Ολες τους στραβοκοιτάμε τους πέφτουλες. Μπορεί να σου αρέσει, να τον θες, να τον κοιτάς και να καρδούλες να πετάγονται από τα μάτια σου αλλά αν ξέρεις ότι δεν αφήνει θηλυκό για θηλυκό ... τι να τον κάνεις; Διάβασε τα σημάδια και δες αν ο τύπος που σου έκλεψε την καρδιά είναι ένας πέφτουλας και μισός.

1. Τα λόγια του δε συμβαδίζουν με τις πράξεις του. Μιλάω γι' αυτούς τους τύπους που όταν θα βγεις μαζί τους είναι όλο υποσχέσεις και μεγάλες κουβέντες αλλά όταν θα έρθει η ώρα να κάνουν τα λόγια τους πράξη ... την κάνουν με ελαφρά. Υπόσχεται να βγείτε στο ένα μαγαζί, στο άλλο, σ' εκείνη την περιοχή, την άλλη, εκδρομές, ταξίδια, βόλτες, ακόμη και να σε συστήσει στους γονείς του είπε. Περίμενες όντως να το κάνει;

2. Θέλει να σε βλέπει αργά το βράδυ. Γιατί φίλος; Οι υπόλοιπες ώρες της ημέρας τι απέγιναν; 

3. Σου στέλνει μόνο όταν είναι να βρεθείτε. Δεν τον απασχολεί πως ήταν η μέρα σου, αν όλα πήγαν καλά με τις εξετάσεις σου, δε θα σε πάρει να σου πει ότι του λείπεις. Το μόνο που τον νοιάζει είναι αν είσαι διαθέσιμη να βγείτε, αλλιώς no worries θα στείλει στην επόμενη.

4. Σπάνια επικοινωνεί μαζί σου μετά την έξοδο σας, σχεδόν ποτέ. Τι να σε κάνει δηλαδή; Εσύ τι μπορείς με τη σειρά σου να κάνεις; Μια δήλωση στο Amber Alert.

5. Τσέκαρε λίγο τι παίζει στο προφίλ του. Μήπως βλέπεις όλο σχόλια από κοπέλες που του πετούν σπόντες για το προηγούμενο βράδυ ή τον καφέ που πήγαν το απόγευμα; Ξέρεις για πότε λέω, για τότε που τον έπαιρνες και δε σου απαντούσε.

6. Δε σου συστήνει παρέες, αποφεύγει να σου μιλάει για το πρόγραμμα του με λεπτομέρειες, δεν ξέρεις που πάει και τι κάνει. Εμ τι ήθελες να σου πει; ''Πήγαμε Γλυφάδα με την Καιτούλα''; Σε αφήνει γενικώς έξω από τη ζωή του.

7. Είναι single για πολύ καιρό ή κι από πάντα. Αυτό από μόνο του δεν αρκεί για να τον πεις πέφτουλα, μπορεί το παιδί να ήταν άτυχο. Μήπως όμως δεν είναι πρόθυμος να ανήκει σε μια και μόνο;

8. Φλερτάρει ακόμη και μπροστά σου. Πετάει περίεργες ατάκες στην κοπέλα που σας σερβίρει ας πούμε, όλο σπόντες και γελάκια.

9. Καλύπτεται με δικαιολογίες. ''Α δεν μπορώ απόψε, αρρώστησε το καναρίνι μου ''. Και κάπως έτσι, καταλήγεις να τον βλέπεις μια μόνο φορά μέσα στην εβδομάδα. Δευτέρα. Από τις 10 και μετά. Τις άλλες ημέρες και ώρες είναι κλεισμένος.

10. Δε σε φωνάζει με το όνομα σου. Για βλάκα τον περνάς; Θες να τα μπερδέψει; Μοναδική του αγάπη.

11. Δε σηκώνει τηλέφωνα μπροστά σου, όταν θέλει να μιλήσει σηκώνεται και απομακρύνεται  - τόσο πολύ που φαίνεται σαν κουκίδα πια.

12. Όλο κοπλιμέντα και νάζια όταν βρίσκει τα δύσκολα. Ναι σαν γκόμενα. Του την λες που χάνεται, του την λες που δεν έχει χρόνο για σένα, του την λες που είναι έτσι όπως είναι (και καλά του κάνεις) αλλά εκείνος προσπαθεί να σε τουμπάρει με κοπλιμέντα για τα μάτια σου, τα φρύδια σου και το άρωμα σου. Χαζός είναι να σε χάσει;

13. Το αγαπημένο του θέμα είναι αποκλειστικά το σεξουαλικό. Χμμμ μάλλον δεν έχει τίποτα άλλο στο κεφάλι του πέρα από αυτό, πράγμα που δείχνει και τι τον ενδιαφέρει σχετικά με σένα.