώτο πάει κι έρχεται. Το δεύτερο δεν τρώγεται εύκολα.

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΡΙΖΟΛΑ:

1. Τηγάνι ή ψηστιέρα (θα θες και κάρβουνα γι΄αυτήν), λάδι, ρίγανη, λεμόνι και ψωμί για να τηγανιστεί μαζί.

2. Διάθεση να του την μαγειρέψεις.

3. Σάλτσες. Μουστάρδα, μαγιονέζα, bbq. Μπριζόλα δίχως σάλτσα είναι μπριζ-μισά.

4. Πατάτες. Μπριζόλα δίχως πατάτες είναι λόγος να μπριζώσεις.

5. Ζητάς από τον χασάπη εκλεκτά κομμάτια. Φροντίζεις να γνωρίζεις τι σου προμηθεύει. Αν πχ στο παρελθόν σου είχε δώσει 3-4 φορές κρέας που δεν άρεσε στον φίλο σου, άλλαξε χασάπη.

6. Ψήσιμο όπως το θέλει. Rare, medium rare, σκέτο κάρβουνο; Ό,τι τραβάει η ορεξή του.

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΣΩΣΤΗ ΠΕΟΛΕΙΧΙΑ

1. Ακόμα μεγαλύτερη διάθεση από την μπριζόλα. Πάνω έτρωγε αυτός, τώρα θα φας εσύ. Και πρέπει να το κάνεις με χαρά. Ειδάλλως θα βγει μια ξενέρα.

2. Δεν παίζεις man to man, αλλά άμυνα ζώνης. Κοινώς, δεν ασχολείσαι μόνο με το λεβιέ, αλλά δίνεις προσοχή και στα πεντάλ. Με μεγάλη προσοχή γιατί θέλουν άλλη μεταχείριση σε σχέση με το λεβιέ. Περισσότερο κανάκεμα παρά πάνω-κάτω και στριψίματα.

3. Το Blowjob έρχεται με το ξαδερφάκι του το Handjob. Αν τα διαχωρίσεις διακινδυνεύεις να σε θεωρήσει οικτρή στο στοματικό.

4. Όλη η δύναμη βρίσκεται στο σημείο κάτω από το κεφάλι. Οπότε όταν πιάνει δουλειά το χέρι θα πρέπει να κάνει την κίνηση all the way και όχι να κουνάει σταθερά από τους πρόποδες. Τώρα που το έμαθες λειτούργησε ανάλογα με το πόσο θες να κρατήσει αυτό.

5. Του φέρεσαι σαν να είναι ένα πρόσωπο που θέλεις να το φιλήσεις στο στόμα. Που θέλεις οι γλώσσες σας να περιπλεχθούν.

6. Τα επιφανειακά δεν τα παίνεψε ποτέ κανείς. Το βάθος είναι απαραίτητο. Καταλαβαίνεις τι εννοώ.

7. Εκεί που θα φανεί το αποτέλεσμα της δουλειάς σου, το σημείο που θα γίνει ο καμβάς του είναι κι αυτό ένα ζήτημα. Αν θες να του κάνεις όλα τα χατίρια ρώτα τον εκείνη τη στιγμή.