Μην το πάρεις στραβά. Δεν είναι ότι δεν θέλουμε να σε βλέπουμε ή ότι μας ενοχλεί η παρουσία σου. Είναι κάτι που το είχαμε από μικροί. Με τη μάνα και την αδερφή μας στο σπίτι ζούσαμε για τις στιγμές που θα έφευγαν για να νιώσουμε έστω και για λίγες στιγμές ανεξάρτητοι. Ανεξάρτητοι my ass θα μου πεις, αλλά για εκείνη την ηλικία ήταν όντως κάτι μεγάλο για εμάς να έχουμε όλο το σπίτι για μας. Δεν σήμαινε όμως ότι δεν τις αγαπούσαμε.

Το ίδιο ισχύει και με σένα. Και σίγουρα το έχεις σκεφτεί κι εσύ πολλές φορές. Μια μέρα που θα είμαστε στην δουλειά εσύ να δηλώσεις αρρώστια και να κάνεις ότι παλαβομάρα σου κατέβει στο μυαλό. Ε, στο ίδιο μήκος κύματος βρισκόμαστε. Μόνο που άλλα πράγματα θα κάνεις εσύ μόνη σου κι άλλα εμείς.

1.Σαπίζουμε στον καναπέ και κάνουμε ταβανοθεραπεία. Τι; Δεν ξέρεις τι είναι; Κάτι ανυπόφορα απομεσήμερα Αυγούστου που μέναμε στην Αθήνα πιτσιρικάδες γιατί είχα φάει τα λεφτά μας στις διακοπές αυτό κάναμε. Είναι που κοιτάς το ταβάνι και βλέπεις εκεί να σχηματίζεται η ζωή σου, τα όνειρά σου παίρνουν σκιερή μορφή. Μπορεί να κάνουμε και αυτό ----> 

Ή αυτό

2. Φωνάζουμε τους φίλους για τουρνουά προ. Μην ανησυχείς, γνωρίζουμε πολύ καλά που το έχεις κρύψει το Playstation. Απλώς δεν στο λέμε γιατί μετά θα το βγάλεις εκτός σπιτιού.

3. Παραγγέλνουμε πίτσες, μπύρες, σουβλάκια, μπέργκερ. Πρόσεξε: δεν έβαλα «ή» πουθενά. Τα παραγγέλνουμε όλα. Είναι από τις μέρες που έχουμε προετοιμάσει στο στομάχι μας για να φτάσει λίγο πριν το μπαμ.

4. Αυνανιζόμαστε ελεύθερα. Όλη η ουσία είναι στην δεύτερη λέξη. Το κάνουμε κι όταν είσαι εκεί, στο κρεβάτι μας καθώς κοιμάσαι, στο μπάνιο και αλλού. Αλλά τώρα αράζουμε στον καναπέ, βάζουμε και καμία τσόντα στην τηλεόραση και the masturbation goes cloud.

5. Δεν τραγουδάμε το «Όταν εργάζεσαι ούτε φαντάζεσαι τι κάνω μόνη μου μες στο σαλόνι μου». Μολαταύτα βάζουμε το ράδιο στο τέρμα, με προτίμηση σε καψουροτράγουδα. Κι ας είμαστε στα καλύτερα μας με εσάς. Αλλά μας την έχει δώσει να ακούσουμε «Κι εκρυψάααααα το πρόσωπόοοοοο μου για να μη με δεις». Όπα!

6. Παίρνουμε στρίπερ με τους φίλους. Άμα είσαι και πολύ open-minded μετά θα στο πούμε. Το πρόβλημα βέβαια δεν είναι η ζήλεια σου, αλλά ότι θα καθαρίζεις δέκα μέρες το σημείο που η γλυκιά κοπέλα πέταξε το στρινγκάκι της.

7. Διαβάζουμε κόμιξ. Γελάς τώρα που το ακούς, αλλά έχουμε έναν ρομαντισμό που δεν θα τον δεις ποτέ ίσως. Ο παλιμπαιδισμός μας πιάνει τέτοιες ώρες και μπορεί να ξεχαστούμε ολόκληρο ΣΚ πάνω σε Μίκι, Αστερίξ, Τιραμόλα, Τεν Τεν κτλ.

8. Κατεβάζουμε μπουκάλι ουίσκι. Θα μπορούσα να στο βάλω μαζί με το #5, αλλά πάει και αυτόνομο. Άμα είμαστε και με τους φίλους μας, εφευρίσκουμε διάφορα παιχνίδια με αλκοόλ, όπως το Μπουμ, και μεθάμε.

9. Κυκλοφορούμε γυμνοί. Γιατί έτσι.

10. Να την αμολήσουμε. Κρατιόμαστε για να μην σε ενοχλήσει η μυρωδιά, αλλά όταν φεύγεις γίνεται φεστιβάλ.